Arhive categorie: Uncategorized

bun venit

Aici în limba română sunt învățăturile prezenței magice
AYAM – EU SUNT

Disponibil astăzi:
Carta Prezentei Magice

Misterele Dezvaluite

Discursurile

Alb Fraternitate Carte de 0aspeti, Discursurile de Saint-Germain

Saint-Germain discurs1SG 2SG 3SG 4SG 5SG 6SG 7SG 8SG 9SG 10SG 11SG 12SG 13SG 14SG 15SG 16SG 17SG 18SG 19SG 20SG 21SG 22SG 23SG 24SG 25SG 26SG 27

Iisus1Iisus2Iisus3Iisus4Iisus5Iisus6Iisus7Iisus8Iisus9Iisus10Iisus11Iisus12Iisus13Iisus14Iisus15Iisus16Iisus17Iisus18.

Discursurile Maestrilor Elementelor: Helios1NeptunVirgoAriesVesta

Discursurile de Elohim transmis de Godfré: ArcturusAstrea

Discursurile de Elohim transmis de Lotus: Nota despre ElohimAstrea1Hercule1Arcturus1Arcturus2Pacea1Ciclopee1Ciclopee2Pacea2

Toate celelalte discursuri: Cha AraEl MoryaGodfré 1Godfré 2Godfré 3LantoMaitreya 1Maitreya 2Marele Director DivinMarie 1Marie 2Marie 3NadaPaznit TacutPelleurRay-ô-LayteVictory1Victory2

Instrucţiuni: Cercul electronicVizualizarea

Apeluri (Extras din ritual): NadaPaznit TacutQuanYinSaint-Germain, apeluri de Shasta SpringsVesta

SG 23 apeluri din Shasta springs

  Apel:

  Puternica prezență AYAM și corul mare al Maestrilor Ascensionați!  taxează-mă cu puterea focului sacru al iubirii al flăcării inimii marelui soare central.

  1. Iubit AYAM prezență, și corul mare de masterat Ascensionați!

Toarnă în mine și în jurul meu toată puterea focului sacru pe care îl știi este necesar pentru protecția mea!

(Dacă dați acest apel înainte de a începe ceva, sunteți protejați-vă și ceea ce faci cu tine.)

2.     Iubit AYAM prezență, și corul mare de masterat Ascensionați!

Umpleți-mă cu puterea focului sacru al flăcării inimii marelui soare central și trageți-l în trupul meu de carne! Acoperiti corpul meu de carne cu această flacără, astfel încât aceasta poate face-mi prezența sa atotputernică, prezența sa victorioasă, în inima mea!

3.     Iubit AYAM prezență, și corul mare de masterat Ascensionați!

Încarcă în mine și în jurul meu și Umpleți-mă cu puterea focului sacru al flăcării inimii marelui soare central!

4.     Iubit AYAM prezență, și corul mare de masterat Ascensionați!

Utilizați acest decret 3 pentru a îndruma puterea focului sacru al iubirii lui Dumnezeu oriunde doriți : Încarcă în mine și în jurul meu – în toată ființa mea și lumea mea – în mintea mea, casa mea, sfera mea de acțiune – în familia mea, afacerile mele, în împrejurimile mele și mediul meu – în țară – în guvernul acestei țări – în Europa – în lume – în umanitate – în pământ și în atmosfera sa – oriunde aș eu sunt – într-o astfel de persoană, și în lumea lui – etc…

5.     Iubit AYAM prezență, și corul mare de masterat Ascensionați!

Umpleți-mă cu puterea focului sacru al flăcării inimii marelui soare central! (Repetați acest decret de 10 ori pentru a anihila instantaneu toate umane în tine.)

6.   Iubit AYAM prezență, și corul mare de masterat Ascensionați!

Umpleți-mă cu tot focul sacru al inima marelui soare central pe care îl sții este necesar pentru a sigura victoria mea.

  • Iubit prezență AY AM, și corul mare de masterat Ascensionați!

AY AM – știu că Eu Sunt stăpânirea de foc sacru al iubirii inimii a marelui soare central pe orice manifestare existentă.

  • Iubit Prezența puternică AY AM!

Umpleți-mă cu conștiința iluminantă și înțelegerea de masterat Ascensionați cu privire la ceea ce îmi reprezintă pentru mine puterea de foc sacru a flacării al inimii marelui soare central.

9. Puterea focului sacru al flăcării inimii marelui soare Central (x3), coboară în… (tara, Europa, guvern, Biserica, ashram, grupuri spiritualiste…), coboară, coboară, coboară!

același apel cu: apăra, apăra, apăra!…

10. Puterea focului sacru al inimii inimii marelui soare Central (x3), în ființele noastre și în împrejurimi ne, coboară! Coboară, coboară, coboară,

apăra, apăra, apăra…

11. Puterea (x3) focului sacru al inimii inimii marelui soare Central (x3), în ființele noastre și în împrejurimi ne, coboară! Coboară, coboară, coboară,

apăra, apăra, apăra…

12. AY AM eu sunt puterea focului sacru al flăcării al inimii marelui soare central, care acționează în noi toți, care ne înalță pe toți, care ne luminează pe toți, etc.

13. AY AM eu sunt puterea focului sacru al flăcării al inimii marelui soare central care acționează prin… România, Europa, pământul…

14. apel pentru retragere.

AY AM-eu sunt-puterea (x3) focului sacru al flacarii al inimii marelui soare central, care ordonă retragere imediată a tuturor curenților de viață de pe pământ, care sunt acțiunea concentrată a forței sinistre.

Puternic AY AM (x3)

același apel cu …Prin mâna divină (x3).

cu …Prin porunca divină mare (x3).

cu …Prin toate legiunile fulgerului albastru al lui Hristos cosmic și glasul lui Dumnezeu (x3).

cu …Cât mai repede posibil (x3).

cu …Prin toată dragostea miraculoasă a mamei cosmice (x3).

Încheiați apelurile de la Shasta Springs cu:

15. AY AM eu sunt Victoria iubirii miraculoase a soarelui central mare de pe planeta (x10).

Recunoştinţă:

Ei bine iubit Saint Germain, Bien Aimé Grand Soleil central și Bien Aimé feu Sacred, te iubim,

Ei bine iubit Saint Germain, Bien Aimé Grand Soleil central și Bien Aimé feu Sacred, vă mulțumim,

Ei bine, a iubit Saint Germain, Bien Aimé Grand Soleil central și Bien Aimé feu Sacred, vă binecuvântăm.

Aries

Discursul de Preaiubit Aries.

  Preaiubitii Flăcări divine într-o călătorie al cărui itinerar trece prin Pământ! Eu Am traversat eterii pentru a vă aduce toată asistența posibilă pentru Iluminismul minții voastre. Vreau să vă explic acțiunea Elementului Aer în mintea voastră, în corpul vostru și în atmosfera Pământului. Acest lucru vă va ajuta să obțineți iluminismul pentru care efectuați apeluri și de care lumea are nevoie.

  Deoarece Iluminismul minții este produs de activitatea elementului Aer, este firesc ca unul dintre marile mele servicii pe Pământ să fie sa dea Inspirație din Octavele Luminii. Astfel, omenirea primește oportunitatea de a aduce în activitatea exterioară unele dintre cele mai puternice manifestări ale Octavianlui nostru. Prin Iluminism, oamenii se pot bucura peste tot de Marile Puteri Divine ale Manifestării, cu condiția ca acestea să fie folosite constructiv și pentru împlinirea Planului Divin al Vieții.

  Acum intrați într-o Epocă de Aur în care Elementul Aer devine preponderent, de aceea doresc să le ofer celor care se află sub această radiație tot ajutorul posibil. Vreau să vă dau protecția noastră și inspirația noastră puternică pentru utilizarea marilor puteri ale vieții – acest lucru va permite unora să aducă în manifestare progresele în transportul aerian și în alte zone ale Elementului Aer. Asta va aduce împreună popoarelor, și va permite realizări armonioase.

  Instrucțiunile pe care fiecare Ființă Cosmică care guvernează Ființele Elementelor v-au dat, împreună cu ale mele, constituie ceea ce a fost numit „Piatra Unghiulară a Templului”. Orice manifestare într-un sistem planetar, și nu numai pe Pământ, Soare și planetele sale, dar în orice sistem planetar, necesită utilizarea celor patru elemente pentru structura sa fundamentală.

  Activitatea aerului este de a învălui ceea ce este creat: formează radiație și aura oricărei manifestări. Atmosfera unei planete este produsă de radiație planetei și de umanitatea ei, la fel atmosfera ta individuală este produsă de la radiație corpului voastre fizic și a corpurilor tale subtile sau interne.

  Este Elementul de Foc care activează structura celulară și își menține pulsul ritmic, permițând valurilor vieții emise de prezența puternică AY AM să se răspândească la intervale regulate în manifestarea externă, apoi să absoarbă în corpul fizic cantitatea de Forță Electronică al Aer, care va compensa valul de lumină emisă și să mențină echilibrul structurii atomice.

  Prin urmare, este extrem de important să înțelegeți natura „Suflarei de foc a lui Dumnezeu” și aceasta este ceea ce reprezint pentru Pământ.

  Impulsuride lumină de la prezența dumneavoastră sunt de emisie a elementului de foc și emisie de substanță luminoasă al flame de viața individualizată în corpul electronic. Prin aceste pulsații, prezența ta se dă ea însași universului înconjurător și absoarbe o parte din Forța Electronică a Universului.

  Respirația menține echilibrul prin alternarea inspirației și expirației; astfel, activitatea vieții este stabilită în structura atomică a formei fizice; pentru doar tine deveni o ființă individualizată după ce a luat prima inspirația a Aerului din această lume fizică în plămâni. Din acel moment, sunteți un individualizat fiind de operare în modul independent. Este Elementul De Aer, penetrant structura atomică, care completează manifestarea.

  Examinând activitatea celor patru elemente, constatăm că Elementul de Foc îi interpătrunde pe ceilalți trei, iar această Forță Electronică a fost desemnată „respirația de foc lui Tot-Puternic”. Prin acest Foc Sacru, fiecare Element intră în acțiune și își dă slujirea vieții, făcând astfel posibil manifestarea. Prin cooperarea armonioasă a celor patru elemente, toate substanțele și formele sunt produse. Trei dintre elemente (pamant-aer-apă) forma o Cupa unde care Flacăra coboară atunci când Legea de acțiune și de reacție intră în acțiune. Prin extinderea binecuvântării ei asupra întregii creații, Flacăra atrage pe Ea binecuvântarea a tot ceea ce a fost inundat cu dragostea ei.

  Acum ve intrați în ceea ce se poate numi Epoca Aerului, pentru că acest este prin Aer ca sunt produse manifestarele.

  Este necesar ca corpul mental uman să fie clarificat, purificat și iluminat de lumina transmisă de Element Air. Acest lucru este esențial, deoarece condensarea Forței Electronice a Elementului de Aer este cea din care se formează substanța, din care se formează corpul mental. Nu dorim să detaliem în continuare explicațiile privind corpurile subtile, interne; cu toate acestea, trebuie să aveți o anumită înțelegere a acestor activități interne.

  Încercați să realizeze că Prezența ta Puternica AY AM, fiind Flacăra Spontană a Inimii Soarelui Mare Central, este inteligența călăuzitoare, și liber-arbitrul individualizate care controlează alte elemente de către și prin Flacără. Există, de asemenea, o acțiune externă provenind din cele patru elemente care alcătuiesc lumea exterioară, dar aici, de asemenea, este Flacăra care este Elementul Maestru.

  În flacăra spontană a inimii tale, în septuplă flacăra a elohimelor întra frunte, în flacăra corpului mental superior, în flacăra corpului electronic, acest este întotdeauna elementul de foc, a cărui acțiune constituie inteligența călăuzitoare și stăpânirea, care controlează toate celelalte elemente, indiferent dacă acestea sunt în tine sau în jurul tău. Elementele sunt controlate de foc, deoarece există întotdeauna un anumit conținut de foc în fiecare element.

  La începutul unui ciclu în care mintea umană trebuie să fie iluminată, substanța-lumină cosmică de  despre care Saint-Germain v-a spus intră în atmosfera Pământului. Un grup determinat maeștrilor ascensionati concentrează această substanță de la Marele Soare Central, și îi oferă o calificare și o activitate specifică care sunt apoi încărcate în Pământ, mintea și corpul ființelor umane.

  Pe de o parte, oamenii au nevoie de Iluminare pe care Saint-Germain le oferă prin explicația clară a tot ceea ce privește prezența AY AM, unde Ea se află, ce poate face pentru ei și ce anume obligațiile și responsabilitățile lor curente; iar pe de altă parte, mintea și atmosfera umanității trebuie să primească această Lumină de Substanță Cosmică care consumă toată discordia umană și luminează Substanța Elementului de Aer.

  Prin discordia și impuritatea sa, umanitatea respinge constant în elementul de aer o radiație care provine din diversele sentimente și calități care au fost generate. Acest lucru trebuie tratat, deoarece constituie o acțiune vibratorie densă în aerul pe care îl respiri. Această densitate în atmosfera Pământului, care se ridică la o anumită altitudine, împiedică oamenii să vadă și să audă de la distanță sau să înțeleagă ce are loc în straturile superioare ale atmosferei care înconjoară Pământul.

  Purificarea atmosferei face parte din responsabilitatea mea față de Saint-Germain, deoarece eu guvernez elementul de aer care învelește și întrepătrunde Pământul și corpurile oamenilor. Puternicul Himalaya colaborează cu Mine în acest Serviciu pentru umanitate, răspândind o Lumină Substanță Specială care pătrunde în conștiința oamenilor pentru a o vitaliza. Pătrunderea acestei Lumini în intelect și în structura cerebrală a corpurilor fizice dizolvă conceptele umane acolo și le înlocuiește prin Adevărata Înțelepciune a Corpului Mintal Superior și prin Radiația și Iluminarea care provin de la Maeștrii Ascensionați și Ființele Cosmice.

  Asta radiația proastă în atmosfera Pământului este o astfel de cauză de distrugere pentru lumina corpului mental superior, încât oamenii nu mai pot înțelege acțiunea luminii; iar masa umanității nici nu-și dă seama de această stare de lucruri!

  Ființele elementului de aer sunt agenții forței electronice de care umanitatea are nevoie pentru a menține echilibrul în structura atomică. Când Prezența eliberează, prin Pulsarea Inimii, o presiune dată, care acționează din interiorul structurii atomice spre exterior, atunci, prin atmosfera Pământului, Eu răspund cu o emisie de forță electronică că individul inspiră, iar această presiune menține echilibrul în structura sa atomică. În ceea ce privește echilibrul structurii Pământului, suntem obligați să intervenim deseori prin Acțiunea Focului pentru a consuma discordia generată de umanitate.

  În mod normal, situația este destul de rea, dar când izbucnește un război, devine teribil. Oamenii sunt absolut ignorănd de pagubele groaznice pe care le produc Creației Divine prin emisia constantă de sentimente nelegiuite și prin utilizarea de explozibili care sunt concentrați de energie pentru distrugere.

  Substanță-Lumina emisă de Maeștrii Ascensionați vine în unde succesive a căror presiune este proporțională cu ceea ce Pământul poate absorbi. Această forță electronică nu numai că dizolvă și consumă substanța calificată ca discordie, ci constituie o presiune care menține forțele distructive aproape de Pământ și le împiedică să depășească o anumită altitudine.

  Datorită marii Prezențe Divine a Vieții, efectele exploziilor cauzate de război nu pot depăși o anumită altitudine, deoarece în partea superioară a atmosferei domnesc Puritatea și Puterea noastră a forței electronice. Din Octava Maeștrilor Ascensionați, Substanța-Lumină coboară și, pătrundând tot mai mult în straturile inferioare ale atmosferei, Împinge înapoi substanța descalificată în ceea ce a produs-o și, într-o zi, cei care creează discordie nu numai că nu va mai putea să-l răspândească, dar se vor găsi complet blocat în propria lor substanță descalificată.

  Radio, aviația și televiziunea sunt invenții minunate, dar având în vedere daunele produse de utilizarea lor greșită, nu este surprinzător faptul că Legea cosmică nu permite apariția de noi progrese în aceste domenii: oamenii trebuie să învețe mai întâi să folosească în mod constructiv aceste instrumente.

  În ceea ce privește utilizarea elementului de aer în corpurile dvs., Instrucțiunea de bază vă învață cele trei tipuri de respirație care sunt singurele pe care vi le-a oferit Saint-Germain și anume: echilibrând respirația, respirația energizantă și respirația ritmică.

  Prin menținerea fermă a atenției pe Prezența dvs. puternică AY AM, puteți, utilizând aceste respirații, să aduceți un echilibru perfect în corpurile dvs. și să le încărcați cu forța electronică a elementului de aer. Respirația echilibrând, cu o comandă dată de „AY AM”, poate elimina durerea din orice parte a corpului.

  Saint-Germain a indicat aceste trei tehnici pentru a vă permite să vă eliberați. Li s-a explicat clar, atenția dvs. le-a fost atrasă în mod repetat, dar dacă nu le practicați, nu puteți beneficia de ele și este imposibil pentru mine să vă ajut mai departe prin „Elementul de aer” dacă nu utilizați ceea ce v-a fost deja dat.

  Dacă în tine există ceva care se răzvrătește împotriva utilizării acestor tehnici, nu putem depăși anumite limitări.

  Mecanic vorbind, sunteți construit astfel încât să produceți o alternanță în respirația. Cu fiecare respirație, voi absorbiți substanță-lumina a propriei dvs. Prezențe puternice AY AM; Circula în corp și apoi curge de la interior la exterior când expirați. Inhalarea prin nara stângă, menținerea dreaptă închisă, nervii din partea stângă primesc fluxul de substanță-lumina și, invers, partea dreaptă este irigată când inspirați prin nara dreaptă închizând stânga. Această respirație alternativă produce un echilibru în corp – mătura orice tensiune sau obstrucție și permite Lumina Prezenței AY AM să circule natural în corp, apoi să curgă în atmosfera din jur.

  Practicând respirația energizantă, dimineața și seara, încărcându-vă cu Forța Herculeană clară și radiantă, și cu energia Maeștrilor Ascensionați înainte de a începe apelurile, va deveni imposibil să experimentați oboseală sau epuizare.

  Energia universală se găsește în abundență în atmosfera din jurul tău. Flacăra inimii tale este o sursă nelimitată de energie. Flama septupla a Elohimului pe frunte este o sursă de energie nelimitată. Corpul dvs. mental superior și prezența dvs. electronică sunt surse nelimitate de energie. Prin urmare, nu există nicio scuză pentru cei care se află sub această radiație să aibă vreodată aspectul de oboseală sau sănătate slabă. Dacă nu sunteți întotdeauna într-o formă bună și radiantă cu sănătatea, nu poate rezulta decât din neglijarea dvs. de a urma directivele care v-au fost date – pentru că nu puneți aceste directive în practică. Dacă credeți că vă lipsește Energia în această țară minunată, unde aveți privilegiul de a trăi, cu toate explicațiile și apelurile care v-au fost date, atunci sunteți ca peștii însetați, în apă.

  Vreau să înțelegeți că vă îmbăiați în mod constant într-un ocean de binecuvântări și viață! Dacă nu profitați de ea – dacă nu o absorbiți – este din cauză că există revoltă în voi! Dacă această rezistență este în sentimentele tale, atunci lasă-mă să o dizolv acum, și să nu mai vorbim despre aceasta!

  Deschideți-vă la toate binecuvântările elementelor de aer!

  Dacă speri să ai o armonie neîntreruptă în mintea ta, a sentimentelor și a afacerii tale, atunci trebuie să fii echilibrat. Dacă sperați să fiți aleși ca Păzitori ai Marii Bogății destinate extinderii luminii, este esențial ca o armonie neîntreruptă să domnească în sentimentele voastre. Cel mai mic resentiment față de oricine sau orice altceva îți tulbură sentimentele și îți rupe Armonia.

  De multe ori observ, în ființe, sentimente care, degeaba în lume ar trebui să aibă, iar acest lucru arată care sunt forțele sinistre subtile care se joacă cu ființe și despre care sunt ignorate. Ar fi suficient ca, într-o zi, voi să fiți pus în fața unei oglinzi, care să-ți arate culoarea sentimentelor tale pentru a te lumină pentru totdeauna!

  Aș fi fericit dacă fiecare dintre voi, în privat, și toți, în grup, ar da un decret pentru anihilarea oricărui resentiment și a tuturor rebeliunii din voi. Nu are rost să analizăm. Declama anihilarea și înlocuiește asta cu Iubirea, Înțelepciunea și Puterea Cosmică a Flăcării Spontane care produce Realizarea Planului Divin, Echilibrul și Controlul perfect al tău însuți.

  Vă întreb acest lucru, pentru că doresc să vă aduc în punctul în care trupurile voastre vor deveni slujitorii voștri docili și voluntari, și veți fi Stăpânul lor, bun și înțelept, și vă veți exercita Suveranitatea așa cum o face un adevărat Maestru. Astfel, veți exprima dubla activitate a vieții: a servi și a fi servit într-o pace inalterabilă.

  Preaiubiții mei, atmosfera din jurul tău este foarte favorabilă Eliberării tale. Dacă nu ești fericit aici, este din cauză că există rezistență în interiorul tău. În aerul pe care vi-l ofer, există doar Bucurie, Frumusețe și Forță. Mai întâi face față Iubirii și Luminii Prezenței voastre puternice iubite AY AM, intră în Inima divină și rămâne în iubirea și liniștea Lui. Absorbiți-le în fiecare particulă a ființei voastre, preiați de această Putere și de această Radiație și apoi dați-le celorlalți – Radiația ta singură poate fi de mare ajutor, la care puteți încă să adăugaţi explicație al Carta și din Legile privind utilizarea de energie.

  Dacă reușești să stăpânești cele patru elemente în tine și păstrezi o moderație inalterabilă, te putem lua, sub diverse pretexte, și te vom pune în contact cu ființele. Radiația ta va fi suficientă pentru a produce în aceste curente ale vieții o iluminare care să le permită corpului lor superior mental să preia controlul și să le trezească interesul pentru această instrucțiune. Poate săptămâni sau luni mai târziu, vor accepta, cu Iubire și Devoție, această Instrucțiune și se vor deschide rapid către Înțelegerea ei. Tot asta este realizabil, dar depinde de calmul și radiația ta perfectă.

  Elementul de aer poate fi utilizat ca vehicul pentru a vă informa multe lucruri de care complet nu știți. Maeștrii Ascensionați vă pot oferi foarte mult ajutor, prin Aerul pe care îl respirați. Una dintre cele mai de invidiat experiențe pe care studenții le pot avea pe Calea Realizării este aceea a auzirii muzicii AYAM al Sferelor. Dar mai întâi trebuie să atingeți acest echilibru interior și liniștea interioară – trebuie să mergeți din ce în ce mai adânc în pacea și tăcerea interioară.

  În general, nu auziți această Muzică, deoarece atenția ta este fixată asupra lucrurilor din octava fizică; ești concentrat asupra lumii exterioare. Unii dintre voi sunt însă capabili să realizeze o astfel de concentrare și tăcere interioară, încât devine posibil să percepeți muzică interioară.

  Antrenează-te către această calmă interioară – stabileste-te în Invincibila Putere a Tăcerii. Când toată discordia va fi eliminată din sentimentele tale, vei auzi automat muzica AY AM al Sferelor.

  Orice ritm vibratoriu care nu este Bucuria, Fericirea, Armonia și Balanța Vieții, se află ca o umbră între tine și Lumina Prezenței Tale AY AM; Armonia păzită fără întrerupere ar deschide Ușa și ar permite Audierea muzicii AYAM al Sfere.

  Iubiții mei, dacă păstrezi această Pace Interioară și Devotiunea la care ai ajuns cu toții uneori, dacă împingi Purificarea trupurilor tale puțin mai departe prin folosirea Flăcării Violete, și a Fulgerului Albastru de Puritate cosmică, nu vă va fi dificil să contactați în mod conștient, și la discreție, Acțiunea Vibratoare a acestei Muzici AY AM care vibrează în atmosfera din jurul vostru.

  Nu intenționez, astăzi, să vă ofer explicația completă cu privire la tot ceea ce este realizat în tine prin tehnicile respiratorii. Dar vreau să vă atrag atenția asupra posibilităților care există pentru a atrage în voi, prin inspirație, orice calitate sau activitate pe care vă fixați atenția. În partea superioară a atmosferei, mai presus de cea mai mare parte a creației umane, există mulți Maeștri Ascensionați, și periodic, de asemenea, Ființele cosmice, Legiunile Luminii și Corurile Angelice și, înconjurându-vă în mod constant, există Ființele elementului aerului.

  Îți reamintesc că ar fi de dorit să-l suni pe Oromasis, Prințul focului și să-I ceri, frecvent, să-și face a răspândi Activitatea sa al elementele de foc, în toate spațiile unde sunt adunați mulți oameni.

  Există multe ființe care abia așteaptă chemarea voastră pentru a-i oferi serviciul lor pe Pământ și pentru umanitate. Ei sunt gata să toarne, pe toți oamenii, Lumina, Substanța, Iubirea, Perfecțiunea și Activitățile Speciale ale lui Dumnezeu, Focul Sacru pe care îl dirijează și care aparține Curentului lor de viață. Toți cei care vin în mod conștient în contact cu Ființele Luminii pot primi Substanță-Lumină pe care aceste Ființe o distribuie. Este la fel de condensat ca zăpada și intră în corpurile tale subtile și în atmosfera din jurul tău. Pentru a atrage o activitate specială a focului sacru sau a luminii cosmice sau a calității specifice a unui maestru ascensionat sau a unei ființe cosmice, trebuie să folosiți respirația energizantă: Acordă-ți atenția și dragostea ta acestor ființe și roagă-i să te umple cu calitatea lor particulară, în momentul inspirației. În acest fel, sunteți în legătură directă cu Curentul lor de viață, și Ei pot ancora Perfecțiunea lor și toată Asistența al Octavei lor de Viață în câmpul dvs. de acțiune.

  Vreau să te ajut să-ți faci confortabil corpurile subtile: trebuie să-ți relaxezi corpul emoțional și, pătrundând adânc în Tăcere, Lumina te va putea pătrunde fără întrerupere. Vei fi apoi într-un astfel de echilibru încât respirația ta va fi perfectă, fără știrea ta. Dificultățile de respirație apar dintr-un exces de substanță din organism; dacă ar scăpa de orice substanță de prisos, energia intensificată ar trece cu ușurință prin tine. Prin păstrarea Armoniei în corpul emoțional și prin slujba de purificare cu flăcăra violeta și cu flăcăra spirale albastra, toată obstrucția va dispărea în mod natural.

  Când inspirațiile și expirațiile tale sunt complet echilibrate și sentimentele sunt în armonie neîntreruptă, când îți exprimi în mod constant Iubirea pentru toată viața, iar atenția îți este fixată pe Înălțimi, devii capabil să radiați fără limite și fără epuizare.

  Preaiubitii mei, vrem să te vedem încetând să lupți. Dacă mușchii și nervii din corpul tău sunt tensionați, te distrugi pe tine însuți, nu pot spune asta mai bine. Tensiunea structurii fizice provine dintr-o tensiune a corpului emoțional. Trebuie să fii relaxat, altfel este imposibil să păstrezi o armonie neîntreruptă. Lasă-mă să te ajut și să îți ofer o ușurare completă.

  În această regiune, este posibil să reconstruiți un corp complet nou în mai puțin de un an, dacă se păstrează Armonie, dragoste și asistență la serviciu. Rămâneți constant într-o atitudine de detașare binevoitoare în față de Viață, intrați în fiecare zi pentru o anumită perioadă în Marea Tăcere, și veți constata că va deveni posibil să auziți Muzica AYAM al Sferelor. Este cel mai puternic factor de vindecare din Univers. Auzind AYAM Muzica al Sfere vă poate relaxa, vindece, vă purifica și vă aduce Pur Elementul Electronic de Aer în corp. Știți sau v-ați dat seama că Air este agentul de transmisie al AY AM Muzica al Sfere?

  Nu concurez cu Virgo (Pământ), Neptun (Apa) sau Helios (Foc) și toți suntem la fel de esențiali. Activitatea noastră la toate cele patru este necesară pentru a produce manifestările lumii fizice, dar fără elementul de aer, ar fi imposibil să producem sunetul și nu am putea auzi muzica AYAM din sfere.

  Templul tau vieții este construit prin intermediul celor patru elemente, fiecare dintre ele fiind esențial și toate trebuie să colaboreze într-un echilibru perfect. Cu toate acestea, Preaiubiții mei, vreau în mod special să vă văd corpul emoțional, sentimentul tau interior, într-o relaxare perfectă, deoarece, atunci, veți fi în repaus în acțiune și veți înțelege care este Armonia inimii Creației. Vei fi reglat „la Cântarea Luminii”! Această expresie nu va mai fi un cuvânt gol pentru tine. Dacă obțineți Tăcerea completă a tuturor elementelor corpului dvs., veți putea, într-o jumătate de oră de această Tăcere și de auzirea acestor sunete magnifice care vibrează în atmosfera superioară a Pământului și în octavele de lumină, să vă încărcați suficientă energie, forță și putere pentru câteva săptămâni.

  De ce această muzică AY AM, a cărei amploare este comparabilă cu cea a sutelor de organe, este în Univers? Aceste manifestări în atmosfera superioară a Pământului pot avea alt scop decât vindecarea, purificarea, iluminarea și perfecționarea umanității? Ele există pentru a ridica umanitatea la Perfecțiune. Când aceste Melodii, în Plinătatea compozițiilor lor gigantice, vor intra în manifestarea externă, întreaga umanitate va fi atinsă de Puterea Ascendentă a acestui sunet. Această muzică este deja scrisă în sferele interioare, iar această armonie, această dragoste, această pace magnifică și această putere purificatoare vor fi încărcate în aerul pe care îl respiri. Atunci vei ști ce este Perfecțiunea în Inima Creației! Aceste sunete, la intrarea în atmosferă, vor consuma toată discordia, ca o furtună de zăpadă care dizolvă impuritatea. Preaiubiții mei, aș dori să te vedem în acest odihnă activă care nu are nimic în comun cu inerția. Nu este vorba să stai într-un colț, să nu faci nimic și să dormi. Nu, aceasta nu este Perfecțiunea vieții. Viața noastră nu este nici somn, nici inacțiune, ci mișcare perpetuă – căci odihna în acțiune este la fel de naturală ca bătăile inimii!

  Fiecare pulsație de inimă alternează cu un timp de oprire. Puteți face la fel. Puteți acționa cu atâta satisfacție și libertate încât nu veți mai experimenta oboseală și totuși acest lucru nu vă va împiedica să vă petreceți nopțile pe picioare. Vei face ceea ce este necesar în timpul orelor de veghe cu ajutorul unor forme fizice, apoi vei depune aceste corpuri, le vei părăsi și apoi, în timp ce corpul este în repaus, vei cunoaște Marile Puteri. Activitatea și realizările dvs. magnifice vor continua pe planurile interioare și veți păstra o cunoaștere completă a acesteia la trezire, iar zi după zi va fi încărcat cu aceleași Puteri pe care le veți folosi noaptea.

  Corpurile tale trebuie să fie în stare mai bună în fiecare zi, dacă vrei să ai opulență mai mare; fiecare zi trebuie să aducă mai multă Bucurie, Putere și Victorie. Planul divin Împlinirea și victoria trebuie să se manifeste mereu mai viu în activitățile voastre superioare.

  Pe măsură ce voi reprezenta Inspirația minții, vă voi oferi câteva idei care vă pot ajuta să vă eliberați corpul de orice obstrucție, cel puțin dacă vă amintiți să puneți în practică aceste Directivele. Am observat că unele dintre corpurile tale au încă blocaje considerabile. În primul rând, nu trebuie să credeți că decretarea într-un grup timp de două sau trei ore poate provoca oboseală. Decretând, vă atrageți radiația Maeștrilor Ascensiți și a Ființelor Cosmice și primiți energie. Nu simțiți că bucuria de a gusta Muzica Sferelor AY AM îți crește energia? La fel este și cu Decretele tale, dacă le dai cu Inimă și cu Bucurie. Trebuie să renunți la vechiul concept că tot ce faci este munca, munca grea, efortul sau lupta. Trebuie să renunțați la ideea că nu sunteți suficient de fericiți pentru a face lucrurile constructive care trebuie a fi realizate. Cuvântul meu, dragii mei, ești întotdeauna suficient de puternic când vine vorba de a-ți da opinia cu privire la asta sau aia, sau a fi dominator sau iritat!

  Dacă sunteți de acord, vom încheia o înțelegere împreună: dacă, de partea dvs., exersați în mod regulat respirațiile indicate și păstrați o armonie neîntreruptă, de partea mea, mă voi asigura că suficientă lumină vă pătrunde pentru ca totul sentimentul de luptă sau de tensiune este înlăturat de la tine și știi Bucuria de a oferi un serviciu vieții, executând ceea ce este constructiv.

  Iată de ce este de ce te-ai săturat când lucrezi: se datorează faptului că lucrezi cu stomacul în loc să lucrezi cu Flăcarea Spontană a Inimilor tale. Flăcarea spontană nu prezintă epuizare. Dacă în timpul lucrului fizic devii suprasolicitat sau grăbit, atunci energia plexului solar este conectată, într-un fel, la ceea ce faci, ea este absorbită de lucrul în cauză și, la sfârșitul o vreme te simți epuizat. Vreau să vă scap de acest obicei enervant. Orice ai face, fă-o întotdeauna cu Bucurie și mare grijă și cu ușurința păsărilor care zboară în văzduh.

  Posibilitățile activităților vieții nu sunt uimitoare? O pasăre mică poate progresa împotriva vântului care suflă ca un uragan; el merge acolo unde vrea, fără să întâlnească niciun obstacol, deoarece se supune Legii vieții Nu ți-ar plăcea să fii liber ca vulturii? Nu doriți să fiți la fel de ascultători față de Prezența ta Puternica AYAM, ca ei sunt cu Legea ființei lor? Oh! Știu că vrei să fii ascultător, sinceritatea ta nu este pusă în discuție, dar spune-mi, de când v-a spus Saint-Germain că sentimentul luptei este cel care provoacă lupta? A trecut deja ceva timp de când asta vi s-a explicat, așa că astăzi, lăsați-Mi să-mi dizolv sentimentul tau de luptă, ideea ta că necesită eforturi mari.

  Vreau să vă duc în punctul în care vă puteți calma perfect chiar acum, unde puteți auzi AY AM Muzica al Sferelor la discreție, unde veți putea primi ceea ce este în lumină, vedeți Lumina și ajunge la ceea ce este destinat pentru tine. Vreau să poți face acest lucru la fel de natural pe măsură ce vă hrăniți. Vreau să conștientizezi propria ta măiestrie.

  Toate acestea nu sunt doar pentru îmbunătățirea corpurilor tale, ci pentru ca tu să poți să servi drept instrumente pentru cei ai Maeștrilor Ascensi care acționează constant în atmosfera Pământului și care difuzează în minte, intelect și sentimente ale întregii omeniri ceea ce ți se oferă aici. Deoarece atunci când substanța de lumină cosmică coboară în straturile inferioare ale atmosferei, el energizează orice emisie constructivă pe care o faceți.

  Puternicul Himalaya (numit și maestrul Babaji), în concert cu alți Maeștri Ascensionați, posedă tehnica care permite să difuzeze în intelect și în sentimentele celor care se află în această națiune și în alte națiuni și care au deja un grad ridicat de Lumină, Puterea care este rezultatul din Decretele, apelurile și afirmațiile dvs.

  Această putere este direcționată în mod conștient în un tunel de lumină prin atmosferă și, dacă tăcerea și reculegere ta ar fi suficiente, ai putea vedea celălalt capăt al tunelului. Este posibil, nu numai să vezi, ci și să vorbești cu cineva printr-un astfel de tunel de lumină. Desigur, este nevoie de ceva antrenament.

  Orice lumină care este concentrată în mod conștient poate fi ridicată de Maeștrii Ascensiți și direcționată dintr-o națiune în alta.

  Cei care au o înțelegere conștientă a Legii își pot pune Puterea și Energia la dispoziția Maeștrilor Ascensiți, care îi direcționează către cei apți să primească Instrucțiunea actuală. Această substanță-lumină și cunoștințe conștiente este direcționată către razele personale ale Maeștrilor Ascensi cu care colaborezi și către alți Maeștri Ascensionați care lucrează pentru Iluminarea altor națiuni și alte părți ale Pământului.

  V-ați putea întreba: de ce Maestrii altor națiuni nu dau Instrucțiunea direct acolo? Preaiubiții mei, iată motivul: făcând apeluri și declarații AY AM, obținând înțelegere conștientă și păstrând Instrucțiunile date în timpul serviciilor, prezența dvs. AY AM și Maestrul președinte dea jos Substanța-Lumina necesară pentru a manifesta răspunsul la dorințele pe care le-ați exprimat. Îndeplinirea dorințelor voastre este rezultatul direcției conștiente a acelei luminai mai mari pe care doriți să le manifestați acolo unde vă serviți. Intervenția noastră constă în amplificarea și direcționarea acestei Lumini în alte națiuni unde există Copii ai lui Dumnezeu care au deja multă Lumină. Îi protejăm și îi ajutăm să răspândească această Lumină națiunilor lor respective.

  Dintre cele trei elemente, este probabil elementul de aer cel mai ușor de purificat, deoarece este ușor permeabil la elementul de foc. Este un joc, preaiubitii mei, să purifici aerul într-o cameră pe care o ocupi. Ați folosit foarte bine flacăra violetă consumatoare și fulgerul albastru cosmic de puritate, iar aerul care vă înconjoară emană mirosul de ozon produs de flacără violeta consumatoare.

  Prin apelurile dvs., puteți schimba parfumul într-o cameră. Puteți atrage din Octavele noastre orice parfum care vă place și este benefic pentru tine. Dacă vă concentrați pe manifestarea parfumurilor la fel de mult ca și pe Flacara Violeta, vă putem îmbăia în parfumul rar al sferelor superioare. Este la fel de natural ca respirația.

  Am dori să vă puteți bucura de aceste Puteri interioare ale vieții. Vrem să te vedem mai liber. Obținând o înțelegere mai profundă a acțiunii celor patru elemente, veți ajunge să folosiți în viața de zi cu zi manifestările Puterilor vieții. Prin păstrarea în tine a unei armonii neîntrerupte, vei avea controlul conștient și măiestria puterilor inerente vieții și că vei putea direcționa în voie Puterile Creației. Perfecțiunea se va manifesta atunci nu numai în corpurile tale, ci și în atmosfera din jurul tău. Ne dorim ca trupurile tale subtile să fie perfect în ușurință, iar această ușurință și această pace să fie percepute de cei din lumea exterioară, la o distanță care poate merge până la cincisprezece metri în jurul tău. În acest fel, veți putea să vă oferiți un ajutor uriaș care nu vă va aduce decât Bucuria.

  Când toată distrugerea din tine va fi eliminată, Bucuria naturală a vieții tale te va inunda. Nu vă pot oferi o binecuvântare mai mare decât Suflul al Focului de la Atotputernic! Este privilegiul meu să direcționez  acest Suflul pe Pământ! Eu Produc elementul de aer, respirația focului, impulsul vital al flăcării. Concentrez Radiație Flăcării Spontane de la Marele Soare Central într-o Substanță care este Atmosfera Pământului. Îl poți inspira și, într-un mod moale și imperceptibil, Lumina și Acțiunea Sa Vibratorie vor armoniza totul din tine și vor produce acest Echilibru și această Stabilitate, care îți va permite să păstrezi Armonia fără întrerupere.

  Iubiții mei, ați făcut progrese remarcabile, dar nu vă se opriți pe reusitele tale. Armonia voastră permanentă și puternică trebuie să vă permită să vă orientați atenția către Înălțimi și să vă deschideți perspective pentru activități mai numeroase din lumea exterioară. Manifestările vor veni rapid și veți atrage mai multă protecție pe măsură ce folosiți cele mai mari puteri din viață. Sporește-ți sentimentul acestei protecții mai mari, și nu uita să ceri Protecția automată a tuturor acestor lucruri pe care le chemi în manifestare pentru Serviciul a Lumină!

  Știți, preaiubiții mei, că prin înțelegerea conștientă și binecuvântând toate ființele elementelor de aer, puteți primi de la Puternica dvs. Prezență AY AM și Maeștrii Ascendenți din Inspirațiile minunate. Însuși Inima Creației vă va inspira să produceți ceea ce va fi o Mare Binecuvântare pentru umanitate. Prin măiestria voastră a elementului aerului veți cunoaște doar Bucuria!

  Dar atâta timp cât nu vă este posibil să vă calmați instantaneu, în voie și în mod conștient, apoi să faceți Apelul către Înălțimile Perfecțiunii, pentru a vedea coborârea fulgerului albastru din ea care pătrunde în corpurile voastre și vă aduce l ‘Iluminarea dorită, vei fi primit doar firimituri de fericire. Apelurile tale la Înălțimea Creației îți pot aduce instantaneu ceea ce îți dorești, deoarece Viața Omniscientă nu cunoaște nici timpul, nici spațiul, nici obstrucția. Când sunteți gata să primiți, Iluminarea de Sus răspunde instantaneu dorinței dvs. de a crea fie o melodie muzicală divină, fie o pictură magnifică, o formă perfectă pentru un obiect dorit, o idee transcendentă pentru soluția o problemă în lumea exterioară, mai știu Eu ce ? …

  Știți că există ființe de element de aer pe care le puteți apela pentru a purifica aerul într-o cameră? Când Iubit Oromasis traversează o cameră, Flacăra care o înconjoară consumă instantaneu orice substanță de impuritate sau discordie care se află în aer, iar Ființele elementului de aer îți poate aduce o mai mare intensitate a Forțați Electronica dacă îi chemați în Acțiune.  Prin urmare, puteți avea toată forța electronică de aer dorită, fie în camera dvs., fie în voi prin inspirație, fie în atmosfera unui oraș, a unei regiuni sau a Pământului în sine. Ființele elementelor sunt vehiculul ales de Inima Creației pentru a transmite tuturor formelor manifestate Binecuvântările vieții.

  În plinătatea puterii pe care am privilegiul să o dețin, cer fiecărei ființe a elementului aerului, care, toate, mă ascultă instantaneu, să te umple cu binecuvântările lor, și să te înfășura în forța lor Electronica pentru a purifica tot ceea ce te înconjoară și pentru a te îmbăia în parfumul iubirii lor. Știți că sunt Ființele elementului de aer care distilează mirosul florilor și îl răspândește în atmosferă?

  Dacă Prezența voastră puternică AY AM dorește să vă învăluie într-un val al parfumului și al flăcării iubirii ei, ea are nevoie de Ființe elementului de aer pentru a transporta această radiație în jurul vostru și pentru a o răspândi în atmosferă să inunde camera cu Parfumul pe care Ea l-a eliberat.

  Aș dori că ve să recunoașteți că nu este mai dificil să primiți aceste binecuvântări elementelor de aer decât să mergeți la robinet să beți un pahar cu apă. Bând apă, primiți și absorbiți binecuvântarea elementului de apă. Ei bine, prin atragerea Sufla de Foc al Atotputernicului, Ființe Elementului de Aer îți vor transmite Binecuvântările Sale la tine și le poți folosi fără limite. Absorbiți asta în voi – mulțumiți și binecuvântați Ființele care v-o aduc, și răspândiți-o peste tot în Univers, amplificând Binecuvântarea!

  Am dori să vă facem să dobândim mai multe puteri din Prezența voastră puternică AY AM și să vă ajutăm să le manifestați în acțiuni externe pentru a le face cunoscute umanității – nu pentru a satisface curiositatea, ci pentru a dovedi, prin utilizarea naturală a acestorii Puteri inerente în viață, că există altceva decât ceea ce se știe în lumea exterior și că aceste Daruri ale Vieții pot fi utilizate fără limite.

  Ființele elementului de Aer sunt Modul care permite unei părți din Creație să transmită Binecuvântarea Sa către alta. Exact ca raza de lumină a Prezenței voastre îți transmite viața Lui, tot așa Elementul de Aer transmite ceea ce vrei să trimiți altora. Ființele elementului aer sunt prietenii tăi. Sunt create doar pentru Serviciu. Activitatea naturală a fiecărui element este să vă oferim ceea ce este constructiv. Prin păstrarea Armoniei ta fără întrerupere, Binecuvântările pentru toate vor fi eliberate fără oprire. Pur și simplu prin menținerea Armoniei și oferirea Devotiunii și apelurilor dvs. către Prezența dvs. AY AM, veți constata că Ființele Elementelor vă vor inunda cu Darurile lor, și va fi pentru ei în stare de bucuria Vieții lor .

  Ființele elementelor au iubit întotdeauna să slujească omenirii atunci când se stabilește Armonia. Orice lucru pe care îl puteți trage binecuvântări din ființele elementelor va trezi restul umanității. În prezent, este încă imposibil să înțelegeți cât de mult vă vor iubi aceste Ființe, imediat ce doriți să le binecuvântați și să cooperați cu ele.

  Apelând fulgerul albastru cosmic al curățeniei cosmice și flacăra violetă consumatoare sau flacăra cosmică a iubirii cosmice pentru a purifica atmosfera Pământului, ve purificati Ființele elementelor de la impuritățile pe care omenirea a impus pe ei. Dacă ai putea vedea în planurile interioare ce aceste apeluri atrage pe tine, ai fi încântat! Prin aceste apeluri făcute pentru ființa ta, anturajul tău, localitatea ta – oriunde te-ai duce – provoci în aceste Ființe o dragoste și o recunoștință precum cele pe care le simți atunci când o durere este îndepărtată de la tine.

  Dând aceste Apeluri în fiecare zi, Prezența voastră, și Marile Ființe pot îmbăia Ființele Elementelor într-un val de Dragostea lor și acest lucru provoacă pentru ei aceeași Bucurie ca cea pe care o obțineți de la Razele Soarelui. Nu este un serviciu dificil de face, și nu durează mult timp. Este suficient să spui: „Prezență puternică AY AM, răspândește-ți iubirea peste ființele elementelor! Binecuvântează-le, purifică-le, eliberează-le pentru totdeauna!”

  Ai spus atâtea cuvinte care au impus primejdie pe vieța! Acum că aveți înțelegerea activităților interioare de manifestare, faceți acest lucru, și val după val, Iubirea și binecuvântările voastre se vor răspândi peste Ființele elementelor. Sunt reale. Sunt la fel de tangibile ca Maeștrii Ascensionați și Marile Ființe Cosmice care îi direcționează. Dacă liniștea și armonia dvs. sunt menținute, le veți vedea la fel de clar pe măsură ce vă vedeți.

  Dacă doriți mai multă iluminare, cereți-mi să aduc, în tine, Conștiința mea a maestrului ascensionati al elementului de aer, și să vă lumineze tot ceea ce privește activitățile mele. Acest lucru îmi va permite să ancorez în sentimentele voastre Înțelegerea și Memoria a ceea ce vă explic și să vă ofer tot ceea ce Inima Mea dorește să vă ofere.

  Preaiubit Saint-Germain v-a spus că trei sferturi din toată Instrucțiunea sunt transmise prin radiație și doar un sfert prin cuvânte. Ce poartă radiația? Este elementul de aer …!

  Este pentru prima dată când ne am publicat atât de multe informații despre elementul aer pentru public, dar aceasta este doar o mică parte din posibilitățile acestui element. Îmi poți lua cuvântul și să-mi ceri Inspirația. Îmi poți cere să răspândesc în tine și în jurul tău toate binecuvântările ale căror element de aer este vehiculul.

  Există sunete de magnifică frumusețe care provin de la fiecare planetă din acest sistem. Există Melodii care nu au atins niciodată o ureche umană. Frumusețea și perfecțiunea anumitor sunete nu s-a manifestat încă pe Pământ! Aș fi fericit dacă ați putea fi Ușa Deschisă prin care aceste Binecuvântări s-ar putea răspândi pe Pământ pentru a-l purifica și elibera umanitatea!

  Frumusețea sunetului, frumusețea culorii și frumusețea formei se manifestă prin elementul de aer. Dacă îmi oferiți atenția voastră, voi turna în voi și în jurul vostru Binecuvântările Sufletului de Foc al Atotputernicului, iar Dragostea Mea vă va ridica spre Înălțimile Creației din care sunt excluse toate luptele umane.

  Vă mulțumesc pentru privilegiul pe care l-am avut vorbind cu voi. Sună-mă ca să mă pot întoarce la tine, ca să-ți ofer Iubirea Mea și binecuvântările ființelor elementului Meu. Vei cunoaște realitatea și tangibilitatea lor.

  Protecția noastră vă va înfășura peste tot și întotdeauna.

  La revedere!

  ARIES.

Tehnici de Respirație.

         Există trei forme simple de respirație: echilibrare, energizare și ritmică. Faceți aceste respirații pe un număr par (de silabe), repetând mental o Afirmare și păstrând atenția asupra Prezenței AY AM.

         Vizualizați-vă într-un Soare de Aur.

         Nu exagerați durata de inspirație sau de expirare.

         Faceți acestea exercițiile cu moderație, dar regulat.

         AYAM Eu Sunt = 4, AYAM Sunt Lumina = 6, AYAM Sunt Dragoste = 6, Eu sunt respirația de echilibrare = 12.

Respirație echilibrând:

  Inhalați prin nara stângă (dacă sunteți dreptaci, cu mâna dreaptă, așezați degetul arătător pe mijlocul frunții și așezați degetul mare în dreapta nasului și degetul mijlociu în stânga. Puteți închide ușor nara dreaptă alternativ, apoi nara stângă folosind degetul corect), spunând Afirmarea

– ține-ți respirația în timp ce repetați Afirmarea

– expirați-vă prin nara dreaptă în timp ce spuneți Afirmarea

– rămâneți goale în timp ce repetați Afirmarea,

apoi faceți aceeași operație în timp ce inhalați prin nara dreapta, pastrand respiratia si exhaland prin nara stanga, etc …

Respirație energizantă:

  Respirați profund fără a spune Afirmarea – spuneți Afirmarea în timp ce vă țineți respirația – expirați ca și cum ați dori să fluiere fără să o faceți și fără să dați Afirmația – spuneți Afirmarea rămânând gol.

Respirație ritmică:

  Inhalezi în timp ce dai Afirmarea – ții-ți respirația în timp ce dai Afirmarea – expiră în timp ce dai Afirmarea – rămâi goală și dai Afirmarea.

Virgo

Discursul de iubit Virgo.

Vin la voi să vă aduc o binecuvântare care va face ca structura corpului voastre să se supună mai repede poruncii voastre conștiente. Reprezint elementul terestru, cu alte cuvinte, această substanță care formează planeta și elementele care alcătuiesc structura ta atomică. Ele aparțin Regatului mineral care este sub îndrumarea mea și controlul meu-pentru că eu sunt responsabil nu numai pentru structura Pământului în sine, dar, de asemenea, pentru fiecare parte a elementului pământ care face până trupurile voastre.
Responsabilitatea mea față de viață mă obligă să purific, și să ridic, până la octavă al Maestrilor Ascensionați, fiecare parte a acestui element, transmutând-o într-o substanță nepieritor și luminoasă de la sine.

În Marea activitate cosmică, ce care este responsabilitatea ființelor cosmice care dirijează și controlează cele patru elemente, și slujirea lor pentru umanitate, este să purifice, să perfecționeze și să ilumineze întreaga substanță a planetei prin procesul de o acțiune vibratorie constante.
Inițial, structura pământului era luminoasă și trebuie să devină din nou așa. Eterializarea acestei părți a substanței pământești care formează corpurile voastre fizice este inclusă în activitățile mele. Prin procesul de înălțare, ceea ce face acum parte din elementul mineral este transdezactivat de flacără și devine o parte a elementului de foc în sine.
Forța cosmică a fulgerului cosmic albastru de puritate cosmică, trecând prin substanța Pământului, o purifică și îi ridică ritmul vibratorie, transmutându-l în substanța pură translucidă care, mai târziu, devine luminoasă. Se poate trece apoi în octava superioară, octava de lumină cel mai apropiat de lumea fizică.
Astfel, este privilegiul meu să vă ajut să ridicați acțiunea vibrațională a elementului mineral din corpurile voastre la rata care va permite-l, o zi, să devină substanța pură luminoasa din corpul mental superior.

Umanitatea ignoră aproape totul despre activitățile mărețe ale vieții, care genera o planetă și dezvăluie viața plantelor indispensabile pentru a individualizat curenților vietii care sunt încorporate în ea. Prin expansiunea facultăților și a atributelor divine ale fiecărei flăcări a vieții care este individualizată pe o planetă, substanța planetară care constituie corpurile ființelor este înălțat, prin activitatea vieții care exprimă tot mai multă perfecțiune, fericire, frumusete, care sunt naturale la ea și care sunt planul divin îndeplinite în orice manifestare.
Voi explica ceea ce se întâmplă atunci când forța electronică a fulgerului albastru intră în structura Pământului, și că este exact la fel apelurile voastră la prezența puternic AY AM și maestrii Ascensionați: asa cum fulgerul fizice purifică substanța Pământului, în același mod forța electronică, ca răspuns la apelurile dumneavoastră, vă purifică corpurile de carne.
Dacă aveți posibilitatea de a trece prin anumite locuri în munți unde piatra este aparentă, observați venele de cuarț alb. Oamenii de stiinta nu au fost încă în măsură să vă spun ce le-a produs, dar eu vă spun că este fulgerul pe care le puteți vedea în timpul unei furtuni care, prin penetrarea structurii atomice a Pamantului, produce acest rezultat. Oriunde trece fulgerul, toată substanța este topită și transmutată în substanță transparentă pură: cuarț alb. De-a lungul secolelor, diferitele minerale și activitățile lor se dezvoltă în această substanță albă pură.
Inițial, pământul a fost alcătuit în întregime din această substanță pură transparentă, reflectând tonurile strălucitoare ale curcubeului, fiecare culoare producând o substanță specială, toate minunat frumos și emițătoare lumina. Dar discordia generată de ființe umane de-a lungul secolelor, impuritatea gândurilor și sentimentelor lor s-au condensat în această substanță cristalină; Această acțiune vibrațională a adus structura Pământului la această densitate și culoare pe care le vedeți acum.
E ca și ai lua un pahar cu apă pură și ai turna un colorant în ea. Vreau să înțelegi clar asta. Să presupunem că ați pus într-un pahar de apă o culoare luminoasa și frumoasă, și apoi o altă culoare care nu se armonizează cu primul; Această a doua culoare poate fi minunat de frumos în sine, dar daca cele două tonuri nu sunt în armonie, atunci când ve amesteci, veți obține o nuanță plictisitoare și noroioase.
Exact asta s-a întâmplat în structura Pământului. Oricine cu o cunoaștere de amestecare de culoare știe că, dacă le amesteca, puteți obține o culoare treia care arata ca nici unul, care va fi perfect frumos în cazul în care cele două sunt în armonie, dar teribil de urât în cazul dimpotrivă.

Iată ce se întâmplă în structura atomică a corpurilor voastre: atunci când apelați puternicul prezență AY AM, Maestrii Ascensionați și ființele cosmice, astfel încât să treacă prin voi, fulgerul cosmic albastru al purității cosmice, ei trimit această forță electronica în însăși substanța cărnii tale unde ea dizolvă și consumă rate vibraționale lente sau calități impur. Acesta este motivul pentru care îi datorezi o recunoaștere eternă iubitului tău Saint-Germain care, prin utilizarea pe care el v-a dat-o al flacarii violet consumatoare, v-a adus o binecuvântare și un sceptru al puterii pe care nu o veți putea aprecia și înțelege perfect decât atunci când veți fi complet eliberați și ascensionati.

Acum, vreau să-ți explic ce se întâmplă când oamenii aruncă impuritățile fizice de care vor să se descotorosească. Crezi că atunci când îngropi ceva în pământ, sau îl arunci în apă, sau în aer, îți cureți împrejurimile. Puteți, în acest fel, să eliminați această substanță din mediul dumneavoastră imediat, dar când o plasați în substanța pământului sau în substanța apei sau a aerului, ființele elementelor trebuie să se lupte cu aceste impurități și să suporte greutatea lor.
Numai elementul de foc poate purifica complet celelalte elemente. Este nevoie de acțiunea forței electronice, sau foc, a marii soare centrale prin intermediul soarelui fizice, condus de ființe cosmice ca mine, pentru a restabili la substanța celorlalte elemente structura lor primitivă, pentru ca atunci când umanitatea a impus pe substanță a Pământului, apă sau aer, o vibrationrate produs de sentimente discordante, se formează o condensare de energie pe această substanță-și condensat de energie devine materie solidă.
Voi nu înțelegi suficient, în general, că lucrurile fizice sunt, în realitate, doar energie condensat, care poti a califica în funcție de dorințele tale. Aceasta este ceea ce umanitatea a făcut de secole… și vezi rezultatul. Nenumărate încorporări au avut loc pe acest pământ, și toate discordie generate în timpul acestor pasaje aici pe pământ a fost impusă pe substanția organismelor fizice și pe pământ în sine. Puteți vedea cât de mult se zbată substanța Pământului. Și acest lucru nu face ca ființele de elemente sunt fericit! Pentru că discordie în gândurile și sentimentele tale nu aduce fericirea pentru tine, nu? Deci cum ar putea aduce fericirea ființelor elementelor?
Pentru că există ființe ale elementelor!
Există o ființă care păstrează fiecare copac. Există o ființă care păstrează fiecare obiect!

Ființele naturii urmează liniile directoare ale Lordului Mahachohan, când dorește să aducă anumite forme de viață vegetală în manifestare. Ființele elementului pământ se supun direcției mele pentru a aduce manifestarea în zonele montane și în diversele activități ale structurii Pământului, anumite tipuri de substanțe care aduc beneficiul lor special întregului pământ și emit radiații pentru a binecuvânta omenirea.
Acesta a fost planul original. Dar umanitatea a impus atât de mult discordie asupra substanțelor pe care noi, împreună cu marile ființe cosmice ale soarelui fizic și uneori, de asemenea, de la marele soare central, trebuie să direcționeze periodic acțiunea elementului de foc în elementele de pământ, aer și elemente de apă, pentru consume și să respingă ratele vibraționale ale discordiei umane și impurități impuse asupra substanței elementelor.

Acum, am de gând să vă întreb pe toți, atunci când doriți să scăpați de lucruri care au devenit inutil – haine vechi, alimente sau orice deșeuri – la a încerca cu amabilitate, atunci când este posibil, pentru a arunca aceste substanțe direct în foc. Dacă focul este suficient de intens, el eliberează electronii – substanța-lumina pură – de la tot ce este arsă, pentru a le returna la Universal; acestea intră, astfel, ciclul de viață pentru a servi din nou, pentru foc este Atotputernicul purificator element. Ființele umane aruncă o mulțime de lucruri în elementul de apă, și se spune că apa purifică totul. Dar ei nu știu ce spun. Apa separă în părțile sale constitutive substanța pe care o aruncați în sânul său, dar acțiunea vibrațională a discordiei, impusă substanței, nu este schimbată pentru asta.

În calitate de studenți AY AM, ați învățat să-l chemați pe puternicul Elohim al purității. În discursul său, el ți-a cerut să-l apelati puternicul fulger cosmic al purității cosmice. El a spus să-l cheme în mintea, creierul și corpul tuturor oamenilor pentru că atunci când fulgerul albastru cosmic de puritate cosmică hit-uri structura atomică a creierului și trece prin corpul fizic, se consumă, sau mai degrabă purifică complet întreaga substanță prin care trece, ca fulgerul fizic topește substanța Pământului și îl transformă în cuarț.
Observați că cuarțul este translucid. Dacă nu ar fi fost pentru impuritatea structurii atomice a cărnii tale, multe corpuri umane ar emite o lumină albă moale, care ar forma un halou în jurul lor. Ei ar fi făcut luminos de lumina însăși a vieții lor, care vine de la puternica Prezență AY AM, de acest raza de lumina descendent din inima al prezența, trecând prin partea de sus a capului și venind să ancoreze în atom permanente, care este în inima. Acest raza de lumina este de fapt un curent de substanță-viață provenind de la corpul electronic, și trecând prin corpul mental superior, pentru a vină se ancorat în corpul fizic. Dacă această substanță te-ar putea inunda din ce în ce mai mult fără a fi interceptată de discordie, ți-ar purifica corpurile automat și le-ar face translucide și luminoase din nou.

Cel mai important lucru, așa cum au spus deseori marile ființe la studenților, și pe care vreau să le retipăresc astăzi în voi, este nevoia de a menține armonia fără întrerupere. Mulți dintre voi păstrează armonia pentru o vreme, dar mai devreme sau mai târziu se întâmplă ceva care duce la discordie. Doriți să vă amintiți, dragii mei copii, că discordie, orice discordie, este o impuritate impusă chiar în momentul pe substantia de trupurile voastre, fie că a corpului mental (mai mici), că a corpului emoțional sau a corpului fizic, sau pe atmosfera din jurul tău.

Urmând marele plan cosmic al creației, acesta este elementul terestru care oferă substanța minerală a trupului tău. Corpul tău mental superior extrage cea mai bună parte a elementului Pământ pentru a forma corpul tău eteric. Acesta este arhetipul luminii, sau replica exactă a corpului tău mental superior. Elementul de Apă oferă substanța corpului tău emoțional, iar cea mai rafinată parte a elementului de Aer este folosită de corpul tău mental superior pentru a forma conștiința intelectuală externă, denumită de obicei personalitatea ta. Elementul de foc rămâne în inimă ca o flacără spontană trimisă de prezență.
Acum înțelegeți că orice limitare suferiți, orice sentiment de primejdie și orice lucru care v-a făcut nefericit în trecut sau acum, este doar condensarea discordiei asupra substanței acestor trei corpuri sau în atmosfera în jurul tău.
Nu dorim să vă atragem atenția asupra trupului sau discordiei care o opapărește. Știi deja la ce să te aștepți. Ești conștient de fiecare zi a limitărilor de care încercăm să te eliberăm. Ceea ce vrem, iubitii mei, este că nu uiți niciodată cele două moduri care îți vor aduce corpurile la perfecțiune pe care trebuie să le atingă, sau cel puțin să le aducă înapoi la perfecțiunea corpului tău mental superior. Acest lucru este realizat mai întâi prin utilizarea flăcării violet consumatoare, și în al doilea rând prin utilizarea fulgerului cosmic albastru de puritate cosmică a Elohim de puritate. Pentru atunci când discordie este condensat cu jet continuu peste aceeași substanță, devine din ce în ce mai dure; se solidifică și acest lucru aduce densitatea structurii fizice.

Fiecare ființă individualizată are propria sa armonie care este dată sinelui exterior de către Prezență prin corpul mental superior. În anumite ființe a căror atenție și devotament sunt păstrate pe Prezență cu hotărâre fermă, structura atomică devine din ce în ce mai rafinată.
Corpurile tale au devenit mult mai sensibile de când ai intrat în activitatea AY AM. Absolut toți cei care au făcut apeluri sincere la Prezență și au folosit flacăra violetă consumatoare, au structură atomică este astăzi de cel puțin o sută de ori mai rafinată și mai sensibilă decât atunci când au intrat în această activitate. Absolut toți. Ce a produs acest rezultat? Acestea sunt chemările voastre către flăcării violete consumatoare, dragostea și adorația voastră pentru Prezența puternică AY AM, chemările voastre către Elohim al curățeniei și către Dumnezeul și Zeița Purității.
Toată Lumina și fluxul de purificare care a intrat în corpurile tale au fost direcționate de sus, de Puternica Prezența AY AM, nu-i așa?
Aș dori să vă dați seama că distribuiesc, prin Elementul Pământ, Iubirea Inimii Mele, care nu numai că îți luminează corpurile, dar, de asemenea, le energizează și îi ajută să devină mai rafinate și mai strălucitoare. S-a impus atât de multă discordie asupra structurii Pământului, încât umanitatea responsabilă este acum obligată să răscumpere Pământul, să-și îndeplinească Răscumpărare, prin înțelegerea Legii, și prin chemarea conștientă aceasta Legea în Acțiune pentru a ne ajuta pentru a-l purifica, pentru a-l crește viteza de vibratie, pentru a-l face din nou auto-luminoasa și semi-transparenta.

Vă puteți imagina Pământul ca fiind semitransparent ca cuarțul alb, traversata cu venele de toate culorile curcubeului?
Aș dori să vă fac să înțelegeți, iubiți mei, ceea ce voi și cu mine putem face împreună pentru a restabili structura Pământului această Puritate, care o va face să revină la cea mai mare perfecțiune a sa.
Ori de câte ori Viața voastră răspândește Flacăra Iubirii din Inima voastră și faceți chemarea spre anihilarea oricărei impurități din structura Pământului, pot să trimit Curentele Mele în structura atomică a corpurilor voastre și să vă fac simți mai mult Forța mea superioară, Armonia și Frumusețea mea.
Pentru că absorbiți o mulțime de forța electronica care provin de la elementul Pământ.

Luați în considerare dieta ta: mâncarea pe care o mâncați aduce elementele minerale ale solului direct în corp, și sunt nenumărate ori când oamenii au fost vindecați doar mergând pe pământ sau dormind pe sol, absorbind astfel, prin Elementul mineral al Pământului, esențele vitalizante și purificatoare.
Cum se poate întâmpla asta?
Pentru că Elementul Pământ distribuie o cantitate enormă de Esență a Vieții celor care sunt în contact cu Pământul, de exemplu, mergând pe jos.

Din păcate, umanitatea a uitat pur și simplu să iubească elementul Pământ!
Bărbații folosesc mineralele și metalele pe care le găsesc în munți; folosesc lutul pentru a-și construi casele; ei iau lemnul din regatul vegetal pentru a fabrica, produce și construi tot ce vor; dar ei nu gândesc niciodată să mulțumească Elementului Terre în sine, pe care însă îl folosesc pentru a-și proteja corpul și pe care le transformă pentru a-și face casele, fabricile, mijloacele lor de transport …
Îți dai seama, dragii mei, că fiecare bit de substanță solidă care compune obiectele vieții tale zilnice este o formă a Pământului Elementul? Vă acord că intră-l o puțin din elementul de apă, elementul de aer și elementul de foc în compoziția lor, dar în mai mare parte, obiectele fizice pe care le manipulați sunt o condensare a substanței de pământul.

Haideți să intrăm împreună în Marele Laborator al Creației – în Inima Centrală a Vieții! Cine furnizează substanța Pământ pentru a modela această planetă? Sunt eu!
Fără substanța Pământului, nu ar exista lume! Nu iese în discuție că concurez cu Puternic Neptune, dar elementul de apă ar rămâne pur și simplu o masă fără o formă definită dacă substanța Pământului nu ar fi acolo pentru a o conține și a forma oceanele – ar fi ca apa conținută în atmosferă, adică fără o formă definită …
Deci, dacă doriți să produceți forme, trebuie să apelați la o anumită cantitate a Pământului Element. În Marele Plan al Creației, curentul meu de viață a condensat acest element al Pământului și care conține centrul său – Flacăra Spontană. Poartă elementul de apă pe suprafața sa și este înconjurat de elementul de aer.
Pământul este cel care servește pentru a stabili toată viața plantelor.

Forța electronică a Soarelui fizic întrepătrunde întregul.
Fiecare ființă cosmică dă substanța elementului său particular pentru a forma o lume pe care se pot manifesta manifestări și care devine un habitat pentru Flăcările individualizate ale Marelui Soare Central care vin să locuiască acolo, ca ființele umane, într-o încorporare fizică.
Conștiința acestor ființe umane trebuie luminată astfel încât să-și poată exprima Recunoștința față de Viață, și apoi, pentru ca Viața să-și îndeplinească Planul Său divin. Fără a-și exprima recunoștința față de Viața care acționează prin Ființele Cosmice care guvernează Pământul, niciun curent de viață de pe planetă nu va putea fi eliberat! Este esențial ca Iubirea și recunoștința unei persoane să se ridice spre Sursa Vieții, prezența puternică AY AM, pentru a pune în acțiune Forța Ascendentă care va ridica Curentul Vieții din octava fizică.
Totul din tine și din afara ta este un Dar al Vieții. Puternica ta prezență AY AM, corpul tău mental superior, flacăra ta spontană în inimă; Substanța solului pe care te calcă, Aerul pe care îl respiri, Apa care îți stinge setea – tot ce este pe această planetă este un Dar al Vieții – care îți permite să te manifeste aici – pentru a face Expansiunea Flăcării Spontane al curentului tău individualizat al vieții, și pentru a-ți crea o forță vie a focului sacru, care îți va permite, într-o zi, să fii creatorul unei lumi – sau chiar a unui sistem de mult lumi!
Nu vin să cer o mică dragoste pentru mine însumi – are vârste în care nu aștept așa ceva din partea umanității. Ceea ce vă întreb este să iubiți Pământul Elementul, astfel încât Ființele, care sunt sub direcția Mea și care produc manifestările în structura Pământului și pe suprafața sa, să primească o puțină Iubire și de recunoștință și ca ei să fie eliberați de discordia umană. Ei vor deveni apoi colaboratorii voștri și vor produce rapid evenimentele pe care le solicitați: frumusețe și perfecțiune, care va fi o binecuvântare pentru întreaga umanitate și pentru Pământul însuși!

Dacă credeți că Pământul este un lucru neînsuflețit și insensibil, vă înșelați.
Știți ve că există curenți care transportă în anumite părți ale scoarței terestre, Substanța Lumina a Soarelui fizic și a celorlalte planete ale sistemului, la fel cum nervii tale transportă Substanța Lumina a corpului vostru mental superior în forme tale de carne?
Există, în scoarța pământului, o rețea de curenți de forță electronică, care este analogă rețelei tau circulatorii de sânge, și prin această circulație a luminii este menținută planeta. Astfel este produsă substanța care formează tot ceea ce oamenii folosesc zilnic.
Iubitii mei, Pământul este o Ființă și corespunde corpului fizic al unei Mari Ființe.
Pământul este Creatura mea! Este corpul unei ființe cosmice! Și AYAM, Eu sunt guvernatorul de el, în ceea ce privește controlul elementului Pământ. Ca și corpurile tale care conțin cele Patru Elemente, la fel Pământul este compus din aceleași Patru Elemente, care sunt agenții tuturor manifestărilor fizice.
Voi, care ați primit atât de multe Binecuvântări de la Ființele Elementelor, Eu vin să vă solicite Asistență ta pentru Ființele Mele ale Elementului de Pământul.
Prin apelurile către prezența ta puternică AY AM și către Maeștrii Ascensionați, solicitând ca puterea purificatoare a elementului de foc să fie încărcată cu toată intensitatea necesară în Elementul Pământ, îl poți elibera de impuritate și discordie că masa umanității impune acestui Element Pământ.

Știți că umanitatea ar putea beneficia de o îmbunătățire uriașă în toate culturile vegetale, dacă toți paraziții, verminii și majoritatea animalelor ar dispărea de pe fața Pământului?
Dacă, prin câțiva ani, Viața care este în prezent încarcerată în aceste forme distructive, a căror radiație impură și discordantă a pătruns în substanța Pământului, dacă această viață ar fi eliberată, ea ar produce o vegetație de astfel Frumusețea ca Grădina Edenului menționată în Biblie ar fi din nou vizibilă și tangibilă fizic, ca în timpul celor două Evuluri de Aur anterioare, când Puritatea, Frumusețea și Luminozitatea au domnit pe Pământ.
La voi care înțelegeți Legea lui AY AM, care sunt avangarda umanității, vă explic că puteți începe să restaurați pe structura Pământului Puritatea sa inițială, exact așa cum vă restaurați, în corpurile voastre fizice, Frumusețea și Puritatea Corpului vostru Mental Superior, care corespunde acelor ale vârste trecute.
În cele doua Epoci de Aur, nu voi aţi arătat la fel ca acum! Ai fost ca corpul tău mental superior pentru că erai credincios planului divin original, în toată frumusețea și strălucirea lui. Atunci când discordia a început să domnească, formele voastre s-au schimbat și au luat aspectul dens și denaturat pe care îl au în prezent.
Vă cer ajutorul, pentru a restabili la Pământ, Frumusețea și Perfecțiunea Corpului său Mental Superior. Toți cei care vor face chemarea și vor turna Iubirea curentului lor de viață pe Ființele Elementului Pământ vor primi Binecuvântările care sunt vărsate de aceste Ființe.
În măsura în care vă veți răspândi asupra Ființelor mele, a Iubirii și a Binecuvântărilor pe care vi le oferă Prezența ta Puternică AY AM, veți fi plin de tot ceea ce doriți să aveți pentru a vă ajuta în Extinderea Luminii sau pentru a vă perfecționa locuinţele sau bunurile voastre, permițându-vă să dați mai multe binecuvântări în jurul vostru.

Bărbații desfigurează Frumusețea Munților, îi spintecă violent pentru a smulge suficient pentru a-și ucide semenii. Dacă doreau să se supună Prezenței lor puternice AY AM și trăiesc în Fericirea și Bucuria răspândirii Iubirii și Binecuvântărilor acestei Prezențe pe Ființele Elementelor, poruncind la totul să manifeste Perfecțiunea Planului Divin Realizat, ei nu ar trebui să se omoare la lucru, pentru a asigura o subzistență slabă, așa cum se întâmplă în general.
În realitate, totul de pe această planetă a avut ca scop, prin însăși natura sa, să ofere tot ce trebuia să îndeplinească Planul divin, care prevede Fericirea și libertatea tuturor – căci Frumusețea vieții este Singur Scop al Extinderea vieții în această lume.
Viața îți oferă întotdeauna mai mult de Sine prin toate căile de manifestare pe Pământ. Viața ți-a dat o lume în care să trăiești; Viața îți oferă utilizarea celor patru elemente în corpurile tale și în lumea înconjurătoare; Viața îți oferă propria sa flacără în inima ta! Ți-a oferit un model de perfecțiune. Te-a înzestrat cu liber arbitru, permițându-ți să alegi toată Frumusețea care te ispitește; puteți avea toată Puterea dorită; puteți utiliza toată substanța Pământului care vă este convenabil să realizați toate dorințele inimii voastre, dacă este pentru a răspândi Perfecțiunea și frumusețea Planului divin și, astfel, pentru a extinde Perfecțiunea care este în elementul de foc, flacăra spontană din inima ta!
Viața nu a impus niciodată limitări Ființelor înzestrate cu liberul arbitru și care au Flăcarea Spontană ancorată în Inima lor.
De îndată ce atenția ta va fi din nou îndreptată către corpul tău mental superior, pentru a primi Iluminarea Lui, și vei plăcea să-i dai ascultare, astfel încât Planul divin să se realizeze pe Pământ, nu va trebui să cerșești Ființele elementelor să te slujească: se vor grăbi spre tine și te vor inunda cu binecuvântările lor!
Când armonia este menținută în tine, un curent neîntrerupt de dragoste și puritate curge pe ființele elementelor din anturajul tău, iar cele care au cadouri de oferit pentru tine, și pe care dorești să le răspândești, sunt atrase automat de tu!

Viața plantelor și a planetei – Viața mineralelor și a metalelor – Viața Elementului Pământul – fac parte din Viața ta, deoarece carnea ta conține unele dintre aceste elemente. Așa că vă voi spune: dacă doriți ca structura atomică a cărnii voastre să vă fie supus, în locul vostru, aș numi Flacăra cosmică a iubirii cosmice, astfel încât să binecuvânteze fiecare element din corpul vostru de către Autoritatea Sa de Perfecțiune – pentru că Flăcăra Cosmică a Dragostei Cosmice are o mare putere purificatoare! Este Autoritatea Creației, Ea este Atot-Înțelepciune și Atotputernică!
(nota de mm: flacăra cosmică a iubirii cosmice este un alt mod de a numi Flacăra Spontană)

Vă rog să nu credeți că astăzi Eu Sunt greu cu voi… dar, în adevăr, nu v-ați gândit niciodată să binecuvântați substanța corpurilor voastre! Poate credeți că ați făcut-o: vă spun că nu!
Dacă ai fi numit Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice a Marelui Soare Central pentru a binecuvânta substanța celor patru elemente care alcătuiesc corpurile tale, dacă ar le binecuvântezi în mod constant cu această Flăcări cosmice a iubirii cosmice, ai fi incapabil să ai un orice suferință sau imperfecțiune în corpurile tale!
Atitudinea generală față de aceste corpuri a fost să le folosească, să le critice, să le condamne, să le exploateze în toate scopurile, fără să ne dăm seama niciodată că fiecare este responsabil față de viață pentru utilizarea care este făcută din cele patru Elemente care alcătuiesc aceste corpuri!
Știți cât durează pentru a construi Corpul Eteric al unui individ, ceea ce permite Flăcării Spontane să coboare și să constituie identitatea fizică a unei ființe umane? Știți cu adevărat cât durează pentru a crea un Corp Eteric?
Este nevoie de secole, iubiții mei!

Pentru a permite unei ființe să se individualizeze, corpul mental superior, cu cooperarea Ființelor celor patru elemente, concentrează, într-o focal, cel mai rafinat element al substanței de această planetă. Această substanță, cea mai subtilă a elementului Pământ, este condensată de ființele elementelor într-un corp eteric, care este o reproducere perfectă, auto-luminoasă a corpului mental superior.
Când Ființele Elementelor și-au încheiat Opera, Corpul Mintal Superior proiectează Flăcarea Spontană și astfel individul devine O Ființă Individualizată, înzestrată cu o conștiință intelectuală și care posedă, în structura cerebrală, o ancorare flăcării septuplu din cei șapte puternice Elohim. În corpul eteric se găsește această flacără și este acest corp eteric care este construit de Ființele elementului Meu.
Acesta este motivul pentru care vă cer dragostea și binecuvântarea voastră pentru nenumăratele ființe ale Pământului Element care au oferit acest serviciu umanității. Este faptul că umanitatea, în disprețul său pentru Viață, prin războaie neîncetate, nu numai că distruge corpurile fizice, ci consideră, de asemenea, că asta este neimportantă dacă înregistrări distructive sunt imprimat pe acest magnific corp de substanță auto-luminoasă pură provenind de la elementul Pământ și care este prototipul divin al identității corpului tau mental superior.

Elementul Pământ are dreptul la Iubire, la Binecuvântare și la Recunoștința umanității, care nu a încetat niciodată să-l folosească și să-și primească Darurile timp de secole!
Depinde de tine – purtătorii de Lumină ai Pământului, tu, care răspândești această instrucțiune AY AM de Saint-Germain, tu, care ai privilegiul folosirii acestei flăcări violete a iubirii Sale – din care El este îngerul Deva și Directorul pentru planetă – tu, care poți folosi Forța Electronică Cosmică a Elohimului Purității pentru a purifica orice vrei, că adresez apelul meu! Faceți apeluri cosmice pentru purificarea elementului Pământ și cereți mai multă asistență pentru umanitate, până când această Lumină de AY AM s-a extins mai mult și ne putem trezi în masa omenirii un sentiment de recunoștință față de viață și aprecierea tuturor darurilor sale.

Pentru ce serviciu este plasat aurul în structura Pământului? AY AM, Eu Sunt, de asemenea, cu puternicul Helios, autoritatea asupra acestei substanțe. Umanitatea sapă Pământul pentru aur, dar ea nu mulțumesc-l niciodată! Nu este de mirare că haosul domnește peste tot! Și lăsați forțele de război să amenințe mereu!
Această ingratitudine este cauza.
Egoismul a luat locul acestei Iubiri cosmice, care, singur, construiește și posedă Universul care ne înconjoară. Ignoranța umană a înlocuit inteligența și înțelepciunea divină a acestei iubiri cosmice a marelui soare central care produce toate manifestările.

Încearcă asta, iubiți Studenți AYAM din Saint-Germain!
Încercați să binecuvântați Ființele Elementelor Pământului în corpurile voastre, în Pământul pe care mergeți, în obiectele pe care le manipulați și pe care le folosiți.
Încercați, vă spun, să efectuați acest apel la flăcăra cosmica iubirii cosmice, astfel încât să ofere elementului Pământ Binecuvântarea curăției sale cosmice și … urmăriți ce voi face pentru voi. Îți reamintesc că am toată substanța Pământului și că tot ceea ce alcătuiește obiecte fizice îmi aparține, iar dovada este că, atunci când oamenii părăsesc aceste corpuri fizice, trebuie să abandoneze Pământul și toate aceste lucruri care – au crezut că au.
Vă rugăm să vă turnați dragostea pe ființe Mele iubiti Elementului de Pământ, și faceți apelul la Purificarea Pământului de către Fulgerul albastru de puratatea cosmica – pentru purificarea utilizării făcute de umanitatea Elementului Pământ, și ca aceste Ființe să fie eliberate de discordia creată de umanitate!
Dacă dai suficientă dragoste și binecuvântare acestor ființe, îți vor aduce cadourile alese – cele mai splendide bijuterii ale lor – cele mai frumoase flori – opulența lor inepuizabilă. Fă-i prieteni, îți vor îndeplini toate dorințele!
Îmi este ușor să-ți ofer toate bogățiile, dar voi face acest lucru numai dacă sunt folosite pentru înălțarea umanității. Opulența, pretutindeni pe Pământ, nu trebuie să aibă alt scop decât să urce umanitatea în Octavele Maeștrilor Ascensi, și să transmută planeta la o soare resplendent, centrul unui întreg sistem planetar.
Iată destinul Pământului: trebuie să fie o ședere în care Curentele individualizate ale vieții să poată face o Extinderea Focului Sacru în Frumusețea Planului Divin care este îndeplinit – trebuie să poată deveni Ființe Cosmice a cărui inteligere conducătoare va guverna Sistemele lumilor.

Studenții mei iubiți ai AY AM, în măsura în care vedeți că oamenii folosesc elementele Mele în mod rau, vă rugăm să vă intensificați apelurile, pentru puterea purificatoare a luminii, pentru fulgerul cosmic albastru al purității Cosmic și pentru Flacăra Violetă, astfel încât acestea să purifice, să purifice, să purifice în continuare Forțele Elementelor de toată această discordie care le-a fost impusă de oameni.
Spre deosebire de Foc, care distruge mai degrabă ceea ce este în opoziție cu acesta, Apa, Pământul și Aerul sunt permeabile la impuritate. Prin Acțiunea de Foc a Heliosului Puternic și a Marelui Soare Central trebuie consumată impuritatea impusă elementelor; dar această acțiune trebuie declanșată de comanda conștientă a ființelor individualizate ale inimii divine și care au flăcarea spontană ancorată în inima lor.
De îndată ce veți fi o Ființă a Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice, păstrând Armonia fără întrerupere, imediat ce vei aduce această Flamă a Iubirii Cosmice în structura Pământului, sub picioarele voastre, în tot ceea ce vă ocupați, și binecuvântând toată viața, astfel încât Planul Divin să fie îndeplinit; în ziua în care vei fi o astfel de Ființă, vei cunoaște Privilegiul care constituie Utilizarea Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice!
Vei fi iubit și susținut peste tot și fiecare vă va oferi tot ce este mai bun.

Dragii mei, aceasta este calificarea unică pe care viața o cere!
Este suficient să chemi continuu Flacăra Cosmică a Dragostei Cosmice și să o faci să pătrundă în substanța celor patru Elemente – atunci să-ți păstrezi sentimentele în armonie – pentru ca în acest moment, tu dai la Prezenței tale glorioase AYAM o posibilitate reală sa extinde Flacăra Spontană prin tine și sa dezvăluie Măiestria, Frumusețea Lui, Perfecțiunea Sa, Opulența și Libertatea Sa.
Oamenii nu pot folosi substanța acestei lumi cu impunitate pentru a crea impuritate și distrugere, și Eu vă Spun că această discordie este imprimată pe carnea lor și nu pot scăpa de ea.
Corpurile sunt formate din cele Patru Elemente ale acestei lumi și orice veți impune acestor Elemente va veni la voi din nou mai devreme sau mai târziu.
Pe de altă parte, dacă înțelegeți Legea AY AM, puteți deveni oriunde v-ați afla și pentru toate ființele elementelor către care vă direcționați atenția, o sursă vie de binecuvântări și un Focus puternic al Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmic a cărui puritate și perfecțiune, fericire și împlinirea planului divin vor radia în jurul vostru; trebuie doar să păstrează-ți atenția asupra Prezenței tale și solicită asistența Focului Puternicului Helios și al Marelui Soare Central.
Vei observa în curând că lucrurile spuse a fi neînsuflețite vor deveni ascultătoare direcției tale conștiente!

Iubiții mei, nu vă ofer Puterile în schimbul respectării Legii, deoarece Legea trebuie respectată pentru Iubirea Legii și nu pentru recompense.
Vă subliniez, totuși, că una dintre puterile Prezenței voastre, Levitația, este produsă de Extinderea conștientă a Flăcării Cosmice a Iubirii Cosmice a cărei Armonie Neîntreruptă este cea mai mare Binecuvântare a Vieții pentru Ființele Elementelor. Individul care știe să păstreze această Armonie poate conta pe Ascultarea Perfectă a tuturor Elementelor necesare pentru orice Împlinire.

Mă întreb dacă vă puteți imagina care ar fi Frumusețea Munților dacă substanța lor, în loc să fie neagră, maro, gri sau de o culoare nedeterminată, ar deveni transparentă sau perlată ca o perlă delicată, și totodată asa puternică în radiații ca Puternic Helios dorește!
Știți cum ar fi produsă această Frumusețe? Dacă structura scoarței terestre și a întregii vegetații ar fi purificate într-un anumit grad, Radiația Flăcării Spontane din Inima Pământului și Radiația turnată de Lumina lui Helios ar intra în contact cu structura Pământul și Pământ avea sa devina luminoasa, dezvăluind culori mai minunate decât oamenii pot imagina , precum culorile curcubeului.
Deoarece aceste culori sunt perfect pure, radiația și frumusețea lor ar fi suficiente pentru a vindeca orice discordie umană.
Când avem în vedere Frumusețea Supremă a Creației, această acțiune vibrațională este absorbită de vedere și este imprimată în substanța corpului, iar frumusețea și perfecțiunea corpului mental superior sunt eliberate prin carne.

Și aici este altceva, iubiții mei: sub nici un pretext, nu te lăsa atras într-un sentiment de condamnare de sine. Dacă ați săvârșit fapte care vi se par o dizgrație față de viață, cereți prezenței voastre să-și atragă vălul de lumină în spatele vostru și să șterge aceste amintiri; să-și consume cauzele, efectele, înregistrările și amintirile, apoi să se refugieze în brațele Prezenței tale Iubitei AY AM.
Circulați pe suprafața Pământului și difuzați Lumina Inimii voastre către toate ființele celor patru elemente. Purificați-vă creierul atât de mult încât puteți vedea Ființele elementelor, chiar și cu vederea fizică, la fel de ușor cum vă vedeți.
Numai impuritatea în gândurile și sentimentele tale te împiedică să vezi aceste Binecuvântate Ființe, pentru că dacă gândurile și sentimentele tale ar fi pure, structura ta atomică ar deveni rapid luminoasă de la sine! Dar, indiferent de densitatea creată în trecut: nu este nimic de câștigat revenind în trecut și condamnându-te atât pe tine cât și pe ceilalți.
Nu uitați că Lumina se află în fața voastră și deasupra voastră. Sub tine este Elementul Meu, pe care l-am produs pentru a te binecuvânta.

Lumea exterioară nu-și creează decât propriile mizerii, și el are nevoie de Apelurile tale, pentru am putea oferi ajutorul nostru.
În călătoria ta către Libertatea eternă, nu uitați să invocați Prezența puternică AY AM și Ființele Cosmice, astfel încât acestea să realizeze ceea ce poate opri egoismul și mizeria umană.

Ora se va lovi unde cantitatea de lumină cosmică, regizată de acest mare grup de Maeștri Ascensionați ai Marelui Soare Central, care guvernează această activitate către Pământ, va concentra și condensa în atmosfera Pământului și pătrunde în Mea Element. Apoi, traversând cele patru elemente care alcătuiesc structura atomică a umanității, va forța dizolvarea tuturor discordiei și egoismului uman.
Corpul Mintal Superior își va relua Autoritatea și intelectul uman va servi ceea ce a fost destinat: să conceapă, să producă și să răspândească Perfecțiunea care este o binecuvântare pentru ființele tuturor elementelor și pentru întregul Univers, pentru a vreodată!
Soarele fizica nu își distribuie binecuvântările către întregul sistem? Nu toate Stelele binecuvântează totul în jurul lor? Toți sori mari ai universului din toate sistemele lumilor și cerurilor de deasupra ta nu își urmează cursul armonios? Nu este Lumina lor un binefacere pentru întregul Univers?
De ce nu ai face același lucru?
Din propria voință liberă, ați venit aici să răspândiți Binecuvântarea Flăcării ta Spontane pe toată planeta. Acesta este angajamentul tău etern și responsabilitatea ta din momentul individualizării tale.
Ați luat în mod liber hotărârea de a veni și a rămâne pe această planetă și atâta timp cât nu să păstrezi angajamentul pe care l-ai făcut față de viață, de a răspândi Flacăra cosmică a iubirii cosmice pentru a binecuvânta toate elementele și toate Ființe care îndeplinesc activitățile acestor elemente, Viața te va trimite mereu aici până când promisiunea ta va fi împlinită.
Este Viața ta proprie care te obligă să-ți păstrezi angajamentul față de Viață.

Îți ofer un secret pe care masa umanității nu îl înțelege: în această perioadă, făcând Apelul pentru Flăcarea Cosmică a Iubirii Cosmice din Inima Prezenței Tale Atotputernice AY AM, din Inima Soarelui fizic și din Inimă a Marelui Soare Central, prin Inima ta fizică, făcând ca această Flăcată să pătrundă în toată substanța pe care o contactezi, în toate Ființele tuturor Elementelor, ai în mână Sceptrul Puterii Vieții, Inteligența Conducătoare, și Controlul secret al celor patru Elemente.
Când vei fi asigurat de ascultarea lor în structura ta atomică și în Flacăra Spontană a Inimii tale, vei descoperi că, automat, tot ce te înconjoară este la dispoziția ta.
Dacă vă păstrați Armonia fără întrerupere și dacă nu aveți altă preocupare decât să răspândiți Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice pe întreaga Manifestare, veți fi îmbrăcați cu un Soare de Lumină Scânteietoare, care va pătrunde în structură de pe Pământul pe care mergi, și imediat ce această Forță-Vie va fi suficientă, Ființele Elementelor îți vor inunda Calea în această lume a Darurilor lor perfecte; Frumusețea și Bucuria pe care le oferi acestor Ființe se vor întoarce la tine sub forma pe care o dorește Dragostea ta.
Puteți răspândi Flacăra de Dragoste Cosmică a Corpului tău Electronic puternic în fluxuri nelimitate! Tot ceea ce Flăcarea Cosmică a Dragostei Cosmice în Activitatea Cosmică conține, tot asta poate radia și intensifica de către voastra către Ființele elementelor.
Puteți inunda Pământul, și Lumea are nevoie de el atât de mult!

Copiii mei prețiosi, voi care aveți grădini și care sunteți interesat să scoată în evidență noua vegetație a epocii de aur, în concert cu Mahachohan, Dumnezeul naturii și alți Maeștri care vor acorda asistență, Eu oferă Mie pentru tine, Eu ofera vegetatie mea – și va fi un privilegiu pentru mine să face o înflorire în grădinile tale cu minunate flori necunoscute, precum și fructe și legume.
Cine știe! Poate într-o zi Ființele elementului meu îți vor aduce bijuterii de o frumusețe minunată, ale căror fațete se vor înmulți în jurul tău Lumina și binecuvântările elementelor. Frumusețea care a domnit pe Pământ se va întoarce și veți înțelege ce vrea să zică Victoria atunci când face aluzie la Grădina voastră de lumină. În prezent, acest este încă o figură de vorbire, dar poate și trebuie să devină o manifestare reală pentru tine, în octava fizică.
Iubiții mei, cu înțelegerea acestei instrucțiuni, grădinile tale ar trebui să fie mici paradisuri și produsele tale, minunate! Adu-ți aminte de cuvintele Mele: dă-mi această cooperare și ajută-mă să dizolv condițiile care oprim Ființele Elementului Pământ și vei deveni ca Farurile care luminează Lumea și Europa în mai puțin de cinci ani!

Nu uitați să binecuvântați Ființele elementelor cu Flăcarea Cosmică a Iubirii Cosmice a Marelui Soare Central, cu Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice a Inimii lui Helios, cu Flăcarea Cosmică a Iubirii Cosmice a Prezenței voastre puternice AY AM, cu Flacăra Cosmică a Dragostei Cosmice a Maestrilor Ascensionați, și a Marilor Ființe Cosmice. Este cea mai mare realitate din Univers!
Nu încetați să apelați această Flamă Cosmică a Iubirii Cosmice, astfel încât să pătrundă în toată structura atomică până când devine pură, frumoasă, luminoasă și ascultătoare la cea mai mică dorință ta, permițându-vă să produceți manifestări care vor uimi masa umanității.
Vă stau la dispoziție!
Dacă doriți să binecuvântați și să binecuvântați în continuare Ființele elementului Meu, voi fi alături de voi și vă voi ajuta să produceți această Substanță de care au nevoie cei care vă solicită ajutorul.
O nouă substanță trebuie produsă și o parte a corpului trebuie restaurată în Perfecțiunea sa. Așadar, aveți nevoie de Substanța mea pentru a modela acest organ în Frumusețea și Perfecțiunea Planului Original.
Eu Am un rol de jucat în restaurarea Perfecțiunii formelor fizice ale umanității. Eu Sunt cea care a furnizat această substanță și voi fi recunoscătoare și fericita să pot răspunde la apelurile pe care le veți adresa mie. Nu am refuzat niciodată! Și nu o pot face, pentru că Lumina Mea este acolo pentru a da Perfecțiunea Vieții; Eu nu Am niciun interes pentru aparențele imperfecte, decât pentru a le dizolva și restabilesc totul la Frumusețea Planului Divin.

Iubiții mei, spectacolul acestei umanități, împotmolit în discordie, obscuritate și ignoranță, nu este plăcut!
Ascultă-mă, dacă toate cadavrele care au fost îngropate în pământ ar fi fost incinerate și consumate de Foc, nu ar exista aceste războaie!
Cereți, cât mai repede posibil, mintea și structura creierului oamenilor să fie complet iluminate de Lumina Cosmică, deoarece este în minte ca se află obstrucția. De asemenea, încărcați Cosmic Lumina, Cosmic Fulger Albastru, și Cosmic Purity în corpul emoțional al umanității.
Acest lucru îi va face pe oameni mult mai receptivi la Iluminare că Saint-Germain răspândește prin această Instrucțiune AY AM și vom putea face ideea de cremare acceptată.
În acea zi, Inima Mea va cânta Lăudarea, Dragostea și Recunoștința Sa către Marele Soare Central, pentru a sărbători Eliberarea Ființelor din Elementul Meu din această impuritate îngrozitoare și din această discordie. Ființele elementelor sunt obligate să facă față acestei putregaiuri incredibile. Fie ca tu să binecuvântezi întotdeauna Heliosi iubiți pentru elementul Său de foc; căci în Foc, se consumă discordia și impuritatea umană și tot ceea ce nu este Perfecțiunea dispare din Univers. Rămâne doar forța electronică pură! Și substanța purificată poate fi reutilizată pentru a îndeplini Planul divin.

O, dragii mei, încărcați Fulgerul Albastru Cosmic, și Flacăra Cosmică a Purificarei Cosmice în elementul Pământ al corpurilor voastre!
(nota de mm: fulgerul albastru cosmic,
mai întâi flacăra cosmică a iubirii cosmice, flacăra spontană a inimii lui Dumnezeu hrănește flăcările spontane din inima elementelor, apoi flacăra albastră explodează acumulare discordiei care înconjoară punctele de lumină, și flacăra purpurie apoi îl dizolvă și consumă …)
Fie ca Prezența voastră să le încarce în structura Pământului și lăsați-Mă să vă binecuvânteze așa cum nu ați fost niciodată! Permiteți-mi să vă arăt substanțele magnifice pe care le-am putut produce pentru a vă înfrumuseța casele, clădirile, orașele sau mijloacele de transport.
Sunteți doar o mână de ființe în comparație cu masa umanității, dar aveți Cunoașterea Legii și, prin urmare, puteți fi purtătorii de lumină care vor ajuta masa să iasă din nefericitul ei condiții de viață.
Orice ființă umană nefericită constituie o presiune a nefericirii asupra Ființelor Elementelor.
Nu vrei să-ți păstrezi armonia neîntreruptă, astfel încât Flăcarea Cosmică a Dragostei Cosmice să-și poată radia Beata Sa în toate ființele, peste tot? Permițându-Mă să te binecuvânteze și să răspândesc această Binecuvântare prin tine, Lumina va intra în conștiință și în mintea masei, deoarece lumea mentală, precum lumea emoțională a întregii umanități este una!
Lumina pe care ți-o dau, Dragostea și Binecuvântarea pe care le dai Ființelor Elementelor produc Lumina în conștiință și în sentimentele întregii umanități. Trebuie să ridicăm întreaga umanitate în Lumină, în Perfecțiune și în Puterea în creștere, pentru a atinge această perfecțiune a primelor Evul de Aur și pentru a dovedi ființelor cosmice că opera lor din nenumărate secole o face nu a fost în zadar.

Nu voi înceta niciodată să binecuvântăm iubitul nostru Saint-Germain, pentru că Unul său pasaj și radiația Lui de dragoste purifică și eliberează Ființele elementului Meu.
Oriunde este raspandit Instrucțiunea Sa AY AM, Lumina se intensifică, Armonia stabilește, Înțelepciunea dirijează și Iubirea purifică totul.
Înțelegi acum de ce te iubesc? Înțelegi de ce vin să vorbesc cu un număr atât de mic de oameni? Acest lucru se datorează faptului că poți fi o asemenea Binecuvântare atât de mare pentru întregul Pământ și pentru tot ceea ce trăiește acolo!
Profitați de ocazia care vă este oferită și fiți convinși că voi fi fericit să vă ofer ceea ce aveți nevoie, dacă vă veți adresa Apelul meu. Elementul meu Pământ și Marea mea Dragoste Cosmică față de Univers vă stau la dispoziție.

Întrebați și veți primi … Binecuvântări Alegere!

Te observ, și dacă ajuţi Ființele elementului Meu, Dragostea Mea și Asistența Mea îți vor reveni fără limite. Este o faptul că iubesc Ființele elementului Meu, fie că sunt pe Pământ sau în corpurile voastre și mă simt responsabil pentru Viața lor și pentru Slujirea lor față de Viață. Dacă mă ajuți, vei experimenta Bucurie în continuă creștere și libertatea ta va fi dobândită.
Eu Sunt alături Puternic vostru Saint-Germain în serviciul Său pentru curățirea Pământului și a locuitorilor săi. Pământul și umanitatea trebuie purificate și eliberate și trebuie să poată intra în Flacăra Iubirii Cosmice a Heliosilor iubiți. Sunteți familia a Iubit Saint-Germain și vreau să vă ofer binecuvântările mele. Tot ce vă rog este să vă păstrați Armonia și să răspândiți Puritatea Divină în jurul vostru. Toate dorințele tale vor fi împlinite.
Veți experimenta o mai mare puritate, mai multă fericire și bunăstare în corpurile voastre. Darurile Naturii vor veni la tine.
Iubitul Domn Mahachohan de asemenea te iubește și te va dovedi recunoștința Sa pentru tine, pentru că El iubește Ființe elementelor Pământului. Că aibă loc evenimente neașteptate magnifice la comanda voastră conștientă! Fie ca Minunile frumuseții, puritatea, puterea și perfecțiunea să oblige atenția umanității să se ridice la Prezența puternică AY AM și la Maeștrii Ascensionați, astfel încât, așa, Cunoașterea Conștientă a AY AM va produce Înălțarea oamenilor și Eliberarea lor prin Lumină!

Apelaţi la acțiune Legea Iertării (Flacara Violet) pentru folosirea greșită a Pământului, și pentru toată discordia impusă Ființelor tuturor elementelor. Apoi, intrați în acțiune și binecuvântați, binecuvântați fără încetare și răspândiți Flacăra Cosmică de Dragoste Cosmică peste ființele elementelor. Porunciţi ca toată impuritatea să fie consumată și ordoneti ca Frumusețea divină să fie dezvăluită, ca Planul divin să fie îndeplinit și ca atenția umanității să fie ancorată în Victoria Luminii. Purifica! Embellisez! Și pune în ordine divină locurile în care stai și tot ceea ce contactezi …
Începeți cu corpurile, gândurile, sentimentele și asigurați-vă că lucrurile pe care vi le-a acordat Viața sunt păstrate în ordine; să le mulțumiți, protejați și folosiți pentru împlinirea Planului divin și pentru extinderea bucuriei pe Pământ.

Apelaţi la acțiune Legea Iertării (Flacara Violet) pentru folosirea greșită a Pământului, și pentru toată discordia impusă Ființelor tuturor elementelor. Apoi, intrați în acțiune și binecuvântați, binecuvântați fără încetare și răspândiți Flacăra Cosmică de Dragoste Cosmică peste ființele elementelor. Porunciţi ca toată impuritatea să fie consumată și ordoneti ca Frumusețea divină să fie dezvăluită, ca Planul divin să fie îndeplinit și ca atenția umanității să fie ancorată în Victoria Luminii. Purificati-l! înfrumuseţaţi-l! Și pune în ordine divină locurile în care stai și tot ceea ce contactezi …
Începeți cu corpurile, gândurile, sentimentele și asigurați-vă că lucrurile pe care vi le-a acordat Viața sunt păstrate în ordine; să le mulțumiți, protejați și folosiți pentru împlinirea Planului divin și pentru extinderea bucuriei pe Pământ.
Dacă dai bucurie Ființelor elementului Meu, îți voi arăta ce poate manifesta Flacăra cosmică a iubirii, recunoștința și bucuria unei ființe cosmice pentru a te răsplăti pentru totdeauna!

Te învăluiesc în Flacăra inimii mele – în Flacăra cosmică a inimii mele. Fiți plin de tot ceea ce Elementul Pământ poate produce pentru Binecuvântarea și Libertatea voastră, pentru a vă ajuta să creați această Perfecțiune care este scopul șederii tau pe Pământ și Destinul tuturor manifestărilor.
Am bogății imense pe care vi le pot oferi instantaneu. Nu pentru asta vă rog să iubiți Ființele elementului Meu: pur și simplu dați ascultare Legii și tot ceea ce este necesar pentru voi va veni la momentul potrivit. Vei avea acces gratuit la orice, fără a provoca gelozie și egoism din lumea exterioară. Nu am mai vorbit despre asta înainte, dar vă atrag atenția că Ființele elementului meu pot face invizibile lucrurile la forțelor distructive, daca nu li se permite să folosească – cred că am spus suficient!

Ca poți fi prietenii și colaboratorii mei pe calea către perfecțiune! Că de acum încolo Ființele Elementului Pământ să-ți primească Iubirea și să-ți ofere în schimb Darurile lor și Plinătatea Eliberării tale Eterne.
Iubită familie din Saint-Germain, te iubesc și te binecuvântez! Binecuvântez Elementul Pământ în trupurile voastre cu toată Iubirea, Puritatea și Perfecțiunea Inimii mele! Vei simți bunăstarea și vei avea dovada că Iubirea pe care ți-o ofer este o substanță, o realitate și o parte eternă a vieții tale!
La revedere, cu toată Dragostea Mea și Recunoștința Mea, mulțumesc.

Virgo.

Apelurile pentru eliberarea al fiintele elementele :
(Există mai multe apeluri de acest ordin, și acestea sunt aceleași apeluri pentru elementele de aer condus de Ariès și pentru elementele de terestru de Virgo.)
Prin numele și prin iubire, înțelepciune, putere, autoritate și victorie a preaiubitei prezențe AYAM – din iubitul Neptun, dintre toate marile ființe care conduc elementului apa pe pământ – și al iubitului Elohim al purității!
Eu întreb, eu comand, insist și eu sunt această prezență AYAM care ordinele și menține pentru totdeauna că fiecare particulă a elementului de apă în fiecare celulă din corpul meu-în corpurile de toate umanitatea-de pe pamant si atmosfera sa-instantaneu devine fel de pura ca fulgerul albastru al Elohim de puritate, și ca orbitor și luminos ca soarele la prânz !
ô puternic AY AM x3!