Arhive categorie: elohim

nota despre elohim

Notă suplimentară despre Elohim.

  Eu sunt AYAM Elohim păcii.

  Copiii mei de lumină, atunci când flacăra spontană a inimii tale se ridică în flacăra gâtului tău, că se ridică în flacăra septuplă a frunții tale, iar acesta din urmă se alătură celor 7 flăcări ale celor 7 Elohim care te înconjoară, tu efectuați o activitate ascendent.

  Când aceste flăcări devin una, din inimă până în vârf, nu mai există nici un obstacol între prezența ta și sinele tău.

   Gâtul este centrul puterii tale, culoarea lui este albastră.

  Flacăra spontană are în mod natural trei culori (galben, roz și albastru) și flacăra septuplă pe frunte este compusă din 7 flăcări, fiecare fiind cea a unui Elohim, care este motivul pentru care esti mult mai legate de Elohim decât crezi.

  Cel din mijloc este Cyclopea, este al treilea ochi.

  Primul din dreapta este Orion, care guvernează activitatea iubirii divine, Raza lui este albastru și roz, albastru interior și roz peste tot în jurul.

  Apoi vin Elohim de puritate, Astrea, apoi Hercules (nici o informație de culoare pentru ei).

  Pe partea stângă, prima este Cassiopea al cărei Raza este de aur, următorul este Elohim de pace, al cărui Ray este, de asemenea, de aur, dar aceste flăcări sunt diferite în intensitate și au culoarea lor special principal:

      -culoarea principală a înțelepciunii (Cassiopee) este de aur și acest Ray are o Radiance albastru,

      -culoarea principală a păcii este de aur, înconjurată de roz.

  Apoi vine Arcturus, Raza violet. Culoarea sa principală este violet cu o inimă roz, Saint-Germain este cu siguranta atașat la acesta.

  Raza de cristal Ciclopea lui este alb ca zapada, strălucitor cu o strălucire albastră în interiorul. Cu toate acestea, atunci când Cyclopea acționează ca autoritatea de precipitații, acesta utilizează Green și aur raze. El este îngerul Deva al templului de jad, Maestrul templului de cristal și Templul de smarald, acesta din urmă formând unul cu templul de jad: centrul templului de smarald este un verde profund care se extinde pentru a deveni jad afară. Inima de orice activitate precipitații este întotdeauna de aur, cu o strălucire de mere verde.

  Gândiți-vă la instrucțiunea mea, copiii mei, atunci cele 7 flăcări ale frunții voastre se vor intensifica și prin ele veți primi calitățile celor 7 Elohim.

  Te binecuvântez, Eu Sunt AYAM Elohim păcii. l\’

astrea

Iubitul Elohim de Puritate,

Chicago, Illinois, 2 ianuarie 1950.

Armura luminii.

  Pentru tineret de predare AYAM a Maestrilor Ascensionați.

  Ei bine iubit tineret din AYAM predarea al Maestrilor Ascensionati, al Puternic Saint-Germain și Lumină peste tot, Eu Am venit la tine astăzi pentru a vă aduce bucuria și plăcerea de perfecțiune a puterilor noastre mare de viață – tot ce dorinți cu ardoare în adâncimi de tine, uneori știind-o, uneori ignorând-o.

  Uneori, dorinta pentru puritatea si perfectiunea noastra este atât de ardere în lumea ta emotionala ca aceasta poate fi satisfăcută doar atunci când vă oferim ceea ce noi singuri poate da. Și dacă vă va umple sinele extern cu satisfacția marea noastră dragoste și puritatea noastră față de viață, nu va mai fi afectată de circumstanțele din lumea exterioară, care sunt pur hipnotic – pentru că absolut tot ceea ce nu aparține perfecțiunii veșnice a vieții și mărețul său, marea, dragostea infinită, venind de la marele soare central, tot ceea ce nu este puritatea noastră eternă, tot ceea ce nu este libertatea fără limite și utilizarea necondiționată a tuturor puterilor perfecțiunea vieții, tot ceea ce nu este „Asta”, aparține forței sinistru și este nimic, dar sugestie hipnotică.

  Ascultați-mă bine: vrem să vă ajutăm prin experiențele care vă așteaptă încă, fiind cruțate de aceste circumstanțe ale lumii exterioare care cad asupra oamenilor obișnuiți; pentru că ei nu știu-persoanele din lumea exterioară nu știu-cum pentru a preveni aceste circumstanțe de la penetrarea în ele, ele sunt conduse de eșecul lumii exterioare și îngropați.

  Vreau să vă simțiți astăzi că, dacă doriți puterile de masterat ale vieții, avem autoritatea de a le conferi pe tine. Din momentul în care ați pus Prezența ta puternic AYAM – Eu Sunt pe primul, și ca vă trimite-l dragostea ta, si apoi ca te întorci la noi pentru a obține orice extra puterea de care aveți nevoie în curentul tau vieții pentru a vă conduce înainte, în mod victorios, peste tot când vă concentrați pe ceva – cu condiția ca acest ceva este constructiv, atunci vă vom îmbrăca cu puterea nelimitată de a realiza orice dorește inima voastră!

  Ascultați -mă, încercăm să te îmbrăcăm cu haine a substanței noastre și unele activități ale focului sacru care vă vor permite să traverseze circumstanțele din lumea exterioară. Vei putea să le observi și să vezi efectele pe care le produc, fiind protejate de dorința de a lua parte la ceea ce te-ar fi distrus într-o zi.

  Marea lege a purității este legea perfecțiunii și, din moment ce toate puterile universului sunt cuprinse în marea comoară a iubirii puternice Christice și cosmice a vieții, atunci, dacă pur și simplu ceri ca sinele tău exterior să devină un soare strălucitor de Prezența acestei comori, și că flacara violet consumatoare consumă totul altceva, apoi când cererea pentru tine o protecție invincibil, o armura facut din puritatea noastră și din o intensitate puternică a luminii, acest lucru vă permite să utilizați fără pericol aceste cele mai mari puteri ale vietii; Acesta este modul în care te face demni de a le folosi în lumea fizică.

  Dragii mei, cineva trebuie să fie responsabil de atragerea lor la lumea exterioară, astfel încât umanitatea poate, o zi, face progresele.

  S-ar putea să credeți că umanitatea progresează prin acea sau aceasta împlinire a lumii externe; Vă spun că, atât timp cât oamenii nu vor găsi Puritatea, nu va exista un progres permanent.

  Se poate ca ei să dorească Puritatea, se pot revolta furios, de asemenea, împotriva prețului pe care trebuie să-l plătească continuu pentru necurăția lor, dar dacă nu se întorc, cu Smerenia, Recunoștința și Ascultarea, către Prezența Atotputernică AYAM – Eu Sunt, și daca ei nu se îmbracă în Iubirea Sa Eternă, Invincibilă a Purității Veșnice, cu excepția cazului în care toate acestea se fac mai întâi, ei vor continua să stat pe loc, să nu facând nimic altceva decât făcând și desfăcând lucrurile pe care ele vor să le facă în lumea exterioară.

  Au trecut doi milioane și jumătate de ani de când umanitatea și-a petrecut timpul construind, construind, construind și apoi demolând ceea ce a construit.

  Ce credeți că rămâne pe pământ, în termeni de realizări constructive, care a fost salvat, sau conservate prin out-of-secol, astfel încât cei care trebuie să construiască perfecțiunea permanentă a viitorului le poate folosi în lumea exterioară?

  Absolut tot ceea ce are o oarecare valoare pe acest pământ și este o realizare constructivă a trecutului a fost ținut la partea de jos a oceanelor, sigilate ermetic.  Totul de pe pământ care are orice existență permanentă a fost conservat și protejat de armata ascensionati și nu de către oamenii înșiși.

  Deci, dacă, în viitor, doriți să fiți siguri de realizarea victorioasă, indiferent de ceea ce doriți să faceți, atâta timp cât este constructiv, veți avea nevoie de Invincibilul nostru, puritatea eternă și protecția noastră în jurul vostru, atât în timp ce fă-o, și în jurul căilor și înseamnă că vei folosi.

  Fără această protecție, atunci o forță distructivă va veni, tocmai când voi veţi crede că ești pe cale să ajungi la victorie, și apoi acea forță distructivă va veni să ți-o smulgă din mâini.

  Asta vă va umple cu resentimente la care nu obtinerea de succes care ai vrut.

  Acum sunteți constructorii viitorului! Trebuie să ia asupra ta ceea ce se va întâmpla cu această națiune în viitor-ai putea aproape spune în prezent: în viitorul nu-atât de îndepărtat, la toate.

  Dar, iubitii mei, dacă nu ești protejat de armura noastră eternă și invincibilă puritate, dacă nu invoci dragostea lui cosmic Hristos prin prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, cu excepția cazului în care cererea de protecție Invincibil în jurul tău și ceea ce aveți de gând să realizeze, veți găsi te întrerupt, în mod intermitent unul va opune tot ceea ce se angajeazi, și acest lucru până când ați fi dobândit forța și puterea de a pune în acțiune în lumea exterioară acest forța focului sacru care cosește tot ce îndrăznește să se opună la Dumnezeu și la perfecțiunea divină a prezenței puternice AYAM – Eu Sunt.

  Este în interesul voastră să luați decizia acum pentru a acționa concentrându-vă atenția asupra acestei prezențe, cerând ca ea să proiecteze puterile sale de victorie invincibilă pe voi, deoarece decrete și apelurile voastre nu sunt suficiente pentru tine să ai victoria.

  Victoria se realizează când sinele extern asculta la  marile curenți de energie pe care prezența și noi înșine le eliberăm și care trebuie să curgă prin voi pentru a face lucrurile care realiza planul divin.

  Deci trebuie să începeți prin a lua voi în propriile mâini și cerând puritatea invincibilă care este forța eternă, deoarece, fără puritate, nu puteți obține forța eternă; dacă uneori, de fapt, te simți destul de obosit și copleșit, este din cauza impurității lumii exterioare că ești-l.

  Prin urmare, dacă vă ridicați în vigoare, curajul și puterea de flacăra propria inimii al Prezența ta puternic AYAM – Eu Sunt, și dacă vă cere ca dragostea de Hristos cosmic al marelui soare central intră în tine prin prezența ta, intră în afacerea ta, și urcă garda în jurul tău, și, apoi, dacă te întorci la noi pentru a cere unul sau altul dintre puterile pe care avem privilegiul de a vă trimite să utilizați, va fi mult mai puternic, chiar înainte de a avea folosit această putere.

  Sunteți constructorii viitorului! Dacă doriți, puteți construi cea mai puternică Perfecțiune care a existat vreodată pe Pământ.

  Este suficient acest grup de studenți AYAM, voi esti suficient, voi, care faceți parte din tinerețe, din tinerețe lumii de AYAM predare al Maestrii Ascensionati, chiar dacă nu există nimeni în afara celor care sunt aici în această cameră care să se angajeze în acest serviciu pentru America.

  Dacă mă înțelegeți bine azi, și dacă luați decizia fermă, înainte de a începe ceva, să cereți ca cea mai puternică iubire eternă a lui Hristos cosmic să treacă prin prezența ta, ca el penetrează în sinele vostru exterior, si ca el intre aici, în acest loc, și ca el câștige victoria sa în tine, atunci, să cereți-ne ca te îmbrăcăm cu marele foc cosmic sacru al Purității noastre Invincibile și Veșnice Cosmice și al Puterilor de Octave ale Maeștrilor Ascendenți, astfel încât să puteți merge înainte și să faceți toate aceste lucruri cu Bucurie și Dragoste Mare că Viața își dorește, atunci nu va mai trebui să lupți din nou, nu vei mai lipsi de nimic din nou, și nu vei mai ști niciodată limitările, interferențele sau întârzierile!

  Cred că este într-adevăr merită să facă toate aceste eforturi personale pentru a goli modul în fața ta, astfel încât să puteți câștiga apoi victorie după victorie.

  Vă continuați împlinirea pentru a manifesta acest lucru! Binecuvântează-ți împlinirea, apără-l, ordonați expansiunea sa și, ca rezultat, aveți o responsabilitate inca mai mare de a împlini planul divin care îl privește.

  Acesta este modul în care treci de la o realizare magnifică la alta în cea mai mare bucurie pe care omenirea a cunoscut-o vreodată.

  Vreau să îndepărtez, din viața, ta orice sentiment de luptă sau nenorocire. Nenorocirea nu poate rămâne acolo unde este Iubirea noastră. Nenorocirea nu poate subsista acolo unde Puritatea și Puternica noastră Flacară intră în acțiune în lumea exterioară.

  Este numai energie, Iubitii, toată această energie, care pare a fi un obstacol în lumea ta, nu este altceva decât o energie a vibrațiilor lentă și dacă o încarci cu Invincibila noastră Puritate Veșnic, îi crești frecvența, o încarci cu Fericirea noastră care face te să vibrezi, îți oferă energie și te protejează și te ridică până când aceste realizări minunate te umplu de euforie.

  Și nu vei mai da gres niciodata.

  Vă rog, acceptați ceea ce vă ofer astăzi și nu permiteți nici unei ființe umane de pe Pământ să vă descurajeze și nu vă imaginați că Dumnezeu a creat ființe cu autoritate specială care să le permită să vă domine.

  Nu vreau să spun că trebuie să-i provocați pe părinți. Deloc! V-au oferit o binecuvântare extraordinară, oferindu-vă trupul cu care vă puteți înălța. Merită că îi onorezi, că îi iubești, că îi ajuți și că îi supui.

  Dar dacă ceri puternicei Iubiri Christice a Marelui Soare Central, cel mai puternic din toată Infinitatea, să intre în sinele tău exterior prin Prezența ta Atotputernică AYAM – Eu sunt și poate această Putere să radiaze prin tine, el va elibera cale tau. El va fi Lumina în întuneric! El va fi Forța din tine care te va împinge înainte și îți va da îndrăzneala să acționezi și te vei bucura de Victorie peste forțele acestei lumi.

  Credința mea, de ce să nu-ți iei victoria în bucurie, mai degrabă decât în sentimentul că trebuie să lupți?

  Vă asigur că corectarea circumstanțelor acestei lumi nu este, pentru noi, o activitate care ne obligă să fim afectați. Când ascultăm Marea Muzică a sferelor și hotărâm să transformăm această Putere într-o Flacăra pentru a acoperi suferința umană, ce pot face discordia? Nimic decât să se dizolve și să dispară.

  Și tu, poți face așa cum facem noi.

  Vrem ca vă îndreptați atenția, încă o dată, dar în mod constant, spre prezența voastră puternică AYAM – Eu sunt, și asupra necesității de a atrage către voi cea mai puternică Dragoste Cristic Cosmică a Universului, această Dragoste – și activitățile Sale ale Foc Sacru al prezenței Atotputernice AYAM – Eu Sunt de la Marele Soare Central, cu care Curentul tău de viață a fost doar unul la început.

  Ai existat dintotdeauna și vei exista mereu.

  Dar unele activități de viață pe care le-ați avut în Marea Soare Centrală sunt ținute în rezervă, pentru voi, sub responsabilitatea Corpului vostru Mental Superior și a Prezenței electronice.

  Puteți primi această moștenire. Puteți primi orice facultate conținută în viața care produce perfecțiune pentru utilizarea voastră în lumea exterioară, concentrându pe el cu atenția intelectului vostru și a iubirii Inimii voastre.

  Nu există nimic prea mare care să nu poată fi realizat! Nu este nimic prea mic, care să nu merite să beneficieze de Perfecțiunea pe care o comandați prin atenția voastră.

  Nu există niciun obstacol, Dragii mei, pentru cine stă în fața acestei Prezențe AYAM. Nu dacă o faci cu reticență sau dacă te afli într-o frică groaznică, deoarece problemele cumplite par gata să te zdrobească. Vreau să spun că trebuie să-l faceți un obicei al sinelui exterior, al fiecărui zi, în fiecare oră, în fiecare moment: vărsă-ți dragostea pe Prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, în valuri succesive! Mulţumiţi-o pentru tot! Și așteptați-vă că următorul val va fi infinit mai puternic decât precedentul.

  Mergeți înainte, și folosiți-o pentru a înfrumuseța lumea, a o purifica și pentru a ridica toate ființele cu care intrați în contact.

  Folosește-l pentru a da curaj, forță și iluminare restului umanității. Folosește-l pentru a purifica circumstanțele lumii exterioare. Mulțumesti-o din nou. Trimite-l înapoi valul, și primește pe următorul și pe următorul, care va fi și mai mare.

  Ascultă-mă bine. Este la fel de ușor și la fel de mecanic ca rotirea butonului de volum pe radiourile tale. Indiferent ce problemă este: voi folosiți energie! Puteți extrage cantitatea dorită, mare sau mică.

  Liberul tău voință este cel care decide cât de mult aveți nevoie în lumea exterioară. Dar nu atât încât oamenii, locurile, circumstanțele și lucrurile să te convingă că trebuie să accepți discordia și imperfecțiunea lor și că aceste lucruri exercita presiune în jurul tău.

  Voința voastră liberă acționează atunci când vă ridicați și o zdrobiți cerând Victoriei Domnului Hristos Cosmic să vă încarce cu Puterea Sa continuă în expansiune, cu Fortia și Curajul Său pentru a merge mai departe să proiectăm Fulgerul Flăcării Perfecțiunii și să ordonăm că se manifestă în Octava fizică; apoi s-o sprijiniți și să o amplificați până când umanitatea își dă seama că aveți puterea de a produce Perfecțiune, oriunde mergeți, și că voi aveți grijă de afacerile Tatălui atunci când vă bucurați să aduceți Perfecțiune către lumea exterioară pentru ca el să o folosească.

  Vi s-a spus deja despre Marea Lege a Energiei și a Vibrațiilor, dar trebuie să vi se reamintească în mod regulat.

  Marea Lege a Energiei, care este Viața, nu este zgârcita, dar nu tolerează abuzul. Prin urmare, dacă veți folosi greșit resursele de energie, substanță sau Prezență în lumea ta, acesta va reveni la voi într-o zi sau alta ca o penurie.

  În acest caz, să presupunem că ați făcut aceste erori, să presupunem că aceste limitări există în lumea aparențelor, pentru fiecare dintre ele și pe măsură ce vin la voi, cereți ca Brațul Prezenței Puternice AYAM abată Sabia Cosmică a Flăcării Albastre asupra situației, cereți ca El consumă-l în acest moment, și ca El oblige anihilarea cauzei sale și a tot ceea ce implică. Apoi, cereți ca Flacăra Spontană, prin Acțiunea Sa a Hristosului Cosmic al Cel mai Puternic Iubirii din toată Creația, să vină să se stabilească acolo pentru toată eternitatea!

  Apoi, oriunde te duci, vei înlocui imperfecțiunea cu Flăcarea Perfecțiunii.

  Și, dacă continuați să turnați această Flamă în acest modul obișnuit în jurul vostru, este imposibil ca să nu deveniţi automat această Flamă.

  Aceasta este pur și simplu Legea energiei și vibrațiilor. Nu ține cont de oameni. Nu știe cine ești, habar nu are despre motivele tale. Ea nu știe ce vei face cu această energie. Dacă apelați Energie, este eliberat, ea vine. Daca voi calificați-l cu limitări sau discordii sau cu dorința de a domina pe cineva, ea va reveni la voi și o veți domina.

  Dacă există o penurie de ceva în lumea ta, Dragii mei, știi că acest lucru este explicat. Nu ar putea fi în lumea voastră, sau în relație cu lumea voastră, sau în contact cu lumea voastră, dacă, undeva la origine, nu a fost conectat la energia lumii voastre. Și dacă este conectat, atunci – să presupunem că este întoarcerea unei erori din trecut, spuneți: înțeleg, sunteți parte a vieții mele, și am impus acest lucru la tine, te ridic acum prin Iubirea și Iertarea Hristosului Cosmic, această viață care este al meu, în Marele Soare Central, a cărei flăcări violete consumatoare te atrage în Inima Iubirii Sale, te purifică, consumă tot ce este discordii în tine, și îmbrăca-vă cu Flacăra Spontană. Mergeți mai departe acum, pentru că sunteți libertatea mea!

  Iubitele mei, este valabil pentru oricare dintre problemele tale, pentru oricare dintre facturile tale, pentru oricare dintre limitările tale, indiferent dacă îți privește mintea, corpul fizic sau afacerea. Prin această utilizare a flăcării violete consumatoare și prin apelul tău la dragostea lui Hristos cosmic – cel mai puternic din toată eternitatea – să el ia măsuri, să acționeze asupra acestor lucruri și să revărsă această Iubire, porunci ca această energie să devină autoritatea libertății tale; și circumstanțele și manifestările Libertății vor apărea cu siguranță, la fel de sigur că existeți și astăzi în Univers.

  Iubiții mei, vă rog să vă amintiți ce vă spun astăzi: oricât de mare este această activitate, oricât de minunată este împlinirea voastră, rămâneți umili, plini de recunoștință și ascultare față de această Prezență Atotputernică AYAM – Eu Sunt, și atribuiţi lui absolut tot Meritul a ceea ce se întâmplă.

  Dragii mei, pe măsură ce Puterea ta crește, forța sinistră folosește multe mijloace mult mai subtile pentru a ajunge la tine, astfel încât, împingand-ve pe o alt drum, discordia se manifestă mai devreme sau mai târziu.

  Nu trebuie să faci acest tip de experiență.

  Cu cât puterea ta crește, cu atât atitudinea ta față de Prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, și Armata Maestrilor Ascensionati trebuie să fie umilă și dezinteresată, pentru că ei sunt cei care ți-au dat totul.

  Tot ceea ce este bun în lumea ta astăzi este un cadou al acestei Prezențe puternice AYAM – Eu Sunt, și al armatei maestrilor ascensionati. Și tot ceea ce nu aparține libertății, iubirii lor, fericirii și puterii lor este doar calificarea greșită a gândurilor și sentimentelor voastre trecute.

  Astăzi, vreau să tranșez toate link-urile pentru voi esti liber!

  Dumneavoastră, Tinerii al predare AYAM a Maeștrilor Ascensi, ar trebui să deveniți Autoritatea Libertății.

  La urma urmei, preaiubitul Saint-Germain te-a încorporat în propria sa familie. Și cum Mesagera (Lotus) ți-a explicat înainte de începerea dictării, Saint-Germain te-a chemat să fii parte din El însuși pentru ca tu să participi la Marea Sa Activitate și Autoritate, notează-o, pentru ca tu să poți comanda Libertatea pentru Pământ

  Voi veţi putea avea apoi toate modalitățile și mijloacele de a produce Libertate pentru tine și pentru ceilalți.

  Poți fi Curajul Libertății din Saint-Germain, poți fi Autoritatea Libertății sale, folosind Flacăra Violeta Consumatoare fără nicio restricție pentru a forța ca fiecare circumstanță discordantă să fie întoarsă complet și să devină pentru tine un Miracol al Iubirii, și o Binecuvântare.

  Apoi, nimic nu vă va deranja, veți avansa pe un drum nivelat, deoarece Iubirea cosmică a acestei Prezențe Hristoase Atotputernice, Puternic AYAM și Marele Soare Central vor exercita acolo Autoritatea lor eternă.

  Puritatea voastră invincibilă, dragii mei, în intimitatea gândurilor și sentimentelor voastre interioare, va fi concretizată și va găsi un ecou în treburile voastre printr-o puritate din ce în ce mai mare care va produce Perfecțiunea care îndeplinește Legea.

  Acum, amintiți-vă de această veche zicală, pe care ați auzit-o de mai multe ori: propriile gânduri sunt secrete, sentimentele voastre sunt secrete și Legea vieții vă răsplătește public. Vă explic, pentru că asta credeți și sper să putem face o bilă de hârtie din toate acestea și să o aruncăm în Flăcara Violetă Consumatoare și că aceasta va fi consumată pentru totdeauna.

  Eliberați-vă sentimentele de problema vârstei minime necesare pentru a vă alătura predare tineretului AYAM al Maeștrilor Ascendenți. Știi, dacă nu pui capăt acestor lucruri, sentimentele tale personale se vor epuiza, iar când te trezești la realitate, încă nu ai rezolvat problema. Vă nu confruntați cu această întrebare sau alta, atunci când vă întrebați la un moment dat sau altul: Am dreptul la aceasta? Sau pot merge acolo dacă am o astfel de vârstă sau o asemenea vârstă? Sau ceva similar.

  Este la fel pentru problema de a fi căsătorit sau nu.

  Lasă-mă să-ți amintesc de Fa.

  Privește voi însasi din afară, și face o revenire asupra ta; te va învăța multe.

  Puteți fi căsătorit și la fel de pur ca Inima Marelui Soare Central și celibatar și la fel de nedemn ca conținutul al grajd.

  Acum Legea este Legea: revine fiecărui individ să își facă alegerea. Atâta timp cât îți păstrezi cu adevărat cele mai secrete gânduri și sentimente, precum și imagini în mintea ta, la fel de pure ca Inima Marelui Soare Central, dacă o faci cu adevărat, vei găsi asta în jurul voi, totul dobândește acea Puritate, acea Lumină și acea Perfecțiune Bucuroasă care sunt Autoritatea Libertății.

  Și, iubitele mele, aceasta este autoritatea unică și libertatea unică în tot Universul!

  Prezenta ta puternică AYAM – Eu Sunt îți poate oferi Perfecțiune în treburile tale din lumea exterioară, în mintea și corpul tău fizic, cu condiția ca Puritatea propriei Flăcări al Inimii Sale, care este Iubirea care vine de la Marele Soare Central, curge în tine și purifică toată energia corpului tău emoțional și mental, și îndepărtează din mintea ta și atmosfera din jurul tău toate imaginile care nu reprezintă nici puritatea, nici perfecțiunea.

  Umanitatea, iubițile mei, și-a urmat calea sa, făcând ca un struț care-și cufundă capul în nisip, pentru a-și imagina că poate continua să folosească în mod gresit Marea energie a vieții, fara ca noi vedeam-l, și, astfel, există întotdeauna ceva care atacă această umanitate din spate, care o trimite în iad și o aruncă într-un nou vârtej, într-un nou război.

  Te implor, nu făci ca un struț.

  Acum sunteți studenți AYAM!

  Dacă doriți Adevărul, suntem gata să vă spunem. Dacă nu vrei, va trebui să te întorci în lumea exterioară pentru a suferi până la sfârșit, asta este totul.

  Nu-mi este teamă să vă spun că cine nu vrea să audă Adevărul, care nu vrea să cucerească acest sine urât extern, se condamnă la suferință.

  Vă spun că, în următoarele câteva luni, forțele, diabolice până la extreme, vor pune presiune asupra lumii mentale și a lumii emoționale a umanității. Și dacă Etern nostru, Dragostea noastră Invincibilă a Hristosului Cosmic și această Puritate Victorioasă pe care Eu Sunt acum pentru Pământ nu te umplu și nu te protejează ca o Armură, nu vei avea puterea de a rezista la circumstanțele lumii exterioare care sunt răspândite peste tot.

  Dacă luați decizia de nezdruncinat să vă întoarceți spatele asupra a ceea ce nu este Victoria noastră, veți descoperi că Forța noastră din voi vă va face victorios!

  Dacă sunteți hotărât să dați totul la prezenței voastre puternice AYAM – Eu sunt, ea va veni în voi și vă va dezvălui frumusețea și perfecțiunea Gloriei sale, iar ea va fi realizarea veselă victorioasă a tuturor lucrurilor din această lume.

  Dacă sunteți de acord să fiți sau să eliberați Maestrie Sa peste toate lucrurile din această lume, atunci, cei dragi, vom fi aici pentru a vă ajuta!

  Vom fi acolo pentru a vă proteja!

  Vom fi acolo pentru a vă oferi toate lucrurile bune, și pentru a vă ridica mai presus de orice agitație.

  Dar, vă rog, nu folosiți instrumentele forței sinistre, în speranța a primi protecției Maeștrilor Ascensiți, pentru că nu o veți obține. Nu vreau să las în afara celei mai mici neînțelegeri despre aceste lucruri care se încadrează în Marea Lege și în Lege privind controlul energetic al Universului.

  Dacă folosești cea mai mică înșelăciune, se datorează faptului că te-ai plasat sub legea forței sinistre. Minciuna „evlavioasă” este ceva care nu există pentru noi. Nu a existat niciodată și nu va exista niciodată! Tot ceea ce nu este Adevărul este o minciună și fiecare minciună conține în sine sancțiunea sa.

  Mesagera (Lotus) v-a spus că în noaptea trecută. Câștigă reputația de a fi intractabil cu ceea ce știi că este adevărul și nu da un centimetru! Și veți avansa de la o Victorie Puternică la alta, iar forța sinistră vă va fi frică de voi și, în sfârșit, nici nu va îndrăzni să se apropie. Tot ce ai nevoie este o aderare de nezdruncinat la Perfecțiunea Prezenței Tale Puternice AYAM – Eu sunt, și de a știu că Ea este Autoritatea, care poruncește și plonjează cu forța tot ceea ce sunt sentimente umane, discordie umană, planuri umane sau idei umane, sa între în flacăra violetă consumatoare atunci când îl comandați.

  Și așa este.

  Nu ești la mila acestor forțe ale lumii exterioare, Dragii Mei! Ai legiuni de prieteni printre maeștrii ascensionați care pază în jurul tău ca și cum ai fi Diamante, pentru că fiecare dintre voi este o ușă deschisă prin care Lumina, Puritatea și Dragostea noastră a Hristosului Cosmic pot inunda atmosfera Pământului oriunde te-ai afla.

  Și ar fi mai bine dacă, chiar acum, ai putea câștiga reputația cuiva care a luat această decizie într-un mod absolut ferm și inflexibil.

  Dacă ai dreptate și o știi, rămâi pe pozițiile tale.

  Și cum vi s-a reamintit de multe ori, nu trebuie să evitați probleme sau să ezitați să răspundeți clar. Când cineva îți pune o întrebare directă, dă-i un răspuns direct, pentru că, dacă nu o faci, cazi în capcanele lumii exterioare.

  Lumea de afară s-a gândit atât de mult încât poate ascunde lucrurile! Dar oamenii nu pot ascunde nimic, Iubitii mei.

  Acest vechi intelect uman este atât de hipnotizat, de sine hipnotizat de propria sa putere de imaginație! Cu toate acestea, este doar o stare tranzitorie, deoarece nu este susținută de nicio rezervă eternă de energie. Până acum, intelectul și-a imaginat că este capabil să ascundă lucrurile. Și-a urmărit drumul cu această mândrie nerușinată și astfel a căzut din ce în ce mai adânc într-o suferință mai mare.

  Oamenii cred că ascund lucrurile de alții, că poate nu le spun lucrurile, că pot flata pe cineva într-un mod înșelător; dar ei uită cu asta, că dacă este în lumea emoțională, în timp ce stai în atmosfera unii de alții, iar lumea ta emoțională se întinde pe o rază de cel puțin cincisprezece metri în jurul tău și în toate direcțiile, apoi oricine care este în lumea voastră emoțională să vă poată percepe sentimentele.

  Mai mult decât atât, este în afara problemei să puteti înșela Prezența, Legea sau să ne înșelăm. Intelectul a preferat să se înșele însuși, dar, într-adevăr, nu a înșelat oamenii din jurul său. Oamenii devin sensibili la aceste lucruri. Nu recunoști discordia când intri în atmosfera cuiva supărat? Chiar dacă nu spune nimic, asta nu te împiedică să-l știi. Nu simți asta când te apropii? Ei bine, toată lumea simte sentimentele tale la fel.

  Dacă cineva are intenții proaste, va fi dezvăluit mai devreme sau mai târziu.

  Mai ales dacă decideți, într-un mod de neclintit, să apelați la « Ochiul Atotvăzător al lui Dumnezeu »*, « Spiritul Omniscient al lui Dumnezeu »*, « Lumina Atotputernică a lui Dumnezeu »*, pentru ei să poruncească, știind că sunteți întotdeauna luminat de « Pur Duhul Cosmic al lui Dumnezeu al Maeștrilor Ascensi »* și, de asemenea, știind că tot ce este ascuns vă va fi descoperit cu privire la ceea ce trebuie să știți pentru a menține o Protecție eternă și invincibilă asupra a ceea ce este constructiv pentru a îndeplini Planul divin în stilul lui Maeștri Ascensionati, pentru a-L amplifica și pentru a oferi asistență tuturor celor care vor să încerce să slujească Lumina.

(notă: vezi discursurile lui Cyclopea, Ochiul Divinului Total Viziune, elohim al celei de-a 5-a raze,

pentru spiritul omniscient al lui Dumnezeu, vezi discursurile lui Cassiopea, elohim al Înțelepciunii, a 2-a rază,

și pentru lumina atotputernică a lui Dumnezeu, vezi discursurile lui Hercules, elohim de raza I,

acest discurs fiind un discurs al elohim purității, spiritul cosmic pur al zeului, Astrea, elohim razei a 4-a)

  Ascultă-mă bine. Dacă veți face ceea ce vă spun și vă veți continua pe calea ta ca și cum forța sinistră nu ar exista, cu excepția închiderii ușii în fața lui de fiecare dată când această apariție apare temporar, veți merge mai departe, iubitii mei.

  Poți să-ți croiești drumul printr-o junglă adevara, mulțumită acestei porunci conștiente, deoarece nu eul tău exterior face toate acestea. Lasă-ți prezența veni, sau lasă corpul tău mental superior să-și proiecteze flacăra și razele luminii în corpul tău fizic, iar aceste razele luminii te vor preceda și vor alunga circumstanțele care altfel ar deveni lupta ta umană.

  Și dacă doriți să vă îmbrăcați Armura Purității noastre Invincibile Veșnice, a Autorității noastre pentru Eliberarea Pământului, a Autorității noastre a Hristosului Cosmic, adică a prezenței Atotputernice AYAM – Eu Sunt în Marele Soare Central, această autoritate se va manifesta întotdeauna, sub forma unei flăcări.

  Si este Asta care va fi armura ta!

  Sediul Tineretului din Predarei AYAM a Maeștrilor Ascensi poate fi, de asemenea, inundat cu flacar al prezența.

  Afacerea ta una cu alta, poate fi inundat în același mod, zi după zi. Puteți cere ca intensitatea Lui să fie de o mie de ori mai puternică în fiecare zi sau oră.

  Și daca țineți apăsat, dacă îți încarci Viața, dacă o dai la ceea ce îți spun eu, calificat în acest fel, atunci viața îți va veni în același mod.

  Tot ce este necesar este să vă retrageți, să vă deconectați atenția de circumstanțele și limitările discordante ale lumii exterioare suficient de mult pentru a da această poruncă. Apoi te ocupi de afacerea ta și descoperi că acest val de Lumină te-a precedat și că ea a realizat ceea ce tu, în lumea fizică, nu poți face.

  Avem Voința, iubițile mele, să vă facem victoria a ceea ce decretăm în chemările noastre.

  Niciodata, vom abandona Tineretul al predarei AYAM al Maeștrilor Ascensionati. Vom monta Garda în jurul tău, cu condiția să nu mai experimentezi suferință în lumea exterioară.

  Dacă nu ne credeți, dacă nu credeți că suntem reali, dacă nu doriți să respectați această lege, vă vom accepta deciziile. Du-te în lumea de afară, suferă cat vrei. Acesta este privilegiul tau – și nu avem nicio dorință de a interveni cu el – decât atunci când vei fi devenit destul de nefericit și eu cred că, în acest moment, vă veți aminti de noi, asta faceți de obicei.

  Este ceea ce am văzut de-a lungul secolelor: lumea exterioară nu a făcut altceva decât să experimenteze suferința de la sfârșitul celui de-al doilea epoca de aur. Ori de câte ori o Mare Ființă a Luminii venea să-ți ofere un Dar Transcendent, El sau Ea a fost persecutat sau răstignit, sau la fel ca în timpul vieții Sale pământești. Și în cele din urmă, tot ce a făcut El sau Ea a fost zădărnicit.

  Veți descoperi că lumea din afară nu vă poate oferi altceva decât nenorocire, suferință și limitări, dacă nu vă țineți apasat în decizia de a îmbraci cu dragostea Hristosului Cosmic al Marelui Soare Central și proiectează Focul acestei Lumini în lumea din jurul tău, pentru a construi lumea aici mai jos în conformitate cu Perfecțiunea Legii.

  Apoi, dacă îți umple lumea cu Dragostea Puternică Christică a Prezenței Tale AYAM – Eu Sunt, și cu Dragostea de la Octava noastră, atunci Cercul tău electronic – care este lumea ta, Sfera ta de viață – va fi umplut cu Perfecțiunea și puterea noastră, care sunt capabil a realiza orice este necesar pentru ca tu să trăiești în această lume, permițându-ți în același timp să îți urmezi calea către Victoria ta și Eliberarea.

  Pentru ca ceva să trăiești în lumea ta, Iubitele, trebuie să-i dai viața ta, altfel nu poate trăi.

  Depinde de tine. Tot ceea ce vrei să faci sau să te manifeste în lumea exterioară trebuie să trăiască absolut cu viața ta sau nu va fi în lumea ta.

  Ar trebui să vă aprofundați reflecția asupra asta la care doriți să vă dați Viața ta.

  Tot ce există în Cercul tău electronic, tot ce există în lumea afacerii tale trăiește doar pentru că i-ai dat energie, adică din viața ta – iar Viața ta este Iubirea Prezenței Tale, iar Prezența ta este Iubire și Flacăra din Marele Soare Central.

  Prin urmare, orice vrei să faci în lumea exterioară, o poți face pentru că Iubirea este Atotputernică.

  Dar trebuie să vă dați atenția ta la lucrului pe care doriți să îl faceți, că vă revarsați în ea Energia voastră calificată drept Iubirea Hristosului Cosmic și Perfecțiunea Maeștrilor Ascensionați, dacă doriți ca aceasta să fie susținută și extinsă, pentru că tot ce care nu este Perfecțiune nu este demn de a exista în Univers și nu putem da Energia noastră la ceva care nu este constructiv, asta e evident!

  Nu putem folosi energie discordantă.

  Nu putem folosi energie de oboseală calificată. De asemenea, te implor, când spuneti Decretele, faci-l cu Bucurie și Fericire și cu hotărârea acerbă de a obține această perfecțiune. Sau, odihnește-te înainte de a spune Decretele. Dar nu ocoliți în cercuri, luptându-vă să puneți un picior în fața celuilalt, în speranța că Decretele tale se vor împlini, sa va intreb apoi de ce Perfecțiunea nu se manifestă.

  Vă voi spune acum ceva despre ceea ce vom insista de mai multe ori.

  Este important ca noii veniți la această activitate să o învețe și, pentru cei care sunt deja în această activitate, dacă a fost obiceiul lor, ei bine sa fie se corectează, este tot. Va rog, supravegheaţi tonul vocii tale.

  Te rog, supravegheaţi calitatea a ceea ce pui în voce; și pe măsură ce trăiești, respiri și dorești ca totul să fie decent, de dragul cerului, încetează să vorbești pe un ton plânsitoare! Nu este nimic mai iritant, nici o invitație mai flagrantă la întregii forțe sinistre decât o voce plânsitoare.

  Enervează nervii, este o cădere de energie.

  Este total negativ și nu are nimic de făcut în Univers, este totul!

  Tonul vocii care se vindecă, tonul vocii care este pozitiv, care face lucrurile care merită făcute, se află în registrul de mijloc. Iar pentru aceia dintre voi care cântăm, vom face, într-o zi în curând, o experiență cu voi și vă vom arăta, printr-o experiență reală că veți trăi în propriile corpuri, diferența care există între acțiunea vibratorie din voce tonuri medii și tonuri scăzute și efectul pe care îl pot avea tonurile stridente.

  Vă putem arăta acest lucru pe magnetoferele tale, vă putem arăta-o cu clopotele tale sau cu orice altceva. Și dacă acest Grupul Studenților retine ceea ce spun, cuvintele tale vor fi încărcate cu mult mai multă putere. Vei vorbi cu o convingere mai mare și vei fi mult mai convingător pentru oamenii din lumea exterioară în tot ceea ce vrei să realizezi.

  În ceea ce privește vocile tale atunci când cântați, acestea se vor îmbunătăți vizibil dacă mențineți un ton bun, în un registrul bun al vocilor, pozitiv, fericit, în registrul mediu al vocilor voastre.

  Te poți vindeca uneori spunând un singur cuvânt.

  Imediat ce oamenii se enervează sau se supără, tonul ridică. Când tonul ridică, devine strident. Furia apare întotdeauna în registrul înalt.

  Nu ai auzit niciodată pe nimeni să dea o ordine care este urmată, altfel decât în ​​cele mai joase tonuri ale vocii.

  Ascultă-mă bine. Acestea sunt doar lucruri mecanice care vă vor ajuta să împiedicați lucrurile iritante ale lumii exterioare să vă invadeze.

  În calitate de Tinerii AYAM al Predare Maestrilor Ascensionati, ar trebui să decizi chiar acum ce vrei să realizezi cu adevărat la sediul tău și dacă vrei să ne suni!

  Amintiți-vă că cei șapte puternice Elohim sunt constructorii acestui sistem. Nu am uitat cum să construim – veți fi uimiți!

  Și nu construim nimic care să nu fie frumos. Nu construim nimic care nu poate fi veșnic întreținut, iar ceea ce construim este darul pe care vi-l oferim.

  Dacă doriți să construiți așa cum facem-o, dacă doriți Iubirea noastră pentru construi lucrurile, dacă doriți ca, cu Iubirea noastră, noi să protejăm ceea ce construiți, și dacă doriți ca asta fac serviciu vieții, pentru ajută la înfrumusețarea planetei – poți cere luna de pe cer!

  Nu este nimeni în octava fizic care să vă ofere acest lucru! Bărbații pot crede că ele pot da luna, dar asta este greșit!

  În timp ce vă concentrați mental pe ceea ce doriți să faceți, setați granițele, lăsați imaginea să fie foarte clară! Atunci, iubiți această imagine a întregii voastre inimi, a întregului suflet, a tuturor sentimentelor voastre, a tuturor energia ființei tale! Comandați în numele și autoritatea prezenței voastre puternice AYAM – Eu sunt! Cereți ca ea să intre în manifestarea exterioară prin Autoritatea și Puterea celei mai puternice Iubiri christice și cosmice din toată creația. Atunci cereți-ne, în calitate de cei șapte constructori puternici, să stăm de pază, și să ne asigurăm că ceea ce construiți este o cu Perfecțiunea Iubirii lui Hristos Victorios, că asta-i de-a face un serviciu inimaginabil, și că asta nu poate produce decât Fericire pentru toți cei care sunt în cauză.

  Dacă faci ceea ce am spus, dacă îl amplifici și dacă, prin ceea ce produci, voi raspandiți asupra semenii tăi tot ceea ce îi binecuvântează, atunci vei fi meritat tot ce vei primi pentru tot restul eternitatii.

  Așadar, și asta ar putea să vă ofere o anumită ocupație pentru multă vreme – ar trebui să știți că aveți un rol de jucat acum în construirea tuturor orașelor care trebuie sprijinite, precum și a tuturor orașelor noi cine se va naște – asta face parte din mandatul tău. S-ar putea să aveți un număr mare de Orașe de Lumină de construit.

  Dacă vă antrenați și faceți serviciul de astăzi în mod corect, cine dintre voi poate spune ce vă vom încredința? Cum ați putea ști ce vom extrage pentru voi să utilizaţi, dacă asta nu există încă în octava fizică?

  Dragostea nu are limite!

  Viața nu are limite!

  Energia nu are limite!

  Conștiința nu are limite, cel puțin nu a noastră. Și vrem să-ți dăm ai noștri să-ți înlocuim ai tăi.

  Ascultă-mă, este mai bine decât diar un simplu schimb echitabil. Dacă ne oferiți conștiința voastră, vă vom da a noastră. Dar nu vom folosi conștiința ta. O vom pune în Flacăra Violet.

  Este calea noastră de a vă purifica corpul mental și dacă ne oferiți sentimentele dvs. de tulburări și de suferințe, vă vom oferi în schimbul sentimentele noastre al iubirea lui Hristos cosmic!

  Și iată o altă târg facut!

  Astăzi, vă fac o propunere comercială. Am stabilit o afacere împreună, nu-i așa?

  Noi suntem Constructorii și voi sunteți constructorii.

  Vrem să mergeți înainte, ca niște copii fericiți, și să construiți în Libertate, dar cu acea încredere pe care numai Iubirea o poate oferi, și apoi veți ști ce este Măiestria.

  De ce să nu știi acest lucru acum, în locul ca în ​​zece sau cincizeci de ani?

  Nu trebuie să așteptați Înălțarea voastră pentru a observa ce este măiestria; și veți experimenta infinit mai multă Bucurie și veți avea mult mai multă măiestrie pe această lume descoperind-o acum, mai degrabă decât chiar înainte de ascensiunea voastră. Ea va pune capăt experienței ta, dar vă puteți bucura de o mulțime de puteri Sale minunate pentru utilizarea voastră în lumea exterioară, cu mult de ani înainte de a ajunge la Înălțare.

  Și noi singuri, vă putem oferi sentimentul acestei măiestri care este a noastră!

  Dacă sunteți muzician, puteți transmite elevului sentimentul dvs. despre o compoziție muzicală; iar dacă elevul se calmează, el îți poate absorbi senzația și se poate juca ca tine.

  Noi, vă putem oferi sentimentul nostru de Elohimi de creație. Vă putem oferi Simțul nostru de măiestrie și, iată, acum, acest ceea ce este cel mai minunat dintre toate binecuvântările: vă putem oferi sentimentul nostru de iubire cuiva care nu vă place!

  Te-ai gândit vreodată la asta? Uneori, când vi se pare dificil să turnați Iubirea Domnului Hristos Cosmic în cineva de care credeți că nu este demn sau în cineva care a făcut ceva care vă înfuria, dacă faceți apel la noi, putem proiecta un fulgerul al Flăcării Iubirii noastre în acest individ, sau cel puțin în Prezența sa și în Corpul său mental superior și în tot ceea ce este constructiv în el.

  Putem proiecta un fulger al flacarii al dragostea nostra și putem face lucruri în acel moment pe care nu sunteți capabil să le faceți, deoarece sentimentele tale poate nu sunt sub control complet și vă putem ajuta să-i stăpânească.

  Astfel, vom începe să construim Perfecțiunea în tine, prin apelurile tale către Dragostea Cosmică și Christică din Marele Soare Central, care este Stăpâna Autorității de pretutindeni, această Atotputernică Prezența AYAM – Eu Sunt, a cărui Dragostea și Viața în Marele Soare Central sunt Maestrii tuturor lucrurile din univers.

  Sună-i până când ei vă califică energia.

  Atunci cheamă Dragostea noastră, Dragostea și Măiestria noastră, Puritatea noastră Invincibilă și Autoritatea noastră, în tine, prin tine și în jurul tău, și mergi mai departe, construiește împlinirea Planului divin. Luați în considerare tot ceea ce construiți cu consecințele sale sau capacitatea sa de a aduce fericirea altora și, inevitabil, veți cunoaște și Fericirea, și voi.

  Dacă sunteți de acord să deveniți partenerii noștri și dacă iubiți modul nostru de a trăi, vom putea să vă arătăm lucruri încă necunoscute Pământului, care sunt încă de o frumusețe de nedescris, care se vor manifesta în activitatea lumei extern în acest epoca nou de aur.

  O Epoca de Aur permanentă.

  Puteți fi beneficiarii acestor cadouri! Puteți aduce Darurile acestei Frumuseți în manifestarea exterioară și puteți experimenta Bucuria la fiecare pas al drumului.

  Ascultă-mă bine. Dacă manifestați voința de a califica anul în curs cu Victoria Bucuriei noastre a Maestrului Ascensat, a Marii noastre Bucurii Cosmice și Christice a Dragostei Veșnice, Puritate Invincibilă și Putere Resurse nelimitate pentru toate lucrurile bune, iar dacă cereți insistent că Autoritatea eternă invincibilă a Atotputernice Prezenței AYAM – Eu Sunt te împinge în față pentru a construi așa cum fac Maeștrii Ascensionați, atunci Vom fi cu tine.

  Construcția va merge înainte.

  Vei avea tot ce ai nevoie, iar lumea din afară va fi uluită.

  Suntem alături de tine! Lumea de afară este împotriva ta. Și dacă nu mă credeți în mine, experimentați amândouă. Când vei avea săturat de lumea exterioară, vino să ne găsești. Dar nu trebuie să te duci să vezi ce se întâmplă acolo, dacă alegi să ne alături în primul rând.

  Putem face vă deplasați înainte spre ceea ce lumea exterioară este incapabil vă oferi.

  Deci, pe măsură ce înaintăm, simțiți Realitatea noastră cu toată puterea ființei voastre! Simțiți Puterea Iubirii noastre pentru a vă oferi toate lucrurile bune, și deveniți conștienți de Existența noastră.

  Alătură-te gândurilor și sentimentelor noastre. Cereți să fiți umplut cu Puterea realizării noastre victorioase și cereți ca Autoritatea Libertății noastre cosmice de dragoste și puritate cosmică, hristică, invincibilă și veșnică, să înainteze victoria noastră înaintea voastră; și oriunde te duci, succesul va fi asigurat, deoarece lumea din afară nu ne poate opune nouă sau ceea ce oferim.

  Vrem ca voi să fiţi total inaccesibil la limitările lumii exterioare, indiferent dacă ești liber, independent. Numai Iubirea poate da asta, iar Focul nostru Sacru este Plinătatea autorității Sale și Prezenții Sa victorioasă.

  Mulțumesc. În timp ce te învăluiesc în Flăcarea arzătoare a acestei iubiri a focului nostru sacru, cer să fii conștient de ea și să știi că ea rămâne în tine pentru a-ți oferi Bucurie, Perfecțiune și libertate nelimitată, până la sfârșit Plinătatea Înălțării tale.

  Mulțumesc.

Astrea.

Despre Elohimul Purității, extrase.

De iubitul Saint-Germain.

  Cu cât doriți mai mult Puritatea, cu atât va trebui să contemplați Puritatea. Atâta timp cât nu îți fixezi atenția asupra ei și dacă nu faci apeluri conștiente pentru a obține, doar o mică parte din Puritate se revarsă în lumea ta. Vei primi, prin Prezența ta, un anumit flux, într-un mod natural, dar îl poți intensifica dincolo de toate măsurile, ordonându-ți fixarea atenției pe Elohim, această Glorioasă, această Prezență Magnifică a Puritatea eternă invincibilă, această Ființă ale cărei haine sunt de foc alb, a căror strălucire este ca un fulger alb și a cărei iubire poate să vă răspundă chiar mai repede decât cea a oricăreia dintre aceste mari ființe cosmice.

  Îl simți?

  Vrei să o accepți?

  El este Lumina Purității Eterne Invincibile! Este Marea Centrala Cosmică sau Presiune de Puritate extrasă din Marele Soare Central!

  Pe lângă Cunoștințe Prezenței puternice AYAM și flăcări violet consumatoare, Surse ale libertății mele, umanitatea are nevoie astăzi, cu mult mai mult decât orice, că acest Elohim Puternic al Purității Invincibile Veșnica varsă asupra ei presiunea puterii cosmice pe care El o deține.

  Oamenii au nevoie de ea mai mult decât au nevoie de oxigen! …

  Ô Mare Elohim al Purității Eterne Invincibile, purifică aici structura tuturor acestor corpuri!

  Purifică-le lumea mentală și lumea sentimentelor! Purifică atmosfera oriunde ei merg.

  Fă cu ei ființa ta vie în acțiune și eliberează-ți presiunea cosmică de puritate eternă invincibilă în toată America.

  Purificați totul în limitele sale și exercitați-vă măiestria! O, Tu, Mare Creator al Creației, Tu ești Piatra Unghiulară a Universului!

 Iubitul Elohim de Puritate,

Flacara luminii albastre.

pacea 2

Preaiubitul Elohim al păcii,

Chicago, Illinois, 5 iulie 1970. 

  Iubit de inima mea, iubit de lumină, iubit de acest Land of Liberty, în seara asta am venit să ancoreze în tine și în jurul tău la fel de mult dragostea ca este posibil să ancoreze, pentru a vă proteja, să vă lumineze, pentru a vă purifica, pentru a vă vindeca și de a să ridice toate ființele și lumile voastre în flacăra inimii iubirii noastre, astfel încât tot ceea ce este primejdie și limitare să fie îndepărtat, dizolvat și consumat, și că lumina prezenței voastre mărețe AYAM binecuvântat poate dezvălui dragostea inimii sale pentru restul universului.

  Eu de multe ori vreau să fac totul în puterea mea pentru corpul student AYAM se aminti prezența mea, pentru că atâta timp cât nu recunoașteți că este dragostea de foc sacru care schimbă lucrurile în lumea fizică în mod constructiv și permanente, și atâta timp cât ve nu îl utilizați în mod constant, uneori primiți binecuvântări din lumea exterioară, uneori faci apel la dragostea de foc nostru sacru, și apoi lumea exterioară atrage atentia ta din nou. Există un efect de înainte și înapoi, atunci când ar fi atât de mult mai bine dacă ați făcut un obicei de a vă aminti mereu, atunci când vă apela dumneavoastră iubit prezență AYAM – Eu Sunt, pentru a apela în același timp sapte preaiubiti puternic Elohim : Și întrebați-ne că flacăra septuplă a iubirii inimilor noastre, în interiorul și în jurul curentului tău de viață, facă să blaze mai mult de puterea sa în tine, prin tine și în jurul tău, pentru a vă oferi victorie, pentru a vă ține în armonie, și să vă ofere tot ce aveți nevoie din lumea exterioară (fără să fii atras de el din nou).

  Ascultă-mă bine: dragostea noastră al foc sacru are o acțiune dublă. În primul rând tragem de marele soare central și templele noastre de foc sacru, dragostea de foc sacru pe care le introducem în structura de creierul tău prin flacăra septuplă a celor șapte puternic Elohim; există, de asemenea, în această dragoste o putere care ne permite să vedem în lumea exterioară, și tragem de la ea, astfel încât să-l utilizați în lumea exterioară, ce care va ajuta la prezența ta puternica AYAM Eu Sunt pentru a îndeplini planul său divin, atât în și în jurul tău. Este într-adevăr o acțiune dublă, una de la marele soare central, cealaltă fiind utilizarea lucrurilor constructive ale acestei lumi pe care vă putem oferi să le folosiți, când vă aduceți aminte de prezența noastră în voi.

  Cred că nu prea înțelegeți cât de divine sunteți! Știu că nu te-ai gândit până acum, nu mai mult decât crezi de cele mai multe ori pentru alte curenți de viață, cu excepția ocazional. Cu toate acestea, sunteți cu adevărat ființe divine pentru că aveți focul sacru al inimii creației în tine și în jurul tău, și asta este ceea ce ești; și te iubim. Acesta este motivul pentru care vă învăluim în flacăra inimii iubirii noastre de la marele soare central pentru a vă ajuta să amplificați mai repede focul sacru al flăcării din inima voastră, pentru a dezvălui planul său divin, de a trimite binecuvântările sale în restul universului, și de a folosi lucrurile din această lume în mod constructiv, astfel încât să puteți avea chiar mai mult pentru a utiliza. De îndată ce utilizați totul în mod constructiv, dumneavoastră iubit prezență AYAM – Eu Sunt și cele șapte puternic Elohim vă va oferi cu mai multe și mai multe activități ale lumii fizice; activități constructive, care puteți utiliza în lumea exterioară, pentru să-i binecuvânteze și să le ridice la tot mai mult de lumină, până când acestea devin de asemenea focul sacru al iubirii noastre.

  Aceasta este o activitate constantă a creșterii substanței structurii Pământului, atmosferei sa și apelor. Este creşterea constantă a tot ce este în această lume la cea mai mare puritate și perfecțiune a iubirii focului nostru sacru.

  De-a lungul secolelor, în multe civilizații și națiuni din această lume, a fost arătat la umanitatea o coroană sau o bandă de susținere în jurul capului său, cu o piatră prețioasă în mijlocul frunții. Aceasta este ceea ce reprezintă lumina pe care o tragem din marele soare central; care simbolizează, în lumea exterioară, focul nostru sacru, iubirea flăcării inimii noastre în structura creierului.

  Umanitatea nu o înțelege; prin urmare, oamenii nu ne dau posibilitatea de a umple structura creierele lor cu dragostea noastră de foc sacru care permite magnifica activități creative ale prezenței lor puternice AYAM – Eu Sunt și cea a Marii ființe cosmice să se manifeste pentru utilizarea lor în lumea exterioară, pentru a crea lucruri frumoase care vor fi constructive și care vor fi binecuvântări pentru toată viața pretutindeni și pentru eternitate.

   Omenirea trebuie să înțeleagă în cazul în care comoara universului este, ceea ce conține, ceea ce ea poate lua de pentru uz extern și modul în care este necesar pentru a amplifica toate acestea prin ea și fiecare dintre voi.

  Ai beneficiat enorm de binecuvântările lumii exterioare, iubitii mei, secol după secol, încorporându-te aici, din nou și din nou. Ați folosit lucrurile din această lume, ați folosit substanța și binecuvântările puterilor naturii și forțelor de elemente și ați folosit un număr mare, mare, foarte mare de lucruri pe care energia conștiinței altor curenți ai vieții a creat, civilizația după civilizație. Lucrurile pe care le-ați folosit sunt darurile altor curenți de viață. Ați folosit-i pentru multe, multe secole de-a lungul veacurilor, fără a înțelege cât de generoasă a fost viața pentru sinele exterior al unuia care este încorporat în lumea fizică.

  Majoritatea umanității ia pur și simplu pentru acordat totul care exista în această lume. Și, uneori, se revoltă pentru că sinele exterior nu are tot ce vrea, în timp ce el este cel care a abuzat continuu ceea ce a fost dat la el în trecut.

  Noi suntem protecția eternă, Atotputernicul inteligență cosmică a iubirii focului sacru al marelui soare central, flacăra inimii universului, flacăra inimii existenței perfecte, flacăra inimii unei civilizații după alta, și flacăra inimii care vă oferă posibilitatea de a accesa Ascensiune. Nimeni nu poate accesa Înălțarea fără dragostea focului sacru al celor șapte măreți Elohim, pentru că atunci când prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt și corpul tău mental superior se atrag la până, și apoi în ele în corpul cauzal, flacăra inimii care este în tine, Suntem prezența soarelui iubirii noastre care te învăluie și ține totul calm și neschimbat, până când victoria ta este completă.

  Tragem continuu din inima creației tot ceea ce este necesar pentru împlinirea marelui plan divin și îl dăm umanității pentru ea-l folosi în lumea exterioară. Și vom continua să facem acest lucru. Dar vine un timp, între două încorporări, atunci când sinele exterior, care nu a urmat calea constructivă a vieții, și nu și-a îndeplinit propriul său plan divin, trebuie să se confrunte cu șoc în schimbul propriei sale creații. Apoi decidem dacă acest curent al vieții ar trebui să-și continue încorporările, sau dacă trebuie să-l punem capăt.

  Puternica prezență AYAM – Eu Sunt și cele șapte puternic Elohim sunt autoritatea, puterea, inteligența și înțelepciunea care iau decizia de a spune la sinele extern, dacă el nu vrea să permită planul nostru divin și că a prezenței sale puternice AYAM – Eu Sunt să se împlinească, noi suntem cei care spun, „ați ajuns atât de aici, dar nu veți merge mai departe în obținerea nimic în această lume. Din moment ce nu lăsa lumina să crească prin dragostea care te-a binecuvântat, ei bine, tu trebui să înceteze să existe!” Această conștiință intelectuală externă este dizolvată și consumată de puritatea eternă a iubirii noastre și corpul mental superior trebuie să facă o altă încercare, să extragă o altă flacără și să creeze o altă identitate, un alt sine extern. Și, din nou, îl împachetăm în flacăra noastră septuplă a celor șapte măreți Elohim.

  Deci, există o perioadă în care unul trebuie să fim responsabili. Umanitatea nu poate continua așa pentru a contesta în mod conștient și continuu marea perfecțiune a universului și inteligența care a creat-o și dragostea care dă toate astea. Conștiința intelectuală externă și sentimentele externe nu pot continua pe termen nelimitat pentru a contesta perfecțiunea iubirii, perfecțiunea care este atât de mare încât umple spațiul infinit cu manifestările sale miraculoase magnifice. Sinele extern care îl contestă trebuie să înțeleagă în mod necesar că, la un moment dat, el va trebui fie să-și arate recunoștința față de viață, fie „Încetează să existe”.

  Este această perfecțiune pe care o aducem umanității atunci când se privească spre lumină de bunăvoie, cu dragoste și recunoștință, și când ea înțelege viața suficient pentru a coopera cu ea, astfel încât sinele exterior să fie în largul lor, să producă perfecțiunea, ajunge măiestrie și să devină co-creator cu noi în atmosfera din această lume și din toate lumile să vină.

  Nu este posibil că persoane disprețuiesc dragostea noastră, că-l încălca, că îl ignoră intenționat, că îl ridiculizează, că îl sfidă și că îl refuză, toți cu impunitate! În timp ce viața este atât de magnific, că viața dă cu astfel de constanţei ceea ce este nevoie pentru a produce manifestarea perfecțiunii de a binecuvânta totul la infinit, umanitatea nu își poate permite să continue să sfideze legea păcii mele, legea iubirii mele, fără  a atrage suferință teribilă.

  Omenirea trebuie să trezească și să arate recunoștință, și să înțeleagă că universul infinit are stăpânirea universului finit, și că dragostea noastră infinită a celor șapte puternic Elohim de creație, că flacăra noastră de inima focului sacru au stăpânirea de egoismul umanității, de natura abjectă și distructivă a creațiilor umane, și că ei au stăpânirea puterilor naturii și a forțelor de elemente care au umplut cu toții sinele personal exterior al binecuvântărilor lor, o încorporare după alta.

  Așa că am venit la voi astăzi pentru a vă dezvolta prin voi, dacă permiteți-mi să fac acest lucru, daca ve amintiți mi, pentru a vă dezvolta prin propria conștiință, prin structura creierului tău, prin mintea ta exterioară, prin conștiința intelectuală externă, pentru a vă dezvolta prin energia corpului tău emoțional, iubirea flăcării inimii mele, dragostea care dă o pace dincolo de înțelegere. Am venit să-ți dau dragostea care te eliberează pe toți, care purifică totul, care face totul perfect, si care ridică totul la o perfecțiune din ce în ce mai mare de această dragoste.

  Dacă umanitatea este dispusă să-și amintească de mine și să permită iubirea flăcării inimii mele pentru a umple sinele exterior cu ceea ce știu care acest ține departe forțele distructive ale lumii exterioare, eu pot deveni de protecție invincibil în lumea ta emoțională, în energia curentului tău de viață, pentru a preveni forțele distructive ale lumii exterioare de la exercitarea greutății presiunii lor asupra ta sau impunerea caracteristicilor lor distructive pe tine, si uneori, nu știti cât de mult sunt responsabili pentru multe eșecuri, distruderi și desecrații.

  AYAM – Eu Sunt maestru al întregului univers prin dragoste, puritate și pace că Eu Sunt. Și asta e puterea fără limite. Este concentrarea de energie care a devenit focul sacru că nimic în această lume nu se poate schimba vreodată. Absolut nimic!

  Vreau să vă explic binecuvântările noastre și slujirea noastră în viață, împlinirea planului nostru divin și eforturile noastre de a-l ajuta pe puternicul Saint-Germain să purifice această națiune și să o salveze pentru că este inima lumii. Și dacă nu-l salvăm, nu va mai exista nici o altă civilizație în lume. Nici o ființă nu va fi încorporată în această lume dacă această națiune nu este purificată, protejată și salvată, astfel încât inima sa să poate conțină dragostea noastră pentru a ajuta restul lumii să progreseze spre Înălțarea sa.

  Omenirea trebuie să înțeleagă ceea ce este flacăra inimii vieții de la care trebuie să vină perfecțiunea, ea trebuie să înțeleagă că este etern, că este în expansiune permanentă și că este victoria și prezența veșnică iluminatoare maestrilor ascensionati.

  Omenirea poate primi dragoste, puritate și putere fără limite pentru a eradica în lume tot ceea ce este inferior la perfecțiune, cu condiția ca aceasta vrea. Omenirea ar trebui să aibă în vedere pentru ceea ce este mai mare decât ea, cere pentru această perfecțiune cea mai mare și să înțeleagă că sinele exterior trebuie să fie purificate în cazul în care este de a fi demn de a folosi că cea mai mare perfecțiune care el dorește, de multe ori fără a fi demn de prezența sa.

  Trebuie să fii demn de a primi binecuvântările vieții, iubitii mei. Când umanitatea face folosirea incorectă cele mai divine daruri existente în spațiul infinit, puterile cele mai divine ale perfecțiunii vieții (umanitatea fiind investite cu aceste binecuvântări și puteri de creație), aceasta implică faptul că individul care este binecuvântat de aceste activități al viață în sinele sale personale exterioare este responsabil pentru aceasta folosirea incorectă.

  Voi dezvolta recunoștință, înțelegere, venerație, și pace în sinele exterior al fiecărui individ care va primi dragostea mea, pentru că ceea ce este mai mare decât umanitatea trebuie să primească onoare, venerație, adorație, iluminare conștientă și Înţelegere. Omenirea trebuie să devină conștient de cea mai mare perfecțiune și binecuvântări pe care numai dragostea poate manifesta; și, aici, pe pământ, umanitatea trebuie să se facă demnă de această iubire, astfel încât discordie, limitările și distrugerea pe care ființele umane le-au creat pot fi consumate. Și ele trebuie să fie consumate.

  Marea lege cosmică este personificată de marile ființe cosmice care au creat acest pământ și acest sistem al lumilor. Dacă ele au plasat în această lume viața magnifică a puterilor naturii și a forțelor de elemente, și dragostea de curentii lor de viață, acest este de a oferi o planeta pe care umanitatea ar putea utiliza să fie încarnat, și extrage puterile de masterat de viata, pentru a face ascensiunea, și să devină, ca aceste ființe cosmice, creatorul unei lumi sau a unui sistem de lumi. Dacă oamenii nu se trezesc la responsabilitățile lor față de univers în jurul lor, în cazul în care nu înțeleg că modul constructiv de viață este singurul mod posibil de viață, în cazul în care nu-mi amintesc că onoarea și reverență sunt datorate la ceea ce este mai mare că ele, dacă bărbații nu doresc să învețe această lecție, atunci creatorii acestui abuz îngrozitoare de viață va primi în schimb greutatea suferinței umane pe care le-au creat.

  Viața este cu adevărat minunat, iubitii mei. Viața de marele soare central conține în sine tot ceea ce aparține perfecțiunii. Viața conține toată inteligența spațiului infinit. Viața conține toată substanța, toată energia, toate conștiința magnifică care creează lumi și sisteme lumilor, iar viața este singurul lucru pe care trebuie să-l folosești pentru a produce orice manifestare.

  Prin urmare, umanitatea trebuie să se trezească la o anumită formă de dragoste și recunoștință, precum și la înțelegerea responsabilităților sale în utilizarea sa de viață! Viața este manifestarea divină nemuritoare a marelui soare central. Sinele personal extern al ființelor umane din această lume folosește în permanență binecuvântările puterilor elementelor și ale forțelor naturii, și le devieze continuu; de aceea el trebuie în mod clar să conștientizeze, înțelege că universul infinit din jurul acestei lumi fizice este viața infinită a perfecțiunii infinite, a inteligenței infinite, și că este considerabil mai mare decât totalitatea ființei umane. Și se va face! (Aplauze) Îţi mulţumesc foarte mult.

  Omenirea a respins inteligența infinită a perfecțiunii și î-a întors spatele când sinele exterior a devenit discordant. Există un singur lucru în toată eternitatea care poate deschide poarta astfel încât un curent al vieții care s-a îndepărtat de lumină să poată recâștiga utilizarea perfecțiunii infinite a vieții, există un singur lucru care poate aduce lumina care va aduce înapoi individul la perfecțiune de unde a venit de la, de unde tot ce este bun vine de la, și care este singura sursă de pace, fericire, puritate, perfecțiune și victorie.

  Umanitatea trebuie să fie absolut purificată și există o serie de curenți de viață în această lume care, în acest moment, se îndreaptă spre lumină și se străduiește să-l invoce pe Dumnezeu, pentru că ei au înțeles cine este, și ele posedă, în cea mai mare parte, o lumină foarte, foarte mare în corpul lor cauzal, si acest înseamnă că ei au puterea de a se ridica și de a realiza Înălțarea lor, cu condiția ca acestea să primească o anumită doză de asistență de la octavian noastre de maestrii Ascensionați. Acesta este motivul pentru care puternic Saint-Germain v-a adus utilizarea de flăcăra violet consumatoare, astfel încât cât mai mulți curenți de viață posibil să se întoarcă la lumină acum, să înțeleagă existența noastră, să accepte dragostea noastră, utiliza-l pentru a purifica sinele exterior, ajuta la purifica această națiune, și să ne ajute să purifice lumea. Este singura modalitate de a se elibera de primejdie umană, este singura cale care există pentru a se elibera de la crearea îngrozitoare distructive umane, este singurul mijloc care poate reuși vreodată pentru a afară umanitatea din război, și care poate eradica războiul de Pământ.

  Omenirea trebuie să învețe să venereze acest univers infinit care îl înconjoară, care a binecuvântat-o prin aducerea continuă la ea această viață mai mare și această lumină mai mare, care este dragostea de la marele soare central, care iluminează pământul, și care ține tine în viață zi după zi.

  În cazul în care lumina și dragostea de soare fizice au fost luate de la tine, tu nu ar putea exista în această lume. Omenirea trebuie să înțeleagă că există altceva decât propria discordie, și că plinătatea a tot ceea ce este perfecțiunea eternității a Maestrilor Ascensionați este conținută în flacăra septuplă a inimii celor șapte puternic Elohim al Crearea.

  Noi suntem Gardienii puterilor cosmice care au creat această planetă și i-au adus puterile naturii, pentru ca umanitatea să le folosească. Noi suntem constructorii creației. Suntem gardienii flăcării inimii de la marele soare central. Este esențial ca umanitatea să devină conștient, într-un fel sau altul, de existența și puritatea noastră, care este necesară dacă dorește vreodată să înțeleagă adevărul existenței și să coopereze cu marile puteri ale Maestrilor pe care le poate atrage pentru a ridica toți oamenii în ascensiune.

  Tot ce ai nevoie pentru a îndeplini planul divin, sau de a face ceva constructiv, depinde de armonia și puritatea iubirii noastre. Aceasta depinde de armonia, puritatea și dragostea de prezența ta puternica AYAM – Eu Sunt! Depinde de armonia, puritatea și dragostea soarelui fizic. Este timpul ca omenirea să înțeleagă că ființele divine sunt perfecțiunea atotputernică a vieții, care au autoritate asupra acestei lumi, nu distrugerea umană.

  Asta vrem să înțelegeți. Dacă sunteți de acord să păstreze cele flacără al șapte puternic Elohim în frunte și în jurul frunte, cu inima în centru, și faceți acest lucru, de asemenea, pentru toți oamenii pe care le vin în contact cu, de a face nimic altceva dar văzând acest lumina, această flacără care se amplifică în jurul structurii cerebrale a curenților de viață pentru care o faci, vei preveni o mulțime de concepte eronate de la penetrarea conștiinței lor. Și veți preveni sugestiile acestor curenți ai vieții, orice ar fi ei, de a ajunge la tine, dacă veți purta aceeași coroană a focului sacru al iubirii noastre, focul sacru al iubirii celor șapte măreți Elohim care include totul în spațiul infinit, care știe totul despre trecut, despre viitor și despre tot ce aparține prezentului.

  Acest lucru este acum ceea ce am aduce la tine, și eu rog la tine să facă un obicei de a menține această coroană pe fruntea ta, și, de asemenea, pe fruntea celor cu care sunteți în contact, pentru că este ceea ce reprezenta coroane de suveranii din secole în urmă, într-o serie de națiuni ale lumii. Coroana a reprezentat întotdeauna controlul de către maestrii Ascensionați ai conștiinței curentului vieții care o poartă. Și când focul sacru al iubirii noastre este bijuteria care menține în structura creierului dragostea protectoare, puritatea și prezența care permit prezența puternică AYAM – Eu Sunt pentru a menține perfecțiunea în circumstanțele lumii exterioare, atunci, perfecțiunea lui Octavian nostru se răspândește în circumstanțele lumii exterioare. Și pot să vă asigur că puteți folosi orice există în prezent în lumea exterioară, nu veți obține perfecțiunea dacă nu aveți de asistență a flacără de șapte Elohim în conștiința ta, în conștiința intelectuală externă și în conștiința intelectuală externă a tuturor celor cu care trebuie să colaborați.

  Ah! Dacă oamenii ar putea înțelege ceea ce eu spun și să mențină această viziune și să înțeleagă ceea ce înseamnă să folosească dragostea de foc sacru al conștiinței, fie pentru individ însuși sau pentru alții, am putea proiecta foc de o perfecțiune fără limite pentru eternitate. Și fiecare ființă umană de pe pământ posedă focul sacru al iubirii inimilor noastre în structura creierului său.

  Acum ar trebui să-ți faci obiceiul de a chema dragostea edificatoare a celor șapte măreți Elohim ai creației, imediat după ce ai invocat prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt; Dacă sunteți dispuși să apelați dragostea edificatoare și adevărul flamboaiant și Christic al celor șapte măreți Elohim al creației în tot ceea ce faceți, și daca înțelegeți că aveți dreptul de a folosi focul sacru al vieții noastre pentru a vă ajuta să faceți , în lumea fizică, ceea ce vrei să faci pentru a produce perfecțiunea și de a sprijini expansiunea sa continuă, putem, apoi, deschide poarta și de a realiza prin tine miracole, care va depăși înțelegerea dumneavoastră, sigur dacă nu începe să folosiți puterea și aceste miracole pentru o uz personal, miracole care pot veni doar din dragostea noastră. (Aplauze) Un mare multumesc.

  Ascultă-mă, te rog. De regulă, intelectul tău crede că e propriul tău gând care face lucrurile aici. Trebuie să te gândești la ceva și apoi să te plimbi aici si acolo pentru a afla ce-ți va permite să-ți îndeplinești dorința. Dar, atunci când începe să recunoască faptul că este flacăra inimii de puternica prezență AYAM – Eu Sunt, care conține toate perfecțiunea și că este comoara al curentul tau vieti, că flacăra inimii de cele șapte puternic Elohim este comoara de foc sacru , Dragoste și perfecțiune de marele soare central și că acest ultim a fost oferit să vă în tine și în jurul tău pentru a proteja comoara din puternica prezență AYAM – Eu Sunt, veți începe să înțeleagă că, în tot ce vrei să faci, ve utilizați focul vietii noastre pentru a te ajuta sa o faci.

  Tu folosești focul sacru al vieții al puternic prezență ta AYAM – Eu Sunt de fiecare dată când produci ceva constructiv; de fiecare dată când produci perfecțiunea, folosești focul sacru al vieții noastre. Dar când îți folosești conștiința intelectuală externă, care este energia și sugestiile lumii din jurul tău, faci greșeli, produci limitări, ai probleme, știi dezastrul și Suferința: tot ce nu vrei.

  De asemenea, de acum încolo, sper că vă veți aminti să stăpâniți viața voastră, și că veți dori să stăpâniți totul în voi înșivă prin dragostea focului sacru al flăcării inimii prezenței voastre puternice AYAM – Eu Sunt, și prin dragostea focului sacru al celor șapte puternice Elohim de creație, pentru tine de a deveni victoria noastră, stăpânirea noastră de viață în tine, care vă oferă în mod constant puterea de a face aici, pe pământ, în lumea exterioară, tot ceea ce serviciul tau cere, pentru a face întotdeauna la perfecțiune, și pentru a menține perfecțiunea în și în jurul tot ceea ce faci, și să mențină armonie permanent, pentru că focul nostru sacru nu poate produce discordie. Nu-l poți abuza. Nu-l poți recalifica. Nu poți produce decât perfecțiunea când folosești viața noastră al maestru ascensionati, care este iubirea flăcării inimii noastre. Sunt absolut convins că dumneavoastră puternic prezență AYAM – Eu Sunt, va foarte mult aprecia, că tu nu mai experiență greșelile din lumea exterioară. (Aplauze) Îţi mulţumesc foarte mult.

  Ascultă-mă! Dacă faci experimentele lumii noastre, nu vei putea face o greșeală, pentru că lumea noastră nu conține niciuna! Dacă folosiți puritatea, dragostea și pacea flăcării inimii noastre în tot ceea ce faceți, nimic altceva decât perfecțiunea noastră poate veni în voi. Și dacă vă va spune la prezența ta puternica AYAM – Eu Sunt binecuvântat: „umple-mă cu tine și permiteți-mi să realizeze totul cu puritate, dragoste și pace, Invincibles și Indestructibles de propria flacără a inimii!”, va fi imposibil pentru tine de a crea discordie, în tine și în circumstanțele lumii exterioare. Deci, este pur și simplu o chestiune de a atrage, în tine și în jurul tău, ceea ce știm acest lucru produce perfecțiunea veșnică. Apoi devii similară cu soarele, devii o prezență radiantă a iubirii flăcării inimii noastre, o prezență radiantă a iubirii focului sacru al prezenței tale puternice AYAM – Eu Sunt.

  Armata angelică poate apoi să vă însoțească și să atragă mai mult foc sacru în jurul vostru pentru a stăpâni circumstanțele exterioare pentru a vă asigura protecția, prosperitatea, vindecarea, și pentru te îmbraci cu puterea de a ajuta restul vietii să să se ridice, și să părăsească umbrele de eroare, suferințe, limitări, și morții, pentru că a doua moarte apare doar atunci când umanitatea refuză să se întoarcă și să folosească focul sacru al iubirii noastre pentru a face ceea ce trebuie făcut în corpul fizic și în circumstanțele lumii exterioare pentru a permite armoniei, puritate și dragoste, pentru a pune lucrurile în ordine divină, pentru a le purifica, pentru a pune toți oamenii în ordine divină, pentru a le purifica, pentru a menține un echilibru perfect (aceasta este justiția divină), și pentru a permite care planul divin al Octavian a Maestrilor Ascensionați să fie atrași în circumstanțele fizice ale acestei lumi, să creeze pacea veșnică și iluminarea care amplifică veșnic binecuvântările sale tot mai mari și comoara sa de existență.

  Ai fost binecuvântat, de trei ori binecuvântat, când am furnizat corpul fizic al ființelor umane cu flăcările inimii iubirii noastre, de milioane și de milioane, de miliarde de-a lungul secolelor. Nu crezi că uneori ne am vrut ca tu să te trezești, pentru ca toată omenirea să se trezească, să înțeleagă realitatea prezenței noastre, să înțeleagă ce putem face pentru a-l elibera de propriul său întuneric, de propria sa suferință, de concepția greșită a vieții, până o purificare continuă duce la aducerea conștiinței intelectuale externe la serviciul de corpul mental superior?

  Conștiința ta intelectuală externă poate fi umplută cu lumina, perfecțiunea și victoria corpului mental superior, sau permite intelectul să accepte lucruri din lumea exterioară care nu sunt perfecțiunea vieții. Și dacă îi cereți celor șapte măreți Elohim să vă taxeze cu conștiința lor ascendentă a ceea ce știu ei vă vor face maestrii pe discordie lumii, veți deschide ușa și ne veți da ocazia să vă umplem cu dragostea viața noastră, puritatea noastră și perfecțiunea noastră, lumina noastră, care vă poate spune în avans dacă ceva va fi de succes sau nu.

  Trebuie să proiectați focul luminii asupra viitorului și trebuie să trântiți ușa pe trecut, pe memoria discordiei, a suferință, a distrugerii și a eșecului cauzat de greșelile trecutului. Vă rugăm să nu vă amintiți nimic că în trecut a fost o greșeală. Nu permiteți explicația intelectuală a lumii exterioare să vă spună: „trebuie să învățați din greșelile din trecut.” Nu trebuie să faci așa ceva! Făcând asta, îl faci pe Dumnezeu să depindă de rău. Refuză-l!

  Puteți aduce în voi foarte exact toate dragostea edificatoare a focului sacru, toate inteligența edificatoare a focului sacru, și Atotputernicul etern perfecțiune, să cunoască perfecțiunea care este necesar de tine, astfel încât să puteți stăpâni circumstanțele fizice ale lumii exterioare și te fac stăpâni, asa, de circumstanțe pentru eternitate. Vă cerem să faceți acest lucru pentru că vrem să închidem ușa trecutului. Vrem să te ajutăm să planifici perfecțiunea viitorului, si ve trbuie știi că trăiești doar în prezent! Eternul-acum tău este singura dată în care poți trăi! Eternul-acum este momentul prezent! Trecutul nu mai este, ceea ce va urma nu este încă acolo, astfel încât să puteți trăi numai în eternul-acum.

  Ceea ce dorim este ca tu să-ți umpli sinele exterior cu flacăra inimii planului divin deja realizat din prezența ta puternică AYAM – Eu Sunt, și acest lucru în fiecare moment. Este ca ve umple sinele exterior cu flacăra inimii de perfecțiune de noastre puritate, dragostea noastră, pacea noastră, perfecțiunea noastră, măiestria noastră a eternității, pe care nimeni nu o poate modifica vreodată, astfel încât primejdie voastră să înceteze, să vă exprimați măiestria, să extrageți puterile cosmice pentru ajuta semenii tăi, pentru a ajuta la libera națiunii dumneavoastră de la ceea ce ar distruge altfel, și a ceea ce ar profaneze totul.

  Iubitii mei, vă implor, pur și simplu, să trăiți după flacăra focului sacru al inimilor noastre, astfel încât să puteți trăi în pacea eternă. Este pentru aceasta că eu sunt Elohim de pace, pentru că dragostea mea este indestructibil pace, indestructibil de putere fără limite, iluminare indestructibil, indestructibil înțelepciune și indestructibil stăpânirea de toate manifestarea.

  Deci, atunci când circumstanțele merg împotriva ta, este doar limitările lumii exterioare; Opriți-vă pentru o clipă, invocați flacăra inimii prezenței voastre puternice AYAM – Eu Sunt, și flăcările inimii celor șapte măreți Elohim pentru a te umple cu ceea ce știm care vă va da victoria asupra circumstanțelor lumii care încearcă să lupte cu tine atunci  când doriți să faceți ceva constructiv.

  Sper că vă putem ajuta să triumfe asupra absolut totul, de fiecare dată când încercați să faceți ceva constructiv, și că tu nu va mai fi întârziată în realizarea ceva care merită să fie făcut și care îndeplinește cu adevărat planul divin care ajută restul umanității, să se elibereze. Vrem ca tu să fii acea victorie acum. (Aplauze) Un mare multumesc.

  Acum, voi împărtăși un alt punct, un alt pic de efort! Când ve spun la iubitul tău prezență AYAM – Eu Sunt, seara înainte de a adormi și dimineața trezirea: „iubit puternic prezență AYAM – Eu Sunt și iubit șapte puternic Elohim, face-mi victoria flăcărilor din inimile tale în tot ceea ce ceea ce fac, și opreşte orice altceva pentru eternitate”, nu poți face o greșeală! Poți ca fi doar constructiv! Puteți avea nimic dar perfecțiunea ca dragostea noastră este, și acest lucru va închide ușa la orice incertitudine în viitor. Acest lucru vă va oferi stăpânirea asupra circumstanțelor. Și când vei deveni flacăra inimii mele de iubire și pace pentru a purificarea totul, și vei menține asta în tine, vei deveni manifestarea care controlează, prin focul sacru al nostru Octavian, circumstanțele în care trebuie să trăiască, și ele nu vă va servi mai mult decât pentru a realiza modul constructiv de viață.

  Calea de a trăi viața inimii mele este pace. Nimic altceva nu poate întra în flacăra victoriei mele pe tot ceea ce este în toate creație! Am ajuns la stadiul în care ne puteți ajuta să curățăm națiunea și lumea, să purificăm oamenii și circumstanțele oriunde te duci și în tot ce ai de-a face.

  De aceea, de ce ați ar participa la suferință, distrugere, profanare, nesiguranță și frică de circumstanțele lumii exterioare, deoarece putem proiecta fulgerul flăcării iubirii inimilor noastre în orice loc din circumstanțele lumii exterioare, cu condiția să tu invocați-l? Și e la fel de gratuit ca aerul pe care-l respiri! Este control și perfecțiunea din inima creației. Acesta este pactul tău atotputernic cu puternica ta prezență AYAM – Eu Sunt binecuvântat din Marele soare central. Și vom trimite pentru totdeauna legiunile îngerilor iubirii noastre pentru a ține flacăra lui în tine și în jurul tău, oricând vrei de ei, când circumstanțele din jurul tău trebuie să fie protejate și trebuie să fie sprijinit pentru a îndeplini planul divin, care va ridica restul vieții la puritatea noastră și perfecțiunea în victoria de ascensiune. Nu poate exista pace eternă fără flacăra noastră de puritate, dragoste și măiestrie a tot ceea ce este în lume.

  Astfel, am ajuns să fim atenți la orice ocazie de a planta, ca să spunem așa, prin apelurile voastre, flacăra inimilor noastre în circumstanțele lumii fizice, până când acestea sunt suficient de purificate pentru a deveni Revelația planului Divin manifestat deja Maestrilor Ascensionați, care va purifica această lume și să ridice umanitatea în lumea noastră de perfecțiune pentru eternitate. Aceasta este Victory care este chiar aici înaintea ta. Este calea și mijlocul armonios furnizate, care produc numai control și perfecțiune și care, pentru totdeauna, sunt singura libertate în existență.

  Aceasta este ceea ce puternic Saint-Germain v-a adus oferindu-vă utilizarea flăcării violet consumatoare, deoarece flacăra septuplă a flăcării violet consumatoare este ancorată în structura creierului dumneavoastră, și ea trebuie să fie trage în circumstanțe fizice pentru perfecțiune să aibă loc.

  Prin urmare, vă oferim măiestria indestructibilă și Victoria iubirii focului sacru al inimilor noastre asupra a tot ce puteți intra în contact cu, și vrem, în primul rând, să vă umplem cu dragostea inimilor noastre, astfel încât să puteți fi toți Prezența solară puternică a iubirii noastre în această lume, care toarnă peste restul vieții tot ceea ce aduce iluminare și aduce omenirea înapoi sub controlul pe care maestrii Ascensionați exercita peste circumstanțele din această lume, până la pacea pe care umanitatea pretinde a devenit puritatea și dragostea vieții fiecăruia în această lume pentru eternitate, și că nu există nici un alt plan divin de îndeplinit.

  Astfel, pacea este necesară pentru supraviețuirea voastră, iar flacăra și dragostea focului sacru al inimilor noastre sunt pacea. Și această pace este necesară pentru ca voi să supraviețuiți, pentru a îndeplini planul divin. Este necesar, prin voi, pentru supraviețuirea națiunii voastre, pentru purificarea lumii și pentru întoarcerea sa la modul constructiv de viață.

  Deci, dacă îți vei aminti de noi, ne vom aminti de tine. Plinătatea tuturor victoriei care dragostea noastră purificand, și pacea noastră purificatoare sunt pentru viață, va dezvăluie prin tine stăpânirea, care va aduce pentru totdeauna eliberarea Pământului și Înălțarea pentru totdeauna la toate umanitatea.

  Mulțumesc din toată inima mea.

pacea

Iubitul Elohim al păcii.

Santa Fe, New Mexico, 20 aprilie, 1958.         

  Iubit al inima mea, astăzi, mă apropii de circumstanțele fizice externe, si am privilegiul pentru a elibera radiaţii de foc sacru pe care dragostea mea poate oferi și care este dragostea mea pentru pamant. Sper să te fac să înțelegi ca uneori, suntem foarte aproape de tine, și putem fi întotdeauna cu tine atunci când Arată supunere totală față de puternica prezență AYAM – Eu Sunt și pentru noi, astfel încât puteți primi ceea ce vă putem da.

  Aș dori acum să experimentați următoarele: să notați viteza cu care, după efectuarea apelului și de cotitură atenția dumneavoastră, în primul rând pentru a vă dragi prezență AYAM – Eu Sunt, și apoi la noi, cât de repede lumea ta primește radiația iubirii noastre. Vreau să înțelegeți că este nevoie de mai puțin de treizeci de secunde pentru dragostea noastră și pace pentru a ajunge la lumea ta emotionala din momentul în care vă face apel la dumneavoastră iubit AYAM prezență și la noi, pentru ne a vă face res simt pacea noastră și flacăra iubirii inimilor noastre.

  Ascultă-mă bine. După ce faceți acest lucru mai multe ori, dacă vă simțiți doar un anumit calm, încercați să înțelegeți că pacea este în acest calm și că această pace este dragostea noastră. Nu permiteți intelectul dumneavoastră, deoarece ați rămas calm pentru o vreme, să vă spuneți: „spuneți, ați făcut apelul și nu ai simțit nimic!”

  Odată ce ați făcut apel la dumneavoastră dragi prezență AYAM – Eu Sunt, și la noi, trebui deveniți unul cu apelul tau și să fie loial cu tine! Nu permiteți intelectul sau sentimentele voastre să nege porunca divină pe care o faceți! Dacă îți amintești ce-ți spun, vei învăța ce înseamnă manifestarea instantanee. Intelectul și sentimentele au fost de prea mult timp permis să intervină în dragostea care este în mod constant turnarea afară, în dragostea care este întotdeauna pace, în dragostea care este întotdeauna puritate, și care are întotdeauna dorința de a vă oferi de el însuși, mai mult decât niciodată vei fi capabil să folosească.

  Într-o zi va trebui să decidă să stăpânească sinele exterior și niciodată nu permite-l din nou să intervină în pace și dragoste de la marile noastre Regate ale vieții că această lume are nevoie, pe care trebuie să o ai pentru a atinge măiestria ta, și care sunt protecția ta împotriva circumstanțelor discordante.

  Vă asigur că focul sacru al iubirii noastre și pacea iubirii noastre sunt un izolator și armura de protecție în jurul vostru, atunci când înțelegeți că, de îndată ce îl simțiți, focul sacru al nostru octavian te umple, și inunda lumea din jurul vostru, pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie, și pentru a răspunde apelului.

  Am putea, desigur, iubitii mei, să atragem destulă forță electronică în tine și în jurul tău să te scoată din locurile tale, și totuși ne-ar folosi doar Love. Dar a grăbesc sinele extern pentru că este rebel este contrar legii, cu excepția cazului în care devine rău. Dar ceea ce vrem să recunoști, ceea ce vrem să faci, este să te asociezi cu noi în fiecare zi. Ve trebuie să ne simți, să simți dragostea noastră, înainte să ne poți vedea. Deci, atunci când dai dragostea ta pentru a-ți dragi prezență AYAM – Eu Sunt și, apoi, pe exemplu, pentru mine, și cereți-mi să vă completați cu pacea și dragostea de foc sacru al inimii mele, nu va fi treizeci de secunde înainte de a începe să simți calm, fiorul, energie, puterea și pacea pe care eu dau instantaneu în răspuns la apelul dumneavoastră.

  Suntem mai aproape de tine decât respirația ta și mai aproape de tine decât picioarele și mâinile. Prin urmare, dacă comandați sinele vostru exterior să se retragă, și să ne cerți să vă facem să simțiți revărsarea iubirii noastre și pacea focului sacru, vă asigur că suntem perfect capabili de aceasta, indiferent de creația ta umană.

  Ce crezi că se întâmplă, uneori, în atmosfera Pământului, când totul se calmează? Ce crezi că ar putea fi? Este un val al focului sacru al iubirii noastre, puritatea noastră, pacea noastră, care provin de la înălțimile de puritate invincibilă și perfecțiunea invincibilă. Putem trimite acest val în atmosfera pământului, sau într-o persoană și în jurul ei, la fel de ușor ca tine poate directe fascicul de o lampă electrică pe la ceva ce căutați sau doriți să vedeți. Nu există nici un loc în univers că dragostea de focul nostru sacru nu poate ajunge. Nu există nici un loc unde acțiunea vibratorie a luminii noastre și pacea sa nu poate merge. Nu este nimic care poate sta în calea pasajul său, pentru că este focul sacru provenind din inima marelui soare central, și este prezența care controlează totul, peste tot.

  Deci, dacă vrei ca pacea să fie în tine, întoarce-te la iubita ta prezență AYAM – Eu Sunt, apoi la mine, și cer ca dragostea și pacea focului sacru să se manifeste în tine cu o astfel de forță încât să fii forțat să le simți, și că această forță este atât de mare, încât ea obligă totul în jurul tău să se calmeze. Putem să circulăm această forță în tine și în jurul tău, o faci să apară pentru tine, prin tine, o proiecteze în jurul tău și în fața ta. Putem lăsa să curgă pentru a vă proteja. Poate să te preceadă și să-ți limpezesc drumul. Te asigur că ea este atotputernicul.

    Ascultă-mă bine! Vreau să-ți spun un secret astăzi. Dacă doriți să stăpânească sinele exterior atunci când el vrea să agite în toate direcțiile, sau când sunteți înconjurat de toate aceste agitație, intra în obiceiul de a spune tuturor că există în lumea ta emotionala: „în numele de prezență puternică AYAM – Eu Sunt și în numele Elohim păcii, îți poruncesc: pace, taci!” Spune-o cu forța de condamnare, apoi relaxați-vă și începeți să simțiți acest liniște, pentru că, vă asigur, agitația continuă și acțiunea vibratorie a corpului emoțional seamănă cu leagănul permanent al undelor oceanice. Apele planetei sunt supuse unei valurile continue. Pentru că corpul tău emoțional este alcătuit din elementul de apă, orice care tulburi apele planetei va fi simțită de tine într-o oarecare măsură, dacă nu comanzi corpul tău emoțional să nu-l simtă.

  Dacă faci ceea ce spun eu, atunci când simțiți dorința de a lua parte la o discuție sau confruntare, dacă sunteți în stare să comande la sinele extern să stea nemișcat până când ați simțit că puterea păcii noastre și a noastră Dragostea în tine au preluat controlul, tot ce tu va trebui să spun atunci, veți spune cu forța, în stăpânirea deplină de tine, și veți descoperi toate eficiența sa, și veți vedea că acest lucru vă oferă victorie. Dacă nu faci asta, și ca vorbești în emoţie, nu ai nici o idee despre ceea ce care va umple tu, și ceea ce va trebui să se lupte cu uneori de săptămâni. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să spui: „pace, taci!”, până când veți simți această pace venind din prezența voastră, și dragoste și pace venind de la octavian al nostru. Ca regulă generală, vă va lua mai puțin de un minut pentru a fi umplut cu recunoștință imensă pentru a nu avea vorbit, și pentru a începe să se simtă modul în care puterea de tăcere este capabil de a controla turbulențele din lumea ta emotionala, sau cele a celor care sunt aproape de tine.

   Acum, pentru a distra tu, aș dori să încerce o experiență: atunci când doriți să se simtă cu certitudine absolută că este într-adevăr dragostea mea și pacea mea de foc sacru care vin în tine, prin tine și în jurul tău, puteți să vă spun la dumneavoastră iubit prezență AYAM – Eu Sunt și spune-mi: „fă-mă să vibra cu pacea ta, fă-mă să vibra cu pacea ta, și să preia controlul pentru totdeauna!”

  În aceste condiții, voi proiecta o anumită intensitate a forței electronice al Octavian nostru și o activitate specială a focului sacru al Templului Păcii. Pe măsură ce deveniți conștienți de ceea ce este acest lucru, și după ce simti acest de multe ori, se va întâmpla frecvent, atunci când va fi prins în circumstanțele din lumea exterioară, că nu vă așteptați la acest, și chiar că nu gandesti la noastră pacea nici la noi, că acest frisson pătrunde în tine și te înfășura: este forța noastră electronică, care va înfășura și umple tine, și care va menține pacea în jurul tău, asigurând Victoria a ceea ce va realiza.

  Vrem să te antrenezi să ne simți, mai degrabă decât să simți agitația lumii exterioare. Asta vă va permite să practică acest exercițiu într-un mod concret. (Aplauze) Îţi mulţumesc foarte mult.

  Am un alt motiv foarte important pentru a vă ajuta să calma sinele extern tau și să ne simțim în orice moment, în mijlocul de orice circumstanțe. Pentru început, dacă luați acest obicei, va fi mult mai ușor pentru noi să vă punct în mijlocul de circumstanțe care ar putea fi foarte agitat. Dar, mult mai mult decât atât, dacă cereți ca această putere a iubirii noastre și a păcii noastre de foc sacru intră în tine, rămâne în tine, inobiceiurile tu și în cele din urmă devine tu, care este, este parte din curentul tau viații, o putere formidabilă și un formidabil maiestatea sa se va manifesta în voi și vă vor ajuta să stăpâniți toate circumstanțele lumii exterioare cu care veți intra în contact. Acesta va fi apoi umil calm și echilibrat de control al puterii, care va aborda circumstanțele, deschide calea pentru tine și să vă aducă succes în orice moment.

  Și asta va fi extrem de benefic pentru sanatatea ta! Și chiar mai mult, asta va deveni magnetul, care va atrage la tine prin însăși efectul de pace pe care le va menține în tine-care va atrage la tine toate binecuvântările din lumea exterioară că corpul tau superior mentale vrea să lua, pentru a face uz de ele în lume extern, pentru a împlini propriul său măre planul divin.

  Acest lucru va afecta sănătatea dumneavoastră, aceasta va afecta finanțelor dumneavoastră, acesta vă va oferi oportunități în afacerea dumneavoastră, aceasta va influența tot ceea ce faci în lumea exterioară. Nu există nici o putere mai mare de iubire și binecuvântare pe care o puteți oferi prin radiații decât iubirea păcii noastre, deoarece prezența sa a focului sacru, pătrunzând în voi, stabilește în voi, prin voi și în jurul vostru flacăra eternă care vine din Șapte Puternic Elohim al creației. Acest lucru va permite o mare, multe binecuvântări să vină la tine și în tine, de îndată ce focul sacru al octavian nostru curge în tine și în jurul tău, de îndată ce îl iubești, îl recunosc, și știu că el a venit în tine și în jurul tău, să el face acum o parte din curentul tau vieții, și că tu va fi devenit pacea noastră pentru viață oriunde ai fi.

  Aceste binecuvântări, aceste puteri magnifice ale vieții și perfecțiunea sa vă așteaptă pentru voi să le folosiți pretutindeni. Noi suntem Gardienii al acest. Noi suntem donatorii acestui magnific foc sacru pentru fiecare dintre curenții vieții. Prin urmare, dacă doriți o intensificare a unei anumite calități sau activități, și vă întoarceți la preaiubitul dumneavoastră prezență AYAM – Eu Sunt, și la noi, vă asigur că legea cosmică este dispusă să toarne în voi dragostea de foc Sacru de orice calitate, chiar în momentul în care îl cereți, pentru că nu puteți cere mai multă lumină, sau mai multă dragoste, sau mai multă pace a focului sacru, fără ca legea cosmică să răspundă instantaneu la apelul dumneavoastră. Pentru că asta e legea cosmică!

  Indiferent de experiențele pe care le-ați avut în trecut, când cereți ca mai multă lumină, mai multă dragoste și mai multă pace a focului sacru să vină să a sta în voi, marea lege a vieții este astfel făcută încât asta vi se acordă în moment pentru tine de a face uz de ea, și de a ia direcția de ea în lumea exterioară. Dacă vă faceți probleme pentru a lua acest obicei, vom face tot ce putem pentru a vă menține aproape de noi, și să vă învăluie în aceste activități ale focului sacru. Eu vă asigur care aceste activități sunt toate dragoste, toate lumina și toate pacea. Spune-mi, ce ai putea găsi în toate astea care îți pot aduce ceva care să arate ca primejdie?

  Revenind la marea inimă a creației, la preaiubitul dumneavoastră prezență AYAM – Eu Sunt, la maeștri ascensionati și la ființele cosmice, concentrându-vă atenția asupra lor pentru a menține un contact suficient de strâns, nu vedeți că dorința Inima ta va atrage la el binecuvântările fără margini ale marelui nostru octavian al vieții? Din moment ce suntem o prezență soare în mod constant turnarea dragostea, puritatea, și pacea lui sacru foc, la viață, peste tot și pentru totdeauna, puteți primi un flux de acest veșnică revărsare în tine, în viața ta, și intensitatea sa va depinde numai de dorinţa ta.

  Ah, dacă umanitatea, în cazul în care mai mulți oameni în această lume ar putea înțelege care sunt șapte puternic Elohim de creație, și ce binecuvântări ați putea obține, doar cer pentru ea, atunci am putea ridica omenirea mult mai repede, și să-l extragem din circumstanțele discordante care trebuie consumate.

  Deci, dacă vă veți antrena să mă simți instantaneu, în chiar momentul în care dragostea voastră ajunge la prezența voastră puternică AYAM – Eu Sunt, și el ajunge la mine, și veți cere-mi să vă fac să vibra cu dragostea mea și pacea mea de foc sacru , Vă asigur că voi fi capabil de a încărca în tine o forță electronică, care va face să vibra și care va dura în tine pentru mai multe zile, și că se va manifesta de fiecare dată când îi vei da recunoștință! Recunoașterea, acceptarea și utilizarea a ceea ce spun sunt esențiale pentru a-i permite să crească în tine și să-și amplifice puterea, până când prezența sa soare în tine și în jurul tău stăpâneste toate circumstanțele, și face că totul este în regulă.

  Este uneori dificil pentru noi, în timp ce noi dețin aceste puteri magnifice ale vieții întotdeauna gata să binecuvânteze pe toți și de a oferi doar fericirea perfecțiunii, să aibă să aștepte din cauza indocilitatea omenirii, așteptați și așteptați, secol după secol, că indivizii trezi, ajunge la noi, și dorința de binecuvântările pe care le putem da atât de ușor, care dau astfel de fericire la viață, și care sunt stăpânirea de octavian a Maestrilor Ascensionați în întreaga creație.

  Deci, de fiecare dată când greutatea lumii exterioare te zdrobește, când suferința pare să te copleși, sau ca ea încearcă să ajungă la tine, ar trebui să izolează-te pentru o vreme și să-ți recapeți calmul! Atunci cere-ți la prezența puternică AYAM – Eu Sunt, și la mine, să te umplu și să te fac să vibra cu focul sacru al iubirii mele și al păcii mele. Într-o clipă, tot în tine ce veți găsi calm, și veți recâștiga un sentiment de bunăstare și, în timp asta durează, frisson din această putere va crește în intensitate, și cu cât mai mult îl lăsați să curgă, cu atât mai mare puterea sa va fi. Acesta vă poate aduce numai bucuriile cele mai celeste și puterile libertății.

  Sper să simți frisson care umple această cameră chiar acum; Dacă ar fi să rămân aici și să accentuez această presiune asupra ta un pic mai mult, ți-aș da, chiar în acest moment, dovada realizării cuvintelor mele.

  Mulți dintre voi care au participat la clasa de la Chicago, când am venit, prima dată, experimentat ceea ce mă refer la. Dar astăzi, vreau să deschid poarta și să invit dragostea focului sacru și pacea marelui nostru regat al vieții, în tine și în treburile tale, astfel încât binecuvântările și puterea noastră să-ți umple lumea cu perfecțiunea și realizările victorioase. Vă umplem cu puterile care vă vor permite să îndepliniți și să manifestați planul divin și să închideți ușa, prin dragostea și pacea noastră, la ceea ce a fost primejdie și discordia trecutului.

  Ești la intersecția vieții tale; până în prezent, ați ales să urmeze calea luminii, de acum încolo va trebui să urmeze calea păcii pentru a obține cele mai mari puteri de prezența dumneavoastră iubit AYAM – Eu Sunt, sau de maestrii care vă asistă, astfel încât să puteți fi capabil pentru a realiza lucruri mai mari și pentru a oferi servicii națiunii voastre și colegilor voștri ființe umane, care este dreptul dumneavoastră din naștere și obligația dumneavoastră față de țara dumneavoastră. Sperăm că prezența-soare a păcii voastre va fi o ancoră pentru națiunea voastră, împiedicând oamenii voștri să sufere alte distrugeri.

  Nu sunt aici printr-o decizie arbitrară. Nu am venit pentru a vă rugăm să câteva persoane, într-un anumit loc al acestei națiuni. Am venit să ancorez în structura Pământului în sine, aici, și oriunde există studenți AYAM, cu condiția ca acestea să facă acest apel, să ancoreze ca marii piloni, solide ca oțel, al puterea focului nostru sacru pentru a menține pacea, pentru a potoli națiunea, pentru a controla puterile naturii, pentru a menține echilibrul în acest teritoriu, pentru a permite ca planul divin să fie îndeplinit și pentru ceea ce este constructiv să fie protejat.

  De pentru aceea, iubitii mei, voi călători în aceasta țară astăzi. (Aplauze) Un mare mulțumesc, dragii mei. Sper că voi primi suficiente apeluri pentru a ancora pacea mea și puterea sa în această națiune, să-l țină sub control și pentru a preveni necazurile care nu au nimic de-a face cu pacea. Vă mulțumesc foarte mult, dar vă rugăm să stați așezat.

  Dacă fiecare dintre voi este dispusă să facă apelul pe care v-am atras atenția și dacă cereți ca prezența-soare cosmic a iubirii și păcii focului sacru să intre în structura țării voastre, și  ea facă să vibră oamenii cu o forță care necesită menținerea păcii, acest lucru va preveni multe evenimente distructive de la întâmplă.

  Deci, iubitii mei, dacă vă aduce în tine ceea ce eu spun și cer dragostea noastră și pacea noastră de foc sacru pentru a vă face să vibra din interior, și că cereți ca prezența-soare a acțiunii sale cosmice și a controlului sale să facă vibra națiunea cu puterea care menține pacea, ne veți da o oportunitate de a reduce cu siguranță răul – și în timp ca prezența soarelui va creste-pentru a neutraliza o mulțime, mulțime de lucruri pe care oamenii ar fi trebuit să aibă grijă de, și, ca urmare, ei vor rămâne în pace!

  Deci, iubitii mei, de fiecare dată când invoci prezența-soare iubirii noastre și pacea noastră a focului sacru, cere controlul său invincibil, și că nenumărate legiuni victorioase intra națiunii voastre acum și să atragă focul sacru care este lor de măiestrie pentru totdeauna!

  Din Marea noastră împărăție a vieții, tot ce putem face este să oferim tot ce este perfecțiunea focului sacru, și să încercăm să-i ajutăm pe indivizi să-l ceară să acționeze în lumea exterioară și să-l folosească pentru a copleși distrugerea, până când ea este forțată să părăsească pământul sub acțiunea legii cosmice.

  Iubitii mei, ceea ce îți ofer la ora asta e menit să salveze națiunea. Dar, pe măsură ce îl recunoașteți și îl desenați în voi înșivă, veți descoperi că este o prezență vindecătoare pentru fiecare dintre voi în mod individual. Apoi va deveni forța în atmosferă, care va controla ceea ce vă înconjoară și să facă călătoria mult mai confortabil.

  Pe măsură ce vei merge mai departe folosind acest foc sacru, puterile tale puternice se vor manifesta pentru folosirea ta în lumea exterioară, iar ei îți vor da binecuvântările lor și te pot face să realizezi lucruri care vor binecuvânta viața peste tot. Și daca cere ca presiunea cosmică a iubirii noastre și pacea noastră de foc sacru au o astfel de forță că face totul vibra, oriunde l-ai conduce, atunci un număr de oameni vor face experiențe interesante. Și chiar dacă ele nu simt că o simt acum, pe măsură ce trece timpul, vă asigur că va fi cazul; căci o voi obliga să acționeze în toate viețile, dacă un număr suficient de oameni din această țară cer prezența ei cosmică și controlul cosmic al focului sacru asupra tuturor celor care există în granițele voastre.

  Iubitii mei, pot veni foarte aproape de tine. Vă pot da o putere pe care n-ați posedat-o niciodată, și vă pot oferi o asistență care va dura toată eternitatea! Așa că, dacă nu vă deranjez cu prezența mea, vă asigur că voi fi un prieten de mare putere al cărui foc sacru vă va încânta și vă va binecuvânta pentru totdeauna, și el o să vă ridice și o să vă rupă de limitările pe care le-ați experimentat în trecut. Sper să rămân cu voi pentru totdeauna, și să umplu această națiune care este inima lumii păcii a focului sacru care ar fi trebuit să rămână aici fără să fie vreodată eliminat. (Aplauze) Multumesc, iubitii mei.

  Mă gândesc la un lucru mai mult. Cere ca tot ceea ce faci manifeste miracolele păcii eterne și Victoria iubirii noastre a focului sacru al celor șapte măreți Elohim: încearcă, pentru vezi pentru tine, schimbările care vor avea loc în propriul mediu, în propria afacere. Apoi generatorul de octavian al nostru se va manifesta în tine, te va face din ce în ce mai capabil să producă perfecțiunea aici, pentru a controla circumstanțele, pentru a inunda totul cu binecuvântările infinite ale prezenței puternice AYAM – Eu Sunt, și al armata ascensionata. Iar tu, în lumea iubirii propriului tău foc sacru, vei deveni o prezență solară care va fi o binecuvântare a vindecării pentru lume, pacea va deveni, pentru eternitate, o realitate pentru tine, în tine și în jurul tău. Vei avea ocazia să faci un număr infinit de lucruri, iar binecuvântările tale vor fi nelimitate pentru eternitate.

  Fie ca noi toți să aprindem, ca o prezență-soare cosmic, dragoste și pace a focului sacru al celor șapte măreți Elohim de creație, și să le permită să ia în posesia pământului și toți cei care sunt acolo, până la propria lor Prezență-sun îi înalț pe toți, pentru totdeauna, în ascensiune!

  Nu voi fi niciodată mai departe de tine decât chemarea inimii tale, și voi avea ocazia să-ți răspund, cel puțin sper, într-un mod permanent și fără limite. Fie ca iubirea mea să-ți dovedească ce poate face pacea mea pentru tine, și fie ca focul sacru să te învăluie și să fie autoritatea asupra tot ce care aparțin lui.

  Mulțumesc cu toată inima mea.

Despre Elohim de pace, fragmente.

Ei bine iubit Pelleur.

  Când atentia ta a fost atras de mărețul Elohim al păcii, în ziua în care a venit la Chicago cu o zi înainte de Crăciun, în momentul în care atenția ta s-a îndreptat spre el, ai simțit că el îți trimitea dragostea lui. Și absolut toți oamenii care stăteau în camera asta au simțit asta. Este o ființă cosmică cu puterea maiestuoasă și transcendentă, o ființă care poate, într-un fulger, să acopere pământul cu pacea sa și să oprească orice activitate vibrațională de altă natură. De fiecare dată când v-ați îndreptat atenția către el, ați simțit imediat pacea lui și ați primit bunăstare, odihna și fericirea. Ți-a răspuns la dragoste pentru că ți-ai fixat atenția asupra lui.

Ei bine iubit Meru, zeul Anzilor.

  Elohim păcii și frații al tunica de aur rămase pe suprafața Pământului în cele trei Americi, demonstrează expansiunea flăcării de aur în această parte a lumii, așteptând ca epoca de aur permanentă să se materializeze în Americi și ca sa radia învăluie restul Pământului până la eliberarea sa eternă. Am trece pe dragostea lor, recunoștință și binecuvântările pentru tine. Dă-le acceptarea și dragostea ta, și apelul în acțiune flacăra lor de aur, pentru a aduce, la toate, vindecare și pace. Ei sunt ceea ce ne ar numi familia al Elohim păcii.

  Fie ca voi să deveniți copiii săi, iar ei, ca frați mai mari, vă vor arăta calea lor de pace, mulțumită flăcării de aur a iubirii vindecătoare a puternicului Helios și a celor șapte măreți Elohim.

Ei bine iubit Elohim de pace.

  Prin vizualizare sinele vostru exterior înfășurat în flacăra septuplă a inimii mele eterne, simțiți că toate acestea sunt înconjurate de un soare și, oriunde v-ați duce, mișcați-vă în soarele acelei flăcări, și veți deveni apoi o prezență care comandată pacea în lumii extern, oriunde te duci, pentru că atâta timp cât veți menține această viziune, voi fi capabil de a intensifica flacăra la nivel local, în tine și în jurul tău. Acest lucru va forma un soare în jurul tău, care va crește din ce în ce mai mult, iar intensitatea elementului de foc pe care îl conține va deveni mai puternică și mai puternică pe măsură ce o folosești.

  Flacăra septuplă a păcii mele eterne este de aur, centrul – inima este alb, Radiance sale exterioare este Violet, de cotitură albastru pe marginile exterioare. Dacă doriți să păstrați imaginea limpede, nu va dura mult timp pentru ca acesta să se atașeze permanent în jurul vostru sub forma unei activități cosmice care va permite adesea persoanelor fizice să vadă flacăra din jurul vostru. Și chiar și foarte des, o vei vedea și tu.

elohim astrea

Iubitul Astrea: discursul nr. 1

  Iubiți, este o bucurie, un privilegiu și o datorie pentru mine să răspund la apelurile voastre.

  Diferitele organizații create pentru a face cunoscut adevărul au învățat mereu unul sau mai multe aspecte, dar niciodată nu a fost dezvăluit întregul adevăr.

  Numai atunci când oamenii înțeleg prezența puternică Ayam, prezența divină individualizată, ei vor cunoaște întregul adevăr: adevărul care îi va face liberi. Numai atunci când oamenii înțeleg prezența puternică ayam, prezența divină individualizată, ei vor cunoaște întregul adevăr: adevărul care îi va face liberi.

  Ei vor fi eliberați pentru totdeauna de roata încorporărilor, de toate limitările și de orice putere care le leagă de Pământ.

  Aceasta este prima dată când îmi proiectez cuvintele direct pe copiii pământului și serviciul meu este în proces: voi purifica atmosfera Pământului pentru epoca de aur care începe.

  O forță distructivă mare a fost acumulată în Europa, dar cu ajutorul luminii, totul este posibil și pot avea loc schimbări majore. Din centrul lumina din Arabia, din orașele de aur, și din marele soare central, ar putea fi transmisă o astfel de radiație, încât orice discordie să fie tăcută.

  Ceea ce vă spun nu ar trebui să vă facă să vă relaxați vigilența și apelurile tale la protecție.

  Mulți oameni par rău, dar nu sunt în inimile lor, ei cred că sunt comuniști, liberali sau alții, sunt dominate de sugestii de ură și frică și toate acestea sunt rezultatul acțiunii magicienilor negru. Acești magicieni caută să fixeze atenția ființelor umane asupra lucrurilor distructive, cu scopul de a le distruge. Dar lumina îi recunoaște pe magicieni și pe ceilalți.

  Adesea, la începutul secolelor, o luptă aparentă și așa-numită luptă are loc între lumină și întuneric, și trebuie să așteptăm care marea roată cosmică să se întoarcă și să ajungă la un anumit punct înainte de a putea realiza anumite lucruri. Acest moment a sosit, și acesta este singurul motiv pentru care ființe mari au venit să-și introduca instrucțiunile direct înainte omenire.

  O zi va veni când omenirea se va bucura că aceste instrucțiuni au fost răspândite. Aceste discursuri aduc omenirii ajutorul maestrilor ascensionați. Nimic nu este comparabil cu ei și nu va fi niciodată, pentru că ei sunt împlinirea legii.

  Dumneavoastră le dețineți și, prin urmare, sunteți foarte privilegiați. Și dacă nu ați știut acest lucru până acum, atunci simțiți-o profund acum. Când citiți aceste discursuri, trebuie să știi că ele sunt ca o ceașcă de cristal care turnă calitățile și viața stăpânilor ascensionați în lumea voastră.

  Cei care critică aceste discursuri sunt nefericit. Fie ca Dumnezeu să-i ajute, pentru că într-o zi ei vor realiza valoarea a ceea ce au refuzat.

  Iubitii mei, când numiți binecuvântări pentru omenire, fiind conștient de faptul că cuvintele mele sunt cesti de cristal care îmi revarsă calitățile mele, puterea mea de calificare și forța mea de viață pe umanitate, tu faci cel mai mare serviciu posibil.

  Dacă faceți apeluri cu grup, toată lumea primește aceeași binecuvântare amplificată de numărul de participanți. Aceasta nu este o iluzie! Este o acțiune puternică și reală a legii!

  Este un mare privilegiu să vă puteți apela la puterea, direcția și perfecțiunea prezenței voastre. Apelați-o adesea în acțiune și spuneți: „Prezență puternică Ayam, ia-mă sub comanda ta, și fă pentru mine că niciodată eu nu fac greșeli din nou!”

  Lumina voastră crește rapid, si cu ea, bucuria dvs. este mare și este în continuă creștere. Persistă și vei câștiga încredere în apelurile tale. Veți ști că li se răspunde imediat: este cea mai mare fericire pe care o puteți atinge.

  Acționând în afara prezenței voastre, voi v-ați creat limitările, necazurile, și discordia care vă înconjoară. Astăzi aveți mijloacele de a vă elibera din nou și de a recupera marile perfecțiuni pe care le-ați cunoscut înainte.

    Toți cei care sunt atrasi de radiația noastră au cunoscut deja perfecțiunea acestei legi odată. Ei își spun: „Dacă este adevărat că am cunoscut deja această perfecțiune, cum mă găsesc eu în aceste limitări?” Acest lucru se datorează faptului că ați renunțat la prezența puternică Ayam. Nu este util să se plângă: răul se face. Dimpotrivă, poți fi fericit pentru că te întorci acasă.

   Sunteți pe drumul spre casă și așa mai repede, cu viteza unei rachete, vă întoarceți la Dumnezeu, prezența voastră puternică AYAM. Este cea mai minunată, cea mai magnifică experiență posibilă pentru ființele umane.

  De știu că voi avea privilegiul de a asista copiii de pe Pământ, m-am observat activitățile lor și, cu toată puterea ființei mele, am simțit dorința de a ajuta omenirea să se elibereze.

  De mult timp, nu puteam face decât să proiectez razele mele pe Pământ, pentru că ființele umane nu voiau să ascultarea lumina. A fost necesar ca acest lucru dat de Saint-Germain să sosească, astfel încât ei să-și îndrepte din nou atenția asupra sursei, a zeului lor, prezența puternica Ayam.

  Acum este necesar ca atenția lor să fie fixată pe prezență prin suficient timp, pentru a permite o împlinire permanentă.

  Iubiților, repet că sunteți fericiți și că nu trebuie să lăsați ca aparențele externe să vă descurajeze sau să vă îndepărteze de această cale.

  Cei care încearcă să distragă ființe din acest curent de lumină sunt nefericit! Aceasta este cea mai mare binecuvântare dată vreodată omenirii.

  Ascension este singurul scop pe care omenirea trebuie să îl atingă. Eliberarea este acordată tuturor celor care cunosc prezența lor puternică Ayam: singurul lucru necesar este o practică serioasă și sinceră a afirmațiilor, și menținerea armoniei în sentimente.

  Toate ființele umane care vor asculta de acest lucru, care vor păstra armonia în sentimente și vor pune serios învățătura în practică, vor găsi că lumea lor este complet transformată.

  Este necesar doar să perseverăm suficient de timp pentru a permite acestor mari curenți de energie să dizolve și să consume toate discordiile și tulburările care au fost generate. Acest lucru se poate face numai prin puterea și utilizarea al violet flacăra consumatoare.

  Fie ca toate ființele să profite de această ocazie magnifică de a numi prezența Ayam în acțiune, pentru a trece flacăra violetă prin în ele.

  Vă intensific toate apelurile.

  Daca ve persistă, vei vedea în curând sentimentele tale libere de orice limitare. Lumea voastră emoțională nu este atât de mare! Și acțiunea prezenței tale este foarte rapidă, nu există nici o dificultate pentru ea: lumina a sa se răspândește și restul dispare …

  Când intrați într-o cameră întunecată, rotiți comutatorul și izvoarele luminoase. Nu există luptă, nu-i așa? Lumina este acolo.

  Înțelegeți, iubiților mei, că este același lucru când numiți prezența voastră puternică Ayam în acțiune: puterea, energia, inteligența și lumina ei sunt răspândite în și în jurul ființei voastre, iar umbrele dispar. Lumina prezenței voastre vă inundă corpul, structura atomică a corpului, as lumina electrică inundă o cameră când rotiți comutatorul.

  Vedeți cât de ușor este să puneți în practică aceste legi minunate ale vieții.

  Din păcate, vechile școli oculte le-au învățat pe oameni că totul este îngrozitor de dificil, că este necesar să se supună perioade lungi de pregătire. Și este adevărat că ar fi dificil daca că partea umană a trebuit să o realizeze.

  Omenirea, această parte umană nu poate chiar să fie actorul. Prezența Ayam este actorul: este puterea, perfecțiunea, și cel care este în acțiune.

  Vedeți întinderea erorii vechilor școli oculte care limitează elevul la fel de mult ca și instructorul, pentru că ei nu știu că este prezența care acționează.

  Cu toate acestea, cei care au învățat dvs aceste metode antice nu sunt de vină, deoarece lumina cosmică nu ne-a permis încă să dezvăluim multe lucruri cu care lumea este în prezent inundată. Dar astăzi studenții vechilor căi oculte au dificultăți în a accepta noua metodă și se tem să se rătăcească pentru că nu cunosc autoritatea care aduce această nouă tehnică.

  Bucuria mea este grozavă să vă pot familiariza cu unele dintre aceste lucruri, deoarece aceasta vă va oferi o relaxare plină de bucurie și o încrederea în practica apelurilor voastre. Adesea, nu aveți suficientă încredere în voi. Aplicați pentru a vă simți că prezența dvs. răspunde instantaneu și cu putere completă la apelurile dvs.

  În acest fel vei câștiga mai multă putere, și totul va deveni mai ușor.

  (Astrea nu o spun aici, dar putem spune: Ayam eu sunt autoritatea!)

  Iubitilor, permiteți-mi să vă avertizez împotriva obiceiului rău de a repeta în gânduri, sau în sentimentele voastre, sau cu prietenii dvs. necazurile trecutului. Oricât de real ți se pare. Doar spuneți: „Fiți dizolvați, sunteți fără putere!” Simțiți acest lucru profund și să fie determinat să fie, și vă veți simți liber și clar.

  Este adevărat, iubitii mei, că propria voastră creație umană care te hărțuiește este neputincioasă dacă nu o hrănești cu propria ta viață.

  Înțelege acest!

  Creația voastră umană nu are puterea să vă afecteze, sau să vă atingă dacă nu vă dați pentru ea viața și puterea voastră cu energia atenției voastre.

  Gândiți-vă la acest lucru!

  Nimic nu te poate afecta dacă refuzi să îți dai atenția pentru el, și dacă spui: „Ești neputincios, ești dizolvat în lumină!” Deci ve opriți totul, și acest nu vă mai poate face rău.

  Spunând: „Opriți-vă! Ești dizolvat în lumină!” la orice durere sau suferință din corp sau în condițiile din jurul vostru, ve eliberați puterea pe care o aveți.

  Este lumina prezenței voastre care face această dizolvare.

  Fă-o. Ești capabil de asta!

  Într-o zi, va trebui să o faceți, deoarece expansiunea luminii o va face automat, deci de ce să nu o faceți acum?

  Iubitilor, la fel de adevărat precum aceste cuvinte sunt pronunțate, dacă cu hotărâre fermă luați poziție în prezența voastră puternică Ayam, lucrul va fi lichidat în douăzeci și patru de ore.

  Preaiubiții locuitori ai Pământului, nu credeți că venirea noastră de a vă oferi asistență este un eveniment minor sau o poveste a copiilor! Este punerea în acțiune a puterilor transcendente pentru binecuvântarea și eliberarea omenirii! 

  Sunteți studenți serioși, acceptați acest lucru: vorbim cu autoritate, suntem legea când vă adresăm ve aceste cuvinte.

  Aceste cuvinte sunt cupe de cristal la fel de reale ca cupa de cristal în mâna lui Godfré pe pante de Mount Shasta. Fiți convins de acest pentru că este adevărul.

  Cuvintele maeștrilor ascensionați și a ființelor cosmice sunt tangibile as cupe,  și ele poartă calitățile noastre în lumea voastră și acționează asupra lor.

  Privilegiul tău este minunat.

  Dacă persistă în cererea dvs. și dacă refuzați să acceptați lumea aparențelor și să îi dați orice putere, vă asigur că în curând veți experimenta o asemenea bucurie, putere și încredere în sine că voi veți trăi mai presus de toate problemele acestui Pământ.

  A fost deja o schimbare semnificativă în lumea ta emoțională. Simțiți-o și simțiți bucuria și libertatea pe care le ve oferă.

  În contact cu lumea, nu permiteți omului care este în voi să acceptați din nou condițiile vechi. Trebuie să vă păziți asupra lumii dvs. mentale și emoționale – în special despre sentimentele voastre. Amintiți-vă că trebuie să vă urmăriți lumea emoțională și cu la cel mai mic semn de discordanță, spuneți: „stop!” 

  Poți spune asta foarte ferm și tăcut. Desigur, nu trebuie să te duci strigând pe stradă.

  Amintește-ți, iubitii mei, că ești singura autoritate din lumea ta. Dacă utilizați autoritatea dumneavoastră și dacă vă dau decrete dvs., veți vedea rezultate rapide. Încrederea și curajul tău vor crește imediat.

  Prin supunerea deplină și sârguincios a directivelor marilor ființe, lumea voastră va fi transformată rapid.

  Dacă în viața privată sau de familie există circumstanțe cu care nu sunteți de acord, eu vă implore, nu vă implicați în discuții despre asta. A discuta creează antagonism care face lucrurile mai rele.

  Apelați la prezența voastră și la cea a oamenilor implicați și cereți ca prezențe să preia comanda, să producă perfecțiunea și să-și mențină suveranitatea.

  Veți vedea că totul va fi pus în ordine și corectate fără dificultate.

  În mod regulat, de îndată ce un om crede că vede ceva de reparat, el sare pe persoana și critic. Este o greșeală care creează întotdeauna antagonism care previne corectarea situației.

  Spune numai: „Toți suntem liberi!” Apoi, în tăcere, dar cu fermitate mare în sentimentele tale, spune: „Prezență puternic Ayam, aici sunt copiii tăi! Toate au prezența lor puternic Ayam! Preia comanda corpului și a minții lor, produc perfecțiunea și menține suveranitatea pentru fericirea, libertatea și succesul tuturor!

  Asigurați-vă că prezența este în acțiune imediat, și nu permit omului să spună:  „Vai, se înrăutățește! „

  Nu asta spui când circumstanțele nu se schimbă imediat?

  Și puteți face exact același lucru cu aparențele durerii în organism.

  Iubiți, toate acestea lucrile sunt foarte simple dar nu sunt mai puțin puternice dacă le dați puterea calificării. Iar ființele umane continuă să rateze acele simple lucruri care le-ar putea oferi libertatea pe care o doresc dacă le-ar respectau.

  Ți s-a spus că în tot universul nu există bariere pentru dragostea divină.

  De ce crezi că sunt aici? De ce marile ființe dau aceste discursuri puternice? Pur și simplu din acest motiv nu există nici o barieră în calea iubirii divine: el este cel care vă dă aceste chemări pentru libertate, iar apelurile voastre se întorc la noi, la marile ființe, și la sursa vieții.

  Iubitii, persista!

    Parasi marea putere a vieții să se răspândească în toată bunătatea sa. Nu tolerați în voi înșivă orice sentiment opus față de orice creatură, căci este prin armonia sentimentelor că minunata putere a iubirii divine care dizolvă toată teama și ura – tot ce a fost generat de omenire – este pusă în acțiune.

  Amintiți-vă: atunci când este necesar să se ocupe urgent cu o dificultate, este momentul pentru a restabili calm în tine, și de a parasi sa raspandit mare putere de dragoste divină de prezenție puternic Ayam pentru a vă armoniza.

  Atunci tot ceea ce cereți va fi realizat.

  Dacă sunteți agitat, resentimente, supărat sau în primejdie, atunci corpul vostru emoțional este prea tulburat pentru a permite puterii prezenței să treacă curenții de energie care trebuie să meargă pentru a realiza ceea ce ați cerut.

  Îl înțelegi, iubitii? Nu este dificil să controlezi totul dacă dai atenție acelor lucruri din viață care nu pare important.

  Este atunci când aceste lucruri mici sunt neglijate că mari limitări și mare primejdie sunt create.

  Un cuvânt spune în mod neintenționat, despre cineva sau despre o situație, poate fi luat și distorsionat de alții. Dacă se răspândește și adăugăm niște comentarii neplăcute, se creează o tragedie. Lucrurile mici care merg neobservate pot produce mari efecte.

  Uneori ați permis lucrurilor mici să vă hărțuiască, să vă limiteze sau să vă deranjeze, alimentând lor cu propria voastră energie prin puterea atenției voastre.

  Din zi în zi, voi toți începeți să înțelegeți că autocontrolul, menținerea sentimentelor și a armoniei sunt ușile deschise care permit marele perfecțiune a universului să se răspândească.

  Este legea vieții!

  E ceva natural. Și nu acceptând acest lucru și dând puterea unor apariții tranzitorii noi creăm tot felul de limitări.

  Să luăm în considerare cele două aspecte: pe de o parte aparițiile inselatoare, si tragi-comice ale creației umane și, pe de altă parte, prezența voastră puternică Ayam Eu Sunt, sursa întregii puteri, inteligență și perfecțiune.

  Până acum, ați acceptat lumea aparențelor ca fiind reală, în timp ce aceasta este doar o acumulare de energie umană fără nici o putere sau principiu permanent. Deasupra ta sta prezența ta de viață. Ea este veșnică și mereu gata să vă umple cu perfecțiunea ei.

  Știind asta, dacă persistă în hrănirea acestei lumi de aparențe, cu energia voastră, pentru ai permite să te tortureze, nimeni nu te poate opri. Dar acum cunoașteți legea. Aveți posibilitatea să acordați o atenție dintr-o parte la alta dintr-o clipă. Puteți să vă îndreptați atenția către lumea aparențelor și să o amânați în prezența voastră. Ori de câte ori aparențele încearcă să câștige, alerga la prezența ta și sari în brațele sale. Acolo, știți acum că sunteți în siguranță.

  Toate acestea sunt foarte reale și sunt frumoase.

  Acum simți asta mai mult ca niciodată, și insist asupra acestui punct, astfel încât sentimentul meu să poată pătrunde și să persiste în lumea ta până când îți vei câștiga încrederea deplină și victoria a ceea ce eu știu că sa fie, și cine este în tine.

  Ce bucurie să te văd că te întorci acasă și în libertatea ta! Cu mâinile sale întinse spre tine, marea ta prezență Ayam îți spune: „Copiii mei, fiți bineveniți în casa voastră! Cu mâinile mele voi sigila pentru totdeauna ușa îndoielii și fricii, copii mei! Intrați în casa ta de Lumină, care nu a fost construit de mâna bărbaților, intrați în această lume glorioasă prin Poarta Ayam! „

  Stați acum și pentru totdeauna în prezența activă a luminii.

  Într-o zi, ne vom întâlni în marea octavă a luminii, vom strânge mâinile, și îmi vei spune: „Îmi amintesc încă de momentul în care libertatea mea a venit pe pământ!”

  Amintiți-vă acel sentiment de libertate pe care îl simțiți acum: încărcați-l în lumea voastră, lăsați-o să crească până când slava lui îți umple întreaga ființă și lumea voastră cu activitatea magnifică sa și puterea infinită.

  Eu vorbesc aceste cuvinte, și eu simt puterea lor care penetra și acționa în lumea voastră.Eu ordon ca această acțiune să fie permanentă și vă dă curajul, încrederea și tăria să rămână fără nici o leşin în lumina prezenței voastre Ayam, până când că toată puterea sa apare și își găsește suveranitatea în tine și în lumea voastră, că vă eliberează de orice limitare și vă dă victoria ascensiunii în lumină.

  Intrați în perfecțiunea voastră veșnică, corpul electronic al prezenței puternice Ayam Eu Sunt.

  Intră în gloria palatului tău de lumină, casa ta în lumină.

  Vă mulțumesc.

  Astrea.

Nota:

  În ceea ce privește Decretul pentru îndepărtarea entităților, trebuie să fiți cu toții răbdători în explicațiile pe care trebuie să le acordați în jurul vostru.

  Cei care cred în supraviețuirea sufletului trebuie să știe că numai un mare bun poate veni din utilizarea acestui decret.

  Toți cei decăzuți care au condus o viață bună și onestă sunt ținuți în octava de lumină care le convine: ei nu au nevoie imediat de asistență.

  Cei care, din diferite motive, sunt forțați să rămână în atmosfera Pământului, au nevoie de ajutor. Ele sunt într-un mediu în care nu există nimic bun, iar dacă au creat cauze care le obligă să rămână acolo, ele sunt în imposibilitatea de a se elibera de ea. Prin apelurile dumneavoastră pentru ca acestea să fie scoase din atmosfera Pământului și conduse în octava de lumină, numai cea mai mare binecuvântare poate fi obținută.

  Dacă aceste entități nu sunt în măsură să se extragă din partea de jos astrală, atunci marele director divin care posedă orice autoritate pe pământ le va oferi ajutor sau trimite legiunile luminii la ajutorul lor. Fără acest ajutor, ei ar fi obligați să rămână în atmosfera tragică a creației umane.

  Iubit, nu știi cât de privilegiat ești, chiar dacă ești în armura ta destul de dens carne; corpurile voastre fizice sunt o protecție împotriva condițiilor atmosferice care se ridică pana la 2500 metri deasupra pământului.

  Dacă oamenii ar fi mai sensibili, ar suferi mai mult.

  Marea lege a oferit o oarecare protecție pentru cei care trebuie să trăiască într-o astfel de acțiune vibratorie.

  Atunci când este creată o cauză a suferinței, chiar dacă oamenii umane sunt singurii responsabili pentru aceasta, există întotdeauna despăgubiri pentru marile Regate ale luminii.

Apel pentru entități.

  Prezență puternică AYAM, si Corul mare al Maestrilor Ascensionati, Ființe Cosmice, și Puterile Luminii de Soare Mare Central!

  Matura Europa, America, Africa, Asia și Oceania, pământul și atmosfera sa, în acest moment si mereu.

  Apucați, legaturați și alungați toate entitățile întrupat și neîntruchipat și emisarii lor, magicieni negri și emisarii lor, orice substanță descalificat, toate lorzii războiului, dictatorii, spionii, fomenters grevă, teroriști și toate persoanele distructive.

  Blocați-le în tabăra al luminii până când orice acumulare distructivă, cauză, efect, înregistrare și amintire este consumată, și că ei servesc perfecțiunea.

Iubitul Astrea: discursul nr. 2

cercul de flacără albastră

  Iubiți de lumină.

  Vă aduc felicitările acestor înălțimi ale puterii foarte foarte mari a purității foarte foarte mari. De la înălțimile unei astfel de împliniri, cu greu puteți, în acest moment, să realizați ce putere este necesară pentru a răspândi aceste binecuvântări tuturor popoarelor Pământului.

  Eu vin, ca întotdeauna, pentru a vă ajuta să consumați tot ceea ce a căutat de-a lungul secolelor să degradeze umanitatea și să abuzeze de darurile puternice ale vieții.

  Crede-mă, puterea care emană din octava superioară din care eu de obicei acționez nu poate fi dată de cei care locuiesc pe această planetă.

  Vă ofer toate lucrurile care sunt sub comanda mea să consumați tot ceea ce a încercat atâta timp să prevină realizarea planului divin pentru toate popoarele Pământului.

  Dragostea mea este foarte mare, și atunci când devine necesar pentru a opri o expansiune a ceea ce a distrus și descalificat perfecțiunea vieții, eu trebuie să pună în acțiune flacăra albastră pentru a purifica tot ceea ce este uman.

  Marea și marea milă a vieții în aceste magnifice avioane cosmice la care eu aparțin mi-a dat puterea de a folosi puterile pe care omenirea nu le știe.

  Acum vă ofer să vă dau cât mai mult din puterea mea, pe măsură ce veți putea apela la acțiune pentru eliberarea vieții peste tot în lume.

  Deoarece activitatea mea speciala pentru pamant este de a consuma aceste creatii care au tinut omenirea in limitele, pot sa va dau acum asistenta individuala a cărui mărime nu o veți înțelege decât după ascensiunea voastra.

  Oricare ar fi condițiile dureroase postbelice și libertatea cu care se va răspândi distrugerea, puterea Cercului meu de Flacără Albastră rămâne autoritatea atotputernică asupra forțelor distructive.

  Fie pentru a vă oferi asistența mea individuală, pentru retragerea creației umane, fie că este pentru îndepărtarea celor neîncorporate în restul lumii, sau dizolvarea formelor de gândire sau a formelor create de sentimentul de ură sau egoismul, în Europa sau în altă parte, șau pentru orice grup care are nevoie de ajutorul meu, trebuie să primesc apelul tău.

  Chemarea celor care cunosc această lege este indispensabilă pentru a-mi permite să da asistența care va elibera pământul cât mai curând posibil de aceste lucruri îngrozitoare care asupresc viața.

  AYAM – Eu nu Sunt limitate de nimic- o stii! Așa că atunci când legiunile, care sunt sub comanda mea, intră în acțiune în anumite situații distructive, sunt terifiante să observe.

  În cazul în care utilizarea o rază albastră, sau fulger albastru, sau cercul de flacără albastră se dovedește necesar pentru a opri acțiunea forțelor, situații sau creații distructive, este uneori necesar pentru a atrage o putere uriașă de fulgerului albastru.

   Desigur, în cazuri de război, asta trebuie se face, mai întâi pentru a ține în lesă orice altă acțiune, și apoi pentru a da ordinul care cauzează retragerea războiului acestei planete.

  Aș dori ca mai multe ființe umane să-mi cunoască existența în univers și să mă facă apelul care îmi permite să le eliberez.

  Dacă atenția nu este acordată acelor mărețe ființe care, ca mine, oferă asistența lor, cum ar putea fi acordată această Ajutor? Dacă vrei să treci printr-o ușă, cum o să treci prin ea dacă nu îți dai atenția?

  Dacă aveți nevoie de mai multă putere pentru a opri forțele sinistre care sunt instalate pe Pământ, ai va fi posibil pentru a obține această putere, dacă nu vă adresați sursei din care e provine?

  Poate ființele umane să cunoască puterea entităților care guvernează Universul înconjurător, dacă refuză să le acorde atenție acestor ființe și manifestărilor pe care le au mereu înaintea ochilor?

  Dacă atenția ființelor umane este fixată constant asupra distrugerii a ceea ce Dumnezeu a creat, acest va da mijloacele de a controla situația?    

   Evident, ai nevoie de ajutorul meu și cel al ființelor mari a cărui autoritate totală este necesară pentru a elibera Țara de ce care sa opus desăvârșirea lui Dumnezeu, viața și Planul Divin al Universului.

  Sunt convins că, înainte de a ne despărțim, voi fi reușit să-ți arăt clar, și să face penetrarea adânc în sentimentele tale care trebuie să vă amintiți să mă sune în acțiune în toate circumstanțele distructive.

  Cercul de flacără albastră de care am comanda poate coborî, și forma în jurul unei creații umane, și acest lucru cu viteza de fulgerul, atunci când veți fi stabilit contactul cu mine, prin acceptarea de zi cu zi prezența mea și de a face apel pentru Asistenţă mea.

  Vreau să stabilesc această legătură cu tine pentru că ai nevoie de ea. Nu am nevoie de tine, dar ai nevoie de mine.

  Te iubesc, și astfel devii o parte din mine, și ai nevoie de ajutorul meu acum dacă vrei să fii, într-o zi, eliberată de creația umană care te înconjoară.

  Când vedeți în lumea extern circumstanțele produse de sugestii hipnotice și de acțiunea forțelor distructive care s-au acumulat până la punctul în care puterea lor trebuie să fie controlată și învinsă, atunci chemați-mă pe mine și pe Cercul de Flacără Albastră, până când el se închide asupra tot ceea ce vrea să distrugă viața.

  Puteți apela în acțiune cercul meu de flacără albastră de o mie de ori în fiecare zi, dacă doriți, și acest lucru va permite-mi să loc, aici si acolo, și oriunde l-ai numi, un cerc de flacără albastră care oprește extinderea forțelor distructive, și care se închide pe ele, și le consumă.

  Abuzul neînfrânat al energiei vitale, care se face de către oameni, se apropie de sfârșit! Timp de secole, am fost de așteptare pentru acest moment, și manifestările pe care oamenii vor putea să le observe în fiecare zi, atunci când aceste mari activități ale vieții vor fi gata să ia controlul extern, va fi astfel încât acestea vor fi un punct de reper în Analele al Planeta. Nu vor fi uitate niciodată de viața acestei lumi și de umanitatea ei!

  Fii neînfricat! Vor veni demonstrații, care vor învăța ființele umane că aceste mari ființe și puterile lor, care au fost pus la îndoială de atâția oameni, sunt adevărate. Căci atunci când aceste manifestări intră în acțiune în lumea exterioară, ei vin pentru a consuma îndoieli și ignoranță, frică și ură, egoism și discordie. Ei vin să educe oamenii și să le dea înapoi amintirea a ceea ce au fost inițial, și că acestea pot deveni din nou, și chiar că acestea trebuie să devină din nou.

  Când masa de ființe umane a uitat atât de complet scopul de a încorporării fizice că nimic nu este realizat pentru a atinge acest obiectiv, atunci viața însăși ia problema în propriile mâini și trebuie să producă manifestări care opresc posibilitatea de a abuzează mai mult darurile vieții.

  Vă cer să sunați, individual și ca grup, Cercul meu de Flacără Albastră în acțiune extern.

  Apel Sabia mea de Albastră Flacără pentru a elimina, elimina și elimina orice care susține manifestări distructive.

  De fiecare dată când vedeți o opoziție față de lumină și o provocare pentru perfecțiunea puternică a creației, sunați-mă în acțiune pentru a elimina din toată conștiința ceea ce nu este lumina.

  Aceste creații în mintea și lumea emoțională a fiecărei ființe umane trebuie să fie dizolvate și consumate înainte de marile puteri ale fiecărei prezențe pot fi eliberate în plinătatea lor, prin intermediul formii fizică.

  Creațiile eronate ale unei națiuni trebuie înlăturate din această națiune înainte de libertatea și perfecțiunea pe care națiunea dorește să le producă poate fi returnată.

  De prea mult timp, forțele de război au avut ocazia de a preveni ca planul divin al vieții să se manifeste aici. Dacă ființele ale căror inimi sunt însetate de lumină și a căror inteligență știe că lumina este adevărul și realitatea vieții, dacă aceste ființe voiau să mă cheme când apar umbre, puteau fi eliberați mult mai repede de Primejdie.

  Ca și iubitul Saint-Germain, AYAM – Eu Sunt hotărât că forțele distructive se vor simți mâna mea, și sabia mea albastră de flacără va dizolvă tot ce s-a opus perfecțiunii și libertății luminii pe pământ.

  Autoritatea minuscul – așa-numita autoritate – uzurpat de către forțele distructive, care îndrăznesc să sfideze perfecțiunea universului care le înconjoară, este un lucru demn de milă pentru viață. Cu toate acestea, ea este neajutorat în fața Sabia mea de Flacără Albastră și Cercul meu de Flacără Albastră.

  Să nu uiți niciodată asta.

  Îți spun că aceste forțe sunt neputincioase când mă chemi să te eliberez. Oamenii nu ar fi la mila de forțe total distructive daca au vrut să acorde atenția lor la Asta, care este autoritatea universului care le înconjoară.

  Autoritatea minuscul – așa-numita autoritate – uzurpat de către forțele distructive, care îndrăznesc să sfideze perfecțiunea universului care le înconjoară, este un lucru demn de milă pentru viață. Cu toate acestea, ea este neajutorat în fața sabia mea de flacără albastră și cercul meu de flacără albastră.

  Să nu uiți niciodată asta.

  Îți spun că aceste forțe sunt neputincioase când mă chemi să te eliberez. Oamenii nu ar fi la mila de forțe total distructive daca au vrut să acorde atenția lor la Asta, care este autoritatea universului care le înconjoară.

  Câte ființe umane cunosc prezența mea?

  Câți dintre ei sunt dispuși să mă cheme pentru a-și eliberare vecinul?

  Câți vor să-și amintească și să accepte ajutorul le ofer?

  Cât de mult vor da la mine în fiecare zi posibilitatea de a opri ceea ce nu are dreptul de a exista?

  Cantitatea de atenție pe care o persoană sau un grup dă la un anumit canal de viață determină cantitatea de calități și de putere cu care canalul poate inunda lumea lor, și se pare că, în prezent, lumea este în mare nevoie de mine.

  Din marile noastre octave de activitate cosmică, acordăm întotdeauna tuturor asistenței permise de marea lege cosmică fără ca cerere să ni se facă. Dar marea lege cosmică cere, de asemenea, ca o anumită sumă de apeluri să fie făcută înainte de am putea răspunde.

  Fiecare chemare făcută de cei care cunosc această lege și o acceptă ca autoritate a vieții primește un răspuns imediat. Tu, care mă cunoști, și care mă apelaţi, tu primești răspunsul meu la apelul tău. Legea cosmică nu se opune acestui lucru.

  Individual, puteți primi toate asistența pe care o am, dar masa bărbaților trebuie să mă cunoască și să mă sune astfel încât circumstanțele care afectează masa să poată fi complet dizolvate pe pământ.

  După ce atât de multe manifestări au fost date de-a lungul secolelor de către Marii Maeștri Ascensionati, de către ființele cosmice ale luminii, de Corul angelic și de prezența puternică AY AM, ea însăși în formă fizică, după tot ce a fost făcut în timpul secole, mă întreb cum masele pot uita să-și dea atenția asupra Asta, căror ajutor a venit în vremuri de încercări mari. Sunt uimit că putem uita să facem apel la Asta, care a dat deja asistență în toate timpurile de criză.

  Mii și la nesfârșite manifestările au fost date oamenilor de-a lungul secolelor. Și totuși, ei sunt acum legați în umbra propriilor lor sentimente pentru că pur și simplu m-au uitat.

  Funcția mea, vis-à-vis de pământ, este de a elibera-o de orice influență a planului psihic, de la toate că toarnă sugestii de distrugere în conștiința de oameni sau prin conștiința umană. Cu toate acestea, eu sunt obligat să aștepte pentru că eu nu primesc apel!

  Îmi vei acorda mai multă atenție, cu această instrucțiune pe care ți-o dau: îmi va permite să folosesc o putere mai mare, și va fi ușor să-ți eliberare drumul în răspunsul la apelurile pe care tu o să faci la mine.

  Vă adresez personal. Dacă, prin dragoste pentru vecinul tău, care este mare în AY AM studenți,  continui să mă sunați în acțiune pentru a elimina ceea ce cântărește foarte mult pe lume, veți da-mi o oportunitate mai mare de a elibera pământul mai repede.

  Masa umanității trebuie să-mi recunoască prezența. Ea trebuie să înțeleagă asistența pe care o pot da pentru că nu se poate elibera însusi. Ea are nevoie de ajutorul corului Maestrilor Ascensionati și al ființelor cosmice din care Eu Sunt membru!

  Este ciudat, foarte ciudat că sentimentul uman rebeli atunci când unul este nedrept pentru el, dar doarme atunci când vine vorba de a face dreptate altora. Asta trebuie schimbată. Oamenii trebuie să dobândească această determinare pentru a acorda dreptate și libertate tuturor. Atunci voi putea să le ofer mâna mea și, cu apelurile lor, vom putea elibera rapid pământul de coșmarul distrugerii.

  Dacă vrei să accepți în sentimentele tale radiația inimii mele, îți vei aminti de mine oricând ești în primejdie, iar acest lucru îmi va permite să intru în acțiune mai puternic în viața ta cotidiană, nu numai pentru soluția problemele tale, dar, de asemenea, pentru iluminarea de restul omenirii prin rezolvarea problemelor voastră.

  Acest lucru poate părea ciudat pentru tine, dar de asteptare mine pentru a scăpa de ceea ce vă cauzează primejdie, pot pune în schimb lumina mea care luminează întreg.

  Dragostea ta pentru libertatea umanității, care vă solicită să mă sunați în acțiune în circumstanțe bine definite, îmi dă o legătură directă cu aceste circumstanțe și îmi permite să pun legiunile care am porunca în acțiune extern. Ele sunt terifiante pentru forțele distructive-cu toate acestea nu folosim niciodată teama de a realiza nimic. Nu avem nevoie de ea-puterea acestor legiuni care mă asistă nu a fost văzută niciodată de bărbați, dar cred că vor avea ocazia să-l observe înainte de lichidarea forțelor sinistre.

  Nu doresc să vă atrag atenția în special asupra acestui subiect, dar vă spun că provocarea sentimentelor umane din față viața să fie îngrozitoare! Disprețul pentru binecuvântările vieții, de către unele grupuri distructive, este îngrozitor!

  Atunci când este necesar să a apuca de ființe total distructive, în scopul de a opri depravarea lor față de alții, ei încep să chicoti și să devină disprețuitor, până când văd Zidul meu de Flacără Albastră: atunci ei știu că ordinul dat este inevitabil, atunci și numai atunci, dispreț lor stupid pentru randamente Viata! Când ei văd acest Zid al Flăcării Albastre, își înclină capetele și intră în cercul în care masterat-autoritatea a vieții începe dizolvarea și consumarea nefericitului lor creații.

  Când cercul meu de flacără albastră este apelat în jurul anumite creații umane-și eu sunt acum vorbesc despre formele de gândire și forme de sentimente care s-au acumulat, uneori, și a intensificat la un punct destul de imens în unele localități sau în jurul unor indivizi, atunci, Eu pot lua măsuri și dezlănțui forța necesară pentru a consuma rapid ceea ce a durat mulți ani pentru ca forțele distructive să fie acumulate. Prin cercul meu de flacără albastră, și sabia mea de flacără albastră, Eu dizolv rapid aceste acumulări păstrate timp de secole prin forțe sinistre, și care cauzează în unele localități repetarea acțiunilor distructive identice, inca si inca.

  Este purificarea unor astfel de vortexuri distructive, care este esențială pentru eliberarea planetei. 

  Dacă doriți să apelați la acțiunea cercul meu de flacără albastră în jurul a tot ceea ce amenință libertatea Europei și Victoria acestei lumini, vom acționa în multe lucruri în Europa și în restul lumii.

  (Scoaterea disîntruchipată peste tot în lume este un serviciu imens – acestea sunt deja răpit în Elveția și America, și este un serviciu care merită recunoștința voastră veșnică.)

  Libertatea și binecuvântările pe care le aveți, îndatorezi-l ființelor luminii, iar protecția voastră viitoare depinde de controlul atenției voastră și de decretele pe care le veți da pentru țara dumneavoastră și pentru Europa.

  Daca, cu toată autoritatea de propriul curent de viață – voastră puternic Prezență AY AM – și în numele dispense acordate de către marele soare central, vă decret că Europa va fi liber de la toate distrugere, și apoi vă apel la mine și la marele maestrii ascensionati pentru răpire, din atmosferă și în planul mental și emoțional al fiecărei ființe umane, de orice creație umană în Europa, acest lucru ne va permite să intervină rapid pentru a opri distrugerea în restul lumii.

  Vă pot oferi o asistență enormă, dacă-mi cereți cercul meu flăcării albastre să profite și să închidă pe orice circumstanță proastă și orice plan distructiv.

  Acest lucru va preveni o mulțime de rău de la manifestarea în sine.

  La chemarea ta, cercul meu de flacără albastră va acționa ca o mână care apucă o circumstanță și o îndepărtează de pe pământ, până când acesta este dizolvat și consumat.

  Vă rugăm să păstrați această imagine în memoria voastră pentru a ajuta ființele, localitățile, națiunile și lumea.

  Spune clar: Cercul de Flacără Albastră de Astrea, acest este numele său special!

  Poți să-mi spui, „Puternic Astrea! Proiectați cercul de flacără albastră în jurul acestui lucru. Scoate-l din existență instantaneu și înlocuiți-l cu perfecțiunea veșnică a Maestrilor Ascensionați!”

  În acest fel, iubitii mei, putem elimina, din planurile interioare, multe lucruri și de a le împiedica să se manifeste în experiența externă.

  Vreau să vă arăt căile și mijloacele pe care le folosim pentru a face serviciul pe care îl presupun și că am privilegiul de a dă pământului.

  Dacă ați putea vizualiza acțiunea completă care răspunde apelului voastra, ați primi manifestări aproape instantanee. O imagine mentală vă permite să vă concentrați atenția mai puternic și, astfel, să atragă, cu o putere mai mare, energie în acțiune externă.

  Pentru a oferi serviciului dumneavoastră toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă elibera foarte repede, am nevoie de apelurile dumneavoastră speciale în ceea ce privește situațiile și locațiile specifice. Un apel mai general îndeplinește doar parțial ceea ce este impus de legea cosmică: daca apelul voastră specifica circumstanțele, acesta creează, prin prezența voastră, o ancoră și un punct de conectare care este necesar pentru a concentra forța care permite să dizolva situatia.

  Este posibil ca noi să proiecteze peste un oraș de mai multe mii de locuitori o atmosferă interioară de substanță și lumină care sufoca cumva expansiunea circumstanțelor distructive. Totuși, în cadrul acestui lucru, este nevoie de un cerc de flacără albastră pentru a înconjura fiecare focar special de distrugere, pentru a elimina-l, dizolva-l și consuma.

  Este un pic ca îndepărtarea unei buruieni într-o grădină: daca are rădăcini profunde, nu este ușor să-l eliminați toate dintr-o dată. Trebuie să sape peste tot în jurul ei: acesta va deveni apoi mai ușor să-l rupeți cu toate rădăcini sale. Același lucru este valabil și pentru controlul de situații distructive în planurile de interior.

  Prin emițând zi după zi, continuu, iritație și sentimente distructive, oamenii creează un capac greu și o acțiune vibrațională dureroasă în jurul lor și în atmosferă pentru cei care sunt armonioase. Când această acumulare ajunge la un anumit punct, devine din ce în ce mai dificil pentru cei care doresc să conducă o viață constructivă și de a face ceea ce este necesar pentru a elibera țara și lumea, pentru a vedea în mod clar și să acționeze în consecință.

  Deci, dacă cereți ca atmosfera să fie purificată, folosim o acțiune cosmică de lumină cosmică de la marele soare central. Dar dacă vrei să penetrezi adânc în stratul distructiv, atunci cere ca cercul meu de flacără albastră să fie plasat în jurul fiecărei centrul de energie care hrănesțe ură, furie, ticăloșie… în sentimentele poporului.

  Acesta va fi ca și ați smulge toate buruienile cu toate rădăcinile sale, pentru că putem purifica apoi o localitate sau continent mai repede, și prin acest apel specific pe care eu vă cer să facă, veți obține un sentiment de eliberare rapidă și intens.

  Unii au făcut deja apeluri pentru cercul meu de flacără albastră să fie plasate în jurul toate instanțele din țară, și să consume tot ceea ce susține nedreptate în aceste activități, dar aș aprecia dacă inca mai multe dintre aceste apeluri au fost date.

  Dacă doriți să cereți ca oricine care intră în aceste instanțe să fie ținut în cercul meu de flacără albastră până când se consumă orice discordie, acest lucru mi-ar permite să ofer o mare asistență tuturor acestor curenți ai vieții. Într-adevăr, ținând cercul meu de flacără albastră în jurul unei persoane, acumularea distructivă care îl înconjoară este ținut în control și astfel împiedicată să atingă o altă parte a vieții.

  Făcând apelul pentru crearea umană a fiecăruia dintre aceste ființe să fie dizolvate și consumate, și ca fiecare curentul de viață va fi eliberată pentru împlinirea planului divin, asistența individuală poate fi acordată curenților de viață care circulă în aceste instanțele, și acumularea zilnică de discordie generată de sentimentele exprimate în aceste locuri poate fi dizolvată.

  Tribunalele sunt una dintre cele mai proaste surse de discordie, și care o mențin. Nu că instanța, nici scopul pentru care a fost creat, este de ei înșiși forța care menține discordie, dar este discordie care este adus acolo zilnic și generate de argumente constante, sentimente vicios, ceea ce le face Vortex care alimentează discordie în întreaga țară.

  Asta vrem să curățăm.

  Aceasta este una dintre activitățile umane unde există multe de făcut, și aș aprecia foarte mult daca eu primirea cel puțin o dată pe săptămână apelul pentru a încărca sabia mea de albastră flacără în aceste locuri, și apelul pentru a le înconjura cu cercul meu de flacără albastră, și a elimina toate ceea ce putea susține nedreptatea în aceste activități, care au fost totuși instituite pentru ca justiția divină să fie pronunțată.

  În acest fel, vom ajuta Zeita de Justiție (Portia) pentru a menține mai puternic echilibrul în activitățile externe ale guvernului.

  Există o mulțime de activități în cazul în care forțele distructive acționează și sunt generate zi după zi, astfel încât prin apelarea cercul meu de flacără albastră în acțiune specială în aceste activități, întreaga țară va fi inundat cu mai multă putere, care, prin extinderea sa, va acționa ca un factor de elevație.

  Eliberând oameni și localități din aceste acumulări distructive, lumina fiecărui curent al vieții va primi o oportunitate de a prelua controlul mai puternic și de a preveni ca aceleași greșeli să se întâmple din nou.

  Este prin crearea și acumularea de forță distructive în același loc, secol după secol, că condițiile actuale ale lumii au fost produse. Aceeași ură a fost generată în același loc și de multe ori de către același curenții de viață, de sute de ori.

  Acum este posibil pentru mine să te eliberez de aceste lucruri și, prin apelurile tale, putem îndepărta de pe pământ tot ce a menținut distrugerea timp de secole.

  Aceasta nu se va face în câteva momente, dar trebuie să se facă într-o zi, și ne mișcăm rapid înainte.

  Aceasta este explicația aveam să-ți dau, sau mai degrabă că trebuie aveți, pentru dea la mine deschidere prin care pot să vă aduc ajutorul pe care îl cere.

  În ceea ce privește mare primejdie cauzate în mintea și sentimentele multor curenți de viață din cauza circumstanțe distructive, va fi capabil să le elibereze prin apelurile la sabia mea de albastră flacără și puterea de vindecare pe care pot da.

  Într-adevăr, în momentul în care creația umană este îndepărtată, prin Prezența, de la minții și a corpului emoțional, în mod automat, lumina fiecărui curent al vieții profită de această libertate sporită de a turna mai multă lumină prin sinele exterior. În acest fel, vindecări aproape instantanee apar în momentul în care creațiile umane sunt îndepărtate.

  În jurul anumitor instituții, cum ar fi: spitale, aziluri a nebunești, închisori, etc., există întotdeauna o acumulare de creații distructive.

  Când proiectați cercul meu de albastru flacara în jurul acestor locuri, în același timp, faceţi apelul că tot ceea ce cauzează circumstanțe distructive fie eliminate din curenții de viață care sunt acolo, și cereţi ca mila infinită a vieții elimină complet, de la aceste locuri, toate vortexuri distructiv. Atunci va exista un sentiment imens de eliberare și, prin ricoșeu, lumina cosmică va fi capabilă să încărcați în atmosfera acestor locuri o putere mai mare pentru consumul al orice activitate distructivă creată de aceste vortexuri străvechi.

  Îți ofer flacăra iubirii inimii mele!

  Vreau să-l simți!

  Deși eu sunt o ființă cu o putere terifiantă, eu nu sunt nici auster, nici deosebit de severe. Dacă acceptați flacăra inimii mele, voi fi în măsură să confere puterea mea pe tine și, prin radiație, voi fi capabil de a răspândi asistența mea și iluminarea în conștiința celor din jurul tău. Acest lucru le va da un sentiment de prezența mea, și ceea ce pot face pentru ei.

  Sunt obligat să folosească o forță pozitivă imensă pentru a face față circumstanțelor discordante, deoarece acestea sunt foarte rele și încărcate cu o mulțime de energie!

  Albastru Flacara și Albastru Raza acțiuni sunt necesare pentru a elimina ceea ce a fost activ pentru atât de mult timp. Si, de îndată ce acesta este îndepărtat, acesta trebuie să fie înlocuit cu perfecțiunea Maestrilor Ascensionați, care trebuie să preia comanda întregii situații.

  Apreciez toată dragostea care mi-a fost arătată până acum. Dar de cele mai multe ori, am fost chemat doar pentru a elimina ceva îngrozitor. Dacă mi-ai exprima la mine, mai des, dragostea și recunoștința, pentru tot felul de mici circumstanțe nefavorabile, aș putea folosi mult mai multă putere pentru tine și să-mi stabilesc perfecțiunea în lumea ta.

  Nu este că eu sunt în căutarea iubirii tale, pentru că nu ne lipsește dragostea în univers. Dar ar fi o diferență pentru tine. Când îți trimit dragostea mea, este favorabil universului, dar când îmi trimiți dragostea ta, asta face ceva pentru tine pe care nimic altceva nu-l poate face.

  Fără dragostea ta pentru noi, suntem cumva neajutorați; Nu că ne lipsea puterea, ci pentru că legea cosmică nu ne permite să facem pentru voi tot ceea ce inimile noastre doresc să facă, dacă nu ne dai dragostea ta.

  Ați putea fi interesat să știu că Eu Sunt de lucru îndeaproape cu iubit Saint-Germain, Zeita de Puritate și Zeita a Justiției (Porția). Grupul nostru trebuie să aibă grijă de creațiile nedorite ale umanității și, cu toate acestea, iubim frumusețea, perfecțiunea, fericirea și muzica la fel de mult ca și alte ființe mari ale luminii!

  Din fericire, avem mai multe activități frumoase care compensează serviciul nostru pe pământ, pentru că altfel ar părea foarte greu să îndepărtați întotdeauna corupția.

  Așa că te înfășor în dragostea mea, pentru că el poate dizolva în jurul tău lucruri despre care nici nu știi.

  Îți ofer această asistență pentru că te iubesc, și dacă, trimițându-mi dragostea ta, îmi dai oportunitatea de a face pentru tine mult mai mult decât bănuiești, cred că te pot încorpora în legiunile mele de lumină pentru a purifica pământul. Vom putea apoi să eliminăm mai repede tot ce trebuie să dispară înainte ca Saint-Germain să poată da plinătatea libertății sale; înainte ca victoria luminii să domnește în Europa și Zeița Purității stabilește o frumusețe permanentă și conferă lumii darurile pe care le deține în rezervă. Acest lucru va permite, de asemenea, Zeița Justiției să stabilească cu adevărat dreptatea divină în activitățile externe și Zeita Luminii va fi, de asemenea, capabilă să colaboreze.

  Indiferent de serviciul nostru de pe pamant, este întotdeauna dragostea noastră, care este în primul rând necesar. Acest lucru este, de asemenea, cazul pentru tine, si pentru toata viata peste tot. Dragostea este forța inițială care merge înainte pentru a deschide poarta care vă permite să vedeți ceea ce este în spatele ei.

  Prin urmare, vă rog să simțiți dragostea inimii mele, astfel încât dragostea ta și dragostea mea împreună să poată atrage în țara voastră și Europa asistența pe care Saint-Germain trebuie, să o scape de ceea ce v-a fost impus.

  Multe dintre aceste curenți distructive care acționează peste tot și încearcă să țină popoarele înrobit nu aparțin curenților de viață din Europa. Din cauza acestei nedreptăți vă pot oferi o mai mare asistență, pentru ca, prin explicațiile pe care ți le dau, acum știi ce cere legea.

  Sunt convins că-mi vei da apelurile necesare, ceea ce-mi va permite să-l ajut pe Saint-Germain, pe tine și pe toți cei din lumină, aducând rapid mai multă libertate, o victorie mai mare și o lumină mai mare!

  Puteți avea încredere: când ați chemat cercul flăcării albastre în acțiune și ați cerut ca tot ceea ce este uman să fie îndepărtat și înlocuit de perfecțiunea eternă a flăcării iubirii inimii mele, va fi ca și ne am crea o grădină.

  Vom îndepărta buruienile și le vom înlocui cu trandafirii perfecți, iar aroma iubirii mele va fi dovada că viața te inundă cu dragostea mea, puterea mea și libertatea mea acționând în colaborare cu voința preaiubitului Saint-Germain de a purifica Europa a tot ceea care nu este Lumina.

  Dacă Europa ar fi eliberată din tot ceea ce a fost impus, ar putea fi Grădina planetei. Saint-Germain ar putea apoi să vă umple cu această perfecțiune și fericire pe care el dorește să dea la toate, și victoria sa ar fi completă. Victoria sa, și tot acest sistem de lumi, ar fi ca un cântec de recunoștință la viață.

  Fie ca dragostea ta, și dragostea mea, și recunoștința noastră pentru el, să vă inspire pentru a face aceste apeluri de multe ori.

  Tu faci apelul, eu dau răspunsul, și împreună vom goli calea care îi va permite să dea libertatea și binecuvântările sale în Europa și în Lume. Zeița Dreptății va menține apoi echilibrul iubirii, înțelepciunii și puterii pentru împlinirea planului divin al Pământului.

  Libertatea Sfântului-Germain și dreptatea divină a Zeiței Dreptății trebuie să fie stabilite, precum și puritatea eternă a inimii Zeiței Purității și Elohim Purității.

  Pentru aceasta, îndepărtarea de creații distructive mă preocupă.

  Voi cei pe care Eu iubesc, voi care iubiți Europa și Saint-Germain, veți fi ca o flacără a inimii mele și, prin înțelegere că v-am comunicat, și prin dragostea pe care o extindem, vom face o lucrare de purificare și vom plăti un tribut de recunoștință pentru Saint-Germain pentru tot ce a făcut de secole. Fie ca toți cei care au favoarea de a fi sub radiațiile sale acum simt libertatea sa necondiționată, cât mai puternic posibil, și răspândesc această libertate peste tot pe toată viața!

  Când veți vedea undeva o bucată de viață încarcerat de discordie, apoi sunați-mă și împreună vom elibera această viață de la ceea ce nu este libertatea lui și victorie.

  Legiunile mele de lumină sunt la comanda voastră și vă ofer tuturor asistența mea nelimitată. Dragostea mea este veșnică și constituie un pașaport pentru libertatea de Saint-Germain, si tu, care sunt ca familia sa, sunteți singurii care au înțelegerea necesară pentru a mă asista în împlinirea a ceea care va elibera umanitatea.

  Înțelegeți, dragii mei, cât de prețios sunteți pentru mine? Știi că restul oamenilor nu mă vor sună să-i ajut? Voi sunteți singurii care mă cunoașteți și mă sunați! Așa că am nevoie de tine.

  De aceea, dragostea mea te va împacheta, ajuta și proteja, astfel încât să puteți ajuta Saint-Germain da victoria sa la Europa!

  Asta trebuie să se întâmple!

  Fie ca cercul meu de flacără albastră să încercuiască orice creație umană nefericită și să o țină neajutorată și legată până când fie dizolvă și se consumă! Fie ca sabia mea de flacără albastră să taie toate legăturile din jurul fiecăruia dintre curenții tăi de viață, care nu sunt puritatea și libertatea inimii Saint-Germain! Fie ca iubirea mea să te inunde cu tot ce te va izola de discordie până când pământul va fi purificat!

  Libertatea Saint-Germain este cântecul luminii pentru Europa și pentru planetă. Nimic nu va depăși ceea ce el a făcut pentru această lume! Acum să ne pune la dispoziția vieții ceea ce îl va asista în victoria sa cosmică a libertății eterne!

  Dragostea mea va dovedi realitatea mea pentru tine: am ridica sabia mea de flacără albastră pentru a vă elibera acum! Acceptă asta! Vezi-l! Sună-l în acțiune! Efectuați apelurile de care am nevoie și permiteți-mi să vă arăt cât de profundă este dragostea mea, așteptând ca lumina să fi reluat totul în inima sa.

  Fie ca muzica sferelor să răspândească libertatea Sfântului-Germain și Victoria de Victory pe tot pământul!

  Fie ca amintirea tuturor creației umane să fie consumată în cercul meu de flacără albastră și să dispară, pentru totdeauna, de la Analele universului!

  Fie ca toate că inima mea dorește vă dea, se răspândit în lumea ta, și pe toate cele dragi pentru tine. Că, prin apelurile celor care cunosc legea AY AM și care, prin dragostea pentru lumină au dat ascultare necesare, cercul meu de flacără albastră se dizolvă de pe pământ acumularea sinistru de secole!

  Fie ca lumina mea și dragostea mea să fie eliberarea ta și Victoria Europei acum!

  Eu vă mulţumesc.

Astrea.

Apeluri de Astrea.

I. Apeluri de Puritate.

1. Preaiubitul Astrea, și preaiubitul Prezență AY AM!

AY AM, eu cer, eu comand, că ființele de foc sacru care guvernează acest sistem de lumi profite, în planurile de interior, toată energia locuitorilor din acest oraș (această țară, această națiune, acest continent) și încărcați-l cu lumina cosmică a 10000 Sori și manifestarea victoriei al măreața Victory!

  Fie ca această energie să fie încărcată cu puritatea invincibilă a iubirii și a focului sacru al lui Octava al Maestrilor Ascensionați în loc să se piardă în sentimente necontrolate, deoarece atenția se concentrează asupra activităților distructive.

* ô Puternic AY AM x3,

   relua la : eu cer, eu comand, și să termine cu:

* de mâna divină x3,

* prin marea porunca divină x3,

* prin toate legiunile fulgerului albastru al lui Hristos cosmic și glasul lui Dumnezeu x3,

* cât mai repede posibil x3,

* prin toată dragostea miraculoasă a mamei cosmice.

mulţumesc:

  Preaiubitul Astrea și Victoria iubită,

Te iubim,

vă mulţumesc

și vă binecuvântăm.

II. Activitati ale Cercului de Flacara Albastra al Maestrului Astrea.

a. Puternic Astrea, încărcați Cercul voastră de Flacara Albastra în jurul orice punctul focare de energie care hrăni ură, furie sau ticăloșie în oameni de… (oraș, țară, continent).

  Anihilați aceste punctele focare în acest moment și înlocuiți-le cu perfecțiunea eternă a Maestrilor Ascensionați.

b. Puternic Astrea, plasați cercul vostru de flacără albastră în jurul tuturor instanțelor de justiție și tuturor celor care le frecventează. Dizolvat și consumat tot ceea ce susține nedreptate și discordie în aceste activități, și înlocuiește acest lucru cu perfecțiunea veșnică a Maestrilor Ascensionați.

c. Puternic Astrea, aruncâ cercul tau de flacără albastră în jurul…*

dizolvat și consumă tot ceea ce nu este Lumina, și să înlocuiască acest lucru cu perfecțiunea veșnică a Maestrilor Ascensionați.

* de a face cu clădirile publice,

    Președinția Republicii,

    Adunarea națională și Senatul,

    Adunarea Europei la Strasbourg, Luxemburg și Bruxelles…

* Toate spitalele și clinicile,

* Tribunalele și închisorile,

* Biserici, Temple…

* Școli și universități,

* Cinematografe, teatre, sălile de dans, și diverse spectacole, pornografie,

* azilele nebunilor, de vechii, pepinierele…

* Cimitire

* Orice miscare si oricine comunica cu lumile nefericite ale astrului,

* Toate ființele luate de entități,

* În jurul orice alt loc și circumstanță discordante,

* în jurul a tot ceea ce vezi care e discordante…

  Și întreb, eu comand anihilarea completă a stratului fizic din atmosferă, astfel încât ignoranța, răutatea, corupția și perversitatea să fie dizolvate și consumate în toate ființele, pentru totdeauna.

* Puternic AY AM x3

* Prin mâna divină x3

* Prin Marea porunca divină x3

* Prin toate legiunile fulgerului albastru al lui Hristos cosmic și glasul lui Dumnezeu x3

* Cât mai repede posibil x3

* Prin toată dragostea miraculoasă a mamei cosmice x3

mulţumesc:

  Iubitul Mahachohan,

  Preaiubitul Astrea și marile ființe cosmice.

Elohim ARCTURUS

Preaiubitul Arcturus,

discursul nr. 1

  Dragii Mei!

  Acum, când a venit momentul să folosești Puterea al flacăra violetă consumatoare într-o intensitate mai mare în circumstanțe fizice, este bine să-ți dau explicații care te vor ajuta să recunoști mai clar Orientările pe care dorește să ofere Prezența ta prin sentimentul tău.

  Este vorba de unificarea celor două activități ale Inimii și ale Capului. Prin aceasta vreau să spun că Flacăra Inimii, prin expansiunea sa prin cap, produce o reglare care reprimă substanța psihică și sugestiile distructive care veni de la mintea și sentimentele din masa umanității.

  Iată ce se întâmplă de obicei.

  Când aveți o decizie de luat, inițial aveți un sentiment corect despre ce trebuie să faceți, atunci ceea ce consideri a fi rațiune începe să funcționeze și vă prezintă o mulțime de argumente pentru a vă descuraja să-ți urmezi primul sentiment. Apoi, voi urmați ceea ce pare a fi direcția rațiunii și înăbuși primul sentiment, vocea mică a Inimii tale.

  Atunci, atunci când te afli în fața rezultatului erorii, spui: „Mă întreb de ce am făcut asta, am simțit că nu este calea de urmat, dar am făcut-o oricum!”

  De fapt, ai ascultat nici vocea Inimii tale nici vocea intelectului rezonabil, dar ai suferit o sugestie din mintea exterioară.

  Este împotriva acestor sugestii care te face luați o decizie contrară sau diferită de primul sentiment din partea Inimii, că trebuie să fiți în gardă.

  Trebuie să învățați să discerneți și să recunoașteți această voce a Inimii și să ascultați primul sentiment despre ceea ce este dreptul de făcut.

  Când voi veţi fi calm și veţi percepe clar această voce sau simțire, aceasta vă va oferi asigurare și liniște sufletească în ceea ce privește o anumită situație. Și cât timp veți avea această liniște sufletească completă cu privire la ce trebuie să faceți într-o situație dată, voi veţi putea considera că ați înțeles Orientările Prezenței voastre și că le executați.

De îndată ce se manifestă o indecizie sau un moment din pluțiti, pe de altă parte, trebuie să te oprești și să te îndrepți către Prezența ta, spunându-i: „Prezență puternică AY AM, ai grijă ca eu să fac doar ceea ce îndeplinește Planul tău divin, și dă-mi sentimentul Prezenței Tale în toate acestea.”

  Dacă după acest apel persistă incertitudinea, atunci abțineți-vă de la orice acțiune până când sentimentele tale sunt în pace și vedeți clar.

  Vreau să vă aduc în punctul în care veți fi întotdeauna din ce în ce mai siguri cu privire la ceea ce trebuie să faceți. Spune-ți prezența: „Prezența puternică AY AM, arată-mi ce ar face un Maestru Ascensionati în această situație!”

  Desigur, puteți invoca Numele oricărui Maestru Ascensionat și atunci când efectuați Apelul la Prezența ta spunând: „Arată-mi ce ar face un Maestru Ascensionati în această circumstanță, astfel încât asta să fie corect și servește la împlinirea Planului divin în ascultarea de Prezența mea!”, va veni răspunsul sigur și clar, prietenii mei dragi.

  Într-adevăr, atunci când cereți Prezenței puternice AY AM să vă arate ce ar face un Maestru Ascensionat în planul fizic, atunci voi dați Prezenței voastre iubite AY AM suficientă libertate, prin sinele vostru exterior, pentru Ea pentru a deschide Ușa prin care Perfecțiunea noastră poate acționa în afacerea ta.

  Vrem să vă ajutăm să faceți Asta, deoarece există atât de multe îndoieli și frici și incertitudini în lumea exterioară, încât aveți nevoie de ajutorul nostru pentru a vă izola de această presiune masivă care vă oferă uneori un sentiment de indecizie sau te împiedică să știi imediat în mintea externă ce este lucru corect să faci și să ai puterea necesară pentru a-l executa.

  În general, Prezența ta puternică AY AM vă arată ceea ce trebuie să faceți, dar voi ezitați, și în momentul următor spuneți: „Mă întreb de ce nu am făcut Asta!”

  Acest lucru se datorează faptului că ai suferit o sugestie din lumea exterioară.

  De îndată ce Prezența v-a dat indicația cu privire la ceea ce trebuie să faceți, întoarceți-vă la prezență și spuneți: „Prezență puternică AY AM, dă-mi puterea să o fac!”

  Puteți ști cu o mie de ani în avans care este lucrul corect de făcut, dar dacă nu aveți nici Forța, nici Lumina interioară care să o îndeplinească, acest lucru este de mică folos.

  Dragi inimi, atunci când informațiile vin în minte, acestea trebuie utilizate. Vorbesc, evident, despre informații și cunoștințe care se referă la lucruri constructive. Atunci când Corpul tău mental superior se deranjează să-și comunice anumite cunoștințe sinelui exterior, acest este să fie folosit.

  Corpul Mental Superior se așteaptă ca apoi să efectuați Apeluri, să acceptați aceste cunoștințe și să o utilizați pentru a atrage mai multă Perfecțiune în lumea voastră.

  Din nefericire, de-a lungul secolelor, omul nu a reușit decât să respingă această Prezență binecuvântată, voia Sa bună și toate eforturile Lui de a aduce mai mult bine, până la punctul în care sinele extern, prin această neascultare, a facut doar să impună pe el însuși din ce în ce mai multe probleme și limitări.

  Astăzi, Eu vin să vă scap de aceste probleme, și sunt încrezător că veți avea o viață fericită când se va termina acest lucru.

  Când îți este foame, tu ceri o bucată de pâine, cineva o dă și tu o iei, o mănânci și ești plină. Ei bine, este la fel când îți spui la Prezența ta: „Arată-mi ce să fac, dă-mi puterea să o execut, controlează-mă și încurajează-mă să o fac!”

  Așadar, când prezența îți va oferi indicații, le vei accepta și le vei folosi pentru a produce Perfecțiune aici în lumea exterioară, te va duce la succes și te va face fericit.

  Pe scurt, nu există nicio diferență între a folosi cunoștințele pe care Prezența ți le oferă pentru a produce Perfecția dorită aici și a accepta pâinea pentru a-ți potoli foamea.

  Foarte des, vrei să faci lucruri minunate constructive, iar apoi, dintr-o dată, mintea începe să rătăcească, sare dintr-un lucru în altul, va ciuguli în dreapta și în stânga, ia frâul al gura sa, și apoi voi uiți de acestea idei minunate care au apărut, la care v-ați gândit o clipă, dar nu reușesc să se concretizeze în viața exterioară și să producă schimbările dorite.

  Când Prezența permite unei idei constructive să coboare în intelect, să-l iați și să-i spuneți Prezenței voastre: „Această idee asupra căreia mi-ați atras atenția, eu da-l la tine să vă îndepliniți Planul vostru divin. Arată-mi cum să-l folosesc. Ține-mă ascultător și dă-mi puterea să fac ceea ce se cere în lumea fizică pentru a îndeplini Marele tău plan divin. De asemenea, permiteți-mi să produc în fiecare zi ceea ce este mai bine pentru toată lumea.”

  De multe ori vedem ca studenții admirabili se apropie de o realizare magnifică și, dintr-o dată, forța sinistră, printr-o simplă sugestie în atmosferă, își monopolizează atenția care începe să rătăcească aici și acolo, și ei pierd legătură cu această minunată ideea, care le-ar fi adus Binecuvântări și Minuni.

  Cunoașteți vechiul proverb care spune: „Când norocul vă bate la ușă, apucați-l, țineți-l și folosiți-l!”.

  Asta trebuie să faci!

  Când Prezența voastră iubită vă oferă îndrumări și dacă, după apelare, vă oferim asistența necesară, atunci la rândul tau, dacă doriți să reușiți, trebuie să luați ceea ce v-am oferit și să-l folosiți în conformitate cu Orientările din Prezența ta.

  Pentru a avea succes în stăpânirea lucrurilor acestei lumi, trebuie să ai un control perfect asupra minții tale.

  Ați reușit să vă guvernați destul de bine sentimentele și să păstrați armonia, dar, de asemenea, trebuie să învățați să guvernați mintea și să vă opriți instabilitatea sa.

  Este ca o mică minge sărind continuu. Se gândește la un lucru și în momentul următor este ocupat cu altceva și nu este niciodată în repaus suficient de mult încât să-mi permită să operez Unirea Flăcării Inimii cu cea a Capului.

  Este necesar să înveți să calmezi mintea, cum asa voi aţi calmat sentimentul și corpul. O persoană obișnuită nu are nici o idee cum să calmeze mintea. El plutește în derivă. Ți s-a spus de multe ori: o minte puternică, dar bine disciplinată, este un servitor minunat.

  Dar dacă permiteți minții să vă domine, atunci nu veți cunoaște pacea până în ziua în care veţi fi pus colierul, așezați-o în locul care lui potrivește, și ați făcut-o ascultătoare la Prezență.

  Numai prin lipsa controlului gândirii și atenției, masa umanității a ajuns să creeze acest haos mental incredibil, care nu poate fi înțeles decât văzându-l din punct de vedere interior cum o vedem.

  Acest haos a produs un nor în jurul corpului mental care este ca o ceață groasă. Oamenii nu pot naviga în acest haos mai mult decât un automobilist care încearcă să conducă o mașină în ceață puternică. Nici nu știe unde se conduce exact și poate provoca un accident în orice moment.

  Este absolut esențial ca obiceiurile minții și controlul atenției să fie sub direcția Prezenței de către corpul mental superior înainte de a putea aveți ordine în lumea ta.

  Vreau să vă scap de tine de orice incertitudine și îndoieli cu privire la faptul dacă Prezența ta vă răspunde instantaneu atunci când este nevoie.

  În acest scop, Iubitul Saint-Germain v-a rugat să vă umple cu Omnisciența divină care vă permite să luați decizii corecte instantaneu.

  De acum înainte, când ai senzația că poți face ceea ce trebuie, că nu te aud spunând după aceea: „Ei bine, am avut ideea corectă să fac asta sau asta, dar nu l-am urmat! „

  V-am ascultat uneori și vă avertizez că probabil veți auzi prezența care vă răspunde: „Dar de ce nu ați făcut asta? Am fost acolo și v-am dat îndrumările corecte!”

  Trebuie să ajungi la punctul în care te simți mereu mai aproape de prezența ta.

  Dacă v-ați obișnuit să nu ascultați suficient Prezența care vă împiedică să greșiți, atunci trebuie să lucrați dinamic cu flacără violetă consumatoare și să cereți ca sentimentele asculta la directivele Prezentei puternice AY AM.

  Cereți Prezenței să își asume responsabilitatea pentru acest control.

  Lupta ta se va încheia.      

  Solicitânți Prezenței să preia controlul asupra sentimentelor tale, încât mintea nu poate ignora niciodată ceea ce spune Prezența sau care sunt directivele sale, si vei obține succesul.

  Atâta timp cât sinele extern nu este complet ascultător la Prezență, nu se obține nimic permanent. Dar vă spun că este divin să vedem ființele care ajung la un punct de sensibilitate atât de mare ca ei surprinde cu exactitate Orientările Prezenței, și că întotdeauna îi permit Lui să-i ghideze spre Realizările Victorioase.

  Când intelectul a luat obiceiul de a surprinde ideea care este în acord cu sentimentul Prezenței, atunci nu mai inca există un văl între interior și exterior.

  Nu mai este vorba de a spune: „Nu, am grijă de ceea ce mă privește aici mai jos, Prezența mea este acolo sus, dar eu, am altceva să fac aici, iar dacă mă găsesc blocat, eu mă va adresa Prezenței mele”.

  Acest lucru se întâmplă atât de des.

  Dragii mei, trebuie să puneți un pumn de fier pe sinele exterior și, prin apelurile către Prezența voastră și către noi, trebuie să vă îndepărtați de aceste sentimente.

  Luați-vă acest sinele extern în mână și spuneți: „AYAM, Eu Sunt Prezența care vă poruncește să ascultați Împlinirea Planului divin și de acum nu mai aveți autoritate sau capacitate de a face orice, în afară de a asculta această Prezență că AY AM – Eu Sunt! „

  Astfel, intuiția va deveni din ce în ce mai activă.

 Vă atrag în mod special atenția asupra acestor puncte, deoarece, în contactul cu sugestiile din lumea exterioară, este posibil să fiți afectat de incertitudinea majorității persoanelor care se întreabă ce se va întâmpla. Îndoiala și frica au ajuns aproape la punctul de saturație. Cu toate acestea, nu este necesar să fiți afectat de asta.

  Dacă mintea exterioară nu pare să primească în mod clar Orientările de la Prezența, pur și simplu întoarceți-vă la ea și spuneți: „Ei bine, Prezența puternică AY AM, va trebui să vă ocupați de asta. Îți ofer libertatea necondiționată în prin acest eu extern preia comanda și nu mai permite să se întâmple greșeli în lumea mea!”

  Dragii mei, Prezența voastră poate aduce o astfel de lumină sau o astfel de explozie a flăcării violete în și în jurul vostru, încât tot ce a încercat să provoace confuzie sau să vă facă să faceți ceva greșit va fi dezvăluit, iar prin intensitatea Flăcării, vei fi deconectat de ce care încerca să te apuce.

  Este suficient ca tu să ai o hotărâre de nezdruncinat să fii ascultătoare total și exclusiv cu Prezența ta, să-I poruncești să ia sinele exterior sub Dominația Sa completă și imediat ce ai ordonat Prezența ta să acționeze liber în interiorul și în jurul tău, aceste forțe perturbatoare se vor retrage și nu veți mai fi chinuiți de incertitudinea și uneori de depresie, cauzată de sentimentul de avea nu acționa corect, în timp ce din punct de vedere intern nu ați făcut greșeli.

  Foarte des aceste forțe psihice din atmosfera Pământului încearcă să vă confunde în timp ce faceți tot posibilul să rămâneți fideli a ceea ce este constructiv, voi începeți să ezitați și credeți că v-ați deviat, atunci când nu este nimic.

  Toate acestea provin doar din sugestii negative în atmosferă.

  Prin urmare, dacă nu sunteți sigur și dacă credeți că aveți o greșeală, apucați acest sine exterior și impuneți lui: „tăcere!”, mai inâi. Apoi cereți-vă sfatul Prezenței și spuneți: „Prezență puternică AY AM, Îți ofer libertate necondiționată prin acest sinele extern; ia stăpânire pe mine și proscrie orice eroare din lumea mea. Vreau să știu succesul tău. Acționează liber și îți cer să anihilezi tot ceea ce a fost un eșec, astfel încât asta nu poată acționa ca o sugestie pentru vreo parte a vieții.”

  Dragii mei, în mai puțin de treizeci de zile ai putea să-ți transformi lumea atât de mult încât prietenii tăi să nu va mai ar recunoaște!

  Vreau să fii liber de aceste lucruri negative. Este o parte din Serviciul meu către viață să te ancorezi în punctul în care, prin expansiune sa, Flacăra inimii tale (Flacăra Spontană) se alătură Flăcăra septuplă a celor șapte puternic Elohim în frunte, și unde aceste două flăcări unite se apoi unesc cu Flacăra Spontană în partea de sus a capului.

  Această fuziune nu poate avea loc atât timp cât există o substanță descalificată între aceste Flăcări. Această substanță descalificată este constituită prin condensarea sugestiilor psihice care obscurează atmosfera Pământului.

  Atâta timp cât pare să existe o anumită incertitudine în minte sau în sentimente, atâta timp cât nu sunteți absolut sigur de lucrul corect, este pentru că rămân aceste sugestii hipnotice între flăcări.

  Mai întâi ve trebui să tăcem sinele exterior și apoi să spunem: „Prezență puternică AY AM, vă poruncesc să acționați cu libertatea necondiționată prin acest eu exterior, să puneți stăpânire pe mine și să aduceți aici ce care va împlini Planul vostru divin.”

  Apoi, rămâneți liniștiți și tăcuți și vă asigur că prin evenimente ale Vieții, asupra cărora uneori nu aveți niciun control, sau cel puțin cu care sunteți fără contact, Mâna Prezenței va acționa și va face minuni mari pentru tine, de parcă, în tăcere, Prezența ți-ar spune: „Iată, Copilul Meu, te voi umple de Binecuvântări Nelimitate când îmi vei oferi Libertatea pentru a produce Fericirea pe care o doresc pentru tine”.

  Prezența ta își dorește doar Fericirea ta.

  În curând veți ajunge la punctul în care Puterea ta de împlinire va fi grozavă, și fiecare lucru vă va aduce mai multă Bucurie în loc de mai multe probleme.

  Nu vedeți că Prezența nu a creat niciodată o singură problemă în toate secolele trecute sau prezente? Singurul lucru care creează probleme este obiceiul rău al sinelui exterior care încearcă să facă lucruri în lumea exterioară, fără a consulta Prezența.

  Fără să-l asculte

  Fără a-L cere să acționeze prin sinele exterior cu Libertatea Completă pentru a produce Perfecțiunea Sa aici.

  Dă poruncă autorității Prezenței tale.

  De fapt, Ea este Autoritatea, dar dacă nu deschideți ușa pentru ca El să acționeze, atunci nu este Prezența care este responsabilă pentru dificultățile voastre.

  De acum înainte, prin jobul mai dinamic și mai hotărât pe care îl veți face cu flăcăra violeta consumatoare, va deveni mai ușor să comandați sinelui exterior pentru a tăcea. Doar spune-i: „Tăceți-vă, și retrageți-vă înainte Prezența că AYAM – Eu Sunt, Ea poruncește și are toată Libertatea aici!”

  Nu fiți timizi și vorbiți aspru la această substanță care a fost calificată cu obstrucție. Imediat ce îți afirmi autoritatea, aceasta se va dizolva și te vei întreba de ce nu ai făcut acest lucru de secole.

  Oricum, dacă nu aveți ideea să o faceți cu secole în urmă, o puteți face acum.

  Nu trebuie să aștepți încă un secol!

  Iubitii mei, conștientizează că, folosind flacără violetă consumatoare, tu elimini din structura cerebrale, și din sentimentele  (ale corpului emoțional), această substanță descalificată care oferă un punct de ancoră pentru circumstanțele discordante ale lumii exterioare, să te penetreze la tine, și să te împiedice să știi, în toate circumstanțele, exact ceea ce Prezența vrea să faci.

  Într-o zi sau alta, trebuie să eliberați drumul tau, și este privilegiul meu să te ajute. Dragostea mea de Flacăra Violetă vă protejează și am puterea, am autoritatea să cer tăcerea sinelui exterior și să o fac să simtă că, AY AM, Eu Sunt cel care porunc!

  Urmărește Sfatul pe care ți-l dau, Copiii mei prețioși!

  Continuați și imediat ce Prezența voastră va lua Suveranitatea Sa în treburile voastre, veți fi umple de Minuni care v-au așteptat de secole. Vă veți bucura de puterile miraculoase ale Prezenței voastre puternice AY AM și veți avea o libertate pe care lumea exterioară nu vă poate oferi.

  Mă alătur Puternic Cyclopea (cel de-al cincilea ray elohim) pentru a vă ajuta să folosiți în lumea exterioară aceste Puteri Magnifice, care vă vor permite să faceți ușor și rapid ceea ce trebuie realizat pentru ca totul să reușească, până când iubita voastră Prezență Puternică AY AM să fie singura Prezență cu comandă, și ca sinele tau extern  să aibă nicio alternativă doar sa supune Prezenței.

  Îți doresc să ai Plinătatea Libertății și îți voi atrage în continuare atenția asupra acestei Fericiri Eterne și a acestei Slavă a Victoriei care te așteaptă aici, acum.

  Acest lucru vă va oferi Puterea și Bucuria de a face față oricărei erori.

  Te învăluiesc în Dragostea Mea a Flăcării Violete, care face cinste vieții și care are puterea de a face uman să cedeze înaintea Divinului.

  De îndată ce Prezența va ști că ați luat decizia de a pune capăt tuturor interferențelor umane cu Fericirea eternă care vă aparține, vă va inunda cu Gloria Sa și vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie în lumea exterioară. Fie ca victoria Prezenței în tine și în treburile tale să te mpachetează și să te umple cu această Putere Victorie de Realizare.

  Prin Flacăra de Onoare a Iubirii Sale, fie ca Prezența să permită să faceți, cu un val de mână, ceea ce ar fi necesitat săptămâni de muncă asiduă! Merită, dragii mei, pentru că utilizarea Marilor Puteri ale vieții nu creează oboseală.

  Nu vei fi niciodată epuizat din nou!

  Când efectuați Apeluri pentru Forța al Flăcării Violete, Eu Sunt foarte recunoscător, pentru că asta îmi permite să vă inund cu ea. Nu veți fi lipsiți de aceasta pana în ​​ziua în care totul va fi transformat în Bucuria Acțiunii Victorioase din voi și din lumea voastră.

  Multumesc.

  Arcturus.

Sfaturi practice.

       1. Exersează zilnic meditația de dimineață.

       2. Vizualizați frecvent Flacăra Spontană a Inimii care crește, crește, se alătură Flăcării Frunții și izvorăște la partea de sus Capului.

       3. Vizualizați ochiul al Cyclopea în centrul capului *. (vezi discursurile al Cyclopea)

       4. Adesea, face respirația alternativă cu Afirmarea: „AY AM – Eu Sunt respirația echilibrând”. (vezi discursul lui Ariès)

* glanda pineală.

Preaiubiți Arcturus.

discursul nr. 2

  Pământuri mari iubitoare de inimi!

  Este privilegiul meu să vă atrag atenția asupra activităților importante la care participați. Un nou și important influx de lumină cosmică va pătrunde pe Pământ.

  În timp ce cuvintele Mele vor fi rostite, Lumina Mea va intra în mintea și sentimentele umanității pentru a o pregăti pentru a primi Extinderea acestei Mari Lumini Cosmice.

  Înțelepciunea Marilor Ființe Cosmice este cea care va decide dacă această manifestare va fi vizibilă sau nu; dar vor exista întotdeauna câțiva studenți AY AM care vor simți un fior de bucurie în contact cu acest mare influx cosmic. Calificați-l ca fiind permanentă imediat ce o percepeți! Dar indiferent dacă îl percepi sau nu, proiecția Lui va avea o acțiune eternă în viața ta.

  Vedeți, dragii mei, nu este o realizare de moment. Fiți conștienți că fiecare pas înainte, fiecare realizare obținută „poate fi calificat ca permanentă și etern și progresiv activă”, în viața, inteligența, corpul, lumea și afacerea dvs., dacă doriți.

  Dragii mei, ai intrat într-o activitate foarte puternică și foarte precisă. Lasă-mă să-ți spun din nou, acest Mare Curent de Viață în care ai intrat este o Substanță Inteligentă și Auto-Luminoasă.

  Penetrează-te, umple-te cu acest Adevăr, cu această Realitate și prin Acceptarea Prezenței tale, simți că absoarbați constant în structura ta atomică această substanță de sine luminoasă și inteligentă.

  Înțelegeți, Copii Prețioși, că în toate circumstanțele vă puteți bucura de sănătate perfectă, energie nelimitată și orice realizare pentru perfecțiunea voastră.

  Vă asigur că vă aflați într-o activitate dinamică, care este diferită de orice se știe până acum. Prin intensitatea și seninătatea sentimentelor tale, libertatea ta este implementată. Se va manifesta în mintea ta, în corpul tău, în lumea ta și în afacerile tale.

  Rămâneți ferm instalat în Acceptare Prezenței voastre și amintiți-vă, dragii mei, că determinarea voastră este activitatea Voinței interioare a Prezenței puternice AY AM.

  Spuneți că Europa va fi gratuită! Fii ferm!

  Spuneți apelurile tale produce rezultate imediate! Fii ferm!

  Spuneți că omul din voi sau din alții nu poate impune o altă calitate decât cea a acțiunii imediate pe ceea ce numiți în manifestarea! Fii ferm!

  În acest fel, veți dobândi o forță vie și veți afla în curând că Răspunsul la apelurile dvs. vine într-un mod regulat, ritmic și puternic.

  Nu mai sunteți Copii. Prin Cunoașterea Prezenței tale, ești Zeii Luminii!

  Prin dizolvarea cauzei discordiei și blocarea a ceea ce rămâne uman în tine, permiteți Prezenței voastre puternice AY AM să fie Puterea Unică în Acțiune.

  Vă ascult decretele și mă bucur că văd voia bună pe care o puneți în apărarea Europei voastre.

  Când o calificați drept „Țara AY AM”, sau „Țara luminii lui Dumnezeu care nu eșuează niciodată!”, dați seama că Cuvintele voastre eliberează cea mai mare putere a Universului pentru a produce ceea ce spuneți!

  Cum se ar putea menține perfiditatea și discordia în Europa dacă Decretele puternice sunt emise în Bucurie și Serenitate? Puterea cu care emiți decretele produce rezultate de neconceput. Maeștrii Ascensionați pot vedea Puterea și Lumina care este produsă.

  Timpul în care Copiii Luminii a trebuit să cedeze forțelor distructive a trecut, atât în ​​viața lor privată, cât și în lume, în orașule lor, precum și în guvernele.

  La toate aparenție discordante, spuneți: „Nu ai nicio putere!” Și acea apariție, care nu are putere, nu mai poate acționa în lumea ta sau în țara ta.

  Marea Lumină care va mătura Pământul va impune tăcerea cu tot mai multă forță asupra oricărei minciuni, oricărei înșelăciuni în sferele guvernamentale. Această Lumină Puternică va duce Pământul în Puterea și Gloria care îi aparțin.

  Nimeni și niciun grup de oameni nu mai are nici cea mai mică putere de a sulița în continuare atmosfera Pământului cu discordie sau trădare. Nimeni nu va mai avea cea mai mică putere de a interveni și de a influența masa bărbaților pentru a crea discordii în Europa.

  Ascultă cu atenție! Apelul Copiilor Europei pentru această Lumină, pentru această Protecție, este singurul lucru care a fost necesar pentru a declanșa Acțiunea Marii Lumini Cosmice și pentru a permite acesteia să ofere această Protecție! Am spus deja: Dacă este nevoie, Lumina celor Zece Mii de Soari va mătura Pământul și îi va aduce Ajutor și Protecție!

  Și va fi așa.

  Bărbații nu mai sunt la mila acestor forțe a căror natură nu le cunoșteau. Astăzi, toți studenții AY AM știu ce reprezintă forța sinistră și nu se mai tem de ea. Atunci când Lumina Puternică, Activitatea Puternică a Prezenței AYAM este apelat, atunci Puterea Universului este pusă în acțiune pentru a realiza Lucrarea Sa Perfectă în toate problemele referitoare la toată lumea, individual, colectiv și național.

  Observați diferența care există, Iubiții mei, între momentul în care bărbații au ignorat sau nu au acceptat Puterea lor divină și momentul prezent, când ființele individualizate cunosc această prezență puternică care face ca inima să bată.

  Apelul dumneavoastră la această prezență pune într-adevăr o putere universală în acțiune pentru a realiza ceea ce doriți să fie făcut și va continua să acționeze dacă nu blocați drumul cu sentimente discordante. Doar dumneavoastră, prin posibila ta dizarmonie, puteți împiedica apariția răspunsului la decretele dvs.

  Gândiți-vă la ea! Toată responsabilitatea revine corpului tău emoțional.

  Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă mențineți calmul în sentimentele tale atunci când emiteți o apel, și ar trebui să cereți să i se răspundă rapid.

  Fii ferm!

  Persistați în determinarea ta și este imposibil ca rezultatele să nu se întâmple.

  Unii oameni vor înțelege în curând acest Adevăr Puternic cu simplitatea și realitatea sa, pentru a putea colabora în Libertatea Europei și în umanitate.

  Observă, dragii mei și reține-ți că niciun lucru uman discordant nu are cea mai mică putere de a crea obstrucție pe Calea Luminii a Prezentei Atotputernice AY AM. Orice încercare în această direcție este doar nebunie pură sau copilării! Cei care ar încerca să o facă vor culege doar nenorocirea sau mizeria, ce care nu ar avea nici o putere să oprească această Puternica Avalanșă a Lumini.

  Fie ca Dumnezeu să-i ajute pe cei care încearcă să se opună acestei Lumini, căci ar fi fost mai bine pentru ei să nu se încorporeze, decât să profite de această încorporare pentru a răspândi calomnie despre ea. Cele mai grave calamități sunt susceptibile să cadă asupra lor și va fi doar șocul în schimbul malignității lor.

  Odată cu Înțelegerea Prezenței Atotputernice AY AM, fiecare Student are puterea de a se proteja pe sine și orice discordie îndreptată împotriva Lui se va întoarce împotriva celui care o proiectează.

  Este nefericit că nu toată lumea înțelege acest lucru.

  Studenți iubiți care lucrează serios, dacă nu aveți încă rezultatele dorite, mai ales, nu vă descurajați!

  Te rog, persistă!

  Persistați în aplicația ta: nu poate eșua!

  Într-o zi, zidul creației umane se va prăbuși și vei vedea Lumina care este a ta. Vei ști atunci că eforturile tale sincere nu au fost în zadar.

  Niciun efort serios nu este niciodată zadarnic dacă se face în Acceptarea Prezenței Atotputernice AY AM. Asa ca fii sigur: dacă apelurile tale nu au produs încă rezultatele pe care le așteptați, cereți Prezenței să vă purifice lumea emoțională de orice sentimente discordante care pot exista acolo care vă împiedică să aveți rezultate imediate.

  Bucuria mea este nelimitată când văd cât de mare este Forța ta!

  Lumina ta radiază glorios și va oferi Asistența necesară pentru a stabili Perfecțiunea în lume.

  Vă rugăm să nu acceptați vești proaste din presă, radio sau alte mijloace de comunicare.

  Nu acceptați nimic care este inferior Perfecțiunii. De îndată ce primiți vești despre limitatie, stres sau tulburări, calmați-vă și spuneți: „Prezența puternică AY AM! Refuz să accept asta în lumea mea și în Europa. Ia-o acum! Oprește-l pentru totdeauna și nu-l lăsa să se mai întâmple.”

  Dacă doriți să faceți acest lucru, imediat ce veți vedea lucruri discordante, ele vor dispărea repede și nu vor mai acționa, nici în mintea ta, nici în mediul tau, orașul sau țara ta.

  Este necesar să eu insist din nou asupra acestui fapt, că Decretele tale acționează în lumea emoțională și mentală a întregii umanități, cu o Putere care depășește cu mult ceea ce mintea exterioară își poate imagina?

  Nu vă limitați în apelurile tale. Simțiți și știți că se răspândesc în toată Europa și în întregul Univers pentru a crea Perfecțiune.

  Mintea umană este Una; lumea emoțională a bărbaților este Una! Deci oamenii nu au puterea de a vă limita activitatea.

  Gândiți-vă la ea!

  Dragi inimi, de acum înainte aveți senzația profundă a puterii Prezenței voastre puternice AY AM care intră în acțiune pentru a îndeplini lucrarea Sa perfectă.

  Nu ești tu cel care o faci fizic, dar apelul tău dezlănțuie puterea Prezenței.

  Nu contează dacă corpul tău fizic arată viguros sau contrariul.

  Voi, doamnelor, care simbolizați corpul emoțional al planetei, nu acceptați să credeți că sunteți prea slabi pentru a da Decrete și pentru a obține rezultate splendide.

  Iubiți, permiteți-mi să vă spun ce observăm în atmosfera Pământului. Oamenii din așa-numita societate înaltă sunt obișnuiți să-și irosească orele lungi jucând cărți sau alte ocupații similare. Gândiți-vă ce ar face dacă acele ore ar fi folosite pentru a face apeluri la Prezență pentru a crea perfecțiune în lumea lor individuală și în Europa.

  Nu este curios că, din obișnuință, oamenii caută o modalitate de a ucide timpul? Dumnezeule mare! A ucide timpul! Gândește-te la milioane de ori această expresie nefericită a fost folosită! „Oh! Încerc doar să omor timpul!”

  Dragii mei prieteni, dacă ați folosit vreodată această expresie, nu o faceți mai niciodată.

  Cuvintele sunt cupele si ele poartă calitățile din ceea ce exprimi.

  Când proiectăm puternice Raze Luminii care, din Octave-ul nostru, ne permit să observăm Pământul, vedem că timpul este irosit și că oamenii fac exact ceea ce spun cuvintele lor: omoară timpul! Înseamnă pur și simplu că se privează de timpul acordat lor pe Pământ pentru a produce Perfecțiune în lume.

  Nu vă obosiți să vă acordați atenția asupra prezenței ta care, singura, poate produce perfecțiune pentru voi.

  Nu uitați că toate aplicațiile acestor instrucțiuni pe care le puteți face sunt absolut infailibil.

  În timp ce îți vorbesc, încărc în sentimentele tale o activitate care îți va oferi o încredere absolută și asigurarea perfectă că cererea ta trebuie să-și producă manifestările.

  Vreau ca fiecare dintre voi să simtă că aveți această Putere și această Certitudine, deoarece nu există niciun motiv pentru care să continuați să trăi în discordie atunci când aveți posibilitatea să vă eliberați într-o singură lovitură puternică mătură.

  Începând de astăzi, toți studenții vor simți efectul a ceea ce Eu încărc în sentimentele lor. Poți să înțelegi, iubiții mei, cât de nelimitată Puterea unei Ființe Ascensionat sau Cosmice, si poate acționa în lumea afacerilor umane.

  Asistența Luminii nu cunoaște limite.

  Unii, care ar dori să accepte Asistența al Prezenței puternice AY AM, consideră totuși că nu o pot face complet. Este din cauza unui dezechilibru între intelect și sentiment. Intelectul spune: „Vreau să îl accept, dar sentimentul nu este complet de acord.”

  În acest caz, spuneți: „Prezență AY AM, sunteți atotputernic și eliminați această rezistență din sentimentele mele; apoi faci ca sa fie-l receptiv la ceea ce vreau să exprim”.

  Vezi cât de simplu este!

  Poți oricând să-ți reglezi lumea emoțională pentru ceea ce vrei să realizezi.

  Nu acceptați nici măcar o secundă că Aplicația ta poate eșua.

  Vreau să impun în sentimentul tău o convingere și o încredere sigure, clar definit, absolut că, în aplicarea acestor mari legi ale Prezenței voastre puternice AY AM, eșecul este imposibil. Prin mici victorii succesive, vei face să dispari tot ceea ce te-a limitat și, chiar și în lumea aparițiilor externe, te vei ridica ca Ființă a Luminii și a Libertății.

  Pot să vă atrag atenția asupra a ceea ce numiți lumea fizică?

  Știți că, în realitate, această lume fizică nu există? Voi explica de ce. Lumina care se află în fiecare celulă a corpului tău și care este arhetipul luminii, este Prezența Puternică AY AM fără limite, iar descalificarea cu care ați acoperit aceste puncte puternice de lumină este această creație umană pe care lumea exterioară o numește lume fizică.

  Dacă, acceptând Prezența voastră puternică AY AM, acceptați Arhetipul de lumină din corpul vostru fizic, atunci, deoarece nu are imperfecțiuni, voi faceți să dispariți ceea ce numiți lumea fizică.

  Dacă vă mențineți atenția fixă ​​pe Prezență, Lumina este intensificată și ceea ce o acopera si o ascunde, sau densitatea cu care aţi acoperit-o, se dizolvă și dispare rapid și sigur. Este Legea vieții!

  Este Legea.

  Nu este o chestiune de credință, este Legea vieții voastre, a întregii vieți.

  Legea vieții este cea care guvernează și viața naturii. Așadar, atunci când bărbații acceptă Prezența puternică AY AM și o apelează în acțiune în viața lor și în lumea lor pentru a produce Perfecțiune, toată Natura trebuie să manifeste și acea Perfecțiune care a fost chemată în Acțiune.

  Acesta este motivul pentru care veți vedea schimbări mari în mediul dvs. Veți vedea, de exemplu, mai multă frumusețe, armonie, o mai bună distribuție a umidității, un echilibru mai mare în toate lucrurile.

  Iubiții mei, oamenii au căutat întotdeauna dovezi ale Existenței sau ale Autorității, dacă doriți mai mult, ale acestor Mari Ființe Cosmice, ale acestor Maeștri Ascensionați, ai Legiunilor Luminii și ai celor care, pentru atât de mulți secole au dat Ministerul lor la Pământ. Ei bine! Există manifestări constante ale Puterii lor, dar oamenii nu le văd sau când le văd, nu le acceptă; dimpotrivă, ei fac tot felul de scuze pentru a nu fi nevoiți să recunoască această lege puternică a vieții și atunci când se întâmplă ceva, ei spun: este hazardul! Bărbații sunt prinși în ignoranța lor din cauza acumulării enorme de îndoială și frică în lumea lor mentală și emoțională.

  Până când bărbații vor lua decizia fermă de a recunoaște Lumina Prezenței puternice AY AM, ei vor rămâne prizonierii acestor îndoieli și temeri.

  Este mult mai bine să greșești uneori în atribuirea unui eveniment activității interne și apoi să notăm că a provenit dintr-o cauză externă, mai degrabă decât să lași să treacă o manifestare a realului, oferindu-i o cauză externă.

  Asta nu înseamnă că trebuie să fii credul, nu, dar dacă nu ai obiceiul să accepți Manifestările cosmice mari și marile puteri interioare, cum poți beneficia de asta?

  Atenția ta, acceptând aceste lucruri, îți creează Puterea.

  Puterea ta de calificare funcționează constant și, dacă nu începi să accepți aceste Marile Activități, ele nu se vor putea manifesta în Viața ta. Puterea Acceptării este un lucru minunat, la fel de mult ca atenția.  

  Dacă doriți să acordați o atenție serioasă Prezenței ta, fiecare dintre voi individual, veți primi toate manifestările de care aveți nevoie, lin, amabil, puțin câte puțin. Apoi vor veni evenimente mai mari care vor sterge toate îndoielile din lumea ta.

  Dragii mei, vreau să simțiți că nu mai sunteți legat în niciun fel.

  Înainte de a adormi, nu ratați sa nvocaţi Legii Iertării pentru orice greșeală făcută, conștient sau nu. Apoi, spuneți: Prezență puternică AY AM, încărcați-mi lumea cu minunata voastră perfecție; în timp ce corpul meu se odihnește sau doarme, faceți ca corpul meu mental superior să-mi inunde ființa și lumea mea cu raze și radiații de lumină atât de puternice încât toată creația umană și toată dizarmonia sunt dizolvate acolo pentru totdeauna.

  Copii prețioși, nu știi încă de ce ești capabil. Chiar sunteți zei, iar atunci când veți simți asta, vă veți cunoaște libertatea completă.

  Să examinăm tocmai cum, în timpul somnului, puteți cere Corpului Mintal Superior să acționeze, sau la Prezența prin Corpul Mintal Superior, pentru a curăța, purifica, și ordona lumea ta, casa și afacarea.

  Vedeți, dragii mei, în timp ce corpul se odihnește sau doarme, nu există nicio îndoială, nici o teamă și nici o rezistență în sinele vostru exterior.

  Dacă ceri Prezența ta să acționeze prin corpul tău superior mental în timp ce corpul doarme, te vei simți adesea, la trezirea, unei Glorii Perfecte care radiază prin tine, în timpul zilei, pe toți din jurul tău.

  Trebuie să înțelegeți că singura obstrucție care există astăzi în lumea voastră acționează în timpul orelor de veghe, prin sentimentele acumulate în corpul vostru emoțional, și pe care îl numim creație umană. Pas cu pas, vă ajutăm să vă recâștigați Suveranitatea, prin Recunoașterea Prezenței voastre. În curând veți fi eliberați de toate obstacolele, chiar și în activitățile voastre din lumea exterioară. Prin dizolvarea omului din tine, nu vei mai acționa într-o lume umană, ci divină. Această lume a activității divine va fi sfera ta de acțiune în viitor.

  Când Epoca de Aur va fi în plină manifestare, nu veți mai acționa ca bărbați, Doar Divinul în voi, Prezența Puternică AY AM, va fi în Acțiune.

  Vă atrag atenția asupra Activității Superioare a Inimii în forma umană, care reprezintă Prezența puternică AY AM în acțiune aici, pe planul extern. Simțiți acest lucru cu tărie și nu mai acceptați că o altă putere decât cea a puternica Prezența AY AM poate acționa aici.

  Studenții se întreabă adesea de ce nu trebue să folosească terminologia veche sau să o amestece cu această nouă explicație dată. Motivul este că puterea în acțiune și eficacitatea acestei explicații date de Saint-Germain rezidă în simplitatea și claritatea sa. Dacă acceptați că în Inima voastră fizică, aici, Prezența voastră puternică AY AM este în acțiune, atunci totul ce care de dorit, toate senzațiile de sănătate, toate posibilitățile de îmbunătățire a condițiilor de viață din jurul vostru acționează direct de Inima voastră.

  Gândiți-vă la acest aspect și dezvoltați acest sentiment în interiorul vostru și veți constata că Puterea în Acțiune este mult mai puternică.

  Chiar dacă cea mai mare parte a puternicei tale prezențe AY AM este deasupra ta, această parte a prezenței care este ancorată în inimă așteaptă doar momentul în care vei oferi-l mai multă atenție, să se crește și să se extinde, și să măturați și să dizolvați tot ce este limitativ și discordant.

  Nu acceptați niciodată să credeți că nu sunteți capabil să apelați Prezența ta în Acțiune cu intensitatea necesară pentru a dizolva rapid tot ce este mai puțin decât perfect. Voi toți sunteți capabili să efectuați apelurile cu intensitatea necesară pentru a avea rezultate imediate.

  Dacă nu ai crede-o, ai amâna doar momentul Eliberării tale.

  Observați, dragii mei, că determinarea voastră este activitatea externă a voinței Prezenței voastre puternice AY AM.

  Așadar, nu este nevoie să intrați în toate stările tale sau să vă smulgeți părul, faceți doar apelurile cu determinare și fermitate și acceptați în sentimentul că Prezența voastră puternică AY AM vă răspunde imediat. Foarte repede veți obține o astfel de încredere și astfel de victorii încât fiecare dintre apelurile tale va aduce rezultate în câteva ore sau într-o zi sau două.

  Ne am văzut asta cu Iubit Godfré. El a fost mult mai timid decât mulți dintre voi și, dacă această transformare a putut fi realizată pentru El, nu există niciun motiv pentru care să nu se realizeze pentru voi.

  Știți că, în cazul Lui, este voia Sa absolută de ascultare, care a fost factorul determinant în Marea Sa și Rapidă Victorie. Bien Aimé Godfré nu a făcut niciodată nicio opoziție; când Lumina Maestrilor ceru-l să facă asta sau acela, el uită de toate celelalte și făcu ceea ce Ea ceru-l să facă.

  Dacă studenții au urmat în mod voluntar și cu bucurie Instrucțiunile prezenței lor, ei ar vedea apariția unor demonstrații grozave, dar ei insistă prea des să-și impună propriile idei. Ei nu sunt conștienți de asta de cele mai multe ori, și Eu nu îi critic, Eu spun doar acest lucru pentru a explica și a scoate la iveală sentimentele care lucrează în unii oameni.

  Tot ceea ce Saint-Germain a dat ca instrucțiune, precum tot ceea ce face, este absolut clar și perfect. Cu toate acestea, mulți își închipuie că pot adăuga lucruri la el sau pot da explicații mai clare. Sunt sinceri și este doar un obicei uman care constă în a crede că cineva înțelege mai bine decât aproapele. De asemenea, preferă să privească pe altcineva să facă lucruri și să critice dacă este necesar.

  Vă rog, iubiții mei, acceptați Instrucțiunile care au fost date și puneți-le în practică pentru voi înșivă și vă veți elibera rapid.

  Cu mare bucurie profit de această ocazie să vă vorbesc de la inimă la inimă.

  Vorbim cu adevărat de la inimă la inimă, și îl veți realiza pe deplin mai târziu. Inima mea funcționează în a ta și este un lucru admirabil să simți pulsațiile inimilor tale binecuvântate: Inimile Prezenței puternice AY AM!

  Te-ai gândit vreodată la faptul că Inima ta nu-ți aparține? Te-ai gândit vreodată la asta? Este inima Prezenței puternice AY AM! Acest lucru nu împiedică unii oameni să creadă că au probleme cardiace. Omul este amuzant uneori …

  În viitor, nu permiteți sinelui vostru exterior să creadă că Inima voastră nu este Inima Prezenței puternice AY AM. Acesta este Adevărul Absolut: nu este inima sinelui exterior, deoarece Inima este ce care vă dispensează Viața și, prin urmare, el aparține Prezenței.

  Acum, să facem raționamentul cu un pas mai departe. Voi acceptați că inima ta este inima Prezenței voastre puternice AY AM. Acum, din inimă vin punctele de lumină care se află în fiecare celulă a corpului tău. Deci și ei aparțin Prezenței puternice AY AM, nu? Spune-mi, ce a mai rămas, care nu aparține Prezenței voastre puternice AY AM?

  Acest este numai ce care acoperieaza Punctele de lumină, adică celulele.

  Este ceva ce încă nu realizezi! Dacă o faci, celulele corpului tău vor asculta la tine instantaneu. Cu viteza fulgerului!

  Dar ai uitat de atâta timp încât ești Stăpânul corpului tău, încât celulele par să te reziste, și ei asume un fel de autonomie pe care, de fapt, nu o au. Ei au luat prioritate asupra ta. Ei te blufa!

  Vedeți, eu folosesc propriile expresii voastre pentru a vă face să vă simțiți cât de aproape suntem de tine!

  Poate crezi că mă cobor daca o fac, dar dacă o faci singur, de ce nu ar trebui să o facem și noi?

  Vreau să te fac să simți că nu suntem foarte departe de tine și vreau să te fac să te simți, înainte de a pleca, că suntem Realitate. Eu Sunt încântat să văd că în Inima ta accepți din ce în ce mai mult Realitatea Prezenței noastre, iar acest lucru înseamnă că din ce în ce mai mult te apropii de Eliberarea ta de tot felul de limitări.

  Acum treceți mâna peste corpul vostru și simțiți Asistența pe care vreau să o ofer.

  „Puternica Prezență AYAM, mătură de pe toți cei care sunt aici orice limităre și consumă toate acestea în flacără consumatoare violet! Eliberați pe toți prin Înțelegerea clară și prin sentimentul că propria lor prezență puternică AY AM este Activitatea Unică în forma lor umană și în lumea lor.”

  O spun încă o dată: „Puternică Prezență AY AM, îndepărtați-vă de aceste forme umane toate lucrurile limitante sau discordante! Disolvați-l rapid și consumați-l în Flacăra Violetă Consumatoare! Puternică AY AM Prezență, scapă conștiința tuturor de toate imperfecțiunile și limitările! Înlocuiți asta cu substanța și inteligența octavei maestrilor ascensionați, că ele acționează cu Puterea deplină pentru a produce marile manifestări ale Prezenței Atotputernice AY AM atunci când ea este chemat în acțiune. Păstrează-ți Suveranitatea în lumea emoțională și dăruiește tuturor această încredere completă și puternică în Prezența lor individuală puternică și în puterea Sa deplină și în capacitatea Sa de a face orice lucru constructiv care-l se cere.”

  Acceptăm că toate dorește doar activități constructive și, prin urmare, chemăm prezența în acțiune în inima fiecăruia, rugându-L să se extindă rapid în corp, în anturaj și în lumea acțiunii, menţinând acolo Suveranitatea sa.

  Vreți cu toții să acceptați și să simțiți acest lucru ca o activitate continuă și atotputernică?

  Îți transmit salutările de la Marele Cor al Maeștrilor Ascensionați, Legiunile puternice ale Luminii, Marile Coruri Îngerice, Marele Devas, Zeii munților, Dumnezeul Aurului și Dumnezeul Luminii.

  În fiecare epocă în care domnea marea perfecțiune, aurul a fost folosit liberal, deoarece aurul este energia vitală pură. Timpul se întoarce pe Pământ, unde oamenii vor folosi aurul, liber, pentru a înfrumuseța și decora casele și monumentele.

  Acceptați astăzi Prezența a tot ceea ce este necesar, încredere, curaj, fericire, bani și tot ceea ce este de dorit. Să acceptăm Plinătatea Prezenței puternice AY AM care inundă lumea cu toate lucrurile bune. Că asta să fie folosit pentru binele tuturor!

  Cunoscând Prezența ta puternică AY AM, nu vă mai puteți simți limitat, totul este acolo! Gândiți-vă la ea!

  Vi se pare ciudat? În inima ta este tot aurul pe care vrei să-l folosești. Știți, iubiți mei, că există trei activități de aur?

– în munți se găsește aur metalic,

– aur lichid care este utilizat într-un mod minunat în perioadele de mare perfecțiune;

– și esența aurului care este viața ta!

  Oricât de serios sunteți, dragi studenți, nu cred că greșesc spunând că nu ați înțeles încă pe deplin că Lumina de Aur, cu care ne v-am recomandat să vă inundați, este însăși esența de la care provine aur metalic.

  Gândește-te la asta, gândește-te!

  Puteți utiliza Aurul în aceste trei forme și există oameni care ucid pentru câteva monede atunci când toate sunt umplute cu Aur tot timpul! Ei bine, este probabil ca acești indivizi să le lipsesc-l oarecum, dar totuși, nu sunt fără asta complet.

  Mă bucur, iubiți mei, că te văd pe toți transformați, glorificați și plini de Curaj, încrezători în cererea ta, în abilitățile tale, a vedea că sentimentul tău este șters de toate limitările, că nu mai există obstacole pe Calea ta, care este inundat de o lumină minunată.

  Reprezinți-ve tot asta, și simte-l profund! Dacă o umbră încearcă să se proiecteze pe această Lumină, spuneți: „Nu, totul s-a terminat, înaintez pe Calea Prezenței mele Puternice AY AM și nu mai există creație umană, a mea sau a celei din altul, care poate intra.”

  Fii ferm! Faceți-o pentru Mine și mai ales pentru voi înșivă.

  Bucuria mea este fără limite de a avea privilegiul de a vă oferi serviciul acestei zile!

  Ia acest sentimentul cu tine până în ziua victoriei tale!

  Ziua în care ne întâlnim în Marile Octave de Lumină, Vom strânge mâna și te voi întâmpina. Între timp, Vă vom ține de multe ori cu mâna în perioada terminală a pelerinajului vostru pământesc, iar prin radiația noastră, vă vom oferi libertate, curaj și încredere în victoria voastră, pentru Dumnezeu, prezența puternică AY AM în voi, este victorie voastre sigura pentru totdeauna!

  Multumesc.

  Elohim Arcturus.

Addendum:

  Este posibil ca oamenii să fie chinuiți de entități nu incarnate. În acest sens, vreau să vă spun că sentimentele tale nu ar trebui să fie lăsate să creadă o clipă că o entitate nu a fost eliminată imediat ce ați emis Decretul. Adesea, cei care fac apeluri pentru a elimina entitățile continuă să le simtă încă prezenți. Cu toate acestea, imediat ce efectuați apelurile în această direcție, entitățile nu incarnate sunt eliminate; este o Lege care poruncește Îngerilor lui Fulgerul Albastru să înlăture orice entitate neincarnate imediat ce este făcut apelul și această Lege nu poate eșua.

  Dacă rămâne vreo îndoială sau sentiment negativ în conștiința unei persoane, voi care observăți acest lucru, puteții a face apelul la prezență pentru a cere să înlăture sentimentul persistent. Astfel, veți oferi un Serviciu excelent celor care încă cred că sunt influențați de entitate.

  Este exact la fel pentru orice limitare.