Arhive categorie: discurs

Paznic Tacut – apeluri

Appels du veilleur silencieux.

1. Ayam, eu comanda ca discriminarea divina a maestrilor ascensionati coboara in Europa si in lume cu viteza fulgerului, ca aceasta corecteaza si anihila orice situatie viciosa, cauze, efecte, inregistrari si amintiri,

si ca ordonă ca toate forțele distructive să înceteze să mai existe în univers pentru totdeauna …

Puternic tăcut Paznic, pune puterea tăceri mari-mari în acțiune și forțează toată creația umană, tot ce nu este de la Dumnezeu să înceteze să mai existe!


2. Iubita prezență ayam eu sunt, și puternic tăcut Paznic, impune tăcerea la toate ritmurile de vibrație din corpul meu cu flacăra miraculoasă a iubirii și a tăcerii cosmice,

și forțează toate forțele distructive și discordante să cedeze …
intensifică în mine și în jurul meu puterea cosmică flăcării al tăcerii cosmice, până la punctul de a impune tăcerea pe orice forță distructivă pentru totdeauna!


3. Ayam Eu Sunt îmbrăcat într-o manta din flacăra tăcerii, puterii și suveranității veșnice a supraveghetorului tăcut!

că dragostea lui miraculoasă și prezența vindecătoare să-mi dea pacea, și să-mi facă puterea victoriei lor invincibile, oriunde ar fi ayam eu sunt!


4. Ayam Eu sunt puterile miraculoase ale Marii Mari Tacere, care cu siguranță îmi dau ascensiunea în actuala încorporare, și sentimentul meu de lor dragoste îi ajută as pe alții să facă ascensiunea fără a trece prin schimbarea numită moarte …

Ayam Eu Sunt ascensiunea miraculoasă a mari-mari tăceri fără a trece prin schimbare numită moarte!

5. Iubit a prezență ayam Eu Sunt, și veghetor puternic silențios! Îi poruncesc ca presiunea și puterea iubirii focului sacru în marea mare tăcere, care este puritatea veșnică, să fie atrase în lumea fizică și să consume neharmonia, impuritatea și imperfecțiunea generată de umanitate de-a lungul secolelor!


6. Ayam Eu Sunt, eu cer ca îngerii de o mare tăcere să vină în mine și în jurul meu, să-și vărce dragostea inimii lor de către mine și să tacă tot eroarea, în atmosferă, peste tot în jur de la mine!
În timp ce corpul meu se odihnește, noaptea, când intru în inima focului sacru al dragostei lui Dumnezeu în marea mare tăcere, îmi voi vedea prezența în fața mea. Mă va învăța despre cea mai mare putere pe care ea poate vărsa oră de oră de către mine,
și vă rog să aduceți amintirea clară a acestei întâlniri în mintea exterioară dimineața!


7. Ayam Eu Sunt legea cosmică a autorității miraculoase de o mare tăcere!

Ayam, eu sunt focul miraculos al mari-mari tăceri!
Eu sunt puterea miraculoasă a mari-mari tăceri și activitatea intensă a energiei sale domnește într-o suveranitate armonioasă!

Eu sunt legea cosmică a puterii miraculoase a unei mari tăceri, care perfecționează totul fără rezistență!

Eu sunt legea cosmică a păcii miraculoase a inimii unei mari tăceri în acțiune!

Eu sunt tăcerea miraculoasă a legii cosmice din lumea exterioară și focul iubirii mele ordonă pacea peste tot!

8. Iubita prezență puternică ayam, cor mare de maeștri ascensionați, mari ființe cosmice, un cor mare de îngeri și un Silent Watcher bine plăcut!

Puneți-mi in victoria invincibilă și totală și lumina Marii Mari Tacere. Eu comanda manifestarea totală a acestei activități de către mine, astfel încât să devin „Un” cu ființele care domnesc Marea Tăcere Mare, astfel încât să devin prezența păcii din Marea Tăcere Mare, și că iubirea și binecuvântarea lor să elibereze umanitatea pentru totdeauna de la discordia milenară!


9. Sinele meu exterior este templul focului al Marii Mari Tacere și îi poruncesc să cunoască și să înțeleagă tot ce este în Marea Tăcere Mare!
Eu sunt legea cosmică a inimii miraculoase a marii mari tăceri și dragostea ei eternă ridică totul în perfecțiune pentru totdeauna!

Eu sunt Legea miraculoasă a marii mari tăceri, și templul meu de viață trage darurile nelimitate de mare mare tăcere pentru a elibera tot pentru totdeauna!


10. Ayam, eu sunt legea cosmică a miraculoasei armuri de mare mare tăcere, iar focul ei strălucitor luminează calea mea și interzice apropierea de orice ar putea să-mi tulbure pacea!

Eu sunt legea cosmică a miraculoasei activități instantanee a focului sacru al unei mari tăceri mărețe. Dragostea și puritatea lui dictează că toți vor fi inundați de darurile lor nelimitate!

Eu sunt legea cosmică a miraculoasei activități a dreptății divine invincibile a Marii Mari Tacere!


11. Eu Sunt – comanda ca sinele meu extern devine legea cosmică a activității miraculoase a mari mari tăceri, astfel încât atmosfera să devină pentru mine o mare oglindă universală în care voi vedea realitatea activității legii cosmice, și lumina va dezvălui și va lumina toate lucrurile prin adevărul mari mari tăceri!

12. Ayam Eu Sunt legea cosmică a puterilor miraculoase al mari-mari tăceri!

Ayam Eu Sunt iubirea nemuritoare și invincibilă și arzătoare al mari-mari tăceri, și eu ordonă ca puterea sa cosmică să pătrundă în octava fizică și să dizolve toată ura peste tot și pentru totdeauna!


13. În numele autorității prezenței puternice care Ayam Eu Sunt și având toate curenții de viață, în numele autorității Marelui Director Divin și în numele Paznic Tacut, eu întreb, eu comand să se impună această tăcere fiecare cuvânt, fiecărui sunet discordant care a pătruns vreodată în atmosfera pământului!


14. Iubita prezență puternică Ayam, și iubitul Paznic Tacut!
Umple atmosfera pământului cu autoritatea și cu forța voastră cosmică, astfel încât toate sunetele discordante sunt tăcute. Ordonez colaborarea din Ariès puternice, Himalaya puternice, Dumnezeul aerului și toate ființele care guvernează curentul de energie în elementul Air.

Mulțumesc, totul este îndeplinit!


15. Eu sunt tăcerea cosmică și puterea luminoasă a Paznic Tăcut care acționează …


Inima mea, poți face un apel complet și pune această lumină și tăcere acolo unde vrei, cu ajutorul tuturor maestrilor ascensionați,

vedeți apelul complet pe care vi l-am trimis …

nota:
Ariès este maestru elementului Air,

Marele Divin Director este un maestru care nu sa încarnat încă și care se va întrupa pentru a completa ciclul actual al acestei umanități …
este un pic cam ca un supraveghetor tăcut sau ca comandant-șef pentru această umanitate … …

Victory 2.

Discurs 2.

  Vă salut în numele vieții și numele puterii victoriei asupra tuturor limitărilor financiare, și vă umple de sentimentul acestei victorii acum!

   Nu ne-ați văzut niciodată în corpurile noastre vizibile și tangibile, dar încă aveți un simț tot mai mare al prezenței noastre și al realității noastre, și această certitudine și acceptare, pe care o aveți de la noi, ne permite să facem pentru voi ceea ce nu are niciodată nu a fost făcut pe această planetă.

  Dacă doriți să vă simțiți profund ceea ce vrem să facem pentru dvs., vă va elibera pentru totdeauna de teama de limitări financiare. Am facultatea nelimitată să umple puterea victoriei în sentimentele tale și o voi concentra și o califică pentru libertatea ta financiară. Nu voi permite forțelor sinistre să vă cufunda de privare. Voi lua această problemă personal și vom vedea cine deține puterea!

  Poate părea curios pentru unii că eram interesați de treburile oamenilor de pe pământ, dar de ce crezi că am lăsat-o pe Venus pentru să vină aici? Dacă nu m-ar interesa bunăstarea ta, n-aș mai fi aici! Acum AY AM-sunt aici, și realizând efortul tău sincer de a te elibera, eu vă acordă ajutorul meu.

  Odihnă, să fie calm și perfect relaxat, și să accepte cu ochii închiși, și în tăcere, sentimentul de putere de victorie, calitatea substanței lumina a Maestrilor ascensionati care umple corpul tau emotional, pentru a fi acolo Constant activ și vă va oferi convingerea al suveranitate de prezență și care puterea vieții răspunde la apelurile dumneavoastră.

  Fie ca toate acestea eu doresc să fac pentru tine, să fie îndeplinite cu plinătatea și viteza de infinit de putere!

  Este admirabil pentru a vedea lumina care este emisă de grupurile de AY AM studenții care sunt răspândite peste tot în lume. Există puțini astfel de studenți, dar sinceritatea lor și loialitatea sunt mari. Apreciem serviciul prestate de acestea, care ne permite să oferim ajutor care nu a putut fi dat fără acest.

  Doresc să repet câteva puncte care v-au fost deja explicate de multe ori și sper să imprim în sentimentele și în intelectul vostru condamnarea care vă va lăsa cu o pace și certitudine pe care încă nu ați experimentat-o.

  În primul rând, dragii mei studenți, trebuie să știți că, prin decrete și apelurile voastre, afirmați suveranitatea vieții! Ce se întâmplă atunci când apelați puternic prezența AY AM în acțiune? Instantaneu, o rază de lumină încărcată cu substanță, inteligență și energie, adică puterea necesară pentru a-ți îndeplini apelul, începe activitatea pentru a te elibera de condițiile de creație umană.

  Dacă ați înțeles corect acest lucru, dacă îl vizualizați în mod clar, dacă îl simțiți profund, dacă aveți o convingere fermă, atunci apelul la prezență manifestă în mod necesar suveranitatea prezenței vieții.

  Trebuie să faceți fiecare apel cu certitudinea că ați pus în acțiune legea vieții, că eliberați energia sa puternică pentru a produce ceea ce vă doriți și acesta este adevărul! Cu toate acestea, acumularea de creație umană s-a format, în jurul punctelor de lumină în structura fizică, un câmp de forță, o condensare a sentimentului care neutralizează acceptarea dată de intelect și previne primirea unui răspuns instantaneu Recurs. Vorbesc mai exact despre corpurile voastre fizice, despre corpurile voastre de carne. Puterea luminii acționează mai rapid în corpurile mentale și emoționale decât în structura fizică, pentru că acesta din urmă este umple de o discordie densificată care constituie un campul important de forță.

  Regret că atât de mulți dintre voi nu și-au exprimat încă intensitatea sentimentului necesar în utilizarea flacăra violet pentru a vă elibera.  Ați realizat foarte mult, cu siguranță, dar trebuie să utilizați flacăra violet cu o intensitate mult mai mare în sentimentul dumneavoastră dacă doriți să contracara activitatea acestui câmp de forță în jurul tău. Eliminați disconfortul și teama cu o intensitate calmă și profundă în determinare atunci când apelați consumatoare de flacără Violet în acțiune. Dacă veți apela puterea de flacără violet consumatoare în acest fel, veți vedea o schimbare rapidă, imediată, deoarece puterea de acțiune, în plus față de calitatea Victoriei, care este a mea, va fi apoi încărcate în sentimentul dumneavoastră.

  Acțiunea ta trebuie să fie mai puternică, nu în aspectul său exterior, ci printr-un sentiment de putere interioară mare și calmă. Trebuie să introduci puterea deplină a Marii tăceri. Puterea de purificare a vieții în acțiune va acționa apoi în tine ca o respirație mare, care va matura departe trupurile voastre, împrejurimile, afacerile tale, purificarea-le aproape instantaneu.

  În învățăturile trecute, ideea a fost că ceva trebuia să fie dobândit, sau că ceva ar trebui să fie cultivate. Adevărul este, de fapt, că structura luminii este acolo, prezente, intacte în tine, și că este suficient să se dezbrace punctele de lumina prin dizolvarea densitatea cărnii, cu violet flacără consumatoare, și că atunci ești liber!

  Observați cum înțelegerea puternică pe care Saint-Germain v-o aduce contrazice vechile instrucțiuni și, în același timp, înțelegi de ce atât de mulți oameni găsesc că este dificil să accepte acest adevăr măreț. Ea se opune atât de multe lucruri care au fost și sunt încă în curs de spus în altă parte. Dar asta nu înseamnă că Saint-Germain greșește, dimpotrivă! El este cel care este adevărul care respinge ceea ce alții au învățat din ignoranță, chiar dacă intențiile lor au fost bune.

  Amintiți-vă că nu ați primit niciodată instrucțiunile unui maestru ascensionati complet liber. Ai avut doar câteva afirmatii ale lui Isus iubit, care au fost transmise la tine, și chiar dacă aceste afirmatii au fost repetate cu mare dragoste, nu ve au avut înțelegerea deplină a înțelesului lor, nici convingerea profundă că acestea sunt Adevărul, și nici un sentiment intens de putere în acțiune pe care ei cer pentru a produce demonstrațiile pe care trebuie să le producă.

  Acum, mulțumită simplității și puterii maiestuoase a acestei instrucțiuni, sunteți acum în poziția de a inversa condițiile trecutului. Toți cei care au încercat, au avut dovada realității acestor adevăruri profunde.

  Te îndemn să-ți monitorizezi sentimentele și să verifici dacă simți cu adevărat ceea ce spui, indiferent dacă simți sau nu în concordanță cu atenția ta. Pe măsură ce începeți apelurile, întrebați-vă: „chiar sunt atent la ceea ce gandesc și ce spun, chiar simt ceea ce spun?” Veți vedea că în 99% din cazuri, simplul fapt de a vă pune această întrebare vă va forța sentimentul de a vă urma atenția. Îți spun asta pentru a-ți reaminti de puterea atenției tale.

  Uită-te la cartă în primul rând, și să se concentreze atenția asupra prezenței puternice AY AM de viață. Apoi, prin închiderea ochilor sau nu, referiti imaginea mentală a realității tale Atotputernicul. Procedând astfel, veți simți sentimentul că va intra în apelul dvs., iar Trinitatea acțiunii puterii vieții va fi activă pentru a vă atrage tot ce vă trebuie. Amintiți-vă că Trinity of Action este sentimentul în corpul fizic al prezenței iubirii, înțelepciunii și puterii, acest este viziune, atenție și senzație, care este puterea lui calificare. Armonia vieții, care este combinația dintre aceste trei puteri ale prezenței puternice AY AM-Dumnezeu în acțiune-se va manifesta întotdeauna cu apelul tau conștient.

  Când practicați aceste activități puternice, prin apeluri care provin din formele dumneavoastră fizice, amintiți-vă întotdeauna că responsabilitatea dumneavoastră este limitată la apelul. Răspunsul și acțiunea în sine nu vă aparțin! Trebuie să păstrați armonia înainte, în timpul și după apelul, știind că responsabilitatea materializare se referă numai la puterea vieții pe care o apelați pentru a face serviciul!

  Este doar corp mental superior singur, care este cel care primește apelul dvs., care este inteligența dumneavoastră de ghidare și care este puterea care manipulează razele puternice ale luminii și curenții puternici de energie. Corpul mental superior poate, fără limite, să folosească inteligența, puterea și lumina universului și să le pună în acțiune oriunde vă aflați în acest univers, pentru a produce rezultatele matematice exacte care vă vor oferi libertate și o multime.

  Deci, eu vă spun din nou: în măsura în care cererea dumneavoastră va fi mai ferm și mai vesel, veți vedea manifestări mai importante ale ceea ce vă cereți. Dar mai presus de toate, iubitii mei, nu lua aparențele prea în serios!

  Acesta este semnul că plecați de la acceptarea prezenței voastre. Dacă se întâmplă acest lucru, opriți-vă, calmați-vă și întrebați-l pe puternica prezenta AY AM pentru a scăpa de acest sentiment de neputință. Când sunteți ferm din nou în pace și în liniște, reluați solicitarea.

  Am decis că nu un singur student sincer AYAM, oriunde ar fi el, nu va mai fi tulburat de sentimentul că apelurile sale nu sunt auzite. Ați avut cu toții multe manifestari în răspunsurile la apelurile dvs., inclusiv sute dintre ele pe care probabil nici nu le-ați dat seama. Oricum, eu sunt hotărâtă să vă dau o oarecare satisfacție și acest lucru va fi victoria luminii pentru studenții AYAM din întreaga lume.

  Iubitii mei, chiar dacă se pare că ai avut dificultăți în cererea dumneavoastră și în controlul de lumea ta individuale, vreau să știi că rezultatele generale care au fost obținute în ultimii trei ani sunt considerabile. Aceștia sunt ani de pregătire și fructele lor vor depăși orice a fost văzut vreodată pe pământ. Noi singuri suntem autoritatea în această privință, deoarece vedem rezultatele pe care nu le vedeți! Știm exact totul despre curenții tăi de viață pentru că avem înregistrarea sub ochi.

  De ce crezi că sunt acum în fața ta în atitudinea asta aproape agresivă? Asta pentru că voi sparge tot ce a mai rămas din om în corpul tău emoțional. Nu va mai fi nici o interferență cu înflorire a luminii de prezența ta de viață prin corpul fizic, ca răspuns la apelurile dumneavoastră pentru manifestarea de perfecțiune și tot ceea ce doriti.  Vrei să accepți această condamnare în sentimentele tale? Lucrările pregătitoare sunt complete, putem acționa definitiv și, crede-mă, veți vedea rezultate. O să vezi că ți-am spus adevărul!

  Nu uitați, totuși, că aveți, de asemenea, un rol de jucat. Ai puterea infinită a vieții să rămâi fericită și victorioasă pentru totdeauna, dar dacă, în ciuda a ceea ce îți oferim, te duci înapoi lumea veche în tine, și în această atmosferă antică întrebându-ve ce vei face mâine, dai puterea de a acestor lucruri umane care practic nu au nici o. Nu lasa aceste sentimente de tristețe, depresie sau lipsa în tine, și apăra teritoriul dumneavoastră prin luarea poziție cu prezența dumneavoastră puternic AY AM. Nu contează dacă nu aveți un penny astăzi, dacă vă puternic prezența AYAM poate da 50.000 euro mâine.

  Ah! Unii oameni cred că mâine nu vine niciodată! Așa că nu ar trebui să spun mâine, dar acum! În realitate, nimic din toate acestea nu există: ieri, astăzi sau mâine sunt încă aici și acum! Cel mai important lucru este că nu există doar acum! Limitările de o oră în urmă nu mai poate fi preocupat de tine acum! Amintiți-vă acest lucru în efectuarea apelurilor: daca ați fost deposedat ieri de tot, poate acest să aibă ceva de a face cu puterea al prezență care este puterea universului? Prezența AY AM poate armoniza circumstanțele umane pentru a crea alte circumstanțe care vă va umple cu această abundență divină care părea să fie difuzate departe de tine.

  Iubitii mei, poate că nu ai înțeles încă asta! Ați fost de acord să dați putere lumii aparențelor externe, care are doar puterea pe care o oferiți, deoarece se referă doar la lumea voastră individuală. O vezi acum? Vreau să explic încă o dată de ce lucrurile par să te limiteze: în cazul în care, prin puterea de atenția acordată aparentelor care vă limitează, vă Turnați energia în aceste Apariții, sunteți singurii responsabili! Nu aveți nevoie pentru a face acest lucru, și puteți în orice moment retrage atenția de la aceste apariții limitarea și puneți-l pe prezența puternica AY AM în cazul în care aceasta trebuie să fie. Astfel, atentia ta nu va mai putea vedea limitările acestei lumi de aparitii care nu are nici o putere pana cand te uiti la ea! Ai mai auzit-o de multe ori, dar acum te voi umple cu condamnarea mea pentru asta!

  Iubitii mei, antrenează-te să fii alert! Aveți grijă de tine și de grupul dumneavoastră cu puterea de prezență pentru a vă face toate de alertă, și pentru a da atenția numai la cuvintele care provin de pe discurse. Apoi intelectul, sentimentul și viziunea-atenție și calificare-va converg armonios și să reunească forța care este scris off spre tine să-l dețină într-o acțiune toate puternic în sentimentul, vostru pentru a vă servi în mod constant.

  Suntem foarte hotărâți să vă de facut obtine libertatea; fi la fel de determinată ca și noi! Pledăm pentru cauza libertății voastre. Dar nu doar asta; De asemenea, oferim energie, substanță și calificare, care va intra corpul emotional tau pentru a vă elibera, dacă nu abate de energie de la acest serviciu. Dacă puteți accepta ceea ce am umple în sentimentele tale, aceasta vă va elibera de la orice limitare financiară pentru totdeauna!

   Ia timp acum pentru a ridica constiinta la efortul pe care îl facem prin crearea unui proces de purificare în tine, care va produce victoria ta financiară. A venit timpul să înțelegeți că acest puternic AY AM prezență care vă face inima bate este puterea nelimitată a lui Dumnezeu. Această prezență puternică răspunde la toate apelurile tale și proiectează razele sale puternice de lumină, substanță, inteligență și energie pentru a produce rezultatele dorite. Este legea de propria mișcare de viață pe care vrea sa ve ai conteaza  numai pe dumneavoastră prezență puternică AY AM de viață.

  Această prezență este atât puterea supremă în lumea ta individuală și în întreaga univers. Vă spun sincer că, dacă ați înțeles că dumneavoastră superior mentale corp poate duce aceste Mighty și invincibil curenții de lumină și energie, v-ar ști fără îndoială că este imposibil ca nu ar avea un răspuns la apelurile. Dacă rămâneți ferm și ireductibil în acest adevăr, atunci convingerea deplină și atotputernică că apelul dumneavoastră la prezența vieții declanșează puterea infinită a universului pentru a efectua prin formele dumneavoastră fizice serviciul solicitat, va fi a ta.  Atunci tot ce trebuie să faci este să păstrezi armonia în sentimentele tale atâta timp cât este nevoie pentru a opri acțiunea calificarilor discordante, iar victoria luminii îți va oferi o mulțime de tot ce ai nevoie.

  Pentru ultimii treizeci sau 40 de ani, mulți au căutat să servească lumina și nu știu să o facă. Acum, declarând aceste decrete puternice și afirmatii puternice (și dacă poți, de lucru în grupuri), faci, pentru lumea, cel mai mare serviciu posibil. Marile valuri de lumină care sunt emise de grupurile voastre sunt un lucru minunat și prodigios! Este un serviciu magnific, care merge dincolo de înțelegerea umană; ne permite să vă ajutăm și să vă sfătuim până când puteți vedea acest lucru pentru tine.

  Puteți avea o încredere deplină în prezența dumneavoastră puternic Ayam că toarnă pe tine, fără limite, puterea lui, ajutorul său și binecuvântările sale, și apoi în maestrii Ascensionați. Schimbări semnificative apar rapid în întreaga lume. Acestea se datorează intervenției active a ființelor cosmice, Maestrilor Ascensionați, și legiunilor de lumină care se unesc pentru a răspunde la apelurile dvs. Noi nu rostesc cuvinte în aer, intervenim prin dizolvarea și consumarea substanței descalificate pe care agenți forțelor sinistre concentrează pentru acțiunile lor distructive.

  Printre altele, zeița luminii a dizolvat definitiv vortexele războiului din Europa. Tratăm substanța de mult ca tine mâner aluat de pâine în lumea ta, cu diferența că acțiunea noastră este infinit mai rapid și mai puternic.

  Imaginați-vă un cerc mare care ar reprezenta atmosfera Pământului și în care ar fi toată substanța descrisă ca discordie, modele distructive și imorale și care exercită presiuni asupra umanității. Apoi imaginați-vă un dispozitiv mecanic mare care ar proiecta Atotputernicul mare foc de artificii al lui Dumnezeu, flacăra triplă, și să avanseze în acest cerc de substanță descalificată prin devorarea ei-cu alte cuvinte prin dizolvarea acestuia și consumatoare, și pe măsură ce progresează. Acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce s-a făcut.

  Este Marii ființe cosmice care au pus puterea Triple Flame în acțiune pentru a consuma substanța, produsă de discordie și excesele sexuale ale bărbaților, si care se întoarce asupra lor presiunea terifiantă sale. O mare parte din această substanță descalificată a fost consumată și acest lucru vă poate oferi o idee despre puterea luminii cosmice și a ființelor înalte care o canalizează. Când Life spune: „mergeți înainte!”, aceste ființe pun în acțiune puterea vieții, care este flacăra spontană, flacăra triplă, și de îndată ce substanța descalificată intră în contact cu acea flacără, aceasta este dizolvată și consumată. Unii dintre voi vor putea ocazional să vadă această activitate a luminii cosmice din cer, uitându-se la ea din unghiul de 45 de grade.

  Au fost acordate noi dispensații, ceea ce va permite activarea operațiunii.

  Fără apelurile dvs., dispensațiile rezultate și activitatea noastră, umanitatea ar fi rămas la nesfârșit în ghearele forței sinistre pe care a generat-o de milenii.

  Când mă uit la oameni să calculeze numărul de ani în care trăiau într-o Incorporare, nu pot să zâmbesc, deoarece ați trăit pe Pământ de mii de ani. De fiecare dată când iei un corp, dacă știai cum să o faci, ai putea găsi, de asemenea sub comanda ta, Tineretul și Frumusețea.

  Numai acumularea de substanțe discordante în sentimentele tale te împiedică să înțelegi tot ceea ce ți-a fost deja învățat. Aveți în mâna voastră Sceptrul puterii care vă va permite să vă dați corpului aspectul pe care îl doriți. Se pare ridicol pentru noi, dar pe măsură ce vă scăldați în această substanță descalificată care acționează sugestiv și pernic, vă permiteți să fiți dominat, doar cu o mică durere sau probleme.

  Nu fi descurajat! O fabulă spune: „De o sută de ori despre meseria puneți opera ta!” Dacă nu reușiți prima dată, începeți din nou și începeți din nou! Nimic nu vă poate lipsi de Libertatea voastră și ceea ce nu veți putea face în trei ani, veți putea să o faceți în cinci sau în zece! Ce importanță, chiar dacă este nevoie de patruzeci de ani! Care sunt patruzeci de ani în comparație cu mii de încorporări care ți-au permis să acumulezi această discordie!

  Permiteți-mi să vă spun: nu veapreciați încă suficient toate puterea și binecuvântările pe care le-ați primit. Dă drumul trecutului! Permiteți puterii și perfecțiunii luminii să vă inundă!

  Contemplați Carta: vedeți cum curge puterea și perfecțiunea vieții în corpul vostru și acționează în fiecare moment. Nu ezitați să vă dați puterea deplină prezenței voastre pentru a vă perfecționa trupurile, pentru a vă armoniza lumea ta prin Extinderea puternică a radiației Sale. Această prezență este suverană, poate controla tot ceea ce vă privește. Nu mai stați în primejdie! Fiți puțin mai fermi, puțin mai hotărâți, puțin mai luminați în conștiința voastră, știind că această Putere pe care o numiți în Acțiune este Invincibilă, că nimic uman nu o poate opri, nici în voi, nici în jurul tu.

  Fă ca armonia să domnească în sentimentele tale. Iritarea sau tulburarea în corpul tău emoțional este o forță de repulsie, asta împiedică lumina să circule, asta este ceea ce o respinge. Nu este o chestiune de oameni, locuri sau circumstanțe, este calitatea universală a energiei care acționează. Dacă doriți să fie un puternic magnet care atrage în lumea ta tot ceea ce poate fi de dorit, atunci trebuie să se răspândească în mod constant dragostea și binecuvântările divine peste toate viețile.

  Trebuie să refuzi să accepte probleme în sentimentele tale. Trebuie să refuzi să se supere. Trebuie să refuzi tot felul de bârfe! Apoi veți descoperi că puterile luminii infinite inundă lumea voastră cu Gloria perfecțiunii lor, umplându-vă abundent cu toate lucrurile bune!

  Îți repet asta cu o condamnare pe care nu o știai, pe care o taxez cu o putere specială care va rămâne activă constant în lumea ta. În radiația puternică care te învăluie chiar acum, simti că este păstrată permanent și în acțiune nelimitată.

  Ați devenit ființe noi, pline de a merge și de a înțelege, și aplicati acum tot ce v-a fost explicat pentru a vă produce libertatea veșnică.

  Pentru cei care au primit ritualul, vreau să spun că v-ar face o greșeală de a nu-l urma. Când omul ia frâiul, și vrea să-și exercite propria autoritate, se duce imediat la pierderea lui și nu primește rezultate. Grupurile care nu au urmat ritualul lor s-au dezintegrat. Dacă marile ființe vă cer o ușoară ascultare, nu este de a împiedica voința ta liberă. Simțiți-vă liniștiți! Vei avea destul timp să folosești această voință liberă. Dar astăzi libertatea planetei și umanitatea sunt implicate, și ar fi mai bine să respecte cererile noastre, dacă doriți să aveți rezultate rapide. Când marele director divin a cerut ca ritualul să fie respectat și folosit, avea motive bune și știa de ce a cerut-o. Prin utilizarea ritualului, veți primi direct radiația Maestrilor Ascensionați, cuvintele lor și puterile lor care produc rezultatele rapide.

  Vă felicit pe fiecare dintre voi pentru fermitatea și perseverența lor pe calea luminii. Avansați în Mastery, cererea dumneavoastră devine mai puternic, și credința dumneavoastră în acțiunea luminii ca răspuns la apelurile dumneavoastră crește. Serviciul pe care îl oferiți crește pe măsură ce deveniți mai umili înainte de prezența vieții. Curând, Gloria lui îți va umple lumea.

  Toți aveți dorințe lungi și mari pentru lumea voastră. Stai aşa, continuați! Cu o putere și viteză de care nu aveți nici o idee, legea acționează pentru a produce manifestarea acestor dorințe mari și puternice. Păstrând armonia în mod constant pentru a vă purifica lumea, veți vedea că aceste realizări se vor întâmpla cu viteza și puterea fulgerului albastru.

  Cine ancore aceste dorințe mari și irezistibil în tine? Este puterea și activitatea vieții, care a răspândit perfecțiunea sa, forta lui și puterea sa. Aceste dorințe mărete ale inimii tale sunt dorințele prezenței tale. Trebuie doar să-ți păstrezi atenția asupra prezenței tale puternice AYAM timp suficient pentru a-i permite să-și dea seama, și astfel să manifeste suveranitatea vieții într-o acțiune exterioară perfectă. Acest lucru se întâmplă chiar acum cu o forță și de viteză care te-ar încânta, și vă va oferi nelimitat curaj și tărie dacă ați putea vedea ca noi. Ai putea apoi rezista cu ușurință toate aparițiile care sunt în sau în jurul umanității.

  Fie ca curajul tău să fie suprem! Sunteți copiii luminii, și în serviciul dumneavoastră la lumină vă apropiați de momentul în care puterea luminii începe să se pună la dispoziția dumneavoastră. Veți avea o astfel de putere, astfel de pace și de asigurare, că cererea dumneavoastră va fi invincibil.

  Du-te înainte în puterea luminii care este a ta! Nu permiteți nici o sugestie umană să vă priveze în lumea voastră individuală a Atotputernicului acceptare a puterii voastre. Nu intrați niciodată în discuții despre acest lucru cu nimeni, dar rămâne în slava acestei fericirea, curajul și puterea deplină a convingerii noastre că am taxa în tine acum.

  În tăcere, sunați la puterea ireductibilă a luminii pentru a-i lua suveranitatea în viața voastră, în corpurile voastre și în activitățile voastre. Fie ca el să doboare, din comoara prezenței voastre, o mulțime nelimitată de bani sau orice altceva necesar pentru serviciul luminii.

  Țineți minte că prezența vieții nu impune nici o limită pe tine. Dacă aveți nevoie de 50.000.000 de euro, puterea luminii le va produce la apelul dvs., dacă rămâneți ferm și inflexibil în cererea dumneavoastră.

  Acceptați convingerea noastră si a trăi cu ea, și respinge toate sugestiile de sinele personal ta uman, sau altele, care ar încerca să intre în tine să se agațe de unele probleme care încă mai există. Fii ferm, dragii mei, la toate formele de sugestie umană: atmosfera este plină de ea! Știați că substanța care a fost consumată în atmosfera Pământului este doar substanța sugestiilor umane? Aceste sugestii umane vor rămâne acolo atâta timp cât există bărbați imperfecți. Nu va fi posibil pentru a opri aceste sugestii și efectele lor, până când fiecare ființă umană este ridicat în perfecțiunea de prezență AYAM. Numai atunci va orice dorință imperfectă, de a face o sugestie discordante sau limitata, sa dispar.

  Atâta timp cât toți oamenii nu  va sunt ascensionati, va trebui să țină seama de sugestii umane.  Nu trebuie să-i accepți, totuși!

  Ziua este apropie atunci când va fi atât de ferm în înțelegerea noastră a legii de prezență puternică AYAM că nici o sugestie umană va fi capabil să pătrundă în lumea ta și produce efecte.

  Cu toată bucuria și fericirea pe care o reprezint, vă întreb dacă vă dați seama că victoria noastră nu este doar victorie. Victoria noastră este o fericire nelimitată în manipularea razele luminii pentru a produce perfecțiunea peste tot!

  Am turna o parte din viața mea în voi și ești acum o parte din mine. Adaug Prudence astfel încât să nu faci ceea ce Victory nu ar face, dar, de asemenea, ve trebuie să fie responsabil! Dacă nu mă dorești în lumea voastra, spune-o, spune „pleacă!”, și nu va fi nicio bătălie. Mi se pare că nimeni de aici nu vrea ca eu să plec, dar ia aceasta Prudence cu voi, pentru a nu mai face orice greșeli !

  Dragii mei, bucuria este motorul vieții. Când efectuați apeluri, lăsați-o să fie întotdeauna cu această fericire care realizează că apelul este infailibil, pentru că este puterea vieții, puterea luminii, puterea în acțiune care vă inundă și vă controlează complet. Este prezența că sunteți Cine folosește forma umană pentru a face un apel, și prezența puternică AYAM și Intelligence care acționează astfel pentru a produce rezultate sunt invincibila putere de lumină și de inteligență că nici o circumstanță ființe umane nu pot limita. Gândiți-vă mereu la asta, Cugetați la această idee și veți vedea cât de puternică și definitivă va deveni asigurarea voastră. Aplicația voastra va fi mai energic și rezultatele tale mai repede.  Amintiți-vă întotdeauna că sunteți, că sunteți în mișcare și că trăiești în mod constant în Radiation de această prezență puternica AYAM care face inima ta bate, și că această prezență este puterea și lumina de această inteligență Atotputernic că proiectează și că păstrează întregul univers în formă.

  Este imposibil să fie separate de această prezență-este imposibil ca tu nu primesc în lumea ta fluxul puterii sale, atâta timp cât veți funcționa într-un corp fizic. Scapă de toate îndoielile despre această putere care te inundă în fiecare moment și vei produce perfecțiunea!

  Nu mai fi influențat prin sugestii umane. Frica nimic în această lume de apariții: este neputincios! Uită-te la ceea ce se întâmplă atunci când spui cu puterea și puterea de convingere pentru toate limitarea circumstanțelor umane: ești neputincios! Pur și simplu și instantaneu ve interzice orice care este limitarea de la intervenind în lumea ta. Și dacă vă întrebați puternica prezență AYAM că această comandă să fie permanente și că aceste limitări nu intra în lumea ta din nou, atunci veți obține cu siguranță o forță vie, care va respinge toate sugestiile și limitările. Ei nu vor mai fi capabili să acționeze, să vă limiteze, să creeze suferință sau suferință. Și veți vedea că o putere tot mai mare va aduce vindecarea instant și libertatea individuală în toate circumstanțele.

  Mai este un punct pe care vă rog să-l ascultați cu atenție, pentru că este important. Unii studenți sunt supuși unei forțe care îi împiedică să participe la grup, sau la lider, sau la efectuarea apelurilor. Este ușor de explicat: forțele sinistre încearcă să vă distragă atenția de la predare și de proiect pe tine o substanță care vă împiedică să senzație de bună radiații care provine de la grup, liderul și serviciile.

  Dacă sunteți dedicat grupului, liderului sau serviciilor, veți câștiga libertatea și veți vedea că aceste dificultăți dispar.

  Cei care lucrează împotriva extinderii acestei învățătură sunt cu adevărat nefericiți. Au acumulat discordie de mult timp, si ea le conduce pentru a face acest lucru, și în ziua în care acțiunea lor negativă se întoarce împotriva lor, ei vor vedea consecințele teribile. De fapt, ei nu sunt în fata ființele umane, dar în fata puterea infinită a luminii cosmice, care este determinată să ridice viteza de vibraţie al planetei, și nimic și nimeni de pe pământ nu se poate opune astăzi. Deci, să fie pe garda ta și vegheați, așa cum a spus Isus: nu puteți veghea o oră cu mine? Și toți au adormit. ” Nu, glumesc! Veți veghea în mod clar în conștiință, și veți vedea că dispărea definitiv unul câte unul, toți indivizii care sunt suporturile forței sinistre în același timp în care lumina cosmică declanșează acțiunea sa puternică și își ia suveranitatea pe pământ, pentru că bărbații trebuie să fie liberi din nou.

  Cei care sunt destul de nefericit, prea egoist sau prea ignorant pentru a înțelege imensa binecuvântare că această instrucțiune reprezintă pentru umanitate nu va fi capabil de a schimba nimic despre acest adevăr, care înaintează. Totuși, trebuie să luăm în considerare aceste circumstanțe care sunt în lumea aparențelor și să scăpăm de ele, și asta facem noi. Timpul pentru avertismente și răbdare a trecut. Trebuie să acționăm! Cosmic Light a vorbit! Această lumină cosmică despre care vorbim aici nu este doar ceea ce se numește de obicei lumina cosmică universală. Este lumina cosmică emisă de focul central de lumină, inteligență și putere care sprijină acest sistem al lumilor și sunt conduse de ființe mari a căror putere și inteligență sunt de neconceput uman.

  Marile ființe cosmice care constituie această putere dirijată conștient și proiectată a luminii cosmice, știind că această instrucțiune AY AM este singura cale de a elibera umanitatea, au spus: „toate opoziția față de această lumină trebuie să înceteze!” Prin urmare, trebuie să punem legea în acțiune, să executăm ordinul primit și să punem capăt tuturor opoziției.

  Astfel, lumina a luat măsuri în sferele de guvernare și consumă concentrațiile îngrozitoare de magie neagră care provoacă și susțin traficul de droguri, traficul alb, homosexualitatea si comerțul cu sex, orgii, alcoolism, producția de mașini de război, pseudo sau contra-inițiere, etc.

  Toate aceste practici sunt descoperite unul după altul și denunțat public înainte de a fi dizolvate și consumate. Ei vor dispărea de pe planetă în același timp cu persoanele care le susțin.

  Continuați să dea decretele dumneavoastră puternic pentru purificarea Pământului, atmosfera sa și toată viața de pretutindeni, și să lasa la înțelepciunea și puterea de ființe cosmice și Maestrii ascensionati în acțiun acestor mari raze de lumină, care va face Serviciul solicitat. Marea schimbare va veni fără luptă pentru cea mai mare binecuvântare a întregii omeniri.

  Iubitii mei, fii recunoscător pentru marele privilegiu care este al tău astăzi. Continuați să-l utilizați și a pus totul înapoi în mâinile puterii de înțelepciune și lumină. Efectuați doar apeluri pentru perfecțiune, și lăsați marea putere a luminii să efectueze acțiunea necesară pentru a manifesta această perfecțiune. Chiar dacă acțiunea fizică este necesară pentru împlinirea actului, este, de asemenea, legea care o manifesta.

  Marile ființe cosmice așteaptă, oră după oră, pentru a da un răspuns la apelurile dvs., dar trebuie să efectuați apelul. Nu vor face nimic dacă nu faci apelul.

  Când spui apelul sa fac penetra raze de lumină în guvern, posturi oficiale și tot ceea ce legate de direcția de afaceri umane, razele luminii instantaneu intra în scopul desemnat, pentru a stabili Ordinul și Dreptatea divină.

  Dacă vă întrebați de ce ființele cosmice nu acționează din proprie inițiativă, noi spunem: nu este afacerea lor! Te-ai pus în aceste condiții dificile și este de până la tine pentru a obține de către. Vă putem aduce ajutorul nostru, și este de a vă ajuta să ieși din ea că această înțelegere magnific este dat omenirii. Pentru ca ea să simtă nevoia de a face chemarea la viață pentru să fie eliberată de discordia pe care ea însăși a creat-o.

  Amintiți-vă acest lucru: bărbații nu vor fi niciodată scutiți de obligația de a efectua apeluri pentru a avea mai multă perfecțiune. Dovezile sunt acolo, bărbații au făcut greșeli și pentru a le corecta, ei trebuie să apela o putere care poate face acest lucru. Barbatii nu mai au puterea sau curajul de a face acest lucru singur, și de aceea ei trebuie să apela de viață și de marile ființe pentru ajutor. Energia oamenilor a fost risipită până la punctul în care sunt acum: fără curaj și fără voință.

  Astăzi, totuși, grație ajutorului pe care l-au adus Maeștrii înălțați, mii de studenți AY AM câștigă înțelegerea care îi ține ferm sub prezența lor puternică AY AM, și ei se eliberează. Ai nevoie de noi pentru asta. Nu poți să o faci fără noi. Maestri Ascensionati ai spus: „Ai prieteni puternici!” Nu este frumos? Nu este o realitate frumoasă? În lumea fizică căutați adesea prieteni și ați fost în mare parte dezamăgiți și uneori chiar și cei care v-au promis prietenia lor s-au dovedit a fi dușmanii voștri cei mai mari inamici. Aceasta este instabilitatea umană.

  Această instabilitate nu există în ordinea divină. Omenirea va cunoaște din nou ordinea și dreptatea și prietenia divină în perfecțiunea lor adevărată și puternică. Când unul dintre noi vă spune: AYAM eu sunt prietenul tău, el rămâne pentru totdeauna.

  Vă spun astăzi, AYAM eu sunt prietenul tău! Ține minte asta! Dacă te confrunți cu un chin, gândește-te la prietenul tău victorios! AYAM eu sunt stăpânirea și Victoria vieții! Nu există nici o circumstanță în lumea peste care nu am măiestrie și victorie.

  Încerc să te fac să te simți acum că și tu ai o asemenea măiestrie și o victorie asupra ta, asupra tuturor circumstanțelor care privesc lumea ta; că le puteți armoniza și de a face domnia perfecțiunea vieții în deplină suveranitate pentru totdeauna.

  Victory.

Victory 1.

Victory, discurs 1.

  Legiuni mele al lumină iubite! Voi, care vă doresc Victorie – voi, care numiți Victorie – voi, care ați fost de multe ori victorioși – eu vin la voi să vă înconjoară cu o intensitate mai mare a flacării mele de Victorie Cosmică, o intensitate mai mare a flacării dragostei de Venus, cu o intensitate mai mare a flacărei mele cosmice de iertare, și eu conștient numesc toată forța cosmică pe care o poți suporta,  să ve umple de plinătatea victoriei mele cosmice și să o răspândesc prin tine!

  Când apel puterea cosmică a victoriei cosmice-forța cosmică a victoriei cosmice-trebuie să rămâi conștient de ceea ce dorești pentru națiunea ta și pentru Europa; pentru tot ceea ce este lumina, trebuie să ne gândim la Victoria luminii pentru toată viața din universul înconjurător.

  Când dai această poruncă, propriul tău Sphere de acțiune se umple de aceeași Victorie și înainte de a se răspândi, 60% din ceea ce ai cerut rămâne în jurul tău. Prin urmare, persistând în Apelul pentru Victoria Cosmică mea a Luminii cosmice a Iubirii lui Venus, deveniți neapărat ceea ce cereți pentru Viață în general.

  Permiteți-mi, iubiții mei, să vă arăt cum acționează energia omenirii și care este ceea ce, în lumea exterioară, a îndrăznit să-și ia puterea asupra curenților de viață ai altora pentru a-i arunca în războaie și în suferință: este doar sentimentele rele care perturbă plexus solar al unor indivizi.

  Victoria luminii, pe care vă atrag atenția, iubitii mei, este forța cosmică în atmosfera Pământului, care vine fie de la soarele fizic, fie de la mare soare centrală, și de la octavian de la maestrii ascensionati și ființe cosmice  Luminii, iar această forță cosmică este infinit mai mare decât energia tuturor organismelor întregii omeniri a planetei.

  Vă atrag atenția asupra sursei Victoriei, către autoritatea victorioasă, către forța și puterea luminii cosmice care cunosc doar victoria! Dacă eu te umple de puterea mea terifiantă, nu va avea nici un alt efect asupra ta decât Victoria luminii. Nu impuneti alte calificări: dacă ceva deranjant s-ar manifesta în tine sau în jurul tău, ar fi propria ta creație umană, nu lumina pe care eu emit în tine.

  Este esențial ca o descărca de energie să aibă loc aici. Trebuie să măture țara cu toată forța sa cosmică pentru a forța forțele distructive și planurile distructive de a înceta acțiunea lor asupra ființe și resurselor !

  Forța puterilor cosmice pe care AY AM eu încarc în atmosfera fizică trebuie să ancoreze în jurul fiecăruia dintre voi o acțiune mai dinamică a puterii luminii de care aveți nevoie pentru a vă menține protecția și a vă asigura victoria.

  Dacă vrei victorie, trebuie să fii hotărâtă să o iei!

  I va oferă pentru a va scăpa de limitările umane, dar dacă după ce ve întorci în lumea exterioară și să accepte din nou discordie și sugestii de cei din jurul tău, nu vă puteți aștepta să repet același operație săptămâna următoare! Legea cosmică nu permite acest lucru, pentru că atunci ai acorda victoriei pentru a discordiei.

  Dar dacă, după ce eu v-am îndepărtat limitările, persistați în acceptarea victoriei voastre și a victoriei mele și a victoriei luminii cosmice în acțiunea sa cosmică în întreaga națiune și în lume, atunci este posibil ca alte ființe mari să se alăture în Eu și te ajuta prin oferindu-vă victoria lor, de asemenea. Fiecare dintre voi poate deveni în această națiune și în Europa o putere a victoriei la fel de mare dorește. Puteți fi ușa deschisă prin care mai mult sau mai puțin victoria mea poate înflori pentru a dizolva acest egoism uman care a încercat să înrobească oamenii din aceste țări.

  Din această zi, iubitii mei, apelați la forța cosmică a iubirii mele cosmice, forța cosmică a iertării mele cosmice, forța cosmică a victoriei cosmice care va impune tăcerea asupra egoismului în sentimentele umane, și care o va dizolva, după ce spulberă toate creațiile umane de un fulger al luminii.

  Toate acestea sunt doar vârtej de energie în diferite locuri.

  Afirmațiile tale sunt ca sunetele clopotelor care trec prin atmosferă. Decrete tale AY AM pentru Victoria cosmică produc o forță cosmică care rezonează prin atmosfera Pământului și trimite în jos din inima marelui soare central puterea victoriei care este împlinirea planului divin. Recunoscând această victorie, declanșați o putere nelimitată de lumină cosmică.

  Știu, dragi mei, că este mult mai confortabil să stai acasă, și nu te obosi pentru a repeta toate apelurile! Dar dacă vă confruntați cu forțe care vizează doar să vă distrugă, nu este stând liniștit în „casa”, care le va împiedica să intre în casa ta.

  Va veni un timp când ați înființat un Force-vive prin acțiunea dinamică a energiei voastre vitale, dată în Decretele, unde veți putea direcționa această Energie spre o împlinire dată. Dar, în prealabil, trebuie să dobândiți cunoștințe conștiente și o anumită expansiune a Luminii Cosmice în voi !

  Înainte de a le-ați îndeplinit aceste două condiții, nu există nimic pe această planetă plin de distrugere care vă poate salva, că numai cunoașterea și acceptarea de prezența dumneavoastră puternic AY AM primul, și apoi decretele și apelurile tale la ființe Cosmic.

  Cei care au făcut acest lucru pentru câțiva ani deja simt că au o putere mai mare. Ei sunt răsplătiți de prezența acelei Puteri care trece prin trupurile lor datorită decrete, și care se află în atmosfera din jurul lor pentru protecția și victoria lor.

  Îți binecuvântesc și felicit pe fiecare dintre voi că continuați să utilizați în mod dinamic Flacăra Violet Consumatoare!

  Persistă! Nimic nu poate înlocui Decretele Flacarii Violete! Nimic nu poate înlocui comanda voastra și angajarea autorității vieții prin declarația verbului creativ AY AM – Eu Sunt! Nimic nu poate înlocui asta!

  Producția de perfecțiune Future, pentru tine și pentru umanitate, depinde de utilizarea acestui mare verbul Creator AY AM – Eu Sunt, acțiunea și utilizarea autorității de curenți de viață proprii, controlul conștient al sentimentelor tale, adică armonie tale permanentă. Aceasta este ceea ce va produce împlinirea tuturor dorințelor inimilor voastre!

  Dacă îți pui prezența glorioasă AY AM mai presus de toate, toate perfecțiunea planetei și universul pot fi atrase de tine. Dă această prezență dragostea ta, recunoștință și de acceptare. Utilizați autoritatea sa mare pe viață prin enunțarea cuvântului AY AM – Eu Sunt, și apoi decret ceea ce vrei să ajungi aici de la prezența ta iubit.

  Marea putere cosmică, pe care maestrii Ascensionați și ființele cosmice o posedă pe acest pământ, provine de la autoritatea al AY AM – marele cuvânt Creator AY AM – Eu Sunt. Toți cei care au obținut libertatea și puterea perfecțiunii trebuie să fi înțeles acest verbul și au folosit autoritatea vieții lor și a liberului testament înainte de a se bucura de libertate, atingerea victoriei Înălțării și posibilitatea de a avea puterea Cosmic pentru completare decretelor date de curenții lor de viață.

 Te încurajez să faci un experiment. În viitor, adresați-vă prezenței dumneavoastră că ea se asigură că nu vă pronunți nici un cuvânt care să nu recunoască Victoria voastra luminii și Victoria luminii în Europa și în lume.

  În relațiile dumneavoastră, cel mai bun mod de a ajuta reciproc este de a spune, „eu accept doar victoria ta în acest-sau că!”

  De asemenea, gândiți-vă la următoarele: „AY AM – Eu Sunt Victory pentru pământ”.

  Eu am luat decizia de a rămâne în atmosfera Pământului până când Victoria luminii și-a luat suveranitatea permanentă asupra Pământului.

  Eu recunosc doar Victory, pentru aceasta este natura mea. Aceasta este tonic meu pentru libertatea ta în această lume. Eu sunt Victoria lui Venus, precum și cea a Pământului. Este imposibil pentru mine să manifest altceva decât Victory. Eu complet nu știu nimic care nu reprezintă Victory. Aceasta este singura dată când pot folosi cuvântul „imposibil”, pentru că este imposibil pentru mine să știu altceva decât Victory, deoarece aceasta este natura mea!

  Dacă creezi o forță vie recunoscând doar forța victoriei mele cosmice, vei atrage în sfera ta de acțiune ceea ce este serviciul de curent al vieții mele pe pământ, puterea mea a lui Venus.

  Acceptând forța cosmică care se răspândește de la marele soare central și soarele fizic prin ființele cosmice care guvernează acest sistem al lumilor, veți atrage, de asemenea, Victoria lor.

  Ei, ca și mine, știu doar Victory!

  În timp ce în lumea ta exterioară, o mână de praf spune, „eu nu sunt victorios!”, aveți mai presus de tine întreaga ierarhie, eu însumi, prezența ta puternic AY AM și corpul tau superior mentale care pretind doar victorie! Deci ești victorios! Și praful uman va intra pur și simplu flacăra violet pentru a fi purificată: atunci când se întoarce la lumină, acest praf va trebui să devină, de asemenea, victoria mea!

  Iubitii mei, acceptă doar forța victoriei mele cosmice, dragostea mea cosmică, iertarea mea cosmică în tot ceea ce faci, și prin acțiunea legii cosmice, curentul meu de viață va intra în tine și flacăra mea va consuma automat tot ceea ce este Nu dragostea și iertarea inimii mele!

  Ce se opune victoriei luminii? Egoismul, care păstrează substanța într-o rată vibrațională care nu este auto-luminoasă, adică divin Light. Când chemați forța cosmică a victoriei mele cosmice în circumstanțe date, acest egoism uman trebuie anihilat. Acest egoism este cauza tuturor discordiei care este doar o umbră înainte de flacăra mea.

  Dacă orice materie densă interferează între voi și Lumină, nu ar fi dificil să o arzi. Ori de câte ori nu apare Victoria Luminii, când Flacăra Mea este chemată în acțiune, voi consuma orice substanță calificată de egoismul uman.

   Eu Sunt încrezător că prezența voastră puternică AY AM și toate marile ființe vă vor aprecia apelurile către forța cosmică a victoriei cosmice a flăcării violet consumatoare care forțează Victoria luminii mele și flacăra mea cosmică a victoriei cosmice să intre în posesie și să domine suveran cu putere deplină, peste tot!

  Iubitii mei, tot ceea ce doriți să vedeți manifest trebuie să fie mai întâi acceptat de sentimentele tale și să fie declarate de către dumneavoastră AY AM decrete!

  Nu este suficient să-și dorească lucruri cu un sentiment intens: dacă nu a fost necesar pentru a face afirmatii cu verbul Creator AY AM, de ce ar fi fost dat de cunoștințe de acest verbul? De ce ai fi înzestrat cu puterea cuvântului dacă nu ar fi indispensabil?

  Și aici „, în ceea ce privește aplicarea dumneavoastră practică, este ceva ce trebuie să-și amintească din nou. E minunat să stăm liniștiți și să citim discursurile. Acest lucru trebuie făcut în fiecare zi, pentru că cu cât citești mai mult cuvintele Maestrilor Ascension, cu atât mai mult semnificația și puterea lor sunt fotografiate pe celulele organelor tale, cu atât mai mult perfecțiunea lor va acționa în energia substanței al lumii tale. Dar lectura nu înlocuiește decretele de pronunțare și porunci conștient.

  Poți să stai și să citești toată ziua și să fii înălțat în ceruri: acest te-ar ridica la noi și ne-ar permite să te inundăm cu dragostea și puterea noastră, dar dacă acumulezi acest în tine și în jurul tău, fără să-l regizezi prin decrete în obiectiv determinat, tu încă nu s-ar fi respectat legea vieții, care cere ca tu răspândirea perfecțiunea vieții în planul fizic.

  Dorința unor indivizi de a refuza să dea AY AM decrete este o anumită formă de egoism: ei doresc să păstreze puterea și energia pentru ei înșiși, în timp ce legea cosmică spune: „răspândirea perfecțiunii în această lume, care este pe moarte în întuneric.”

  Unele puteri ale vieții nu sunt și nu va fi niciodată dat la un individ care nu vrea să uite de sine exterior suficient de lung pentru a-i permite să dea poruncile vieții și de a folosi cuvântul mare Creator AY AM de care el posedă putere pentru Serviciul de lumină în favoarea tuturor vieții în restul universului.

  De multe ori auzim: „Ei bine! Dacă aș putea să-mi pun treburile în ordine, aș fi într-o poziție mai bună de a-mi face serviciul la lumină-dar nu pot face acest lucru atâta timp cât mă regăsesc în necazuri.” De fapt, exact de asta ai necazuri! Pentru că dacă ai vrut să uiți egoismul tău, problemele tale și treburile tale personale suficient de mult pentru a da decrete AY AM pentru libertatea de milioane de oameni, problemele tale și lumea ta ar fi inundate cu tot ajutorul pe care le ve dau și chiar de 50% mai mult, și că s-ar dizolva problemele tale, deoarece 60 la sută din energia al decrete dumneavoastră ar acționa în propria afacere!

  Iubitul meu, voi vorbi cu tine sever și acest lucru va da, probabil, un timp de greu! Elevii de multe ori se întreabă de ce apelurile lor nu au produs rezultate mai repede, și de ce acest lucru sau că sau așa ceva sau altceva nu este stabilit încă…

  Trebuie să vă spun despre acest lucru, și este adevărul pe care am spus, că, atunci când intelectul începe să supra-analiza de ce apelurile nu acționează, atunci atenția dumneavoastră este fixat atât de intens pe tine că nu dai nici o șansă prezenței tale și Maestrilor Ascensionati să acționeze.

  Cel mai simplu mod de a perfecta de sinele exterior este de a da toate dragostea de inima ta pentru a vă puternic prezența AY AM și complet uita corpul fizic, chiar dacă ve trebuie oferă îngrijire rezonabilă de curățenie, mâncând adecvate alimente și să doarmă suficient. În afară de faptul că, intrați în acțiune și să dea serviciul dumneavoastră pentru restul universului, pentru astfel bucuria și puterea de expansiune de lumina si dragostea de prezența ta AY AM și maestrii Ascensionați vor avea posibilitatea de a răspândi prin tine și se dizolvă toate vo e limitări umane!

  Prin păstrarea atenției asupra voi , acumulezi energie în și în jurul corpului fizic și în treburile tale, și asta este ceea ce îți formează limitările. Las-o baltă! Ordonați-vă atenția să se concentreze pe prezența AY AM și stați acolo suficient de mult pentru a permite prezența dumneavoastră să treacă plinătatea autorității sale și puterea lui de perfecțiune în tine, fără oprire, din cauza tensiunea din corpul tău, fluxul energiei divine, și distrage-l pentru a hrăni obiceiurile vechi de primejdie și sentimente de limitare umane.

  Orice primejdie este egoism, prezent sau trecut.

  Nu cerem nimănui nimic. Și nu criticăm sau învinuim pe nimeni, așa că nu vă duceți în lume și spuneți oamenilor că necazurile lor sunt egoismul lor. Nu! Te-am rugat să spui: „AY am-eu sunt Victoria ta! și aceste dificultăți nu vor mai putea acționa în tine!”

  Oamenii vor vedea că nu-i învinovățești și nu-i critici. Dimpotrivă, ei vor simți că îi ajutați să-și ia ceea ce doresc inimile lor.

  În această lume plină de erori din jurul tău, nu vei rata oportunitățile de a pune următoarele în practică.

  Când Vezi greșeli, nu spune, „este urât!” sau unele observații care constituie având o opinie, dar spune: „AY AM-eu sunt forța cosmică a victoriei cosmice al Victory și puterea luminii care transformă acest lucru în perfecțiune! Îl forțez să intre în violet flacără consumatoare. Măreața Victory, ține-ți suveranitatea aici pentru totdeauna!”

  Nu lupta cu imperfecțiunea, nu se răzvrătesc împotriva ei, nu au nici resentimente, nici aversiune-dar pur și simplu da porunca noastră pentru ca acest să fie transmutată și atmosfera ta va rămâne liber! Formează obiceiul de a înălța tot ceea ce contactezi în perfecțiunea luminii prin utilizarea autorității propriului tău curent al vieții, forța cosmică a propriei tale prezențe, pentru a obliga tot ce este greșit să devii forța și Perfecțiunea cosmică a victoriei al luminii, fie în tine, în altele sau în stradă!

  Nu comentați niciodată asupra a ceea ce este necurat sau imperfect. Acest lucru nu este obligatoriu. Dimpotrivă, puteți folosi întotdeauna porunca pe care tocmai v-am dat-o și veți fi liberi și veți da libertate și victorie tuturor vieții!

  Exersați acest lucru și chemați flacăra violet în acțiune, și veți vedea că toată această creație umană și egoismul dispar în indivizi.

  Vă voi da acum mijloacele de a controla sentimentele discordante în altele, va rugam sa studiati acest lucru cu atentie pentru a intelege pe deplin aceasta. Când ește cineva neamabil cu tine, uneori ai o izbucnire bruscă de nemulțumire. Când sunt rostite cuvinte enervante sau discordante, atunci când cineva încearcă să provoace o discuție în termeni neamabili, în loc să arunce petrol pe foc prin opoziție, argument sau discuție, este mai bine să se transforme la puternica prezență AY AM și corpul mental superior al individului, pentru a le trimite dragostea ta și spune: „prezență puternică AY AM, înconjoară corpul de această ființă din brațele tale, locuri mâinile tale pe plexul solar, calmeaza sentimentele sale și le dizolvă , și nu permite nici o discordie să fie proiectate pe orice parcelă de viață.”

  Corpul mental superior va răspunde și de a preveni energia discordante de la a fi aruncat din nou, pe tine, sau că se spune cuvintele discordante creeazănd probleme în atmosfera din jurul tău.

  Prin obtinerea în obiceiul de a face acest apel și vizualizare, mai degrabă decât acceptarea discuțiilor cu oameni furioși sau neamabili, va ve ajuta aceste ființe, precum și pe tine însuți. Te vei proteja și vei ajuta corpul mental superior să preia controlul deplin asupra individului.

  Ar fi un mare ajutor pentru alții, pentru tine și pentru tot ceea ce este în atmosfera din jurul tău, dacă ai vrut să creezi acest obicei și, astfel, să-ți construiești o forță vie pentru câțiva ani. De asemenea, ar fi bine să adăugați vizualizare al prezența luminos unui maestru ascensionați.

  Mulți dintre noi v-au atras deja atenția asupra faptului că cea mai mare parte a energiei, armonioasă sau nu, este localizată în regiunea plexului solar. Este în partea centrală a corpului că alimentele sunt digerate, și este în cazul în care energia este acumulat, și locul ăsta trebuie să fie riguros controlate și păzite.

  Atunci când forța sinistră reușește să perturbe sau irita tine, este întotdeauna în zona stomacului că ea proiectul său de atac. Acest lucru este în cazul în care iritarea și sentimentele rele pot dezvolta și să fie intensificate.

  Prin vizualizare prezența luminoasă a unui maestru ascensionati în spatele vostru sau a altora, cu mâinile plasate pe plexul, aveți un cale sigur de a păstra controlul nu numai al sentimentelor tale, ci și al celor ale altora.

  Odată ce ați creat obiceiul de această vizualizare, veți vedea minuni se întâmplă.

  În analiza finală, este controlul energiei în tine, în altele și în atmosfera din jurul tău, care constituie stăpânirea vieții. Fără acest control, nu există nici o măiestrie.

  Unii dintre voi deja au o prindere mare lor. Ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a controla o cantitate de energie care ar fi proiectat spre tine de către o persoană cu o energie construi-up în jurul lui, care ar fi brusc iritat. În acest caz, trebuie să încercați să ajute această persoană prin apelarea prezența, corpul mental superior, un maestru ascensionati-preferabil toate cele trei împreună-astfel încât acestea să plaseze brațele lor de lumină în jurul individului, împiedicând energia sa de a fi proiectate pentru a perturba perfecțiunea vieții.

  Personal, nu ai dreptul să manipulezi energia altora.  Trebuie să-ți controlezi propria energia, și să chemi prezența, corpul mental superior și Maestrul ascensionati pentru a-i ajuta pe alții să-și controleze propria energia. În acest fel, nu veți avea niciodată conflicte. Egoismul uman va începe să se dizolve, iar corpul mental superior va prelua controlul și îi vor încuraja pe alții să colaboreze cu voi în tot ceea ce contribuie la împlinirea planului divin.

  Știi de ce ființele umane nu au obținut încă perfecțiunea pentru care au făcut adesea rugăciuni foarte sincer și pentru foarte mult timp? Acest lucru se datorează faptului că s-au rugat cu capul, nu cu inima, și apăsând rugăciunea lor cu toată forța de energie acumulate în jurul stomacului. Asta e tabăra inamicului. Doar inteleg tot ceea ce este turnat în stomac: este o fântână fără fund, o situație fără ieșire – un butoi de Danaïdes!

  Stomacul nu este niciodată mulțumit. Nu contează cât de bine alimentele pe care le pune în, după o jumătate de oră, o oră sau două, va trebui să înceapă peste. În cazul în care organismul rămâne fără hrană timp de douăzeci și patru de ore, toată lumea este alarmat: bietul om! N-a mâncat azi! Ar fi un lucru mare pentru mulți oameni să postească un pic din timp în timp!

  Toate aceste alimente turnat în stomac se acumulează în jurul lui o formă de substanță și energie care trebuie să fie controlate. Cel puțin suna tot ce mananci cu lumina si da prezenta ta o șansă de a folosi acest lucru pentru a produce perfecțiunea în tine și în jurul tău.

  Aș dori să văd toți studenții puse în practică sfatul pe care l-am dat: trimiteți dragoste și doar dragoste pentru prezența și corpul mental superior al altora. Fă ca și copiii mici care nu arata decat capul oamenilor când au multă lumină în jurul lor. Copilul doar acordă atenție acestei Radiații de Lumină și neglijează complet forma fizică. Iată ce a însemnat Domnul Isus prin aceste cuvinte: „Nu te uita niciodată la nimeni în carne.”

  Este corpul mental superior și prezența ființelor care trebuie văzute. Există aici Lumină și Perfecțiune și, pe măsură ce faceți acest lucru, atenția dvs. fiind asupra a ceea ce este perfect, si fotografiați automat acea perfecțiune pe propriul tău carne.

  Iubitul Iisus nu a spus doar că nu ar trebui să vedem oamenii din aparențele lor, și prin sentimentul nostru corpului fizic – dar multe alte cuvinte care nu au fost niciodată publicate sau care au fost doar parțial repetate.

  Vi se spune că Isus a spus: „Lumina trupului este în ochi și dacă ochiul tău este unic, tot trupul tău va fi inundat de lumină!” Cuvântul ochiul a fost stabilit pentru AY AM, și totuși acesta este termenul – AY AM – pe care El la folosit de fapt în timpul slujirii Sale. Aceasta înseamnă că, dacă atenția este asupra prezenței AY AM, Unul, Lumina Sa va curge în voi și prin voi fără obstrucție și, dacă acest lucru este menținut suficient de lung, corpurile voastre și atmosfera din jurul vostru vor deveni auto-luminos.

  Am venit astăzi să vă dau explicațiile despre controlul energiei al plexul solar. Dacă eliminați toate nivelurile de vibrații discordante în voi – în jurul vostru și în cele pe care le contactați, prin această menținere armonie, veți face corpul vostru mai mult și mai strălucitor.

  În lumea exterioară, puteți vedea deja cât de clar și frumos tenul tau este. Este prin utilizarea de flacara violet consumatoare, și concentrarea pe lumina pe care le-ați realizat acest lucru. Prin spune decrete cosmice, carnea ta începe să fie transmuta în substanță-lumină. Continuând să anihileze egoismul în tine și alții, Victoria luminii se va manifesta în tine prin mai multă frumusețe și tineret în apariția corpului tău fizic.

  Datoria cea mai esențială pentru un AY AM student este de a cuceri controlul energiei sa situat la plexul solar, și pentru a ajuta pe alții să-l atingă, de asemenea. Acest lucru nu se face prin discuții mai mult sau mai puțin nervos sau conversații. Nu trebuie să simțiți iritații la cea mai mică provocare.

  Saint-Germain a spus: „Ființa umană care nu are control asupra ei este mai periculoasă decât un animal din junglă!” Pentru că animalul ar distruge numai corpul fizic să o mănânce, dar acești indivizi se distrug insisi, și nu ezită să distrug vehiculele altora în timp ce distrug Armonia lumii înconjurătoare.

  Dacă ceva iritant începe să vibreze în plexul tău, apucă-l și ordonează-l să intre în Flacăra Violet Consumătoare, și să nu mai chinui Viata.

  Cereți Elohimilor de pace să vă înfășoare în paltonul de aur, să vă înconjoare cu brațele Sale și El vă va da Victorie. Toți maeștrii ascensionați au folosit acest mijloc, și voi, de asemenea, veți ajunge la eliberarea voastră, mai ales dacă acordați aceeași asistență oriunde ați merge.

  Calificați toate Apelurile pe care le faceți la Iubirea Prezenței voastre cu Flacăra Iubirii Maeșterii Ascensionați, pentru că nu trebuie să vă expuneți să vă recalificați cu discordanță, energia voastra pe care ați cerut-o în înălțime. Trebuie să declarați că armonia care vine de la prezența voastră este indestructibilă sau umpleata cu conștiința maeștrilor ascensionați.

  Aici este un punct periculos care nu a fost înțeles de ființele umane: Energia prezenței voastre nu trebuie folosită de forțele distructive. Dragi iubiți, este esențial să circulați în această lume prin menținerea păcii și rămânând izolată de activitățile din afară, oferind asistență tuturor celor care caută o cale către lumină, pentru că ei sunt, fără îndoială, la fel de sincere în dorința lor de a face bine. Este posibil să nu fie studenți AY AM și poate fi una dintre mii care vor să trăiască într-un mod constructiv.

  Toti acesti oameni, veți putea să le ajutați folosind mijloacele pe care vi le-am indicat astăzi. Dacă reușiți să păstrați controlul complet al energiei voastre, armonie în sentimente și în minte pentru câțiva ani, atunci vom fi capabili, fără nici un pericol pentru voi, să veniți în Corpurile noastre vizibile și tangibile și să vă dăruim Utilizarea energiei extra pe care o vom aduce.

  Ceea ce vă spun este foarte important: nu ascultați aceste cuvinte astăzi să le uitați mâine și să nu le puneți în practică.

  Nu neglija să dai Apelul pentru Forța Victoriei Cosmice și Protecția celor Zece Mii de Soare.

  Eu numesc Victoria Cosmică a Forței al tăcerii mari-mari, și vă înconjoară în Radiația și Presiunea Invariabilă a Soarelui Cosmic.

  Fie să simțiți această prezență vie – și respirația vie a flacării forței cosmice a păcii cosmice! Victoria mea, flacăra mea cosmică a Iubirii Cosmice, iertarea și victoria vor curge prin tine și vor locui cu tine. Veți fi îmbrăcați. Va va precede. Va fi pentru voi un Sceptru de Putere, o haina de Protecție și suveranitatea Cosmică a tuturor lucrurilor pe care Inimile voastre le-au chemat în manifestație pentru realizarea Planului Divin și pentru Libertatea tuturor acelora și a tuturor celor pe care îi contactați.

  Fie ca Franța, și prin Franța, Europa, să fie eliberați de tot ceea ce nu este Lumina! Că se ridică  în libertatea lor cosmică! Forța Cosmică a Flacării mele Cosmice se va răspândi în aceste țări și va înlătura tot ceea ce a înțepenit aceste popoare în primejdie.

  Că Flacăra Cosmică a Victoriei Cosmice îți impune tăcerea peste tot ceea ce este război și că toți cei care sunt în Apărarea Națională primesc o Radiație de Lumină specială pentru ea servi!

  Dragii mei, vă mulțumesc!

  Răspândiți în jurul vostru tot ceea ce ați primit de la prezența voastră și de la Maeștrii ascensionați.

  Fie ca toate egoismul și discordia să fie anihilate din toate Curentele Vieții! Fie ca Victoria mea să vă preceadă și să vă însoțească pentru totdeauna!

  La revedere – va iubesc și va binecuvântez!

  AYAM – Eu Sunt Victory.

Jesus 1

Preaiubitul Iisus, discursul nr. 1.

  Este în plenitudinea iubirii mele că mă adresez din nou vouă, prin intermediul marii raze de lumină și sunet, pentru a direcționa în mod conștient raza de vindecare față de fiecare dintre elevi.

  Voi mentine aceasta radiatie de putere vindecatoare in fiecare zi timp de doua saptamani.

  În timpul slujirii mele pe dealurile din Iudeea, am activat memoria latentă în înregistrările interioare ale omenirii și acest serviciu continuă până în ziua de azi.

  Vreau să fac clar tuturor studenților că, înainte de o vindecare se face, am fost întotdeauna intim conștient de: „Ay am – Eu Sunt singura prezență de vindecare”,

și de când am fost acestea prezență fără limite, am avut dreptul, puterea și abilitatea, prin această prezență, de a ordona orice activitate mentală externă să tacă și să asculte prezența. 

  Așa că atunci când vorbeam cu oamenii, vorbeam, cu această autoritate a prezenței AY AM că stiam as singura inteligență și singur putere în acțiune – sau care ar putea acționa, pentru că am fost conștient de activitatea mentală externă a anturajul meu.  

  As am spus mai înainte, a fost doar atunci când am început să spun: AY am-eu sunt învierea și viața, că amploarea misiunii mele și mijloacele de împlinire a fost dezvăluit în întregime pentru mine.

  Punctul pe care insist astăzi este că, în fiecare dintre studenții se află aceeași prezență puternică AY AM că am invocat pentru a manifesta perfecțiunea acestei prezențe puternice.

  Oamenii din acea vreme au numit-o miracole. Cu toate acestea, vă asigur că a fost pur și simplu punerea în aplicare și utilizarea legilor cosmice care vă înconjoară și care poate fi pus în acțiune cu constient comanda.

  Greșeala făcută de studenții care întârzie stăpânirea lor, este de a menține senzația că mint sau că sunt greșite prin declararea în sine perfect, sa în timp ce nu a fost încă perfecțiunea manifestată în aspectul lor sau activitatea lor.

  Prin propria mea experiență, trebuie să vă spun sincer că trebuie să recunoaștem singura prezenta, inteligență și putere, atunci trebuie o revendica as noastra în fiecare gând și în fiecare activitate: acest lucru este singurul cale pentru atrage această perfecțiune puternic în aparentelor extern, și pentru a putea utiliza el în activitate.

  Faptul că perfecțiunea nu este încă manifestat în aparență nu este un motiv pentru a renunța la lege și de a pretinde perfecțiunea ca a ta.

  Oricine, care este înzestrat cu o inteligență medie, trebuie doar să se gândească pentru un moment pentru a realiza că energia, principiul vieții pe care îl angajează este Dumnezeu, prezența puternică AY AM. Această prezență, această putere și această energie, această perfecțiune sunt, prin urmare, permanente prin natura lor.

  Trebuie să pretindeți aceasta prezență puternică în activitatea dvs., și astfel, constient, veți pune-o în acțiune în viața dvs., în mediul dvs. și în afacerea dvs.

  Astăzi, ca și în timpul slujirii mele, lupta financiară este amară. Cu toate acestea, prin folosirea și direcția conștientă a energiei și substanței puternice care vă înconjoară din belșug, aveți mijloacele de a atrage la tine tot ce aveți nevoie. Toate acestea sunt în opulența divină omniprezentă.

  Cu cuvântul AYAM, îl puneți în acțiune pentru împlinirea ordinii voastre conștiente.

  A fost unul dintre primele și cele mai puternice lucruri care mi-au apărut în conștiință: capacitatea mea, care este capacitatea fiecăruia, de a caracteriza această energie puternică, de a o îndruma în mod conștient pentru a produce tot ceea ce pare necesar.

  În acest fel, energia poate produce pentru utilizarea voastra de aur, bani, valută, alimente, îmbrăcăminte, locuințe, mijloace de transport, sau orice puteți cere conștient.

  Fiecare lucru poate apărea, în ordine conștientă, determinată, daca știm că cererea conștientă este făcută și realizată prin prezența AY AM. În mod natural, ea posedă omnipotență și autoritate de a da, pe propria substanță, forma care este solicitată.

  Trebuie să fie conștienți de faptul că sunteți prezența AY AM întotdeauna activ, și apoi, trebuie să știți că prin această realizare, ai devenit un magnet care atrage fără eșecuri toate activitatea universului. Și această activitate vine la tine, pentru a face ceea ce-l întrebi.

  Singurul motiv care vă poate face să credeți că acest lucru nu este cazul este îndoială: un sentiment de inconștiență de incertitudine cu privire la abilitatea și autoritatea voastră, adică la o îndoială cu privire la omniprezența ayam activitate.

  Astăzi, în calitatea mea de a fi trecut prin procesul complet de realizare, vă asigur că este privilegiul meu și bucuria mea de a vă explica, cu alți maeștri ascensionati, aceste legi simple, dar puternice și invincibile în activitatea lor.

  Ei vă va oferi libertate și suveranitate asupra tuturor acestor lucruri, care le par as munți de obstacole pe drumul tau.

  Dacă persistă în acceptarea și utilizarea acestor legi, veți găsi că veți obține stăpânirea asupra celor patru elemente, pământ, apă, aer și foc.

  Prin a deveni conștienți de „flacăra divinității tale”, tu acționați cu cel mai înalt element, care este focul și adevărata activitate a spiritului.

  Utilizarea conștientă a flăcării este, în ceea ce privește cunoașterea luminii, ce ca activitate conștientă este, în raport cu subconștientul.

  Elementul natural al sufletului tău este flacăra. De aceea străbunii iubeau focul și soarele. Atâta timp cât putem angaja și conduce această flacără consumatoare, avem o mare putere la dispoziția noastra. Când cineva devine conștient de faptul că unul posedă suveranitatea asupra celor patru elemente, trebuie doar să înveți cum să-l folosești, pentru a vedea că poți controla furtuna cu fulgere, controla apele și a traversa focul fără daune.

  Ai vrea să-mi spui cum poți folosi un singur lucru înainte să știi că există, înainte să știi că poate fi folosit, și înainte să știi că ești capabil să-l folosești?

  Este prin experiență în utilizarea unui lucru pe care unul devine invincibil în utilizarea acestui lucru.

  Vreau absolut să vă fac să înțelegeți că vă învățăm exact aceleași legi pe care le-am pus în practică și că toți cei care ajung la statul înălțat trebuie să angajeze.

  Doar ajunge să cunoască aceste legi, le folosesc, și să fie convins că prezența AY AM că sunteți este inteligența, puterea și autoritatea care poate directe de energie conștient prin activitatea externă a minții tale.

  Deci, nu vă fie frică să-l folosească pentru a vindeca, pentru a binecuvânta, pentru o preda, și pentru o împărtășim cu alții.

  Ștergeți pentru totdeauna din mintea ta ideea că ar putea exista egoism în acceptarea conștientă a direcției de prezență AY AM.

  Nu contează ce vrei, daca este pentru a deveni mai capabil și mai puternic să binecuvântezi. Nu poate exista egoism în dorința pentru aceste Realizări superioare și pentru această Perfecțiune.

  Este o mare greșeală să credem că trebuie să întârziem propriul progres din cauza altora. Fiecare persoană trebuie să atingă perfecțiunea prin propriul său efort conștient în acest minunat mod de cunoaștere.  Nimeni nu poate crește sau realiza pentru alții, dar toți, puteți da ajutor imens pentru alții, prin realizarea cu intensitate pentru cel pe care doriți să-l ajute că: „AY AM – Eu Sunt singura prezență și inteligență care acționează în această persoană”, și puteți califica această afirmație cu ceea ce persoana pare să aibă nevoie cel mai mult.

  Datoria principală a fiecărei ființe este de a oferi închinarea și iubirea prezenței unice puternice AYAM – Eu Sunt – prezentă peste tot.

  Acest lucru dovedește că este un privilegiu fericit să vă iubiți așa-zisul dușman pentru că „AY AM – Eu sunt – Unul, prezența reală și activitatea de pretutindeni”.

  Dacă ignoranța activității exterioare a minții pare să fi creat tulburare, durere și limitări, atunci puteți să înțelegeți că această creație eronată nu are putere singură. Este greșit pentru individ să mențină această aparență, acordându-i o putere pe care nu ea posedă.

  Dacă ați avut nenorocirea de a crea disarmonie, tulburare, limitări, nu vedeți că numai voi, prin puterea prezenței voastre AY AM, flacăra consumatoare, trebuie să cereți în mod conștient Legea de iertare în Actiune, și a consuma cu Flacăra Vieții că sunteți, toate greșelile pe care le-ați creat în lumea voastră?

  Acest lucru vă arată în mod clar cum ar trebui să procedați pentru a vă elibera lumea de toate mizeria și greșelile pe care le-ați făcut.

  După aceea, veți apărea ca un soare, o lumină a vieții veșnice, a tinereții, a frumuseții și a opulenței, care va folosi cu efect instant sceptrul puternic al prezentei puternice AY AM – Eu sunt – că sunteți.

  Este important să știți că această Energie Unică Puternică face totul, în concordanță cu calificarea pe care o impuneți asupra Lui sau cu dorința pe care o cereti pentru manifestare.

   Există un punct pe care Studenții ar trebui să fie conștienți acut este că „AY AM Eu Sunt Prezență Veșnică și de Activitate armonizarea totul, oriunde aș Eu Sunt, și totul la care gândul meu este regizat.”

   Prin Utilizarea constantă a acestei Afirmi făcute cu Sentimentul de Puterea lui invincibil, atmosfera din lumea ta va rămâne pură și armonioasă, și capabile să transmită orice directivă conștientă și să aducă cu privire la împlinirea sa rapidă.

  Dacă doriți să vorbiți cu Autoritatea, în tăcere, la sau de la o persoană, în primul rând pronunță prenumele lor, și veți găsi că Ajutorul sau Energia pe care o trimiteți la el va ajunge la el sau ea mai repede. E ca și ai atrage atenția persoanei cu care vrei să vorbești. Pentru că, desigur, înainte de a vorbi cu cineva, vă pronunțați prenumele lor pentru a obține atenția lor: trebuie să faci același lucru atunci când ve direcționați Energia în tăcere.

  Prin Cunoașterea și Ocuparea forței de muncă de prezență AY AM, știind că este peste tot Prezent, veți vedea că în Sferele Interioare, puteți vorbi la fel de ușor cu cineva care este in cealaltă parte a planetei, ca și cu cineva care este fizic în fața voastră.

  Te avertizez că dacă încerci să folosești această Cunoaștere pentru a face rău altora, efectul distructiv al intenției tale va trece prin trup ta și suflet.

  Amintiți-vă întotdeauna că nu sunteți așa-numitele ființe umane, ci că sunteți embrioni de zei și zeițe care, prin efortul lor conștient, vor atinge Suveranitatea Completă.

  Vă spun eu, Dragi Studenți ai Luminii: „ridicați!” deveniți pe deplin conștienți de Autoritatea voastră Divină. Utilizarea fără teama de Cunoaștere conștientă a ocupării forței de muncă și direcția Energetică a Prezenței puternic AY AM Eu Sunt pentru libertatea ta, prosperitate ta, binecuvântare ta și iluminare ta. Fiecare dintre voi este un genial, strălucitoare bijuterie de Lumină proiectate în haosul și întunericul din lume, pentru ca radiații de lumina ta poate crește și răspândirea prin consumarea, cu lumina de această Prezență puternica AY AM că sunteți, toate întunericul de pe pamant.

  Nu ezitați, Dragi Copii, luați acest Sceptru al Puterii și Suveranității voastre! Utilizați-l pentru a vindeca, a binecuvânta, a lumina și a face ca toată viața să prospere, și veți vedea toate lucrurile umane de pe pământ se înclină înaintea voastră, și să vă fie la dispoziție pentru a vă împlini fiecare dorință constructivă.

  Aici, Iubit, Dragi Frați și Surori, Unic de Prezență Puternică AY AM că Eu Sunt! Aici este Capacitatea conștientă pe care ți-o transmit, acuzată de forța permanentă, curajul, puterea și înțelegerea permanentă care îți va permite să-ți ajunge acum Libertatea.

  Aici este ceea ce vă dau eu prin aceste două raze personale pe care le conduc la tine. Vă asigur că aceste raze nu sunt imaginații zadar, dar curenții tangibili de Energie care conțin tot ceea ce este necesar, și care va acționa pentru Binecuvântarea dumneavoastră, în măsura în care acceptați Realitatea lor.

  Te-am pus în acest Haină de Lumină care posedă toată Puterea. Te țin strâns în Îmbrățișarea Mea puternică și AY AM Eu Sunt cu tine în fiecare moment.

   Isus.

Paznit Tacut

Discursul lui Paznic Tacut

Încercați să păstrați imaginea mentală a Prezenței dumneavoastră și atunci când spui, „Prezență puternică AY AM,” simte Prezența Luminoasă a Corpului tău Mental Superior interpenetrant carnea ta și răspândirea luminii sale în jurul tău. Îți poți imagina asta. Când invocați Marea Tăcere, simțe Prezența Electronică și Sferele Sale de culoare din jurul vostru.
Prin pronunțarea Cuvintelor și Vizualizarea imaginii, veți putea rapid să desenați o Putere mai mare din propriul Curent al Vieții, să acționand în funcție de ordinele voastre conștiente, în Serviciul tau al Lumină.
Este prin vizualizarea Prezenței Luminoase a Corpului tău Mental Superior în forma ta carne pe care le va manifesta Tineret, Frumusete, Sanatate, Curaj și Iluminare în minte, aducând Ideile de Prezență puternică AYAM în dumneavoastră conștientia intelectuală pentru a vă controla viața cotidiană cu autoritate.
Dacă, în legătură cu această vizualizare, folosiți Puterea Magnetică a Soarelui Central Mare, așa cum fac Maeștrii Ascensionați, vă va fi ușor să atragi Imaginea Corpului vostru Mental Superior în corpul de carne. Nu fi surprins dacă vă vedeți Corpul Mental Superior, noaptea, dacă vă aduceți dimineața în conștiența voastră amintirea Frumuseții Sale, sau dacă vedeți Corpul Mental vostru Superior în față și vă zâmbește. Sa intamplat ca intr-un moment de inchinare intensa si dragoste acordata Prezentei Ayam sau lui Dumnezeu conform conceptiei trecutului, voalul a fost indepartat. Prezenţa sa manifestat, şi-a transformat aspectul exterior în câteva momente, şi fiinţa umană astfel transformată, a continuat să trăiască pe pământ până în momentul Înălţării.

Stai jos de cel puțin trei ori pe zi și stai liniștit; exprimă-ți dragostea pentru Prezența ta și roagă-l să coboare și să șteargă sinele exterior. Veți atrage astfel în voi Puterea Iubirii Noastre de la Mare Tăcere, și Puterea Noastră de Foc Sacru va risipi toate dificultățile externe. Mătură le, ele sunt irelevante.

Dacă ființele îți provoacă probleme, folosește-le pentru înaintarea ta spirituală și nu permite niciodată creării altora să îți provoace cea mai mică perturbare.
Copii prețioși ai Luminii, fiți complet indiferenți față de vina, critica și nedreptatea lumii, acest lucru nu vă privește. Trebuie să deveniți Focul Sacru care merge înaintea voastră, consumând tot ceea ce este uman înainte de a Se apropia.
Vizualizând Corpul Mental Superior și Activitățile Focului Sacru, veți avea Puterea Activităților Sale în utilizarea dvs. externă, dacă doriți să Le aplicați în mod conștient și constant.

Armonia în sentimentele tale este un dar atât de grozav de Dragoste de la Prezența ta, încât nu să trebuie să permiteți nimănui și nimic de pe planetă să te tulbure și să te priveze de această Binecuvântare și de această Putere.
Singura ta grijă trebuie să fie calificarea întregii energii vitale, pretutindeni, cu splendida Flamă a Iubirii Cosmice; această Flacăra va realiza totul armonios pentru tine. Ea va face minuni de tine. Pentru tine, Ea va atrage de la Marele Soare Central, tot ceea ce îți dorește inima, și Ea îți va permite să îndeplinești toate lucrurile, ca și prin minune.

Dragii mei, nu voi permite niciodată creației umane a altora să fure darul cel mai divin al Vieții, Armonia și Dragoste. Nu-i permite. Tu ești Stăpânul, fiecare dintre voi. Dacă se întâmplă ceva discordant sau se rostesc cuvinte de rea dispoziție, nu reacționați, ci pur și simplu măturați toate acestea ca praful. Ușa către Binecuvântările Magnifice ale Vieții vă este deschisă.
Când apar dificultăți în experiența ta, îndreaptă-ți atenția asupra noastră. Dacă te-ai putea izola rapid și veniți la noi și intrați în Marea Tăcere, chiar și pentru un minut. Lasă lumea asta pentru un minut și vino pe lumea noastră. Intrați în posesia a ceea ce vă așteaptă acolo pentru a vă servi în Viață ta.

Când vii la mine și la cei care slujesc cu mine în Marea Tăcere, te rog să-ți amintești Activitatea lui Cyclopea Puternice, prin Ochiul Viziunii Divine din Royal Titon.
Nu înțelegeți greșit cuvintele mele! Dar vizualizând un ochi mare, care se află în centrul creierului, Puterea Viziunii divine ar acționa consumând toată obstrucția dintre voi și Prezența voastră și veți veni să o vedeți în Raza Luminii care te conectează la Corpul tău Superior Mental.
Calmați-vă complet și simțiți cum Flăcarea Spontană a Inimii voastre crește și iese deasupra capului și uniți-vă direct în Inima Corpului vostru Mental Superior. În această stare de unire, permiteți-vă să fiți invadați de Iubirea Corpului vostru Mental Superior și să acceptați ceea ce această Iubire va aduce în conștiința voastră intelectuală. Flacăra Iubirii, care este Viața lui Dumnezeu, este singura Putere Iluminării în tot universul, dar este foarte rar folosită.
Dragii mei, folosiți-l!

Când sentimentele externe sunt atinse, sinele exterior refuză să iubească ceea ce a cauzat necazul, dar dacă atenția ta, ca un fulger, ar merge pe Flacăra Inimii tale spre Inima Prezenței tale, ai fi izolat de toate energia fizică care provoacă tulburarea și atenția ta ar fi distrasă de la asta; atunci Flacăra Prezenței Tale, întorcându-te la tine, te va inunda cu sentimentul de control al Prezenței tale, cu privire la întreaga situație.

Observă admirabila Activitate a Focului Sacru. În expansiunea sa, de la inima ta la Prezența ta, aduce instantaneu în tine și în jurul tău mai multă Iubire și Puteri divine. Dacă apelați Iubirea Focului Sacru într-un set de circumstanțe discordante, acesta se dizolvă și îl consumă pe toate și te izolează. Dacă voi transmutați înșiși într-o foc de foc a Iubirii Focului Sacru al Marii Tăceri, Pacea acestei Iubiri, în voi, va fi atât de intensă încât va pune presiune împotriva necazurilor lumii exterioare, ei vor fi respinși de la tine, în timp ce îți vei păstra propria Armonie, atunci Radiația Flăcării tale de Iubire le va dizolva, astfel încât ceilalți să nu mai fie deranjați.
Mai presus de toate, cea mai mare Dragoste, Recunoaștere și Atenție aparține Prezenței dvs. AY AM, și trebuie să vă meditați și să vă uniți cu Ea de mai multe ori pe zi.
Apoi, pentru a vă rezolva dificultățile, trebuie să intrați în rezervorul de energie care este Prezența voastră și să primiți acolo Puterea de a rezolva problema: este Ordinea divină pentru viață.
Tratând dificultățile zilnice în acest fel, Flacăra al Prezenței voastre are ocazia să se intensifice în vehiculul său fizic.

Când vine vorba de corectarea situațiilor unei ordini mondiale sau de o importanță generală, trebuie să rămânem izolați, să păstrăm pacea interioară și să apelăm în acțiune, Activității Sacrului Foc al Marii Tăceri. Prin efectul apelului tău, Flăcarea Inimii tale se va intensifica și te vei identifica cu Puterea Focului Sacru prin utilizarea Flăcării tale individualizate de dragoste.
Corpul Electronic și Corpul Mental Superior al fiecărui Curent de Viață au cel puțin 80% și uneori mai mult din energia lor în sferele interioare, doar 20% din această energie este centrată în sinele exterior.
Prin urmare, Activitatea noastră se desfășoară în principal în Sferele interioare din Lumea Focului Sacru, unde participăm la Activitățile creative ale Universului manifestat.
Prezența ta este o flacără a Inimii divine a Marelui Soare Central. Trebuie să atrageți Activitatea Sacrului de Foc în lumea exterioară și, făcând acest lucru, veți deveni o Cupă de Cristal spumantă. Flacăra de sus, al Prezentei ta și cea din Inimă se vor uni, luminând forma fizică. Este unirea acestor două Flăcări, care apar în corpul fizic, care constituie Realizarea, Măiestria și Eliberarea.
Devenind conștient de AY AM, intriti în Marea Tăcere, deoarece Prezența ta AY AM este o Ființă a Focului Sacru. Este prin simțirea, vorbirea, poruncind la aceastei Prezențe ca unică Prezență în Acțiune, că voi veți impune tăcere umanului, până când va fi dizolvată complet.

Apelați-L pe Iisus să vă dezvăluie Puterea Sa Cosmică a Focului Sacru al Marii Tăceri. Te va învăța multe și va acționa în jurul tău. El își va scoate Flacăra prin tine pentru a corecta situațiile în care trăiți și se vor întâmpla minuni.
Cereți Înțelegerea și Utilizarea deplină a Puterilor Miraculoase pe care le-a folosit Iisus atunci când era neînțeles să le explice lumii exterioare.

V-ați gândit vreodată să întrebați că Viața voastră de zi cu zi să devină câmpul de acțiune al Sacrului Foc al Marii Tăceri? Cereți ca această Flamă să vă inunde și să transmutați totul în propria Sa Perfecțiune. Simteți Activitatea Marii Tăceri ca o sferă de flăcări vii în jurul vostru; variind culoarea în funcție de dorințele tale. Apoi cereți acestei Flăcări să vă dezvăluie tot ceea ce este în Inima ei, oferindu-vă Măiestrie Marii Tăceri, în acțiune externă. Trăiește în contemplarea Iubirii Focului Sacru și vei avea toate manifestările pe care le dorești pentru binecuvântarea altora.
Știți afirmația: „Lumina lui Dumnezeu nu dă greș niciodată”.
Acum, spuneți: „Focul Sacru al Dragostei Divine nu reușește niciodată să se dizolve și să consume tot ceea ce nu este ca El”.
Folosește această Afirmație ca Sceptrul tău al Puterii, cea mai mare Bijuterie din Viața ta, și fii plin de Bucuria realizării victorioase și revelațiile al Măiestrie Focului Sacru. Toate Darurile Marii Tăceri vor curge în mâinile tale și folosul tău pentru a te binecuvânta.

Cereți ca sfera voastra de acțiune să fie Flacăra Vie a Marii Tăceri a Iubirii Inimii divine și a tuturor Darurilor pe care le conține. Vor fi ale voastre și Puterea Marii Tăceri va fi la comanda voastră.
Ai capacitatea de a intra în Tăcerea Mare, de a atinge Iubirea Sa nelimitată, și de a-i copleși pe cei din jurul tău. Deveniți dovada vie și dovada Perfecțiunii Vieții, pentru a da credință și curaj la aproape voastre, și pentru a-le ajuta să facă un efort conștient pentru a ajunge la Perfecțiune și pentru a se elibera.
Depinde de tine să manifeste o Perfecțiune mai mare și să-ți răspândești Beneficiile Sale asupra celor din jurul tău; vei fi ca un Magnet care va atrage ființele spre propria lor Perfecțiune.
Vino de trei ori pe zi, timp de zece minute, în Marea Tăcere și dă-mi dragostea și atenția ta, fără împărtășire. Uită totul despre sinele exterior. Eu Sunt aici pentru a vă întâmpina și dacă doriți să-mi credeți pe cuvânt, vă voi dovedi că vă Eu Pot atinge dorințele.

Contemplați frecvent ceea ce tocmai v-am spus și veți deveni manifestarea acestuia. Puteți fi apoi de mai mare ajutor pentru iubitul nostru Saint-Germain, care merită toată Dragostea și Recunoștința voastră.
Dacă v-ați putea da seama că aveți toată autoritatea de a comanda Corpului vostru Superior Mental să intre în Marea Tăcere, să aduceți de acolo manifestări absolut noi și să le oferiți lui Saint Germain, nu ați înceta să mai faceți apeluri în această direcție la Prezența voastră puternică AY AM.
Corpul tău Mental Superior ar spune atunci: „Te cunosc, Eu Sunt sigur că o voi reuși să-ți îndeplinesc dorința”.

Armonia și Puterea sunt marele, în tine și în jurul tău.
Părăsește aceste trupuri și vino în această noapte la Inima Marii Tăceri, Inima Focului Sacru al Iubirii divine. Faceți cunoștință cu Prezența dvs. față în față și consultați-o. Lasă-ți Prezența să se răspândi prin tine de la oră la oră, în maximul Puterii sale, și cere să readucă amintiri complete în conștiința ta intelectuală. Vei constata că Prezența ta este un sfat înțelept, un prieten iubitor, un părinte divin care îți va îndeplini toate dorințele.

Eu Aștept bucuria vizitei voastre și ocazia de a vă umple de Darurile Focului Sacru, de a vă îmbrăca cu Iubirea Mea, pentru a putea răspândi Flăcările Iubirii mele și a voastră pe planetă.
Puterile Naturii vă vor veni în ajutor, Corurile Îngerice vă vor ține companie, iar Legiunile focului sacru vă vor ajuta în extinderea Victoriei Cosmice a Focului Sacru peste tot în această lume.

Paznic Tacut.

Decrete ale Preaiubitului Paznic Tăcut
și alte ființe cosmice.

Reamintire:
Încercați să păstrați imaginea mentală a Prezenței dumneavoastră și atunci când spui, „Prezență puternică AY AM,” simte Prezență Luminoasă a Corpului tău Mental Superior interpenetrant carnea ta și răspândirea luminii sale în jurul tău. Si când invocați Marea Tăcere, simte Prezența Electronică și Sferele Sale de culoare din jurul vostru.

1. AY AM – Eu Cer, Poruncesc, că Discriminarea Divină a Octavei Maeștrilor Ascensi să coboare în Europa și în Lume cu viteza Fulgerului, ca să corecteze și să anihileze orice situație vicioasă: cauza, efect, înregistrare și amintire, și că Ea poruncește ca forțele distructive să înceteze să existe în Univers, pentru totdeauna!
Puternic Paznic Tăcut! Pune puterea Marii Tăceri în Acțiune și forță toată creația umană, tot ce nu este a lui Dumnezeu, să înceteze să existe!

2. Prezență Puternică Iubită AY AM și Preaiubit Păznic Tăcut! impuneţi Tăcerea la toate ritmurile vibraționale din corpul meu cu Flăcarea Ta Miraculoasă a Iubirii și Tăcerii Cosmice, și obligaţi toate activitățile distructive și discordante să cedeze.
Intensificați în mine și în jurul meu Puterea Cosmică a Flăcării Tăcerii Cosmice, până la punctul de a impune Tăcerea asupra tuturor forței distructive, pentru totdeauna!

3. AY AM – Eu Sunt – înfășurat într-o Manta a Flăcării Tăcerii, a Puterii și a Suveranității Veșnice proprii Iubitului Paznic Tăcut! Fie ca Iubirea Sa Miraculoasă și Prezența Sa Vindecătoare să-mi ofere Pacea lor pentru totdeauna și să mă facă Puterea Victoriei lor Invincibile, oriunde locuiesc.

4. AY AM – Eu Sunt – Puterile Miraculoase ale Marii Tăceri, care cu siguranță îmi acordă Înălțarea mea în această încorporare, iar sentimentul meu de Iubire a Lor ajută pe alții să facă și Înălțarea, fără a trece prin schimbarea numită moartă.
AY AM – Eu Sunt Ascensiunea Miraculoasă a Marii Tăceri, fără să trec prin schimbarea numită moartă.

5. Iubita AY AM Prezență și puternic Paznic Tăcut!
Eu Poruncesc ca Presiunea și Puterea Iubirii Focului Sacru în Marea Tăcere Mare, care este Puritatea Eternă, să fie atrase în lumea fizică și să consume inarmonia, impuritatea și imperfecțiunea generată de omenirea de-a lungul secolelor.

6. AYAM – Eu Cer ca Îngerii Marii Tăceri să vină în mine și în jurul meu, ca să toarne Iubirea Inimii lor de mine, ca să impună Tăcerea pe oricărei greșeli, în atmosferă, oriunde în jurul meu.
În timp ce trupul meu se odihnește, noaptea, când Eu Intru în Inima Focului Sacru al Iubirii lui Dumnezeu în Marea Tăcere Mare, îmi voi vedea Prezența față în față. Ea mă va instrui cu privire la cea mai mare Putere pe care o poate răspândi din oră în oră prin mine, și rog să readuc amintirea clară a acestei întâlniri, în mintea exterioară, dimineața.

7. AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Autorității Miraculoase a Marii MariiTăceri!
AY AM – Eu Sunt – Focul Miraculos al Marii Marii Tăceri!
AY AM – Eu Sunt – Puterea Miraculoasă a Marii Marii Tăceri, iar cea mai intensă Activitate a Energiei Sale domnește în Suveranitatea Armonioasă.
AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Puterii Miraculoase a Marii Marii Tăceri, care perfectează totul fără rezistență!
AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Păcii Miraculoase a Inimii celui Mare Mare Tăcere în Acțiune.
AY AM – Eu Sunt – Tăcerea Miraculoasă a Legii Cosmice în lumea exterioară, și Focul Iubirii mele comandă Pacea peste tot!

8. Preaiubita Prezența puternica AY AM, Marele Cor al Maeștrilor Ascensionați, Marile Ființe Cosmice, Marele Cor al Îngerilor și Preaiubitul Păznic Tăcut!
Îmbracați-ma Victoria Invincibilă și Totală și Iluminare Marii Marii Tăceri. Ordonez Manifestarea Totală a acestei Activități prin mine, astfel încât să Eu Devin „UNUL” cu Ființele care guvernează Marea Mare Tăcere; astfel încât să Eu Devin Prezența Păcii Marii Tăceri și ca Iubirea și Binecuvântările Lor să elibereze omenirea pentru totdeauna de discordia milenară.

9. Sinele meu exterior este templul focului al Marii Mari Tacere și îi poruncesc să cunoască și să înțeleagă tot ce este în Marea Tăcere Mare!
Eu sunt legea cosmică a inimii miraculoase a marii mari tăceri și dragostea ei eternă ridică totul în perfecțiune pentru totdeauna!
Eu sunt Legea miraculoasă a marii mari tăceri, și templul meu de viață trage darurile nelimitate de mare mare tăcere pentru a elibera tot pentru totdeauna!

10. Ayam, eu sunt legea cosmică a miraculoasei armuri de mare mare tăcere, iar focul ei strălucitor luminează calea mea și interzice apropierea de orice ar putea să-mi tulbure pacea!
Eu sunt legea cosmică a miraculoasei activități instantanee a focului sacru al unei mari tăceri mărețe. Dragostea și puritatea lui dictează că toți vor fi inundați de darurile lor nelimitate!
Eu sunt legea cosmică a miraculoasei activități a dreptății divine invincibile a Marii Mari Tacere!

11. Eu Sunt – comanda ca sinele meu extern devine legea cosmică a activității miraculoase a mari mari tăceri, astfel încât atmosfera să devină pentru mine o mare oglindă universală în care voi vedea realitatea activității legii cosmice, și lumina va dezvălui și va lumina toate lucrurile prin adevărul mari mari tăceri!

12. Ayam Eu Sunt legea cosmică a puterilor miraculoase al mari-mari tăceri!
Ayam Eu Sunt iubirea nemuritoare și invincibilă și arzătoare al mari-mari tăceri, și eu ordonă ca puterea sa cosmică să pătrundă în octava fizică și să dizolve toată ura peste tot și pentru totdeauna!

13. În numele autorității prezenței puternice care Ayam Eu Sunt și având toate curenții de viață, în numele autorității Marelui Director Divin și în numele Paznic Tacut, eu întreb, eu comand să se impună această tăcere fiecare cuvânt, fiecărui sunet discordant care a pătruns vreodată în atmosfera pământului!

14. Iubita prezență puternică Ayam, și iubitul Paznic Tacut!
Umple atmosfera pământului cu autoritatea și cu forța voastră cosmică, astfel încât toate sunetele discordante sunt tăcute. Ordonez colaborarea din Ariès puternice, Himalaya puternice, Dumnezeul aerului și toate ființele care guvernează curentul de energie în elementul Air.
Mulțumesc, totul este îndeplinit!

15. Eu sunt tăcerea cosmică și puterea luminoasă a Paznic Tăcut care acționează …

Cassiopea.
Preaiubită Prezență puternică AY AM și Cassiopea puternică!
Eu Poruncesc Înțelepciunii Iluminatoare Inimii al Marii Marii Tăceri să îmi inunde Calea cu tot Iubirea ce Hristos Cosmic știe că voi avea nevoie pentru Împlinirea Planului divin, acum și pentru totdeauna!
Cosmos.
Preaiubită Prezență Puternică AY AM și Cosmos Puternic!
Eu Ordonez ca Tăcerea, Pacea, Dragostea și Perfecțiunea Marii Marii Tăceri să se manifeste în circumstanțe exterioare. Îmi poruncesc Prezența întregii Iubiri de la Marele Soare Central pentru a se răspândi prin mine și în jurul meu și a impune Pacea peste tot și pentru totdeauna.
Surya (Solar Cosmic Being care radiază o calitate similară cu cea a Lordului Maitreya.)
Preaiubita Prezența puternica AY AM, și Preaiubit puternic Surya!
Eu ordonez ca Puterea Flăcării Pacii Marii Marii Tăceri să se răspândească prin mine, și în anturajul meu. Ordonez ca tot ceea ce se află în Cercul meu Electronic să fie încărcat cu această Flamă și să dea Pacea oriunde AYAM – Eu Sunt.
Arcturus.
Preaiubită Prezență puternică AY AM și Arcturus puternic!
Eu ordon ca Flacăra Iertării Inimii Marii Marii Tăceri să se ivească și să controleze totul în jurul meu. Rânduiesc ca Flăcările Iubirii, Pacii și Iertării Marii Marii Tăceri să apară și să restabilească Echilibrul Perfect în mine și în afacerile mele. Eu Poruncesc Puterea celor șapte puternici Elohim din Inima Marii Tăceri pentru a prelua controlul asupra tuturor afacerilor lumei extern și pentru a menține Suveranitatea lor acolo pentru totdeauna.
Cha Ara.
Preaiubită Prezență puternică AY AM! Eu Sunt învăluit în Prezența Luminoasă și Bucuria Iubitului Cha Ara. Mantaua Iubirii Sale mă va înfășura și mă va proteja ca o Armură a Puterii. Armura Substanței Luminoasei a Marii Marii Tăceri devine foarte vizibilă și foarte practică imediat ce o vizualizez în jurul meu.

Recunoaștere: preaiubit Paznic Tacut.

Godfré 3, si apeluri

Preaiubit Godfré,
discursul nr. 3

Prin apelurile lor la prezență, studenții devin foarte sensibili și detectează imediat natura vibrațiilor emise de ființe, la primul lor contact.
Este aici ca forța sinistră stabilește pentru ei o capcană foarte subtilă, pentru că studenții își spun singuri: „Această persoană este așa sau asta, are o astfel de calitate sau un astfel de defect”, și asta este exact ce nu trebuie făcut niciodată … În loc să acordăm atenție acestor lucruri discordante și să le facem să cântărească asupra acestei ființe, trebuie să aplicăm Legea și să spunem:
„Prezenta puternică AY AM! Există ceva în neregulă aici. Și acest sentiment nu vine de la Tine.
„Dacă această vibrație este în mine, anihilați-o, cauza, efectul, înregistrarea și memoria și înlocuiți-o cu Substanță-Lumina a Octavei voastre și Sentimentul Maeștrilor Ascensionați. Păstrați-mi sentimentele în inima voastră!
„Dacă situația vine din afară și situația trebuie corectată, atunci încărcați Flacăra Violetă din jurul meu, protejați-mă și distrugeți cauza!”

Dacă acest este o altă ființă care prezintă aparențe de discordie, veți vorbi la Prezența puternică AY AM a acestui individ spunând: „Prezență puternică AY AM! Încărcați-o cu Sentimentul și Substanță-Lumina a Maeștrilor Ascensionați. Dați el Forța necesară pentru a-și câștiga Victoria.
Scoate de la mine până la amintirea acestei imperfecțiuni și umpleți-mă cu Lumina-Substanță a Maeștrilor Ascensiți și cu Flacăra Iubirii Inimii voastre!”
În acest fel, îți ancorezi mai întâi atenția în Prezență, și apoi continui spunând: „Apel Legea Iertării în Acțiune. Că cauza acestei discordii interioare sau exterioare să fie anihilată și înlocuită de Sentiment și Lumina-Substanță a Maeștrilor Ascendenți. Prezență puternică AY AM! Fie ca atenția mea să rămână fixă asupra Ta și să-ți mențin pacea Ta în mine!”

Iubitii mei, acum aveți Cunoașterea și Utilizarea Flăcării Spontane și trebuie să vă aflați în perfectă Armonie și să dați ascultare de cele de mai sus, atunci veți avea Protecție.
Dacă refuzați, nu fiți surprinși dacă nu obțineți rezultate și poate chiar vi se vor întâmpla accidente până când dați ascultare de Lege.
Studenții care știu că au Autoritatea și Puterea Flăcării Spontane și a Focului Sacru pentru a corecta situațiile și care, în loc să le folosească, își lasă atenția lor se concentreze asupra acestei discordii, nu sunt adăpost de accidente, iar unii chiar au plătit această greșeală cu viața lor. Cei care doresc să rămână sub această radiație nu trebuie să mai facă o astfel de greșeală. Indiferent ce observați, si care este rău într-o ființă, nu ar trebui să o accentuați și să reveniți la ea, ci trebuie acordați-l asistență făcând apeluri așa cum v-am indicat.
Mai presus de toate, nu mai aveți, apoi, nicio opinie cu privire la situație. Imediat ce ai cea mai mică perturbare în sentimentele tale, ar trebui să știi că este un avertisment și că este timpul să te refugiezi în brațele Prezenței tale și să Îl rogi să te inunde cu Iubirea Sa și Perfecțiunea Sa.

Când ați observat un lucru greșit, este clar că trebuie să fie tratat, de tine singur sau în grup, pentru ca cel care greșește să primească Forța și Lumina pentru a se corecta. Dacă vă rugați pentru cel care apare, aparent, ca și inamicul sau adversarul vostru, Legea cosmică și Marile ființe sunt obligate să vă ofere ajutorul lor și să vă protejeze, pentru că ați solicitat eliberarea așa-numitului vostru „inamic“.

Respectând aceste orientări, veți fi întotdeauna în siguranță, indiferent de situație.

Godfre.

Addendum:
Despre responsabilitățile familiei.

Observați termenii unuia dintre apelurile noastre: „Purificați pe cei care ne sunt dragi și pe cei dragi!”
Acest lucru nu se aplică în mod necesar persoanelor cu care ne am avut legături de carne și sânge.
Cuvintele lui Isus: „Cei care îndeplinesc Voința Tatălui, aceștia sunt Frații Mei și Surorile Mele”, sunt foarte explicite. La fel ca răspunsul său către Marie în timpul nunții de la Cana: „Femeie, ce există în comun între tine și mine?”
De ce este așa?
1. Pentru că tăiem legăturile cu creațiile noastre umane, folosind Sabia Flăcării Albastru.
2. 2. Deoarece, ca răspuns la apelurile noastre, Maeștrii ne-au accelerat încorporarele, experiențele noastre, care au devenit „inițiatie”, adică făcute și acceptate în mod conștient pentru a ne permite să învățăm și să ne aplicăm Cunoașterea Legile Vieții. De asemenea, pentru a ne permite să îndeplinim Planul divin al propriei noastre Prezențe AY AM și Planul divin pentru planetă.

Singura legătură care persistă pentru un student serios AY AM este cea de la Prezenței la Prezență, și aceasta în mod independent de orice legătură umană.
Dacă această legătură poate fi stabilită cu caracterele anturajului, atunci nu se pune întrebarea.

Datoria față de copii constă în învățarea lor a Adevărului, în a-i ajuta să-și pună Viața în Armonie și în Regulă cu acest Adevăr, și în a le permite să trăiască această Armonie în sfera lor de acțiune.

Apeluri de bine iubit Godfré.

1. Prin Preaiubita Prezența Puternică care Eu Sunt, întotdeauna victorios!
Îi porunc ca Corul Îngerulor să intre din ce în ce mai mult în contactul zilnic cu noi, punând la dispoziția noastră Puterea Iubirii lor pentru a ne ajuta să realizăm aici, în lumea fizică, ceea ce ne va oferi cea mai mare bucurie și victorie pentru eternitate.
2. Preaiubita puternică Prezență AY AM, accept în mod conștient că Îngerii sunt întotdeauna alături de Mine.

Înainte de a începe ceva, efectuați următorul apel:
3. 3. Prezență Puternică Iubită AY AM, cu ajutorul Tău și cu cel al Îngerilor, această Iubire va manifesta Victorie Nemuritoare!
Poruncesc ca aceste Activități Focului Sacru, care sunt darurile iubirii, și măiestrie acelei iubiri nemuritoare care forțează victoria să se manifeste, să intre în acțiune externă. Simt această Putere, în interiorul și în afara mea, în orice moment. Îi poruncesc ca El să preia stăpânirea circumstanțelor externe, pentru eu a putea primi ajutor mai repede oriunde merg pentru îndeplinirea Planului divin și pentru a mă face victorios pretutindeni în toate lucrurile constructive.

4. AY AM – Eu Sunt – Legea imortală a prevenției, împiedicând orice discordie să-mi atingă lumea.
(Deveniți astfel Autoritatea în condițiile atmosferice din jur, care apoi activeaza Comandamentul pentru perfecțiune.)

5. Preaiubită Prezență puternică AY AM!
Eu comand ca, cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați, Ființe Cosmice și Coruri Angelice, care sunt pentru totdeauna Stăpâni ai tuturor lucrurilor din această lume, victoria mea se manifestă.
6. Iubita mea puternică Prezență AY AM, cu ajutorul Maeștrilor Ascensiți și a corurilor îngerice, mă fac să fac ce care executa Planul divin și obligă Fericirea Nemuritoare și Flacăra Perfecțiunii să se manifeste în lumea fizică cu Porunca Veșnică.

7. AY AM – Eu Sunt – Legea Prevenției Veșnice, care împiedică oameni să acționeze aici, pentru totdeauna!
(Notă: de fiecare dată când emiți acest Decret, vizualizează o Flăcări Veșnice a Prezenței, Păzitorul Protecției Eterne și Victorie, care se manifestă pentru a preveni orice acțiune umană în lumea ta, și vei deveni Autoritatea tuturor Minunilor pe care le dorești în Octave fizică.)

8. Preaiubita mea Prezență puternică AY AM! Vreau totul de la Tine, aici în mine! și AY AM – Eu Sunt – Legea minunilor tale nemuritoare în acțiune fizică de către mine, și pentru mine, ordonând ca totul din Cercul existenței mele să apară în Ordinea Divină Perfectă, îndeplinind Marele Plan Divin în conformitate cu Ordinele Iubirii Nemuritoare. .
(Notă: Prezența voastră vrea să puneți în acțiune Flacăra Iubirii Nemuritoare a propriei sai Inimi, în voi, de către voi și din jurul vostru. Vrea să puneți această Flacăra Iubirii – observați: veșnic victorios – în acțiune în toti cei pe care îi iubești, în afacerile tale și în lumea exterioară, și această Flăcări a iubirii eterne, victorioase este o forță foarte pozitivă și puternică, care nu este niciodată negativă.)

9. Când te ridici în fiecare dimineață spune:
AY AM – Eu ordon ca această zi să fie Ziua Mea de Iubire Victorie Nemuritoare!

10. Iubita mea Puternica Prezență AYAM !
Inundați-mi ființa și lumea mea cu Flacăra Iubirii Victorii Nemuritoare și faceți din această zi cea mai fericită din Viața mea, cea mai invincibilă vizavi de creația umană, deoarece, prin Invincibila și Nemuritoare Ta Iubirea, Prezența mea Iubită AY AM, Eu sunt Legea cosmică a acțiunii victorioase!
AY AM – Eu sunt – Legea cosmică a prevenției nemuritoare care împiedică pentru totdeauna uman să existe în ființa mea și în lumea mea!

11. AY AM – Eu sunt – Iubirea victorioasă nemuritoare a Prezenței mele iubite Puternice AY AM!
AY AM – Eu Sunt – Legea Sa cosmică de Prevenire, care împiedică tot ceea ce este uman să acționeze în lumea mea, deoarece, cu ajutorul Maeștrilor Ascendenți, Ființe Cosmice și Coruri Angelice, eu comand ca lumea mea să fie Flacăra Nemuritorul iubirii miraculoase. Perfecțiunea va manifesta Miracolele Creației și Planul divin împlinit se manifestă în tot ceea ce este în lumea mea pentru totdeauna!
(Notă: Bien Aimé Godfré a emis acest Decret pentru noi. El a spus: „Lasă lumea să remarce Ajutorul pe care Corul Angelice ți le oferă”.)

12. AY AM – Îmi poruncesc ca Iubirea victorioasă nemuritoare a Prezenței mele iubite și puternice AY AM și corurile Îngerulor să fie prezente acum lângă mine. Recunosc că Legea cosmică a prevenției nemuritoare exclude orice altă acțiune din lumea mea. Nu numai că am înființat singura Autoritate divină în lumea mea și am numit Puterea Sacrului Foc în ajutorul meu, dar am poruncit, de asemenea, ca această Iubire Victorie să se stabilească veșnic în lumea mea și astfel lumea mea devine lumea lui ‘Iubire nemuritoare.
Mă atrag automat asupra mea Corurile Angelice, Maeștrii Ascensiți și Ființele Cosmice când fac din lumea mea lumea iubirii victorioase nemuritoare. Îi poruncesc ca Miracolele puterii Sale nelimitate să-și manifeste Binecuvântările lor la viață – așa că Eu am intrat în Unire deplină cu Octava Maeștrilor Ascensionați.

13. AY AM – Eu comand ca Legea iubirii nemuritoare să devină prezența victorioasă în această Octave fizică; poate Legea victoriei, care este Legea iubirii eterne, să devină Legea și Autoritatea în lumea fizică, oriunde omul se pare fi.
14. AY AM – Reclam lucrurile și circumstanțele acestei lumi exterioare în posesia și sub autoritatea iubirii eterne.
(Notă: cel care este înțelept, fără teamă, care îndrăznește să acționeze și care tace, va fi umplut prin Legiunile Îngerilor cu tot ceea ce își dorește Inima. Este suficient să îți concentrezi atenția asupra Prezenței AY AM și corurile din Iubire nemuritoare, pentru a le oferi Iubirea ta în fiecare zi, si a repeta solicitarea: asta întotdeauna îi apropie de tine și îți umple lumea cu Puterile lor.)

15. AY AM – Îmi poruncesc ca propria mea Prezență Puternică Iubită AY AM să anihileze orice dorință umană din mine și din lumea mea prin Puterea Sa nemuritoare a Focului Sacru și să o înlocuiesc cu Dorința divină eternă a Prezenței mele și a Maestrilor Ascensionați, și cu Satisfacția și Mulțumire lor, și ordon ca lumea mea să fie lumea iubirii nemuritoare victorioasă, pentru totdeauna!
16. Îmi poruncesc ca, de astăzi, lumea mea să fie Lumea Iubirii Nemuritoare Victorioase a Prezenței mele și a Octavei Maeștrilor Ascensionați!
Lumea mea este Lumea Miracolelor nemuritoare ale Perfecțiunii Victorioase și a Iubirii Nelimitate!
Lumea mea este Lumea Protecției Nemuritoare împotriva a tot ceea ce este uman!
Acțiunea Victorie Nemuritoare a Legii Cosmice de Prevenire împotriva totului uman care mă ating sau lumea mea este pusă în Acțiune și Garda este instituită pentru totdeauna!
(Notă: dacă creați un Forță-Vie prin acest Decret, veți constata că în viitor lumea voastră va scăpa de limitările actuale.)

17. AY AM – Eu Sunt – Legea Prevenției Nemuritoare care împiedică orice să acționeze în lumea mea, cu excepția Victoriei Iubirii Nemuritoare de către propria Autoritate Conștientă. Prezență mea Iubită Puternică AY AM este Stăpână oriunde Eu Sunt: Eu Ordon lumii mele să devină Lumea Veșnicilor Lui Miracole!
(Notă: păstrați acest Decret timp de 30 de zile. Creați o Forță-Vie. Nu spuneți nimănui despre asta – pur și simplu, persistați în acest Decret. Fiți hotărât să aveți Manifestarea acestuia – ascultați-vă doar pe dvs., și Manifestarea va veni mult mai repede.)

18 / Bien Aimé Godfré spune:
AY AM – Am Venit! Iar Flacăra Prevenției Nemuritoare împotriva lui uman, care acționează în lumea ta, care stă la pază și care forțează Pacea să fie alături de tine, și Miracolele pe care le dorești devinează acum lumea a propria ta Preaiubita Prezența puternica AY AM.

19. (Ridicați-vă dimineața dând această ordine foarte ferm:)
„AYAM – Eu Sunt si Eu Ordon, ca nimic să nu vină în lumea mea de azi, cu excepția Victoriei Iubirii Nemuritoare!”
(Aceasta pune în acțiune o anumită activitate a Focului Sacru, care va continua să crească. Când veți simți puterea înălțătoare, revigorantă care menține controlul în timpul zilei, veți începe să înțelegeți ce oportunități sunt ale voastre din oră în oră.)

20. AYAM – Eu sunt Legea cosmică a prevenției nemuritoare, care împiedică orice să acționeze în lumea mea, cu excepția Victoriei Eterne a Iubirii lui Hristos Cosmic! …
(Notă: atunci Îngerii vor veni în ajutorul Tău, Ele vor păzi, și vor respinge tot ceea ce nu este Victoria acestei Iubiri, chiar și atunci când nu știți conscient că aveți nevoie de acest Ajutor. Faceți din acest obicei un cotidian.)

21. (În fața oricărei aparențe a discordiei, nu uitați de Comandă:)
„Iubirea nemuritoare victorioasă a prezenței puternice AY AM este acum lumea mea, iar Legea cosmică a prevenției, care împiedică orice altceva să acționeze în mine, prin mine și în jurul meu, a fost pusă în acțiune pentru a fi Garda mea ”.
(Atunci, dacă discordia persistă, spuneți, în fața de această apariție umană:)
„Foarte bine! Am nevoie de mai mult de această Flamură nemuritoare a Iubirii Victorioase și a acțiunii Legii cosmice care împiedică orice altceva se apropie. ”
(Apoi, unul sau mai mulți dintre Îngeri vor proiecta Flacăra în tine și în jurul tău și în treburile tale – precum o bătăi de inimă care se va intensifica prin folosire și care va deveni Absolut Invincibilă pentru ura, lipsa și limitările din lumea exterioară.)

22. AY AM – Eu Sunt – Legea Iubirii Victorioase Nemuritoare în Acțiune aici, iar Prezența mea puternică și iubită AY AM stă pază în jurul meu și împiedică în lumea mea orice altă acțiune decât Propria Sa Perfecțiune, pentru totdeauna!
23. AY AM – Eu Sunt – Legea Cosmică a Prevenției nemuritoare a tuturor celorlalte acțiuni din lumea mea, cu excepția celei a Victoriei Prezenței mele Preaiubite, AY AM!
24. Iubita mea Prezență puternică AY AM este Legea Cosmică a Prevenției Nemuritoare aici și interzice abordarea a ceea ce este uman!
În această zi, intru în Inima Sa de Iubire Victorioasă și nemuritoare și, în Bucuria Veșnică, îndeplinesc Marele Său Planul Divin!
(Notă: Bien Aimé Godfré a dat toate aceste decrete pentru toți cei care se află sub această radiație.)

25. AY AM – Eu Sunt – Acțiunea Nemuritoare a Legii Cosmice care împiedică că necinstea este proiectată împotriva Activităților AYAM din Bien Aimé Saint-Germain, sau împotriva celor care se află sub această radiație.
26. AY AM – Eu Poruncesc ca Legea Cosmică a Iubirii Victorioase Nemuritoare să devină acum Autoritatea Cosmică de Prevenire și progresez fără întârziere sau interferențe, pentru totdeauna!
27. AY AM – Eu Sunt – Marea Iubire Nemuritoare, Victorioasă a acestei Prezențe Prețuite Iubite AY AM, care comandă în mod conștient și dinamic, în fiecare zi, care devine Legea Cosmică a Prevenirii, prevenind orice ar provoca suferință sau limitări pentru a intra în ființa mea sau în lumea mea în viitor.

Recunoaștere: Preaiubitii Godfré și Lotus, Îngeri de Prevenire iubiti, vă iubim, vă mulțumim și vă binecuvântăm.

Godfré 2

Godfré, discurs nr2

Dragi inimi de lumină, aș dori să vă ajut să realizați ce există dincolo de această ușă despre care vorbește Maestrul Isus – Numele Lui să fie binecuvântat pentru totdeauna! Folosind afirmația: „AY AM – Eu Sunt Ușa Deschisă pe care nicio creație umană nu o poate închide!”, puteți traversa această ușă în orice moment.
Dă-Mi mâinile tale și intră cu Mine în Conștiința Mea, în această Iubire cu care te învăluiesc și, în timp ce îți vorbesc, te voi ajuta să treci Ușa și să realizezi, de unul singur, Puterea lui Stăpânirea prin Lumina Puterii Focului Sacru.

Vreau să-ți dai seama în timpul zilei că ai traversat deja Poarta.
De îndată ce exersezi această afirmație, vizualizând ușa încă deschisă, dar în spatele tău, vei simți că ai intrat în Regatul Luminii și al activităților de Foc Sacru, acui măiestriă și puterea poți folosi.
Este prin afirmarea că ești Ușa Deschisă a Vieții, care dă acces la Perfecțiunea Prezenței puternice AY AM și Octave a Maeștrilor Ascensionați, că vei trăi permanent în Lumea Creației Divine.
Trebuie să traversați vălul și să intrați în sfera de concentrare a Puterii Focului Sacru și a Luminii Cosmice. Prin menținerea atenției dvs. ferm concentrată asupra afirmării anterioare, veți putea să vă folosiți din nou Puterile.
(pe exemplu: AY AM – Eu am intra în octavă de lumină a Maestrilor Ascensionați, și am atrage lumină-substanță de dragoste a Maestrilor Ascensionați și eu încarc de ea (x3) în aer pe care am inspira, în ființa mea și în lumea mea, afacerea mea și în treburile tuturor celor care sunt sub această radiație, acum și pentru totdeauna!)

Am dori să vă oferim Dovada a ceea ce înseamnă aceste Cuvinte prin producerea de minuni și să vă facem să experimentați Puterea acestei afirmații care v-a fost oferită de mult timp. Trebuie să înțelegeți că este doar creația umană care a țesut un văl sau a creat o barieră între conștiința voastră și facultățile dvs. externe și Prezența vizibilă a AY AM, sau a Maeștrilor Ascensi, sau a Marea Octavian a Luminii.
Prin urmare, de partea ta, Ușa trebuie să fie deschisă și menținută ca atare permanent, deoarece este deja deschisă din partea noastră. Depinde de tine să realizezi, prin afirmarea continuă și exactă a acestor Cuvinte, că poți traversa această ușă.
Știți că aveți liberul arbitru, adică aveți puterea de a alege Puterile vieții pe care le veți folosi în Octava fizică. Prin urmare, este evident că trebuie să folosiți această libertate pentru a alege și să folosiți Marele Cuvânt Creator AY AM, pentru a indica vieții care sunt alegerile și dorințele voastre.
Dacă nu faci, nimic din lume nu îți poate da folosirea acestor puteri sau le poate pune în acțiune pentru tine. Repetând afirmația: „AY AM – Eu sunt dincolo de Ușa Deschisă ca nicio creație umană nu se poate închide”, toate barierele umane vor cădea, cu condiția să păstrăm Armonia, folosiți Flacăra violet și efectuați apelurile.

Fie ca inimile voastre să fie binecuvântate pentru toate decretele pe care le dați, și aveți nici o idee despre forța care vă este disponibilă în sferele interioare.
Aceasta este Puterea, substanța și energia pe care o vom folosi pentru a produce, în tine și în jurul tău, ceea ce se cere în experiențele viitoare.

Iubiți mei, ascultă cu atenție ceea ce am să-ți spun și simt cu Mine Marea Putere de echilibrare a Vieții. Este bine să faceți multe Apeluri, dar există angajare înțelept, și cu efort fizic și cu apelurile: este necesar să le combinăm pe cele două pentru a menține echilibrul în manifestările externe ale activităților acestei lumi.
Dacă utilizați energia Vitală numai în activități fizice fără să efectuați apeluri, veți fi exact în aceeași poziție ca lumea exterioară din jurul vostru. Și dacă decretezi doar, fără să faci activitate fizică, va trebui să aștepți mult timp înainte de a vedea manifestarea Decretelor tale.
Dacă le combinați pe cele două în echilibru perfect, oferind o parte din energia dvs. la decrete în fiecare zi înainte de a începe activitatea fizică, atunci rezultate bune se vor manifesta rapid. Va fi cam ca și cum ai avea o mașină care să te duci mai repede pentru tot restul zilei.
Vă rog să realizați că activitatea fizică, că efort fizic – este la fel de esențială ca efortul de a decreta. Trebuie să începeți ziua cu Decretele pentru a avea senzația de Bucurie și Fericire care întotdeauna atrage mai multă energie în voi. Această abundență de energie vă va permite să faceți toată munca fizică fără să experimentați cea mai mică oboseală și să vă păstrați mintea perfect alertă.

Dacă doriți să luam timp să intrați în Octava de Lumină și în Activitățile Focului Sacru, vă voi dovedi fiecăruia dintre voi în special, în lumea mentală și în sentimentele voastre, în corpurile voastre fizice și în afacerile voastre externe, ce este Perfecțiunea care se află în Focul Sacru și Substanța Luminii Cosmice.
Vreau să vă dați seama că aveți un Sceptru al puterii dacă practicati chiar dacă doar această afirmație, deoarece este sigur că niciunul dintre voi nu are cea mai mică idee despre Marea Putere care este a voastră dacă înțelegeți ce înseamnă această propoziție: „AY AM – Eu sunt dincolo de Ușa Deschisă ca nicio creație umană nu se poate închide”.
De-a lungul secolelor, oamenii au avut intuiția că Divinul este deasupra și că omul este mai jos, dar nu părea să existe posibilitatea de a comunica în mod conștient și în voie cu Corul Ființelor Ascensionati de către prin intermediul vederii și auzului fizic. Este un fapt că această barieră a fost formată din cauza discordiei în gândurile și sentimentele oamenilor. Acum, dacă doriți să treceți de această discordie, este esențial să vă afirmați Autoritatea și Puterea dvs. pentru a renunța la această creație umană; să-l stăpânești și să-l faci să cedeze, pentru a-ți permite – la tu care ești autoritatea Focului Sacru – să circuli în Octavă de Lumină și să atragi din ea ceea ce este necesar pentru a controla mai rapid circumstanțele care surround.

Acceptând și recunoscând mereu din ce în ce mai mult Puterile Focului Sacru, toate obstacolele se vor dizolva și vor dispărea, cu condiția voi să păstraţi întotdeauna a unei Armonii Perfecte.
Cel mai mic sentiment discordant este suficient pentru a crea din nou umbre în structura cerebrală, voalul este reformat și exclude Puterile și Gloria la care erai gata să ajungi. Copii prețioși, din această zi, vreau să te ajut să trăiești în această Lumină și în acest Foc Sacru, care se află în spatele Ușii. Vă amintiți cuvintele lui Saint-Germain care au spus: „Puteți traversa această ușă în orice moment, luând cu voi nefericita voastră creație umană și acolo o puteți consuma. Si când vă întoarceți în lumea exterioară pentru a oferi serviciul către Viață, vei face acest lucru fără împiedicare sau limitare!”
Pentru a vă oferi conceptul clar al acestui lucru, vă rog să folosiți Afirmația și să vă dați seama că ați traversat ușa.

Isus a spus: „AY AM – Eu Sunt Ușa Deschisă pe care nimeni nu o poate închide!” Luați această afirmație și spuneți: „AY AM – Eu Sunt dincolo de această Ușă Deschisă acum și locuiesc în Regatul Focului Sacru al tuturor Calităților și al tuturor Puterilor Maestrului Ascensionat. Eu Răspândesc aceste puteri pentru a elibera aproapele meu, pentru a elibera toată Viața. Eu Folosesc Puterile și măiestrie propriului meu curent de viață pentru a produce Perfecțiunea permanentă pe care Mi-o Doresc.”
Dacă Oferta ți erai făcută pentru a intra într-o cameră revărsată de comori și prevederi de tot felul de lucruri de dorit, și pentru a alege acolo tot ce este convenabil pentru tine pentru a produce Perfecțiune și pentru a-l ajuta pe aproapele tău, nu cred ca Aș avea nevoie să vă presez mult pentru a vă intra. Dimpotrivă, cred că ai intra cu Bucurie. Ei bine, dragii mei, vă asigur că Activitățile Luminii Christice, Lumina Cosmică, Activitățile Focului Sacru, fie a propriei dumneavoastră prezențe AY AM, fie a Octavei noastre, conțin posibilități de perfecțiune, cadouri și Puteri ale Vieții, care pot fi făcute tangibile în lumea fizică și pe care nu le puteți imagina!

Dacă reușesc să vă fac să creați obiceiul de a afirma că ați trecut de Ușă și că acum puneți în acțiune Puterile Controlului Focului Sacru, în timp ce sunteți încă în aceste forme fizice și în circumstanțele fizice din Viața ta de zi cu zi, atunci va fi posibil pentru noi să aducem Cerul pe Pământ! Nu vor mai fi întârzieri sau obstacole!
Dacă aveți nevoie de iluminare pentru a vă ghida, veți intra prin această ușă și veți cere să fiți taxat de iluminarea totală a conștiinței maeștrilor înălțați, veți comanda ca această lumină să vă guverneze împrejurimile și când coborâți în planul fizic, veți fi surprinși de cât de ușor vor decurge lucrurile!

Viața are Puteri nelimitate!
Puteți conștientiza aceste Atribute nelimitate, iar Corpul vostru Superior Mental așteaptă să vă decideți să le utilizați în activitățile voastre zilnice pentru a elibera aceste Puteri din Curentul vostru de Viață.
Dacă doriți să folosiți una sau alta putere a curentului tau de viață pentru a vă ușura drumul sau pentru a realiza lucruri mai frumoase, atunci trebuie să vă luați propria autoritate divină și, pronunțând Verbul Creator, indicați la Viață ai decis să folosești această Putere Divină aici în planul fizic!
Este la fel de simplu și mecanic ca mutarea unei piese de mobilier dintr-o cameră din casa ta în alta. Nu te îndoiești că ai facultatea să o faci, ești sigur de asta în sentimentul tău. Trebuie doar să aduci în ideea și sentimentele tale convingerea că poți folosi aceste Puteri Divine atât de ușor ACUM, fără să aștepți mai târziu.
Puterea de Vindecare trebuie folosită ACUM, nu? Dacă aveți nevoie de anumite lucruri, aveți nevoie de ele imediat, nu? Dacă aveți nevoie de Puterea de Purificare, aveți nevoie acum, nu?
Vrem să vă ajutăm să transcendeți conceptul de spațiu și timp și să vă permitem să realizați mult mai repede ceea ce inimii voastre dorește.

Iubitii mei, nu doriți cu toții să începeți să vă schimbați casa, hainele, afacerea, afacerea, cu Puritatea Invincibilă și cu Ordinea Maeștrilor Ascensionați în ființa voastră și în sfera voastra de acțiune?
Faceți acest lucru, nu o dată pe zi, dar ori de câte ori o apariție a imperfecțiunii vă atrage atenția. Faceți ca un obicei să măturați și să încărcați totul cu Focul Sacru, apoi vizualizați imediat Lucru Perfect pe care îl doriți.

Iată motivul pentru care vă spun acest lucru: aveți toate oportunitatea minunată de a crea o forță-vie care, într-un timp, va fi o acțiune consacrată care va produce, oriunde vă aflați fizic, curățenie și ordine Impecabil, și acest lucru va fi atât de frumos pentru voi! Vrem să modelați această rutină zilnică pentru a crea un câmp de forță în jurul vostru. Acest lucru este posibil deoarece câștigi Putere prin apelurile pe care le dai Națiunilor, iar acest lucru ne va permite să ușurăm Viața voastra, individual.
Nu uitați, totuși, că trebuie să folosiți Autoritatea voastra și să dați Comanda care specifică Vieții ce doriți să utilizați, sau ce darurile doriți să primiți și să eliberați de la Camera de comori a prezenței voastre AY AM și din Octava Maeștrilor Ascensi.

Vi s-a spus de nenumărate ori că nu știți încă ce reprezintă Conștiința Maestrii Ascensionați.
Când Vă invităm să faceți apel la Conștiința noastră a Maestrii Ascensi, vă oferim comoara noastră și nu ne-ați vizitat încă și nici nu a cerut să vă puteți extrage din comoara noastră.
Folosești conștiința maestrii ascensionati în cuvinte, dar ignori ceea ce conține. Dacă doriți să faceți apelul pentru Opulența Octavei noastre, pe care vi-l oferim, pur și simplu persistați în aceste Apeluri și veți vedea Opulența noastră manifestându-se în Octava fizică pentru împlinirea Planului nostru Divin, în ciuda apariții din lumea exterioară.
Credeți că vă putem refuza ceea ce cereți? Nu! Este imposibil!
Voi faceți parte din Viața noastră, deoarece Viața este UNUI. De îndată ce Vă oferim Atributele Vieții noastre, Puterile Focului nostru Sacru, nu este nevoie decât de o Comandă continuă, persistentă și hotărâtă din partea voastră, comandând Acțiunea acestor Puteri în octava fizică acum, pentru a se rupe bariera și declanșează Activitatea lor pentru Serviciul tău, așa cum dorim.

Este vorba despre crearea unui Forță-Vie prin acumularea de decrete. Săptămânile sau lunile pot trece fără să apară nici cea mai mică manifestare, dar într-o zi va fi doar un ultim Decret de dat și rezultatul va fi obținut! Deci, în ciuda aparențelor, persistă!
Dacă există îndoieli în intelectul tău, în sentimentul tău sau în oamenii din jurul tău, spune: „Tăcere! Prezența mea va produce o manifestare atunci când voi întoarce suficientă energie a Lui. Aceasta este ceea ce sunt în a face, iar restul nu mă preocupă! ”
Astfel vei elimina îndoielile sau incertitudinile din mințile celor din jurul tău. Fii statornic. Și când voi aveţi să cuceriţi aceste Puteri, cei care încercau să vă deranjeze vor fi primii care vor spune: „Oh! Dar am crezut întotdeauna că sunteți capabili de asta!”

Am dori să vă punem în situația de a concentra atât de multă Putere și de a produce o astfel de Perfecțiune, încât lumea exterioară este fără suflare.
Oamenii trebuie să fie șocați și surprinși de ceva și este la fel de bun ca asta să fie facut printr-o Manifestare a Perfecțiunii. Acest lucru îi poate trezi pentru totdeauna din somnul inerției lor.

Iubiți mei, aș dori să vă arăt din punctul nostru de vedere ce înseamnă Eliberarea acestor Puteri Magnifice ale Vieții pentru dvs., pentru noi și pentru toată Viața, de pretutindeni și ce asistență putem oferi atunci.
Când sunteți reuniți și decretați cu bucurie, emiteți mari licăriri de lumină pe care le putem direcționa instantaneu acolo unde este necesar pentru națiune. Este posibil ca, individual, să nu fiți conștienți de acest lucru, dar vă asigur că în planurile superioare, există o mare concentrare de Fulgere Albastre în jurul vostru. Se datorează faptului că ve puneti la dispoziția noastră că putem preveni acțiunea multor forțe distructive și că putem îndeplini dorințele dvs. personale.

În primele discursuri despre AY AM, Bien-Aimé Saint-Germain a spus că unii dintre voi aveți comori de lumină; altele au comori de energie; alții din comorile de aur și bijuterii; sau Comori ale puterii; și că a venit vremea când toate acestea vor fi eliberate pentru binecuvântarea ta tuturor.
Aceste cuvinte nu sunt întotdeauna clar înțelese și înseamnă că unii pot presta servicii foarte mari într-un registru, iar alții într-un alt registru. Unii au darul de a desena, alții cel de a vindeca sau de a face muzică. Unul poate avea, de asemenea, multă energie fizică și, prin urmare, să poată lucra pentru satisfacerea nevoilor zilnice. Unii au bogăție, alții lumini grozave.
Toate aceste daruri și puteri sunt Activități ale Focului Sacru.

Avem nevoie de toți pentru a face acest lucru. Trebuie să folosim Forța Vie a tuturor curentelor constructive ale Vieții, pentru a construi Protecția Națiunilor și pentru a crea Fundația care va susține viitoarele Activități ale Națiunilor.
Uita-te la el! Nu are rost, încercând să-i faci pe ceilalți să facă ceea ce faci. Trebuie să aveți puncte de vedere largi, să fiți toleranți și înțelegători, pentru că dacă sunteți priceput într-o zonă, vecinul este desigur într-un altul și orice sentiment de critică, condamnare sau mustrare vă va închide această ușă care vă oferă acces la comorile că sunteți pe cale să puteți utiliza.
Să fi foarte recunoscător daca ai multe talente, dar nu-l subestima pe cel care este mai puțin norocos. Trebuie să fiți flexibil și generos, pentru a face posibilă o cooperare care să ne permită să producem și să protejăm această Perfecțiune care trebuie să se manifeste.
Corpul mental superior al fiecărui flux de viață, ascultând propriul său tip de perfecțiune, s-a dezvoltat prin utilizarea fizică, în timpul unei serii de încorporari, anumite calități. Acestea, care au în prezent o anumită Forță-Vivă, constituie Darurile sau Talentele tale. Acestea sunt Puteri pe care le-ai dezvoltat liber și care aparțin Flăcării Curentului tău de Viață.
Care este apoi funcția Maeștrilor? Trebuie să folosim toate aceste Donații în serviciul națiunii. Avem nevoie de fiecare dintre voi și de fiecare dintre calitățile dvs. și sunteți cu toții la fel de esențiali.
Fiecare are o specialitate pe care numai el, în întregul Univers, o poate îndeplini, pentru că el este cel care a dezvoltat această Calitate în Curentul său de Viață, iar tu ai Calitățile pe care le-ai dezvoltat, și nimeni nu le poate atrage pentru tine o Calitate a Corpului tău Mental Superior.
Voi deveniți un expert într-o anumită ordine, doar, utilizând propria energie aplicată în acest domeniu.

…L’Energie devient du Pouvoir par l’usage.
Energy becomes power through use.
Energia devine Putere prin utilizare…

Este necesar să creeze calitățile pe care cineva dorește să le posede, și să constituie o forță-Vive prin utilizarea repetată. Cu simpla dorință de ceva, fără punerea în aplicare a Energiei, nu veți obține.
Avem nevoie de ființe care au stabilit un echilibru perfect între interior și exterior. Din acest motiv, este esențial să avem cunoștința Prezenței AY AM, ce este, unde este și cum poate fi numită în acțiune în sinele exterior sau în condițiile lumii.
Aceasta fiind cunoscută, ea trebuie pusă în practică și, astfel, să obțină Puterea, să constituie Forța-Vie, care să permită Puterea Prezenței să acționeze cu Controlul deplin prin forma fizică.
Este imposibil să faci acest lucru pentru alții. Se pot face apeluri pentru a stabili Armonie în și în jurul unui individ pentru a-l ajuta și proteja, dar fiecare individ trebuie să manifeste Atributele Curentului său de Viață prin propriul său Apel Conștient.
Prin urmare, este esențial să faceți apeluri pentru eliberarea Puterilor Secrete ale Curentului vostru de Viață, pentru a vă permite să utilizați aceste Daruri cu un Echilibru Perfect în activitatea extern.

Trebuie să poți face multe lucruri perfect.
Unul dintre aspectele stăpânirii constă în a putea intra în orice ansamblu de circumstanțe, a-l domina, a face ca Ordinea și Armonia să domnească în ea, pentru a profita la maximum.
Făcând asta, trebuie să poți schimba imediat activitatea și, într-un context nou, să realizezi în continuare Perfecțiunea. Această adaptabilitate, această flexibilitate în exercitarea facultăților dvs. sunt un bun indiciu al măiestriei.
Nu prin trucuri psihologice și nici prin forța unei voințe impuse din exterior altora, că obținem rezultate fizice rapide și de durată. Nu! Este necesar să recurgem la Prezența AY AM și să-L rugăm să producă Manifestările Perfecțiunii fizice prin utilizarea puterilor secrete ale Curentului tău de Viață, și a celui al asociați tale.
Acest lucru este corect să faci dacă vrei să mergi pe Calea Luminii cu noi și să devii Constructorii Perfecțiunii Luminii.

Unii dintre voi pot fi chemați să creeze toate acestea vor produce Frumusețea, Puritatea, Perfecțiunea și Protecția în tot ce este esențial pentru Bucuria de a trăi în societățile viitoare.
Problema care trebuie rezolvată este aceea de a ajuta masa să scoată din discordia îngrozitoare în care este împotmolită și este în acest scop că trebuie să apelați Prezența Divină în Acțiune și să solicitați utilizarea tuturor Puterilor Secrete a Curenților tăi de Viață.
Aducând Perfecția Vieții în lumea din jurul tău, vei construi Perfecțiunea propriei Sănătăți, a Fericirii tale personale, deoarece șaizeci la sută din Perfecțiunea pe care o ceri pentru altora este stabilită în propria ta structură atomică.

Știm deja Bucuria și Fericirea Inexpresibile care vor fi ale voastre în utilizarea acestor Puteri, dar v-a fost dificil pentru tine, chiar imposibil, să-i numiți în acțiune înainte de a vă stabili o Armonie permanentă în voi înșivă.
Pe acest subiect, vreau să vă atrag atenția asupra unui punct foarte important. Adesea, ai decretat foarte bine, iar apoi, în mod neașteptat, apare o dificultate și îți pierzi oarecum controlul complet, și atunci ești surprins să nu ai manifestarea Apelurilor tale.
Pentru a evita acest lucru, este necesar ca în fiecare dimineață, la trezire, să luați Autoritatea deplină și Puterea Curentului vostru de Viață, apoi să dați ordinea interzicerii la tot ceea ce este uman, în voi și în jurul vostru, să apară în domeniul vostru de experiență.
(Apel nr 9.
Când te ridici în fiecare dimineață, spune: „AYAM – Eu Ordon ca ziua aceasta să fie ziua mea a Iubirii Nemuritoare Victorioase!”
Apel nr 19.
Ridicați-vă dimineața dând această ordine foarte ferm: „AYAM – Eu Sunt si Eu Ordon, ca nimic să nu vină în lumea mea de azi, cu excepția Victoriei Iubirii Nemuritoare!”
Aceasta pune în acțiune o anumită activitate a Focului Sacru, care va continua să crească. Când veți simți puterea înălțătoare, revigorantă care menține controlul în timpul zilei, veți începe să înțelegeți ce oportunități sunt ale voastre din oră în oră.
Apel nr 20.
„AYAM – Eu sunt Legea cosmică a prevenției nemuritoare, care împiedică orice să acționeze în lumea mea, cu excepția Victoriei Eterne a Iubirii lui Hristos Cosmic!” …)
Dacă nu luați Autoritatea dvs. pentru a exclude tot ce este umane, acest uman rămâne pândită în pragul conștiinței voastre și profită de un moment de neatenție pentru a izbucni în Viața voastră. Cred că veți fi de acord cu Mine că este mai bine să păstrați vizitatorii nedoriti în afara casei, decât să vă luptați pentru a-i evacua după ce vor intra.
Dacă, în ciuda acestei Ordini date imediat după ce te-ai trezit, a existat cea mai mică apariție de probleme, dați un nou Apel și fixați-vă ceea ce doriți ca Energia divină să producă pentru voi. În aceste condiții, Inteligența Selectivă a Corpului vostru Mental Superior va guverna Energia, pentru a exclude tot ceea ce nu este folosit pentru îndeplinirea Planului vostru divin.
(21.
În fața oricărei aparențe a discordiei, nu uitați de Comandă:
„Iubirea nemuritoare victorioasă a prezenței puternice AY AM este acum lumea mea, iar Legea cosmică a prevenției, care împiedică orice altceva să acționeze în mine, prin mine și în jurul meu, a fost pusă în acțiune pentru a fi Garda mea ”.
Atunci, dacă discordia persistă, spuneți, în fața de această apariție umană:
„Foarte bine! Am nevoie de mai mult de această Flamură nemuritoare a Iubirii Victorioase și a acțiunii Legii cosmice care împiedică orice altceva se apropie. ”
Apoi, unul sau mai mulți dintre Îngeri vor proiecta Flacăra în tine și în jurul tău și în treburile tale – precum o bătăi de inimă care se va intensifica prin folosire și care va deveni Absolut Invincibilă pentru ura, lipsa și limitările din lumea exterioară.)

În prezent, nimic nu este mai important decât să păstrezi în tine sentimentul unui calm puternic, realizând Măiestria și Puterea propriei tale Prezențe și a Maeștrilor Ascensionați care te ajută.
Puteți atinge cu ușurință acest sentiment de stăpânire calmă, fără o atitudine dictatorială externă, făcând apelul la Prezențe, împiedicând orice imperfecțiune să intre sau să existe în sfera dvs. de acțiune; prin amintirea constantă că Flacăra Spontană a Vieții tale face totul, perfect, pentru tine și prin tine.

Este esențial să forțezi mintea externă să recunoască mereu că este Focul Sacru al Vieții care face toate lucrurile perfecte și nu forma fizică.
În general, în ciuda a ceea ce spui pe asta, în sentimentul tău, nu accepți că într-adevăr Sinele divin, Maestrul interior este cel care acționează. Faci apel la prezență, dar în inima ta, îți imaginezi că este sinele extern care acționează! De câte ori Iubitul Maestru Isus le-a reamintit discipolilor că: „Nu pot face nimic din însumi! Tatăl din mine este cel care face lucrările!”
Este Flacăra Spontană, care vă face inima să bată, care realizează orice Lucrare Perfectă! Îți poți antrena intelectul pentru a-l admite și a-l aminti. Atâția alții au făcut-o înaintea voastră! Arata-i intelectului tau ca Flacara Spontana care iese prin mainile tale este cea care iti face munca. Dacă continuați să practicați această vizualizare, veți vedea o Scânteie de Flăcări Albastre care se scurge din mâinile voastre. La început, poate avea doar un sau doi centimetri, dar printr-o utilizare prelungită, veți vedea această scânteie să crească și să se dezvolte în Puterea deplină a focului sacru!

Văzând că unii dintre voi pot aduce cu ușurință aceste Puteri latente din Curentele voastre de viață, vă ofer aceste îndrumări importante pentru a vă încuraja. Trebuie să fiți hotărât să folosiți aceste Puteri. Trebuie să îi chemați în Acțiune, și să vă țineți atenția asupra lor pentru a-i face să acționeze în lumea extern.
Iubiti, folosirea acestor puteri va face bucuria vieții tale, iar luptele vor dispărea din existența ta. Dacă sunteți încă lipsit de el, este numai pentru că intelectul și sentimentele, de-a lungul secolelor îndelungate, nu au acceptat că Dumnezeu este cel care este autorul tuturor lucrurilor perfecte; că Flacăra lui Dumnezeu care acționează prin trup, este unicul actor!

Pătrundeți-vă complet cu Libertatea deplină și Măiestria Puterii Focului Sacru deoarece, prin apelul la Focul Sacru, veți obține manifestări mai rapide.
Nu există opoziție la foc. Își arde calea prin tot. Făcând chemarea la stăpânirea tuturor Puterilor tuturor Maeștrilor Ascensi pentru acțiunea lor în lumea exterioară, vei vedea că lucrurile se schimbă atât de repede încât vei fi încântat. Indiferent cum arată complicațiile în circumstanțele lumii exterioare. Vreau să fii ferm și de neclintit în apelurile tale. Persistați în a cere ca toate Puterile Focului Sacru să intre în Acțiune Externă prin intermediul vostru, și ca Ele să îndeplinească ceea ce, Ele Numai, pot realiza.
Fii fericit în ciuda a ceea ce rămâne de făcut.
Cu cât ești mai fericit, cu atât dispariția discordiei este mai rapidă și, mai ales, ignorează părerea celorlalți!

Forțele distructive sunt în galop spre distrugerea lor.
Le face uneori un pic mai agresive, dar orice! În curând, vor fi eliminați cu toții și insistăm ca studenții să își țină atenția ferm și exclusiv asupra Puterii Focului Sacru!
Vrem să vă vedem fericiți și bucuroși, și vă împachetăm în haine noastre de Foc Sacru și în toată Dragostea Inimilor noastre.
Mergeti inainte! Folosind Activitățile Focului Sacru, toate aceste Puteri se vor dezvălui pentru tine și vor aduce Iluminarea intelectului tău.
Cu toată dragostea pe care o Eu Am, vă voi intensifica apelurile, iar dacă Extinderea Focului Sacru din și în jurul vostru produce uneori o senzație de căldură fizică, calificați-o cu un sentiment de confort perfect! Focul sacru care acționează prin forma ta fizică este întotdeauna favorabil și perfect condiționat!

Într-o zi, veți vedea Acțiunea acestui Foc Sacru cu vederea voastra fizică – este posibil – este o parte a vieții.
Folosind Cuvântul creator AY AM – Puternic Numele Divin – puteți comanda Focului Sacru să intre în acțiune și să producă Perfecțiune.
Crede ce îți spun. Te voi ajuta și vei ști că ești dincolo de Ușa Deschisă și că toate voale care erau între noi sunt consumate.

Te iubesc și te binecuvântez, dar fii în paza ta împotriva a tot ceea ce este uman!

Godfre.

Godfré 1

Godfré, discurs nr1

Iubitii inimii mele! Cu mare bucurie am venit să petrec câteva clipe cu tine.
În scopul de a facilita Serviciul care trebuie să fie prestate în zilele care urmează, te implor să simți că de la o oră la oră, eu mă aduce mai aproape de tine în lumea exterioară. Venim cu puterea noastră, și trebuie să fie așa ca răspuns la apelurile dumneavoastră.

Trebuie să te simți cu fiecare fibră a ființei tale că iubitul tău puternic prezență AYAM așteaptă cea mai mică șansă pe care i-o oferi pentru a răspunde la apelurile tale. Și dacă, uneori, sinele exterior spune, „Ei bine! De ce nu am răspunsuri mai rapide?”, spui felul următor : „Taci, pentru răspunsul va veni cu viteza de fulger, atunci când vei înceta înfundarea calea!”
Apoi, dragii mei, raiul se va deschide, pentru că numai oscilațiile continuale în gândurile și sentimentele voastre întrerup Fluxul constant și expansiunea energiei perfecte care v-ar elibera.

Pentru a te ajuta să te relaxezi mai mult și să aduci pacea în sinele exterior, îți voi atrage atenția asupra unui exercițiu pe care Bien-Aimé Saint-Germain ni l-a dat la începutul începerii acestei activități.
Într-o zi, atunci ca el a început procesul de aliniere (reglaj), el ne-a cerut tuturor să practice următorul exercițiu: « De mai multe ori pe zi, în fiecare zi, vizualizați o sferă mare de lumină albă strălucitoare, ușor colorată cu Violet, ridicându-se din picioare prin corp și ieșind prin partea de sus a capului. Repetați această vizualizare de mai multe ori. »
Este un proces care echilibrează, relaxează și ridică vibrațiile minunat. Va fi o mare binecuvântare pentru voi toți. Dacă nu poți să-l vizualizezi, așadar simte-l, nu contează pentru că această activitate va acționa până se întâmplă perfecțiunea.
Vă atrag atenția asupra acestui exercițiu, deoarece Bien Aimé Saint-Germain ni l-a dat pentru a produce calm și relaxare în sentimente și în corpul emoțional. Veți fi calmi și perfect la usurinta, și veți obține un sentiment de măiestrie, o putere de dominare asupra lucrurilor externe, care va radia de la tine și impresiona pe toți cei care se apropie de tine. Ei vor avea încredere în tine și să accepte instrucțiunile pe care le vei putea da pentru a le ajuta.

Vreau să te fac să te simți din ce în ce mai profund că gândul tău are puterea de a deschide această poartă pentru a da, lui prezența ta, libertății de a acționa în felul său în treburile tale zilnice. Vă spun, în adevăr, că atunci când sunteți hotărâți să puneți tot ce este uman la gunoi, veți putea să-l faceți să înțeleagă că voi sunteți Maestrul templului.
Ești cu adevărat stăpâna-flacăra în templul celui mai mare-zeu-viu! Trupurile voastre sunt acest templu! Conștiința ta supramentală e Astea!
Corpul tău de dorință ar trebui să fie acea cupă de cristal de puritate absolută care strălucește în acest templu.

Când invocați victoria lui Hristos cosmic din 10000 sori pentru a vă penetra și straluci prin tine suveranitatea sa asupra lumii exterioare, trebuie ca ceea ce este omenesc retrage și sa supună până când este consumat!
Iubitii mei, tu ești stăpânii acestor trupuri.

Niciodată să nu cobori pavilionul autorității și suveranității tale înainte de circumstanțele lumii fizice, nici măcar pentru un moment! Persistă în afirm al stăpânirea interioară ta, în ciuda și împotriva aparențelor! Insistați sa afirma că flacăra inimii de prezența ta AYAM acum locuiește în tine, că ea este autoritatea stăpâna și puterea creator care arunca forța sa în circumstanțe externe pentru a le controla.
Vrem să simțiți autoritatea flăcării divine care este viața voastră, căci voi sunteți prezența interioară suverană.
Ordonați uman să facă un pas înapoi pentru ca prezența voastră să-și afirme libertatea necondiționată prin sinele exterior, în orice moment, pentru că prezența voastră știe ce trebuie să se realizeze pentru voi acum, și mintea voastră o ignoră complet.
Poruncești că iluminarea Christului cosmic victorios al celor 10000 sori îți va penetra mintea și sentimentele, și vei avea cunoștințele despre ceea ce trebuie să faci. Veți fi îndrumat la momentul potrivit la locul dorit unde veți realiza planul divin victorios și cu mare bucurie.
Vrem să știi bucuria pe care o dă controlul interior.

De multe ori aveți sentimentul de a fi zdrobit sau legat de corpul. Bine! Când această sugestie încearcă să pătrundă în tine și de control-te, rândul său, cu dragoste pentru a vă AYAM prezența și spune:
„Nu, corpul nu mă va domina niciodată. Bine-iubit prezență AY AM, tu ești flacăra existenței mele! Tu ești autoritatea suverană a universului! Flacăra ta îmi va guverna propria mea suveranã.
„Înapoi, tot ce este uman, înapoi! Toate acestea să fie consumate în flacăra violet!
„Ô, inima divină, fie ca dorințele voastre să fie împlinite de mine!”

Dacă ați știai tot ca ceea ce vă adorabil prezența AYAM vrea să fac pentru tine și prin tine! Tu ar intra la această prezență cu un astfel elan de iubire, supunere și recunoștință, pe care l-ar deschide Vannes ceresc, și că veți avea utilizarea nelimitată a celor mai mari puteri ale vieții voastre, pe care le binecuvântăm pentru totdeauna!
Corpul tau mental superior poate folosi toate puterile de prezența voastră puternic AY AM. Toate aceste puteri trebuie folosite acum prin sinele extern. Le-ați folosit deja în fiecare epoca de aur a trecut!
Ai puterea de a materializa, a dematerializa, levita, și să producă iluminarea atmosferei! Aceste puteri au fost puse la somn, pentru că te-ai distrat cu jucăriile din lumea exterioară. Nu vrei să scoți puterile astea din naftalină acum? La figurat vorbind, desigur!

De îndată ce corpul dorinței, sentimentele tale vor fi purificate și potoliți, aceste puteri care sunt inerente corpului tău cauzal și corpului mental superior, se vor manifesta instantaneu. În Puritate, Iubire și Acceptarea Adorabilei tale Puteri Prezențe AY AM, în comuniunea glorioasă a iubirii Lui arzătoare, vei simți că Focul său Radiant apare în tine.
Vei fi uimit și confiscat cu Bucuria când vei realiza că această Prezență poate comanda circumstanțe externe. Apoi, veți considera ca fiind nul tot ce v-a chinuit, enervat, limitat și nu veți mai fi niciodată preocupați de asta pentru că veți trăi în sentimentul Focului Glorios al propriei tai Adorabile Prezențe.

În ziua în care îți vei spune la Prezența ta AY AM:
„Îndeplinește-mi dorințele inimii Tale! Vino la mine! Condu-mă! Manifestă-ți ceea ce dorești, căci mă înclin cu adâncă Recunoștință în fața Ta, și te rog să accepți colaborarea mea iubitoare!”, Prezența te va lua pe cuvânt și va intra în acțiune victorioasă!
Iubitii mei, Puterile vieții sunt atât de minunate și sunt la dispoziția ta! Ele produc o asemenea Perfecțiune, o asemenea Frumusețe, o astfel de Bucurie! Ei îți oferă o astfel de libertate pentru a-i ajuta pe alții!
Ușa este larg deschisă pentru tine, din momentul în care îți pui lumea emoțională în ordine și îi spui: „Niciodată nu vei mai arunca o umbră peste Lumina Flăcării Inimii mele. Niciodată!”
Îți vei continua călătoria calmă și senină în mijlocul haosului, fără a fi afectat de distrugerea lui. Rămânând în locul puterii în Univers, vei putea atrage Puterea către tine însuți pentru a-i ajuta pe ceilalți, rămânând deasupra agitației lumii exterioare. Vei înțelege apoi sensul cuvintelor lui Isus când El spune: „Ia inimă, am biruit lumea!”.
El a stăpânit toate situațiile care au apărut și trebuie să faceți la fel. Dar Calea Ta poate fi atât de veselă, atât de glorioasă, în comparație cu Experiențele Sale!
Toate victoriile pe care le-a câștigat, El v-a pus la dispoziție prin Folosirea Prezenței Sale Luminoase, așa cum El însuși v-a spus în Ultimele sale discursuri. Recunoscând și simțind Iubirea Sa conștient, veți forța condițiile externe să vă înclinați în fața Autorității Sale, deoarece El v-a oferit victoria Sa asupra forțelor distructive.
Trebuie doar să reziști, și să refuzați tot ceea ce nu este Victoria lui Iisus Hristos Înălțat și, dacă luați o poziție fermă, veți avea această Victorie.

Dacă pare dificilă la tine să se supună, întreabă-mă Calitatea mea de ascultare. L-am dat lui Iubitul Saint-Germain când, zi de zi, El mi-a dat această Instrucțiune.
Am experimentat cea mai mare bucurie dând ascultare prin care aș putea primi înțelegerea Lui. Dragostea Mea și Recunoștința Mea pentru El nu vor înceta niciodată și vor sărbători întotdeauna Slava Sa.

Această mare putere a vieții, iubitii mei, care se găsește în Hristosul Cosmic, este la fel de reală ca Universul în sine, și nu o cred intangibilă deoarece nu o poți vedea! Cum ar fi?
De îndată ce îți trimiți Iubirea către Maestrul Iubit Iisus, în același moment primești, în Răspunsul, Curentul său Electronic. Nu este un răspuns al Prezenței și Conștiinței Sale la chemarea ta? Toți ai experimentat asta de sute de ori.
Când vii la Mine prin gândurile sau sentimentele tale, Radiația Mea îți vine instantaneu și trebuie să-ți ofer ceea ce este mai necesar pentru tine. Este la fel pentru toți ceilalți Maeștri Ascensionați.
Aș dori să vă simțiți mai aproape de noi, Dragii mei copii. Ne bucurăm să vă vedem cum acționați, apelurile tale depășesc orice pot face restul lumii. Aș dori ca tot ceea ce ne separă în continuare să fie desființat. Vrem să fii în Minunata acțiune vibratorie a Victoriosului Hristos Cosmic a cărei Lumină dezvăluie tot și a cărei flăcări conștiente constituie o protecție invincibilă în jurul tău și pentru tot ceea ce vrei să protejezi, atât timp cât închizi ușa către discordie.

Stai ferm, și la cel mai mic semn de perturbare în sentimentele tale, stai în fața Prezenței tale iubite AY AM și invocă Legea Iertării. Cereți ca flacăra violet consumatoare să vă pătrundă și să ordonați ca toate discordiile să fie alungate din lumea voastră emoțională pentru totdeauna.
Știi că dacă cineva intră în casa ta, îi poți arunca afara și, dacă intră din nou, îi poți arunca inca. Poate că nu vă dați seama cât de persistentă a fost forța sinistră. Nu ți-a dat niciodată o pauză. Ea nu a pierdut niciodată o ocazie de a introduce discordia pentru perioada următoare, pentru a-ți fura energia. Sunt hotărât să vă ofer în continuare Asistența și avertismentele mele, pentru că suntem la fel de persistenți ca forța sinistră. În plus, Noi suntem veșnici, ceea ce ea nu este. Asa, Vom avea Victorie, la fel și voi.
Vreau să vă simțiți încurajați astăzi, și vă umplu cu Determinarea să vă amintiți de asta: dacă ceva vă deranjează, treceți această sfera a Flăcării de lumină sclipitoare prin corpul vostru și începeți din nou de câte ori va fi necesar. Acest exercițiu va produce acțiunea Sa de echilibrare și calmare. Flacăra Violet, apoi, Răspândind în și în jurul tău, va tăia liniile de forță care te conectează la lumea exterioară, astfel încât să nu mai poată impune discordie asupra ta.
Vă asigur că orice limitare va dispărea, cu o viteză care vă va surprinde, și veți fi surprins și încântat să faceți lucruri la care nu vă așteptați.

Vreau să intri în această libertate, iubitii mei. Prezența ta este gata să vă elibereze și nu vrea să vă limiteze. Mă voi asigura de asta. Da, Prețiosii mei copii, vrem să vă conducem la Eliberarea voastră. Aceasta este o necesitate pentru tine și pentru țara ta.
Din acest motiv, vă rugăm să vă adresați Prezenței voastre puternice AY AM și să solicitați ca aceasta să vă pună la dispoziție toate Marile Puteri ale curentului vostru de viață pentru eliberarea tuturor ființelor.
Dacă efectuați apelul pentru a utiliza aceste puteri în același mod ca și Maestrii Ascensionați, nu veți putea să le folosiți greșit. Asa nu veţi supune niciunui risc.
Când ceri utilizarea nelimitată a tuturor puterilor ființei tale în lumea fizică, pentru a le folosi așa cum fac Maeștrii Ascensionați pentru Eliberarea tuturor ființelor, nici o Ființă a Luminii nu te va refuza Asistența Lui.

Când, în primele zile ale acestei activități, Bien-Aimé Saint-Germain ne-a oferit acest exercițiu (* „De câteva ori pe zi, în fiecare zi, vizualizați o mare sferă de lumină albă scânteietoare, ușor colorată cu Violet, ridicându-se din picioare prin corp și ieșind prin partea de sus a capului. Repetați această vizualizare de mai multe ori.
Este un proces care echilibrează, relaxează și ridică minunat vibrațiile. Va fi o mare binecuvântare pentru toți. Dacă nu îl puteți vizualiza, simți-l, nu contează pentru că această activitate va acționa până când apare Perfecțiunea.), nu am putut aprecia ce binecuvântare a reprezentat pentru noi. Privind în urmă, îmi dau seama cât de multă greutate El a luat de la noi împotriva căreia am fi trebuit să luptăm.
În acest moment tu ești în același punct, și suntem hotărâți să eliminăm o parte din ceea ce cântărește asupra ta.
Dacă doriți să practicați acest lucru și cereți ca Victoria Cristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soari să-și încarce Flacăra Lui în voi, în jurul vostru și să o încarcați oriunde mergeți, bine! dragii mei prieteni, toată această povară umană va fi pusă deoparte, la fel de sigur pe măsură ce respirați.
Luati decizia de a face ceea ce vă recomand și vedeți rezultatele! Încercați! Vedeți dacă nu experimentați victoria pentru care efectuați apelul. Vedeți dacă aceste Mari Puteri nu vă vor fi puse la dispoziție, chiar dacă nu ați făcut încă Înălțarea!

Ai grijă să nu te gândești: „Ei bine, voi folosi aceste Mari Puteri când mă să fiu ascensionați. Marea mea Lucrare acum este să fac această Înălțare!”
Da, este corect. Dar cu cât folosești mai mult aceste Mari Puteri pentru Purificarea Neamului tău, cu atât vei ajunge mai repede la Înălțarea ta. Nu puteți acorda o mare asistență pentru Eliberarea țării voastre fără a vă ridică tu însuți la o mai marele Libertate. Și dacă doriți să vă salvați Neamul, automat, șaizeci la sută din dorința voastra pentru Națiune va reveni la voi.
Deci, atunci când începi să chemi această Victorie a Hristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soare în tine și în Neamul tău, Victoria lui Dumnezeu, Puritatea eternă și Pacea acestui Puternic Sacru Foc îți umple țara și preia controlul asupra ei. Apoi, automat, El îți umple și Ființa și sfera de acțiune, iar noi suntem Garda de asta.
Noi am făcut deja acest lucru de mai multe ori pentru tine, fără ca tu să-l știi, dar astăzi ai ocazia să te simți mai în siguranță în Puterea noastră a Focului Sacru. Cheamă-L în jurul tău și mergi mai departe cu un singur scop în minte: Victoria Cristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soare, pentru ca Lumina Lui să se manifeste, cu un Lustru mereu în creștere și pentru ca umbrele de anti-Hristos să fie consumat de Victoria Focului Sacru al Hristosului Cosmic.

Te sun astăzi la această libertate și aș dori să dai această ascultare care îți va permite să ajungi la ea, astfel încât să poți avea în lumea exterioară acele lucruri pe care dorim să le ai, aceste lucruri care îți aparțin de drept, și ca sinistra forta te impiedica sa ai, până când faci ceea ce noi îți cerem.
O, iubiți, mergeți mai departe cu Bucuria în inimă! Știți că, până la urmă, sunteți în siguranță în Iubirea noastră și în grija pe care o luăm de la dvs., până ce Ora Libertății se lovește de Pământ. Simțiți acest lucru și știți că Iubirea noastră vă păstrează la fel de sigur, ca daca ați întreba-l.
Iubirea noastră este dobândită pentru tine fără ca tu să fii nevoie să o ceri, dar Protecția noastră, trebuie să o suni prin comandă conștientă.

Iubitii mei, pe măsură ce mergeți, încercați să simți că toate Puterile pe care vi le-am oferit, toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi, vin la voi să vă aducă Fericirea și să te ridice mai sus din luptă, te protejează, te face fericit, îți dă Abundență și te face să experimentezi Puterile vieții libere! Și pe măsură ce aceste lucruri se vor manifesta în lumea exterioară, restul umanității își va da seama că reprezinți împlinirea Legii.
Deci, toți cei care vă văd vor dori să urmeze Calea pentru a obține o astfel de măiestrie.

Sunt hotărât să vă ajut să câștigați cât mai multă măiestrie înainte de Înălțarea voastră, astfel încât, de astăzi, cel mai mare serviciu pentru țara dvs. să poată aduce mai multă Bucurie și o ușurință mai mare în sentimentul dvs. .
Fie ca plinătatea tuturor lucrurilor bune pe care viața le poate oferi să fie voastre pentru totdeauna!
Vă asigur că Iubirea pe care mi-ați dat-o, trebuie să vă-o înapoiez de o sută de ori, până când această Lumină scânteie peste tot și se răspândește atât de mult, încât umbrele nu vor mai apărea niciodată pe acest Pământ.

Cât de mare este privilegiul tău, Dragi Copii! Serviciul tău pentru lumină a fost minunat, iar acum Lumina este gata, la rândul Să, să te servească. Nu vrei să intri în Victoria Inimii Sale și să fii veșnic liber?
Nu lăsa presiunea lumii exterioare să te facă să crezi că ceea ce contează cel mai mult sunt obligațiile vieții tale de zi cu zi și te fac să uiți că este Lumina care este adevărata ta existență. Cere mai întâi Lumina și toate lucrurile din lumea exterioară vor veni la locul lor potrivit în Ordinea divină perfectă. Atunci Planul divin va fi realizat chiar și în manifestarea Sa cea mai exterioară. Așa, amintiți-vă că ați slujit Lumina și că acum Lumina se întoarce la voi pentru a vă sluji, pentru a vă face fericit și pentru a vă binecuvânta cu Victoria Sa Eternă.
Eu fac parte din această Lumină, și Marii Fiinte care te-au supravegheat timp de secole sunt acum pregătiți să o aducă-l prin tine peste tot în neam, până când toată țara ta se va ridica și va respinge totul ceea ce nu este divin.
Vă încredințez astăzi la Inima acestei biruințe pentru care ați decretat: Victoria Cristosului Cosmic al luminii celor Zece Mii de Soare. Fie ca tu să devină atât de radiant în tine încât să nu mai poți experimenta niciodată durere, suferință, primejdie, luptă sau limitări.
Vă asigur că prin această Lumină vă pot oferi TOTUL. Acceptați-l acum, când este timpul, și ridicați-vă la acea Putere care vă va da măiestrie asupra tuturor condițiilor lumii exterioare, indiferent de aparențe.
Această lume a aparițiilor se schimbă în fiecare oră. Nimic nu este sigur în această lume a schimbării, mai ales dacă este discordant. Mai bine să apelezi la Lumina care aduce cele mai mari binecuvântări, cea mai mare putere și cea mai mare perfecțiune. Vă atrag astăzi în Inima Lui și vă rog să simțiți asta la toate orele zilei și să vă amintiți că aceasta este Locuința voastră. Este de la aici ca vă vine tot Ajutorul până când Prezența voastră iubită se poate bucura de libertatea necondiționată prin sinele exterior.
Faceți doar apelul și Lumina vă va răspunde. Dacă aveți nevoie de asistență, Ea Ne va suna și Noi vom face tot ce este necesar, în timp ce Ea își va ancora Suveranitatea în ființa voastră. Apoi, vei avea și vei simți că adevăratul tău stat este măiestria și libertatea. Această libertate este destinul tău și dorim ca tu să o realizezi acum, în mijlocul condițiilor lumii exterioare, și astfel veţi putea purta lanterna acestei lumini pentru a-i proteja pe ceilalți până când, la rândul lor, pot intra în Lumină și folosește-l.

Vă încredințez astăzi la Slava acestei Victorii Veșnice, și poate Lumina să vă arate toate comorile Inimii Sale! Fie ca Lumina să vină în tine și să te facă cel mai liber, cel mai triumfător, cel mai victorios ființe din lume!
Amintiți-vă: Lumina lui Dumnezeu nu eșuează niciodată, deoarece aceasta este chemarea la Marea Frăție Albă pentru mai multă putere!
Când chemați Victoria Cristosului Cosmic al celor Zece Mii de Soari pentru a proiecta Lumina Sa eternă în întregul neam, Lumina vine la Chemarea voastră pentru a vă sluji. Când spui: „Lumina lui Dumnezeu nu eșuează niciodată!”, Cerurile se deschid pentru a lăsa această Lumină să treacă, și este această Lumină ca va elibera Țara ta.
Pot avea privilegiul de a-l răspândi în jurul și în jurul tău până când nu se poate apropia nici o umbră?
Mizăm pe tine pentru a proiecta și intensifica această lumină în orașul tău și în țara ta, astfel încât să putem corecta rapid anumite condiții, ceea ce îți va facilita activitățile din lumea exterioară. Fie ca această Lumină să se răspândească în lumea exterioară, până când exteriorul devine interior, iar până când Lumina lui Dumnezeu, care nu eșuează niciodată, ridică toate ființele în Perfecțiunea Maeștrilor Ascendenți și în Libertatea al Puternica Prezență AY AM, care este Puterea Glorioasă a Vieții peste tot și întotdeauna.

Astăzi, te chem în Inima Iubirii acestei Lumini Fraterne și o umplu în tine!
Dacă uneori îți este greu să răspândești Iubirea necesară pentru a aduce această Lumină în manifestare, te voi ajuta. Nu pot iubi ființele pentru tine, dar le pot iubi cu tine. Atunci când Lumina Iubirii mele te învelește, nu vei mai găsi dificil să apelezi la Lumina și Dragostea Prezenței tale AY AM, pentru eî să facă tot ce este necesar pentru tine.

Spre victoria Sa, vă încredințez! Vă pot ridica la măiestria Sa! Fie ca plinătatea perfecțiunii Sale invincibile și arzătoare să fie backup-ul tău! Fie ca Ea să pună resursele nelimitate la dispoziție, și ca Ea să fie calea în fața ta, pentru a-ți atinge toate dorințele constructive cu Victorie și Libertate Nelimitate.

Vă încredințez astăzi acestei Victorii Puternice și poate Legiunile Victorie Puternice să vă ajute, să vă înalțe și să vă binecuvânteze. Atunci Ascultarea care vi s-a părut atât de dificilă va deveni o Bucurie, iar Libertatea eternă a Inimii Saint-Germain vă va binecuvânta pentru totdeauna cu Perfecțiunea Sa.
Fie ca Europa să apeleze la această Lumină și voi, care sunteți în avangardă, arătați Calea către alții! Fie ca Lumina voastră să strălucească atât de tare, încât nu mai știți niciodată umbrele!
Vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut deja, și de azi, că Bucuria voastră să fie nelimitată, veșnică, că victoria voastră să fie mereu în creștere!
Vă mulțumim, Copii Prețioși ai Europei, Vă mulțumim pentru dragostea dvs., pentru serviciul dvs. și pentru dedicarea voastră! Fie ca Ea să se întoarcă întotdeauna la tine cu Iubirea Mea, pentru a-ți face Calea Perfecțiunii și Victoria Înălțării tale.
Te binecuvântez și îți mulțumesc din toată inima.

Godfre.

Ray-ô-Layte

Iubiți Ray-ô-Layte.

Preaiubiți de dragostea cosmică ale cărei chemări nu au încetat să se ridice din acest sanctuar, vin să vă aduc Mântuirea acestor sfere de activitate care au observat Extinderea luminii voastre; din aceste sfere provine acum încurajarea și marea iubire cosmică care vă vor învălui și vor face prezența lor mai tangibilă în viitor.
Vă transmit Iubirea și Mântuirea tuturor Maeștrilor Înălțați; Ei apreciază profund apelurile pe care le adresați în permanență; în ceea ce privește Mine, îți ofer ceea ce îți pot oferi prin Puterea unei iubiri care dizolvă toată frica pentru totdeauna.
Flacăra mea de neînfricăre absolută este măiestria iubirii, deoarece acolo unde este suficientă iubire, nu poate exista frică. Vă reamintesc că dorința de a deține pe cineva sau ceva nu este Iubire! Este egoism. Când vorbesc despre Iubire, este marea emergență cosmică a focului sacru al propriei tale Prezențe puternice AY AM și a Marilor Ființe Cosmice ale Universului, care îți dau viața lor; căci Flacăra Iubirii fiecăruia dintre acești Curenți ai Vieții este o parte din Viața lor.

Vreau să vă încurajez să meditați la aceste întrebări și să faceți parte din aceste Flăcări, versând Iubirea noastră cosmică și Iubirea cosmică din propria voastră Prezență puternică AY AM în circumstanțele care necesită o reajustare și pentru protecția celor pe care voi dragoste, pentru protecția unui ideal de viață divină, care trebuie să rămână Autoritatea în lumea exterioară, dacă Triumful Libertății este chemat să ia Suveranitatea și să guverneze lumea în conformitate cu Planul divin. Vreau să te fac să simți Stăpânirea, Puterea și Autoritatea acestei Iubiri care nu se teme de nimic, deoarece această Dragoste știe că Flăcarea Sa emerge din Marele Soare Central prin orice și consumă tot ceea ce nu este similar cu El, cu o presiune și putere infinită și eternă.

Măiestrie este o concentrare nelimitată a Marelui Foc Sacru și Flacăra Cosmică a Iubirii Cosmice de Creație, Autoritate și Inteligență a Marelui Soare Central, pusă în acțiune de Corpul electronic al Prezenței puternice AY AM individual. Această activitate trece apoi prin corpul mental superior, și se răspândește prin inima, și prin flacăra septupla ale celor șapte puternice Elohim, ancorata în fruntea fiecărei ființe individuale.
Darurile vieții divine se răspândesc prin fiecare parcele din elementul de foc al formelor voastre fizice, iar această viață divină este focul sacru al iubirii cosmice, care se dă în sine în substanța acestei lumi, astfel încât Planul de Frumusețea și perfecțiunea se pot extinde, în Armonie și Fericire Eterne, care sunt în conformitate cu Voința divină pentru viață.
Dacă există manifestări, fie în corpurile tale sau în împrejurimile tale, afacerea ta sau lumea exterioară, care nu sunt Perfecțiunea vieții eterne, atunci este o substanță calificată de ceea ce nu este Iubirea noastră. Dacă doriți ca corpurile voastre să manifeste Tineretul, Frumusețea și Perfecțiunea completă a Corpului vostru Mental Superior, atunci este necesar ca Flacăra Cosmică a Iubirii noastre să apară într-o expansiune neîntreruptă prin fiecare particulă a întregii energii a formelor voastre fizic, mintea ta, sentimentele, și în atmosfera din jurul tău. În acest fel, puteți produce Perfecțiune și menține.

Fiecare dintre voi poate apela-l acum în Acțiune nelimitată. Vă spun, iubiților mei, că sper că Iubirea Mea și Flăcarea Mea a neînfricăre absolută în această Iubire, vă vor încărca atât de dinamic, încât orice limitare va fi spulberată și că în viitor nu veți mai accepta nicio altă substanță că Marele Foc Sacru al Iubirii mele și Intrepiditatea Absolută a acestei Iubiri, în ființa ta, în lumea ta, în mintea ta și în corpul tău.
Dacă, în numele și de către autoritatea propriei iubite Prezențe puternice AY AM și de puterea mea cosmică, voi comandați dizolvarea și consumul oricărei substanțe din corpul vostru care nu produce perfecțiune pentru dvs., se va face conform Decretului tău! Vreau să experimentați Încrederea, măiestria, autoritatea și puterea flăcării cosmice a neînfricării și a iubirii absolute pe care AY AM Eu Sunt. Împachetați voi cu flacăra mea! Răspândiți-l în casele și în afacerile dvs. Înfășurați pe cei care vă sunt dragi cu ea. Poruncește-L să se ridice și să umple atmosfera din jurul tău și vei ști ce este în Inima Mea!
Nu mă tem de forțele sinistre; ei sunt cei care se tem de Mine. Înfășurați-vă în mantia flăcării mele. Ordonează-ți ca lumea și ființa ta să fie pline de Flacăra Neînfricării mele a iubirii cosmice și vei descoperi că va consuma tot ceea ce nu este Perfecțiunea Mea și a ta. Vă aduc în lumea voastră mentală și emoțională și în jurul vostru o Putere a Focului Sacru care vă va stimula și vă va încuraja mereu să pune capăt tuturor acestor lucruriceea ce a îndrăznit să manifeste imperfecțiuni în și în jurul vostru.

Nu vă resemnați să trăiți în lanțuri, și nu acceptați ceea ce este doar substanța murdară a minții și sentimentele vieții externe! Nu există nicio obligație pentru dvs. să acceptați acest lucru în lumea voastră. Refuză-l și ia o poziție cu Mine și îi vom arăta cine este Maestrul! Îți voi arăta ce este Flacăra Mea a Neînfricării Absolute!
Cereți flăcării Mea de Neînfricare Absolută și Dragoste să apară în tot ceea ce contactați. Vezi-l! Simte-l! Poruncește-L să se răspândească în jurul și în jurul tău. Privește-l. Este o flacără triplă: inima este roz, Flacăra care înconjoară centrul este de aur, iar plicul exterior este albastru.
Fie ca tripla mea flacără a iubirii cosmice și a neînfricarii să pătrundă în întreaga voastră ființă și în lumea voastră !
Nu mă tem nimic! Dacă apelezi la Flama Mea în Acțiune, va fi Flama Mea și nu sentimentul tău cel care va trata „umane”.
Este o distincție pe care vreau să o clarific. Mai întâi cheamă marea Flacăra Cosmică a Iubirii și Intrepiditatea Absolută a Prezenței tale Puternice AY AM, pentru că această flacără este în interiorul tău, sunați-o în tot ceea ce contactați și apoi chemați Flacăra Mea a acestei Iubiri și Intrepiditatei. Țineți-o și faceți-o să se extindă de către autoritate care AYAM Eu Sunt. Poruncește-L să umpleze orice ai contacta, și vezi-L ca o Ființă Vii, făcând ceea ce numai Focul Sacru poate face. Simte Iubirea mea atât de intens învăluindu-te încât nimic altceva nu te poate deranja și acționează în tine sau în jurul tău.

Te așteptăm să creezi o Focus a Focului Sacru al diferitelor noastre calități, toate intensificate de Acceptarea Iubirii Cosmice a lui Hristos Cosmic, suficient de intens pentru a-ți arăta ceea ce niciun om nu a văzut vreodată; dar care trebuie să devină vizibil acum în octava fizică și să-i redea Serviciul Etern pentru Viață aici.
Cere-ți libertatea după numele și autoritatea dragostei mele și a flăcării mele intrepidității absolute. Cere-l în Numele Meu și deschide Ușa pentru Mine și îți voi arăta ce înseamnă să fii liber de frică și îndoială și de presiunea discordiei umane.
Îți voi arăta ce aduce Dragostea Mea de Absolută Neînfricare din Inima divină. Anticii, care îl iubeau pe Dumnezeu cu o intensitate atât de mare încât erau absolut neînfricători în fața tuturor circumstanțelor lumii exterioare, au produs manifestări pe care restul umanității nu le-a putut manifesta niciodată. Vă spun deci: dacă creați o forță-vie a flăcării mele de absolută intrepiditate și iubire; dacă intensificați această forță într-un anumit grad, manifestările și punerea în acțiune a anumitor puteri, despre care umanitatea nu habar, vor putea să coboare în voi și în jurul vostru pentru a vă ajuta și a produce ceea ce se numește Miracole, la fel de ușor ca ridici mâna.

Studenti mei dragi, ați impus Energiei aerului pe care îl respirați, asupra Energiei corpurilor voastre, asupra Energiei vieții plantelor, tot felului de lucruri, acceptând calificările încărcate de frică. Vrei nu da-mi acceptul tău cu aceeași intensitate? cu aceeași persistență în modurile tale de a vorbi; cu același obicei zilnic de a gândi și a simți? Dacă doriți să acceptați Iubirea mea și Neînfricarea în Acțiune în elementul de foc, vă va elibera într-un timp de o mie de ori mai scurt decât v-a luat pentru a construi limitările actuale.
Vă spun: poruncește, în numele Prezenței voastre puternice iubite AY AM, ca Flacăra mea de iubire cosmică și Intrepiditate absolută să vă învăluie și să guverneze totul în ființa voastră și în lumea voastră; știind că sunteți înfășurat în această Mantie a Flăcării; simțindu-l ca un Soare de Foc strălucitor care trăiește în jurul tău, vei vedea că forța sinistră nu va mai se ocupe de tine. Ea va fugi de la tine.

Iubitul Isus ți-a spus că trebuie să treci ușile îndoielii și fricii înainte de a ajunge la Libertate. Îți spun că toate îndoielile sunt o formă de teamă. Toată incertitudinea este o formă de frică și toată frica este o lipsă de Iubire. Așadar, dacă numiți Flacăra mea de Intrepiditate Absolută, Dragostea mea cosmică, veți constata că toată aparența de incertitudine va dispărea imediat ce veți face apelul. Instantaneu corpul tău emoțional va fi confortabil; vei fi în repaus în această Flacăra Iubirii și imediat vei ști exact decizia de luat.
Dacă va odihniți în marea flacără cosmică a iubirii care nu cunoaște frică; care nu cunoaște decât Sinele, toată incertitudinea va dispărea pentru că această Flăcări este Prezența Maestră a vieții de pretutindeni. Este o intensitate a elementului de foc care consumă automat tot ceea ce nu este ca acesta. Este cea mai mare Putere Purificatoare oferită de Viața universală. Când vă recunoașteți ca această Flăcări a dragostei cosmice a Octavei noastre și o simțiți, vă dezvăluie fără nicio eroare Directivele sale cu privire la lucrul de făcut. Dar nu este posibil să primiți directive clare în toate circumstanțele, atât timp cât presiunea flăcării mele a iubirii cosmice nu a exclus presiunea lucrurilor externe și a dizolvat substanța care stabilește o posibilă legătură cu voi. și cu lumea voastra.

Ați observat vreodată că un copil mic, neștiind de pericol și, prin urmare, frica, se apropie și poate atinge un animal cunoscut a fi periculos, fără ca acesta din urmă să-i facă cel mai puțin rău? Acest lucru vă dovedește că este sentimentul fricii și calificarea minții care creează pericolul. Când vei fi învăluit în Flacăra noastră a dragostei, nu vei mai fi frică și vei fi Intrepid în fața forțelor lumii exterioare.
Știu, preaiubiții mei, câtă presiune din lumea exterioară se exercită asupra ta; și știu că mulți dintre voi cred că trebuie să răspundeți cerințelor lumii exterioare înainte de a veni la Servicii sau de a vă ocupa timpul necesar pentru a face apeluri. Vă dați seama, iubiți, că lumea din afară și-a impus pe voi cererile sale pentru nenumărate secole? Că ai suferit nenumăratele sale abuzuri și că, în schimb, el nu ți-a dat niciodată altceva decât suferință și limitări? Nu credeți că este aproape timpul să vă întoarceți la Casa Părintelui?

În viitor, amintiți-vă acest lucru și trăiți în această Înțelegere.
Vreau să-ți arăt care este cel mai vulnerabil punct din lumea ta, pentru a-l proteja cu Flacara Mea. Este întotdeauna în corpul emoțional ca teama te atacă. Prin urmare, este acest organism care trebuie să fie încărcat Flacăra Mea a Intrepidității Absolute, prin Autoritatea propriei voastre Prezențe Preaiubițe iubite AY AM. Vizualizați apoi un Soare scânteier din Flăcările mele ale iubirii cosmice și neînfricării, învăluindu-vă corpul fizic până la 15 metri în toate direcțiile. Trăiește în această Slavă pe care am Puterea să o dau. Simțiți, vizualizați, ordonați și cunoașteți cu fiecare atom al ființei voastre că un Soare al Prezenței-Vie mele este în și în jurul vostru și că această Flăcină are stăpânire asupra fiecărei particule de substanță din voi și din jurul vostru până în ziua a Ascensiunei voastre complete. În acest fel vei rămâne în sentimentul Meu de dragoste și neînfricare. Prin Acceptarea conștientă a acestor Flăcări, Plinătatea Presiunii lor va pătrunde în totalitate în tine și în jurul tău, iar lumea ta va fi ridicată în această Perfecțiune care AYAM Eu Sunt.
Această Flacără a Iubirii mele și Intrepiditate conține tot ce ți-ai putea dori vreodată. Ia o poziție și respingeţi pentru totdeauna frica în afara ta și a lumii tale și vei vedea ce înseamnă să fii o ființă sau un grup de ființe complet izolate de experiențele restului umanității.

Există multe motive pentru mine de a veni în rândul vostru. Atâta timp cât nu avem un anumit număr de ființe învăluite în Flacăra Mea a Intrepidității Absolute, care își păstrează autoritatea victorioasă, anumite manifestări cosmice nu pot apărea în lumea exterioară.
De îndată ce un anumit număr de ființe va fi pregătit și Flama Mea se va ridica în jurul lor într-o anumită intensitate, toate Miracolele pentru care ați făcut Apeluri vor avea loc ca un avalanșă în jurul vostru.

Ia notă de Cuvintele Mele și pecetluiește-te într-un Soare al Flăcării Mele și refuză acceptarea oricărui sentiment, în tine și în jurul tău, altul decât cel al Perfecțiunii Invincibile a Iubirii Cosmice. Atunci vei cunoaște sentimentul stăpânirii vieții prin utilizarea elementului de foc; chiar și în mijlocul creațiilor umane care trebuie încă fi dizolvat, veți vedea ca vor avea loc manifestări pentru asistența aproapelui, și nu mai veți fi atinși sau afectat de discordia din jur.
De fapt, creația umană care înconjoară ființe nu dorește să fie dizolvată deloc; dimpotrivă, încearcă să trăiască cu energie calificată drept discordie. Creația umană a altora nu te va iubi niciodată, dar ceea ce este bine în alții va căuta întotdeauna să colaboreze cu tine dacă ești pecetluit în Marea Flăcăra cosmica a Invincibila Dragostea, și Intrepiditatei al Octava Mea.

Templul Flăcării mele din Cercul Electronic al Soarelui fizic este de o frumusețe de nedescris; din Templul Flăcării Mele, pot direcționa Activități în tot Universul și către Cei care Mă cheamă.
Elementul de foc este elementul maestru al vieții și atunci când apelați la Puterea Iubirii Cosmice și a Intrepiditatei, îi poruncind să apară, vă umple întreaga ființă și lumea voastră; poruncește-L să-ți inunda reședințele, afacerea, orașul, națiunea ta și corpurile și sufletele întregii umanități și a întregii planete cu această substanță care extinde Perfecțiunea divină.
Totul este posibil la Flacăra Mea a Intrepidității Absolute și Iubirii Cosmice! Oferă-mi o oportunitate. Ia-mi mâna. Apelează la acțiune măiestria dragostei sacre a cărei Eu Sunt directorul, iar experiențele tale proprii îți vor da dovada realității și iubirii mele. Iubiților mei, fiți Ușa Deschisă pentru Puterea Mea de Vindecare, căci Iubirea este singurul lucru necesar pentru a vindeca totul, iar Flacăra Neînfricării Absolute este Puterea Consumatoare a acestei Iubiri.
Nu ți-a spus Puternic Maestru Saint-Germain că flacăra violetă consumatoare este puterea purificatoare a iubirii? Este Focul Sacru al Activității Purificatoare a Iubirii, iar Focul Meu Sacru al Iubirii este Flacăra Intrepidității Absolute care dă curaj, forță, putere și protecție oricărei părți din viață care solicită ajutor pentru a fi eliberat de orice descalificare umană.
Este suficient să aduce înainte Flacăra mea de Intrepiditate Absolută și Iubire în jurul unei ființe pentru a vedea uman se retragă. Trebuie să fie așa. Dacă vrei să scapi de îndoială și frică, trebuie să recurgi la Flacăra Mea a Iubirii Invincibile și la Focul Sacru al Intrepidității Absolute. Faceți întotdeauna apelul către propria dvs. prezență puternică AY AM mai întâi și apoi permiteți-mi să fac expansiunea cosmică în voi și în lumea voastră și în tot ceea ce Legea cosmică vă pune la dispoziție pentru asistență.

Dragii mei, trebuie să cerem ca întreaga lume să fi scape de tot ceea ce nu este Dragostea și Intrepiditatea Absolută a Marii noastre Octave de Viață. Este inacceptabil faptul că ființele divine binecuvântate, de pretutindeni în această lume, sunt paralizate de frica forțelor sinistre, deoarece au reușit să se infiltreze în corpul lor emoțional, când, deasupra acestor Ființe, o prezență magnifică AY AM, autoritatea principală a focului sacru și a iubirii cosmice a creației așteaptă o ocazie de a ridica totul în Perfecțiunea Libertății!
Iubiți, de toată autoritatea curentului vostru de viață și în numele iubirii, înțelepciunii, puterii și autorității tuturor ființelor cosmice și a maeștrilor ascendenți din întregul univers, ordonați ca lumea să fie scăpată de frică! Lumea trebuie să fie liberă de frică; toată această substanță calificată de frică trebuie purificată și reîncărcată cu dragostea cosmică a creației.
Maeștrii Ascensionați pot purifica această substanță mult mai repede decât ființele care nu sunt ascensionați. Așadar, vedeți că este imperativ să ne trimiteți apelurile voastre pentru eliberarea vieții de pe această planetă de tot ce este contaminat de frică. Așteptăm aceste apeluri. Marile Ființe te învăluiesc în permanență în tot ceea ce îți va oferi maximul de Iluminare și cel mai puternic Impuls către Aspirație și Utilizarea Puterilor Cosmice ale Creației, pe care Viața le pune la dispoziția ta pentru a înălța totul în această lume deasupra umbrelor suferinței umane.

Insistați în a ști ce este Fericirea pe care ne-o oferă Intrepiditatea Absolută. Nu vă puteți face o idee despre Fericirea care va fi a voastră atunci când cereți Fericirea noastră în numele iubirii și neînfricării cosmice. Atunci vei fi fericit așa cum vrea Dumnezeu și această Fericire nu se va sfârși niciodată. Nimeni nu vă va putea priva de ea, nimeni nu va putea să vă impună umbrele nenorocirii dacă sunteți îmbrăcat în Marea Flacăra Cosmică a Iubirii mele și Intrepiditatea Mea Absolută.
Celor care au asistat deja la arderea spontană produsă într-un cuptor electric, spun: acțiunea puternică din cel mai puternic incinerator electric fabricat de om nu este nimic în comparație cu Concentrația focului sacru a Intrepiditatei Absolute și a iubirii cosmice că putem crea. Când această Flamă se apropie de om, discordia este disipată, înainte de ati avea timp să realizezi.

Atunci când Ființele Cosmice își oferă Iubirea, Ele oferă Acțiune de Foc Sacru și nimic în starea nu-ascensionați nu poate rezista Lui. De acum înainte, simți-te mai aproape de Mine ca niciodată; și dacă chiar te simți suficient de aproape de mine, nu te voi părăsi niciodată. Niciodată!
Vei simți foarte repede Flacăra și Prezența Mea dacă ai lua o poziție cu Mine și dacă spui: „AYAM Eu Am intrat în Inima Iubitului Ray-o-layte; și rămân în Inima Flăcării Sale de Dragoste și Intrepiditatea Cosmică Absolută”. Vei intra în contact cu Mine de fiecare dată când dai această Afirmare; de fiecare dată, receptivitatea ta va crește, de fiecare dată vei accepta mai mult din ceea ce îți pot oferi; asta va apărea în jurul tău și în tine și va fi ca o Forță care te va ridica deasupra oricărei conexiuni cu tot ceea ce provoacă probleme; vei putea circula în mijlocul discordiei, izolat în Flacăra Mea.
Vreau să-l simțiți ca pe un îmbrăcăminte sau ca un soare scânteietor în jurul tău; trebuie să trăiţi și să circulăţi constant în Inima Flăcării mele cosmice a iubirii și a intrepidității absolute. Dacă atenția ta vă atrage asupra a ceva care pare să vă inspire teamă, apelați Prezența AY AM și roagă-L să trimită această Flacăra, pentru a consume imediat acest lucru care încearcă să se impună. Din această Flamă, va ieși un fulger care va anihila toate creatie umana înainte de apropierea sa.

Vedeți, iubiții mei, există o diferență vastă între intensitatea diferitelor puteri ale focului sacru pe care le puteți trage din propriul flux de viață, și cea de care puteți beneficia, rămânând în flacăra noastră și apelând acea flacără pe care o conducem în acțiune. În mintea exterioară, nu sunteți încă conștienți de plinătatea sentimentului puterii în corpul vostru mental superior, în timp ce noi suntem presiunea cosmică care determină ca flacăra să pătrundă în obiectivul său și să o țină acolo până la Comanda să fie executată.
Toate apelurile dvs. ne permit să oferim o anumită cantitate de activitate pe care suntem fericiți să o producem pentru a vă ridica deasupra oricărei conexiuni cu ceea ce v-a inspirat de frică.
Cereți să fiți eliberați de orice îndoială și frică și veți constata că ați traversat voalul. Atunci Marile Ființe pe care le-ai dorit atât de mult să-ți vedea, vor fi alături și te vor face să înțelegi că acum nu mai sunt voaluri. Au așteptat atâta timp! Cu toții am așteptat ca bărbații să scape de frica și îndoiala care le stăpânea.
Deoarece sunteți hotărât să purtați această Lumină cu credință, vreau să vă ajut să scăpați de ceea ce a cântărit atât de mult pe voi atât de mult timp.
Îndreptați-vă și respingeți ultimele rămășițe de îndoială și frică și înfruntați Flacăra: intrați în ea și veți simți Bucuria Perfecțiunii Sale! Veți auzi și veți vedea ceea ce nu ați mai perceput până acum, veți constata că umbrele experienței umane sunt disipate de Flacăra și consumate în univers pentru totdeauna. Veți putea ajuta să oferiți același Serviciu celor care se află în lumea exterioară. Vei fi o astfel de Binecuvântare pentru umanitate, încât este posibil să realizăm numai din Octavele noastre!

Să fim ca copiii care dansează în lumina soarelui; fericit și veșnic recunoscător pentru privilegiul de a putea folosi Focul Sacru pentru a elibera omenirea de lanțurile îndoielilor și fricii. Deschideți ușa la Libertăte inimii divine, distrugând forțe sinistre de care oamenii au creat. Fiecare Maestru Ascendent și fiecare Ființă Cosmică vor răspunde întotdeauna chemării voastre pentru libertatea tuturor.
Simțiți-vă atât de profund în inimile noastre; simți Viața noastră și flacăra Curentelor noastre de viață pătrundând acum în Flăcările curentelor tale de viață, că toate vălurile să fie dizolvate. Fie ca să rămână doar Apariția Marelui Foc Cosmic al Iubirii în tine și în jurul tău, ducându-te înainte în Slujba pe care o poți face.

Simte Iubirea Mea și Intrepiditatea Mea Absoluta inundându-ți corpul emoțional cu Puterea Cosmică care AYAM Eu Sunt, și fii această Flăcări a iubirii cosmice pentru toată viața. Faci progrese, îmbrăcat în viața noastră, în dragostea noastră și în flacăra noastră de Intrepiditatea! Rămâneți pe Înălțimea Fericirii și de acolo, turnați asupra vecinului tau Flăcării Libertatei, chemate în mod conștient în acțiune de către ființe care nu s-au ascensionați.
La apropierea Flăcărilor noastre, toată Viața se bucură, pentru că știe că ora Libertății ei a lovit.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care am avut-o să vorbesc de la inimă la inimă cu voi; Am exprimat dorințele și dragostea Mea față de tine prin Flacăra Intrepidității mele Absolute. Fie ca în curând să ne întâlnim față în față și să ne strângem mâinile unul cu celălalt ca semn al Iubirii Veșnice.

Va multumesc foarte mult.

Ray-O-Layte.

Practice:

Vizualizați Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatea Absolută ca un Soare Spumos în jurul vostru, 15 metri în toate direcțiile. Inima Flăcării este roz, înconjurată de radiații de aur și franjite cu albastru.

afirmație:
AYAM EU SUNT în inima flăcării iubirii cosmice și a Intrepiditatei absolute a iubitului Ray-o-Layte și o fac să apară în ființa, mediul și treburile tuturor celor care sunt sub aceasta Radiația, și în întreaga umanitate și Planeta.
ô Puternic AY AM (de 3 ori), etc …

AY AM SUNT Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatei Absolute a Ray-o-layte care acționează în …….

Decret pentru curățarea Pământului de toată Frica:

Intru în inima focului sacru,
Eu Vorbesc și Eu Comand cu Autoritatea,
Eu Sunt Prezența lui Dumnezeu în inima focului sacru,
Acum Eu Sunt un emisar al dragostei.

AY AM Eu Sunt Flacăra dragostei cosmice și a neînfricarii absolute a prezenței mele puternice AY AM în tot ceea ce contactez.
AY AM SUNT Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatea Absolută a Ray-o-layte care acționează în tot ceea ce contactez.
Îi poruncesc să se răspândească în mine și în jurul meu, astfel încât corpul meu să-și manifeste Tinerețea, Frumusețea și Perfecțiunea completă a corpului meu mental superior.
Fie ca apărea într-o expansiune neîntreruptă prin fiecare particulă și toată energia, sub forma mea fizică, mintea, sentimentele și atmosfera din jurul meu.
Fie ca produce Perfecțiune și menține.
AY AM Eu Am Intrat în Inima Iubitului Ray-o-layte și rămân în Inima Flăcării Sale de Iubire și Neînfricare Cosmică Absolută pentru totdeauna.
Îi ordon să se ivească Flacăra Lui de Iubire și Intrepiditatea Cosmică Absolută, pentru a umple întreaga mea ființă și lumea mea. Îi poruncesc să-mi inunde casa, familia, afacerile, anturajul și mediul meu, orașul, națiunea mea, trupurile și sufletele întregii umanități, Ființele Elementelor, animalele, plantele, minerale, atmosferă, centrul Pământului, Gaia, clădiri, egregores și chiar cea mai mică granulație de nisip cu această substanță care extinde Perfecțiunea divină.
Cer ca întreaga lume să fie scăpată de tot ceea ce nu este Dragostea și Intrepiditatea Absolută a Marii Octave de Viață a Maeștrilor Ascendenți.

Prin toată autoritatea curentului meu de viață și în numele iubirii, înțelepciunii, puterii și autorității tuturor ființelor cosmice și a maeștrilor ascendenți din întregul univers, ordon ca lumea sa fie elibera de frică!
Să fie lumea liberă de frică!
Fie ca toată substanța calificată de frică să fie purificată și reîncărcată cu Dragostea cosmică a creației.
AY AM Eu Sunt Flacăra Iubirii Cosmice și Intrepiditatea Absolută a Ray-o-layte care acționează peste tot, prin orice și consumă tot ceea ce nu este similar cu El cu presiune și putere infinită și eternă.

Fie ca Planul Frumuseții și Perfecțiunii să se extindă într-o eternă Armonie și Fericire, care sunt în conformitate cu Voința divină pentru viață.
AY AM Eu Sunt Triumful Libertății chemat să ia Suveranitatea și să conduc lumea în conformitate cu Planul divin.

Ô Puternic AY AM (de 3 ori)!

Maitreya 2, si apeluri

Preaiubit Lord Maïtreya,
Discursul nr. 2

Prețiosi Preaiubitii! Voi, care călătoriți prin această lume, voi care ați călătorit deseori prin această lume, Eu Vin la voi cu toată Puterea Iubirii, din care am porunca, să vă dau tot ce vă poate ajuta să obțineți cele mai mari victorii, cea mai puternică libertate și cea mai glorioasă realizare!
Voi care ați venit din Octavele Luminii și celor care ați venit să vă oferiți Asistență, vreau să vă fac să simțiți această Iubire și Recunoștință care se revarsă din Inimile noastre, din Inimile Maeștrilor Ascensi, care au așteptat Milenii că ființele, care au o înțelegere conștientă a Legii AY AM, ca aceste fiintele folosesc Autoritatea pe care Viața o acordă în această octavă, permițând astfel să se elibereze umanitatea și planeta.
Ne am așteptat un timp foarte, foarte lung, pentru ca oamenii să prindă Suveranitatea Luminii pentru a se elibera de lanțurile pe care le-au falsificat.

Voi, care faceți față acestei Lumini și care ați acceptat Explicația AY AM dată de Saint-Germain, vă treziţi și conștientizaţi ceea ce este cerut de Legea cosmică: ca ce poate elibera Pământul de orice suferință, ceea ce poate elibera ființele umane de propria lor creație nefericită, trebuie să fie răspândit în și prin tine.

Ați călcat pe Pământ de nenumărate ori, experimentând o mică fericire aici și multă tristețe acolo și încă o mică fericire și apoi și mai multe limitări; ascensiuni și coborâșuri în urma oscilațiilor sentimentelor umane în timpul experimentelor din această octavă.
Adesea, te-aveai săturat până la moarte când o mare manifestare a Luminii te-a ridicat spre Înălțimi. Dar nu ai fost niciodată în stare să te ancorezi și să faci din ea o experiență permanentă, deoarece fără Acceptarea stabilizatoare a prezenței tale AY AM, nu există nicio putere de stabilizare permanentă în experiențele umane ale acestei lumi.
Eu Sunt numit „Marele Inițiator”. Înseamnă că sunt prezent atunci când treci de la o experiență la alta, când te ridici deasupra circumstanțelor de suferință de către Puterea Luminii, Iubirii și Înțelepciunii pentru a obține o împlinire mai mare. .
De fiecare dată, ești pus la încercare. De îndată ce ați asimilat un Val al Puterii Luminii, Iubirii și Înțelepciunii și ați integrat întreaga intensitate în experiențele Curentului vostru de viață de către Autoritatea de liber tau arbitru, ai acces la un nivel superior. Ori de câte ori trebuie să vi se acorde mai multă iubire și mai multă lumină, AY AM – Eu Sunt prezent să vă ajut.

Cei care merg în jurul lumii pentru a răspândi un mesaj al luminii și pentru a da ajutorul, au rămas întotdeauna în Flacăra Inimii Mele; și în timp ce Se răspândea în și în jurul lor, i-am însărcinat cu Activitatea Focului Sacru. Acest lucru le-a dat Forța, Curajul și Iubirea necesare pentru a trece prin toate experiențele umane, în timp ce se confruntă mereu cu Lumina; rămânând credincioși Luminii cu toată Puterea necesară pentru a transcende problemele care i-au confruntat.
Pe măsură ce te ridici prin experiențe în această lume, ai nevoie atât de o protecție mai mare din partea noastră, cât și de un control mai mare asupra ta.
Vreau să vă avertizez că ispitele și capcanele forțelor distructive vor deveni din ce în ce mai subtile pe măsură ce Puterea și Lumina pe care le-ați dobândit fie prin propria aplicație, fie cu ajutorul Maeștrilor Ascendenți vor crește să-ți câștigi victoria. Acesta este motivul pentru care vă rog să încărcați fără a aștepta toate aplicațiile dvs. cu Puterea al Dragoste Divin. Acest lucru vă va permite să folosiți mai multă putere în siguranță, ferm și continuu.
Există doar cantitatea de Iubire Pură Divină, calificată de Conștiința Maestrului Ascendent și pe care o permiteți să vă răspândiți prin sentimentele voastre în activitățile lumii exterioare, care vă pot face să atinge Înălțimi Mari.
De îndată ce se ajunge la un anumit punct al Căii, Activitatea Iubirii Cosmice Divine este obligată să ofere protecție indispensabilă împotriva înșelăciunilor subtile și a umbrelor aruncate de forțele opuse, care fac ca oamenii sa se impiedice pe Calea din Lumina.

Încărcarea Iubirii divine în sentimente dă, în general, Fericirea și un sentiment de Confort, și este o Putere formidabilă. Dar trebuie să ai forța pozitivă a Înțelepciunii pentru a direcționa această Putere și a planifica manevrele subtile ale umanului care ar încerca să-ți tulbure sentimentele.
Acesta este motivul pentru care cei care vor aduce Lumina în omenire vin mai întâi la Mine, pentru a primi o Activitate Ascendentă Specială: Eu Ancorez în corpul lor mental și emoțional, iar în atmosfera lor, Substanța Octavei mele de Lumină și Flacăra Iubirii al Inima Mea.
Au devenit astfel o parte din mine însumi. Oriunde ele merg, și orice fac, totul este semnalizat în atmosfera care mă înconjoară. Dacă sunt ascultători de Lumină, atunci toată Forța întregii Iubiri și toată Puterea Victoriei Luminii care se află sub Comandamentul Meu se îndreaptă spre ei. Dacă ascultarea lipsește, atunci trebuie să îi ajut, trebuie să eu conștientizez sentimentele lor, să veghez asupra lor în timp ce trec prin aceste inițieri, să observ gradul de lumină a curentului lor de viață, puterea lor și în ce măsură transformă totul în lumină.

Sper că te va ajuta Explicația Legii cosmice, de care majoritatea dintre voi ignoră.
Periodic, mari Valuri de Lumină, Iubire, Înțelepciune și Putere, sunt conduse de mine, de alți Maeștri Ascendenți și Ființe Cosmice, în și în jurul fiecărui Curent de Viață care progresează pe Calea, în ordine pentru a intensifica Lumina care se străduiește să ia Suveranitatea prin forma umană. Atunci când o anumită cantitate de Lumină a fost pusă în ei de către noi, trebuie să așteptăm și să observăm în ce măsură ființa absoarbe, folosește și asimilează această Lumină pentru a crește propria Iluminare.
De îndată ce, prin eforturile și porunca ei conștientă, o ființă a adus Forțele și Puterile propriei Vieți într-un anumit punct, el este gata să primească următorul Val de Putere. Cand acest lucru este făcut, trebuie să ne îndepărtăm și să ne întrerupem Asistența! Trebuie să observăm cum se comportă această ființă în timpul experiențelor care i-sunt impuse, care este Forța propriei Lumini și câtă incertitudine și ezitare există încă în ei.

Aceasta este ceea ce se numește teste de inițiere. În aceste momente crezi că ești complet abandonat.
Așadar, nu vă descurajați, dar trebuie sa știți că într-o zi, va trebui să vă bazați doar pe propria dvs. prezență AY AM, pe toate Maestrie Sa, Puterea, puterile sale și va trebui să le permiteți să domnească prin forma voastră umană, pentru Serviciul la Viata, cât timp sunteți încă aici pe Pamant.
Cu cât folosiți prezența dvs. puternică AY AM, bazându-vă complet pe ea, cu atât Lumina Cosmică ne permite să vă ajutăm; și, foarte des, folosim pentru Protecția voastră a puterilor a căror acțiune în sferele interioare v-ar face tăcut cu stupoare.

Ori de câte ori treci prin astfel de încercări severe, încât parcă nu mai poți suporta mai mult, amintește-ți Prezența ta AY AM! Când un sentiment de izolare, luptă sau lipsă de împlinire a dorințelor tale încearcă să te pună stăpân pe tine, să te întorci la Prezența ta, să ridici brațele și să ela atragi spre tine spunând: „Coborâți în mine și rămâneți cu mine pentru totdeauna! Locuiește pe Pământul prin mine și duce la îndeplinire planul tău divin! Păzește-mă în inima Ta! Ține-mă în pace și fă-mă să reprezint Victoria Ta a Luminii în toate lucrurile!”
Dacă doriți să faceți acest lucru, mai degrabă decât să hrăniți, doar pentru o clipă, sentimente de abandon sau de auto-milă (sau de tristețe …) sau de descurajare pentru că nu pari să faci toate progresele pe care le-ai dori, vei câștiga victoria. De îndată ce sentimente de acest fel încearcă să se înregistreze în tine, sări din nou în brațele Prezenței tale și să spui: „Ține-mă în inima Ta și fă-mă asemănător cu Tine!”

Câteva momente de devotament intens și adorație acordate acestei Ființe Glorioase care ești vor face ca norii acestor vremuri de încercare să dispară și tensiunea lor va fi mult redusă.
De vreme ce știi Fericirea de a-ți iubi Prezența AY AM, trebuie să te umpli de această Putere a Măiestriei și a Majestății Cuceritoare a Victoriei tale: Putem emite apoi prin tine un nou Val de Lumină si te mai fac cu un pas.
Foarte adesea, studenții ar putea coopera cu noi și să reducă mult lupta, dacă ar fi conștienți de ceea ce se întâmplă. Dar puțini sunt cei care știu cu adevărat ceva despre acțiunea Legii: Suntem obligați să urmărim cum Legea să acționeze, și să ne arate gradul tău în forța luminii pe care ai acumulat-o.

Când Inima dorește mai multă Lumină și mai multă Putere pentru a-i ajuta pe ceilalți, progresul este făcut de toți cei care sunt sinceri și hotărâți să trăiască în Lumină. Când dorința și flacăra dragostei din inimă se ridică într-o aspirație către prezența puternică AY AM, ființele cosmice și Marele Soare central, când cererea de mai mult ajutor pentru eliberarea vieții în umanitate este gata, apoi Lumina Inimii se extinde cu o Puterea Cuceritoare și o Forta care te va încânta mai târziu.
Dorința ta de a obține Putere, din Inima Creației, de a elibera Viața, vine din Extinderea Flăcării Iubirii și a Luminii din Inima ta! Cu cât faceți mai multe solicitări pentru libertatea vieții care vă înconjoară, cu atât mai mari marile puteri ale vieții vă vor ridica în marea lor libertate. Prin urmare, înaintarea ta pe Calea și Extinderea propriei Luminări depind de decizia ta înflăcărată și fermă de a elibera toate formele de Viața de orice calificare umană, oriunde o percepi. Trăirea cu o hotărâre arzătoare de a elibera Viața de ceea ce a înlănțuit-o în discordie vă permite să primiți cea mai mare asistență posibilă de la cele mai mari ființe cosmice pe care le cunoașteți sau către care vă puteți îndrepta atenția. Orice mare ființă cosmică de lumină din Univers vă va veni în ajutor, indiferent de Sfera din Universul din care face parte, dacă motivul dvs. de a elibera omenirea de umbrele suferinței este persistent. Pentru că nu este suficient o explozie de simpatie sau un impuls momentan. Nu, ai nevoie de o decizie fermă, și predeterminată de a extinde Lumina în tine, pentru a deveni o Putere cu care creația umană va trebui să bazeze.

Determinarea ta de a-ți glorifica Prezența Mighty AYAM prin manifestarea puterilor sale trebuie să fie atât de puternică și atât de sinceră încât Ființele Cosmice și Maeștrii Ascendenți, văzând lumina ta și expansiunea ei tot mai mare, fără să pâlpâie, spun: în sfârșit! Aici avem o cupa de Lumină în care putem avea încredere!
Lumina ta va străluci întotdeauna mai luminos. Apelurile dvs. vor primi răspunsuri mai și mai rapide. Legiunile nelimitate de lumină vor oferi Serviciul care va elibera Viața peste tot atunci când o solicitați.

Ca mare inițiator, este o parte a datoriei mele să ajut, cu toată Iubirea pe care mi-o pot comanda, să dezvolt și să extind într-un curent de viață Dragostea Prezenței acestei ființe, Dragostea inimii mele, a octavii maeștrilor ascensionați și a Marelui Soare central, dacă acest curent al vieții este folosit pentru a oferi asistență masei umanității.
Serviciul meu constă în ancorarea în corpurile emoționale și mentale ale celor care se află în Serviciul spiritual al umanității, Puterea Luminii și Iubirii care le va asigura victoria.
Când vă adresați Prezenței voastre și apoi Minei sau altui Maestru Ascendent, cu determinarea inflexibilă de a avea o putere mai mare a luminii pentru a elibera Viața, veți experimenta Fericirea, Bucuria și un sentiment de măiestrie că nimic altceva nu-ți poate oferi; vei simți atunci Flacăra Inimii noastre învăluindu-te instantaneu. Această flacără poate apara instantaneu și poate fi Forța care vă va susține ore întregi. Această Flăcarea Iubirii Mele îți poate pune pe voi un haina de pace impenetrabil oricărei creații umane tulburătoare.
Suntem întotdeauna atenți să extindem Lumina pana celor care încearcă să trăiască constructiv; iar când umbrele din atmosfera lumii exterioare devin foarte dense, Ajutorul nostru devine și mai necesar.

Pe măsură ce te ridici pe Calea, vei descoperi că Puterea Iubirii Cosmice Divine este ca o Forță de Maiestrie Majestuosa care va pătrunde în tine și care, prin mâna Sa, va aduce Pacea din jurul tău în tot ceea ce a încercat să te tulbure.
Este în această etapă de „odihnă în acțiune”, ca Eu Încerc să vă ridic. Îmi doresc să te văd trăind în aceste maiestrie și autorități calme și echilibrate în decizia ta de a elibera Viața, fiind conștient că toată Puterea Cosmică și toate Ființele Luminii sunt de acord cu tine și sunt instantaneu gata să îți îndeplinești dorințele atunci când ele privesc libertatea al tuturor.

De ce sunt gata să-i învăluiesc cu Iubirea Mea pe cei care, purtând Lumina, vin în contact cu masele? Pentru că trebuie să-și croiască drumul prin discordia care înconjoară aceste ființe umane și, prin urmare, au nevoie de mai multă Dragostea Mea pentru a le proteja; pentru a-i izola de această discordie care se înghesuie în jurul lor și al cărei ele comandă consum.
Cine alege să pună lumina în acțiune pentru eliberarea unei multitudini de ființe trebuie să primească mai mult decât asistență obișnuită, deoarece acest serviciu are o importanță extraordinară și întrunește concentrații excepționale de forțe vicioase.

Indiferent de aparițiile lumii exterioare în care te regăsești, amintește-ți întotdeauna acest lucru: când ai concentrat Lumina într-un anumit grad; când ați făcut apeluri și ați pus instrucțiunea în practică într-o anumită măsură; când forța ta de viață a atins un anumit grad, trebuie să testăm această putere pentru a realiza în ce măsură ai ancorat măiestria prezenței tale puternice AY AM în fluxul tău de viață.
Nu te descuraja niciodată dacă par să fii în opoziție când încerci să dai asistență. Spuneți doar la această situație: „Această problemă este aici pentru a fi rezolvat și Prezența mea AY AM domină situația. Dacă trăiesc în brațele prezenței mele, Puterile Sale vor intra în acțiune și vor guverna situația.” Așa, voi luați atitudinea cu adevărat corectă față de orice obstacol, considerând-o doar ca un fulcrum care vă permite să folosiți toată măiestria.

Aceasta este ceea ce fiecare flux de viață care vine sau va veni pe acest Pământ trebuie să realizeze într-o zi.

De asemenea, vreau să vă arăt cum puteți, dacă doriți, să construiți în jurul corpului dvs. o ancoraj a substanței cosmice a iubirii divine. Aceasta înseamnă: un focus al elementului de foc și substanța octavii maeștrilor ascensionați, însărcinat cu PRESIUNEA cosmică a energiei lor, care de secole a fost concentrată într-o forță vie la nivelul creației cosmice.
Atunci când aveți o problemă cu care vă confruntați, voi apelați la puterea interioară prin intermediul decretelor tale, a muzicii ta AY AM și a devotamentului tau pentru Prezență. Odată rezolvată problema, vă simțiți fericiți și recunoscători și uitați de Puterea divină. Intensitatea ei scade apoi până când apare o altă dificultate și te obligă să o suni înapoi în acțiune. Dar asta nu se mai întâmplă când am ancorat în jurul și în corpurile emoționale și mentale ale unei ființe substanța iubirii mele cosmice, căci conține înțelepciune terifiantă și PRESIUNE cosmică.
Această binecuvântare și această încărcătură trebuie să fie centrate în jurul celui care se pune în slujba umanității ca purtător al luminii. Când serviciul este prestat, lumina acestei ființe s-a extins, iar noi îi oferim o nouă sarcina. Când v-am încărcat cu toată puterea pe care structurile dvs. o pot susține, voi mergeți mai departe pentru a oferi Serviciul tau și imediat ce Lumina ta a luat un anumit grad de Extindere și intensitate, vă oferim mai mult.
De fiecare dată, PRESIUNEA energetică este intensificată.
Uneori este nevoie de luni, chiar de ani de pregătire, timp în care Puterile prezenței tale sunt eliberate treptat, pentru a obține o Realizare. Manifestarea fizică nu se vede imediativ vizibil. Cu toate acestea, poate fi întrezărită în timp ce se acumulează energie și substanțe.
Așa dăm Serviciul nostru ființelor umane!

Să presupunem că o localitate are nevoie de o mare purificare: înseamnă că are nevoie de multă Lumină.
Există mai multe moduri exterioare de a curăța o localitate, dar atunci când lucrăm cu Lumina și pe care o introducem treptat într-un loc specific, este ca și cum am fi plantat un Arbore al Luminii pe care îl înconjurăm cu o mulțime de de îngrijire. Cu cât i se acordă mai multă atenție și binecuvântări, cu atât creșterea ei este mai importantă și rapidă. Și în curând Lumina Arborelui inundă întreaga localitate, iar oamenii se minunează de schimbarea realizată.
Oriunde te duci, înrădăcinezi Copacii Luminilor, când plantezi un cuvânt, un sentiment, o încurajare pentru cei care sunt ai Luminii, că îi scapi o vreme de presiunea umbrelor. Dacă Presiunea luminii prezenței voastre și a Maeștrilor Ascensionați care vă înconjoară structura este suficientă, veți fi irezistibili, iar cei cărora le vorbiți nu vor uita niciodată ceea ce le-ați spus, se vor gândi despre aceasta de multe ori, vor fi fericiți sa te vada din nou, se vor simți încurajați, lumea lor va fi inundată cu mai multă Lumină și, într-o zi, umbrele vor dispărea.
Cine va spune importanța și amploarea efectului produs de câteva cuvinte vibrante de Încredere în Puterea Luminii, asupra celui care luptă, copleșit de întuneric și fără speranță sau mijloace de eliberare?

Prin contactul cu noi, atmosfera dvs. este taxată la 65% din radiațiile emise de noi și de apelurile dvs. Te-ai obișnuit să simți printre studenți această radiație a fericirii, a curajului, a puterii și a forței care te înconjoară pe toți. Oamenii din lumea de afară simt că atmosfera ta degajă o presiune care dă curaj și pe care alții nu o au.
Tocmai această PRESIUNE ca vă pot da.
Pot concentra în jurul unei ființe această presiune crescută a puterii cosmice a iubirii noastre divine. Asta devine o forță care face ca acest fiinta să fie irezistibil și binevenit, oriunde în lumea exterioară, pentru Slujba Luminii. Și dacă, cu ocazie, o forță sinistră nu i-ar plăcea așa ceva, nu va fi nevoie să vă faceți griji.

Vreau să vă spun ceva care vă va oferi o mare protecție dacă doriți să vă amintiți-l: în toate activitățile lumii exterioare, există multă gelozie; este consecința acumulării masive de toată energia descalificată de oameni.
Dacă doriți să vă bucurați de Protecția noastră și dacă doriți să vă câștigați victoria și libertatea voastră în Lumină, nu vă răzbunați niciodată, nu vă faceți griji pentru această gelozie. Continuați-vă drumul, rămâneți bun și acționați ca și cum asta nu ar exista.
Dacă, totuși, uneori, atacul te face să simți suferință, întoarce-te și îmbrățișează Prezența ta spunând: „Ia-mă într-o inima ta și rezolvă aceste circumstanțe”.
Iubitii mei, pot oferi protecție invincibilă fiecărei ființe umane de pe Pământ care vor controla acest tip de sentiment de gelozie și care nu vor permite resentimente, ranchiună sau dorința de răzbunare să se înregistreze în sentimentele sale.
Vă reamintesc ce a spus Saint-Germain într-un discurs despre Marie-Antoinette. Iată ce a spus El: „Am însoțit-o în noaptea sosirii ei în Franța. Am stat lângă ea până cu o zi înainte de execuția ei. Am rugat-o să nu aibă nicio dorință de răzbunare. Și dacă ar fi putut să rămână blândă și bună, în ciuda întregii nedreptăți cu care a fost copleșită, nu ar fi trebuit niciodată să treacă prin aceste experiențe”. Acest lucru te poate face să realizezi ceea ce poți evita, permițând niciodată dorinței de răzbunare să intre în sentimentele tale. Dacă ceva se manifestă, spuneți rapid: „Puternică AY AM Prezenta, nu este de la Tine! Distruge pentru totdeauna un astfel de sentiment al corpului meu emoțional și al toate vieții de pe Pământ. Înlocuiți-l cu Măiestrie, Majestate și Putere al Prezenței și conștiinței maeștrilor ascensionați. Ajută-mă să păstrez armonia, moliciunea și ascultarea, care îmi vor oferi o protecție invincibilă.”

Nici o discordie nu poate intra în corpul tău decât dacă există deja discordie în tine, există frică, tensiune sau o anumită perturbare în sentimentele tale cu care discordia externă poate conectați; altfel nu ar putea intra niciodată în experiența ta.
Asemănătorul atrage aceleași.
Fie există o discordie care atrage discordia, fie există ceva care deschide ușa și permite discordiei să pătrundă.
Pentru a evita astfel de experiențe, încerc să vă înfășur în Flacăra Iubirii Inimii mele, care este Puterea Cosmică a Înțelepciunii și Iubirii divine. Este o PRESIUNE care înconjoară ființa și care respinge tot ceea ce încearcă să producă necazuri.
Resentimentul, amărăciunea și răzbunarea nu fac parte din Învățăturile din Saint-Germain și nici din Conștiința Maeștrilor Ascensionați. Toate acestea sunt create pentru că partea umană a sinelui exterior dorește să fie șef, în timp ce Prezența este Autoritatea unică și unicul agent al tuturor binelui.

Nicio ființă ne-ascensionată nu are autoritate asupra Fluxului vieții altora. Dacă vi se întâmplă experiențe dureroase, îndepărtați autoritatea pe care umanul a uzurpat-o și puneți-o între Mâinile Prezenței, spunând: „Prezența puternică AY AM, vă rog să o tratați conform planului vostru divin, și deturneze-mi sentimentele de la ea!”
Vă asigur că, atunci, numai Miracolele Perfecțiunii vor putea ieși din aceste circumstanțe pentru toți cei vizați.
Miracolele iubirii divine cosmice sunt o forță pozitivă încărcată de o înțelepciune irezistibilă.

Vi s-a spus că nimic nu poate înlocui Bunătatea! Și vă spun: „Nimic nu poate înlocui Puterea Cosmică, această PRESIUNE a Iubirii divine pe care Ființele Cosmice o controlează și o direcționează pentru Protecția a tot ceea ce aparține Luminii”.
Omul vrea să fie întotdeauna justițiar, iar aceasta este o uzurpare a puterii și a autorității prezenței AY AM. Dacă reușiți să vă păstrați controlul în mijlocul circumstanțelor tulburătoare și dacă persistați în a cere prezența dvs. AY AM să vă țină în brațele Sale și să ajustați armonios circumstanțele în funcție de propriile Sale vederi, veți fi surprins să vă simțiți fericiți și ferit de tot felul de complicații, deoarece, pur și simplu, aveţi să refuzaţi să te descurci singur cu lucrul!

Nu există o Putere mai mare decât cea a Marii Tăceri, iar Puterea noastră a Iubirii Cosmice Divine este o parte a acestei Tăceri, care forțează circumstanțele să se schimbe, armonios și permanent, fără nicio intervenție umană .
Niciun efort nu este prea mare pentru a atinge acest grad înalt de măiestrie care vă permite să rămâneți în brațele și iubirea Prezenței voastre și să așteptați deciziile sale înainte de a intra în acțiune fizică.
Este ceva pe care oamenii încă nu l-au înțeles: nu este pentru că mintea se hotărăște brusc să facă ceva care pare constructiv, ca este momentul prielnic pentru a realiza Planul Divin. Mintea nu se deranjează să se adreseze mai întâi Prezenței pentru a-L întreba dacă este într-adevăr, în acest moment precis, împlinirea Planului divin pentru fluxul vieții. Sinele exterior a creat un obicei adânc înrădăcinat de a acționa asupra impulsurilor sale, în grabă și după bunul plac, până în punctul în care a uitat complet că este necesar să-l punem pe Dumnezeu înainte și mai presus de toate! Dar sinele exterior trebuie să apeleze la Prezența puternică AY AM pentru a afla dacă ceva este Planul divin la un moment dat. Ceva poate fi constructiv în sine, dar este posibil să nu fie constructiv tocmai atunci când mintea a ideea.
Doar cerând prezenței puternice AY AM să vă lumineze asupra acestui punct, ea vă va dezvălui Planul ei divin cu privire la acest lucru și momentul exact în care trebuie îndeplinit. Prezența vă va trimite Prieteni, ghidați de Maeștrii Înălțați, care vă vor duce în împlinirea Planului Său divin, când va veni timpul. Atunci orice activitate vă va aduce bucuria și fericirea nelimitate a Prezenței.

Apelând la Puterea mea cosmică a Iubirii divine și la cea a Atotputernicului Elohim Orion, voi deschideți ușa și permiteți forței de viață a curentului nostru de viață să intre în activitate pentru a vă ajuta.
Vă oferim acest lucru la fel de gratuite ca aerul pe care îl respirați. Dacă doriți să vă încărcați atmosfera cu PRESIUNEA noastră cosmică și puterea noastră cosmică a iubirii divine cosmice, nu veți întâlni antagonism la cei în mijlocul cărora circulați, deoarece această presiune și această putere a iubirii noastre divine emană o bunătate înmuiată și echilibrat de înțelepciune și presiune, care sunt universal acceptate ca autoritate și putere. De asemenea, creația umană a oricui nu va încerca nici măcar să se opună acestui lucru.
Această Putere, de care eu, Maeștrii Ascensiți și Ființele Cosmice sunt învăluite, impune zborul sau dizolvarea întregii creații umane. Cu toate acestea, nu există nicio apariție de luptă în Lumina noastră.
Nu credeți că merită să faceți cel mai bun efort pentru a ajunge la acel punct al măiestriei?
Se simte mult mai confortabil.
Nu ți-ar plăcea să fii învăluit în acest sentiment și în această substanță pe care nici o creație umană nu visează să o opună, de acum, în timp ce ești încă în starea ne-ascensionată? Ați vedea apoi că nimic uman nu vrea să intre în conflict sau în discuții cu voi: uman se apleca, fuge sau este dizolvat la abordarea voastră – toată rezistența încetează! Ați începe apoi să vă simțiți măiestria și să dați Prezenței ta Puternica AY AM o șansă de a vă manifesta și de a îndeplini Planul său divin prin intermediul vostru.

Când a spus: „Opriți-vă! Că să înceteze această teribilă luptă umană!”, Îndrăgitul Godfré a pledat cauza libertății voastre.

Cu Puternic Orion, Eu vă Rog să acceptați Puterea noastră cosmică a dragostei divine, care pune capăt opoziției, luptei sau rezistenței oricărei creații umane. Tot ceea ce este uman pe acest Pământ știe că nu are nicio șansă de supraviețuire în fața PRESIUNII luminii terifiante pe care o posedă Ființele Cosmice. Puterea noastră cosmică a dragostei divine este o concentrare a substanței luminoasa calificate drept bunătate și armonie, iar atunci când o încărcăm cu o astfel de presiune terifiantă în jurul tău, poți merge mai departe, fără a lupta cu oamenii.
Vreau să ajungi la această stare de conștiință. Vreau să simți Puterea propriei tale stăpâniri: veșnica, invincibilă măiestrie a Prezenței tale puternice AY AM, amplificată de presiunea noastră cosmică de lumină pe care nimic uman nu visează să o conteste.
Ființele cosmice și maestrii ascensionați nu cunosc nicio rezistență; Presiunea cosmică a dragostei pe care ei o răspândesc oferă întregii Vieți Asigurarea Armoniei și Fericirii și nimic nu dorește să reziste acestor Sentimente; totul este, dimpotrivă, ascultător instantaneu de Voința Ființelor Cosmice și a Maeștrilor Ascensionați.
Forțele distructive umane pot intra în conflict cu o ființă neascensionată care are sentimente umane de rezistență sau luptă. Dar toată creația umană de pe planetă se teme să se regăsească în prezența Mea sau în cea a celor șapte puternice Elohim. Aceste forțe sinistre nu ne deranjează și va fi la fel pentru dvs. dacă încărcați în jurul vostru această putere cosmică a iubirii divine cosmice și dacă creați o forță vie care va deveni invincibilă.

În progresul tău pe Calea Luminii; în persistentele tale apeluri pentru libertatea Europei și a lumii, poți avea toată Dragostea Inimii mele pe care o poți accepta.
Îți voi oferi tot ce vrei și multe altele!
Eu Îți Ofer tot ce este necesar pentru a potoli orice luptă umană și Eu nu Cer nimic în schimb. Eu Vreau să te eliberez pentru că Eu te Iubesc, pentru că ești Viața și că Eu Trăiesc pentru a elibera Viața de pe această planetă și pentru a ridica Viața la Octava noastră de Perfecțiune permanentă și Fericire.
În calitate de Mare Inițiator, Eu Trăiesc pentru a pune în acțiune Puterile Cosmice pe care Eu le Conduc; să înfășurați și să ghidați activitățile vieții care sunt pentru extinderea luminii și ascensiunii în octavia noastră.
În ceea ce privește umbrele, le putem abandona … vor fi dizolvate de Lumină.

Dacă vrei să trăiești în Flacăra Iubirii Inimii mele, Eu Sunt sigur că vei avea odihnă, pace și realizări care te vor surprinde și te vor umple de bucurie.
Nu știu nicio protecție mai mare decât presiunea cosmică a dragostei cosmice divine. Această presiune nu cunoaște nici rezistență, nici luptă. Iubirea noastră și Lumina noastră înaintează ca Autoritatea Maestră: totul se aplecă și se supune. Așa aș vrea să te văd devenind!
Nu se va întâmpla totul dintr-o dată. Trebuie să începeți o zi și, puțin câte puțin, cu apelurile dvs. persistente pentru această presiune a puterii cosmice a dragostei cosmice divine, această presiune va fi ancorată în jurul vostru. Poate fi intensificată până la nivelul stabilit de tine, deoarece nu există nicio limită la Puterea care poate fi dobândită prin apelurile tale.

Tot ceea ce se manifestă în Octavele noastre de acțiune cosmică va fi pus la dispoziția dvs. dacă ați decis să vă faceți Lumea similară cu Octava noastră: este suficient să vă creați și să vă creșteți Forța Viva zilnic. Apoi, veți progresa pe o cărare plată în care nu se cunosc piedicile, rezistențele și lupta umană teribilă: toate acestea vor fi dispărut din experiența și sentimentele voastre.
Vreau să devii această Iubire Cosmică care răspândește radiația și Presiunea din Puterea Cosmică a Iubirii Divine a cărei Lumină intră în întuneric și caută acolo cei care apelează la ajutor, care doresc Lumină, și se străduiesc a serviți-l în timp ce sunt încă în mijlocul umbrelor.
Tu trebuie să fii Lumina. Tu trebuie să fii Presiunea Cosmică a acestei Lumini și această Iubire care va elibera toată Viața dizolvând forțele distructive ale acestei lumi.

Fără oprire, secole după secole, forțele distructive și-au sporit forța de viață. Fără oprire, ființele cosmice au trimis, Val după val, Lumina lor, Dragostea și binecuvântarea lor pentru a elibera și ajuta umanitatea. Pe o parte, un râu de lumină, pe cealaltă un râu de întuneric. Acum, perioada de tranziție ciclică se apropie de sfârșit, umbrele trebuie dizolvate de Lumină, iar de acum sunteți Lumina acestei lumi!
Permiteți-mi iubirii să vă învăluie, și puneți mâna în a mea. Acordă-ți asistență Marelui Inițiator al acestei Lumi răspândind Puterea Cosmică a Iubirii Cosmice Divine până când concentrarea discordiei este forțată în tăcere de Lumină și îndepărtată de pe această planetă pentru totdeauna! Până când Viața din fiecare Inimă umană a văzut Lumina și a simțit această Iubire pe care noi avem privilegiul să o aducem celor care se află în întuneric.
Iată ta – și oportunitatea mea!
Ai privilegiul de a folosi Dragostea Mea și cea a altor Ființe Cosmice pentru a te clesti și a fi învăluit într-o Putere atât de Mare încât toată lupta va dispărea din lumea ta.
Veți fi iubit peste tot, deoarece nu veți crea o luptă și Lumina voastră va da ființelor simțitoare senzația că veniți să le eliberați.

Nimic nu poate înlocui Flacăra Inimii Mele!
Este Puterea Cosmică a Iubirii Cosmice Divine și puteți deveni și folosi Măiestria și Majestatea acestei Calități Prodigioase.
Puteți deveni un ocean al expansiunii sale.
Lupta ta se va încheia.
Cei care sunt încă în dificultate, simțind această Iubire, se vor îndrepta spre tine ca florile spre Lumina Soarelui și vor primi ceea ce va pune capăt luptei lor.

Lumea are nevoie de mai multă Lumină, iar umbrele vor fi dizolvate doar prin presiune și prin prezența luminii iubirii divine a acestor octave cosmice a căror putere depășește orice concept uman. Puteți apela această presiune, dacă doriți. Vă invităm să folosiți toată puterea noastră cosmică pentru a elibera Pământul de umbre pentru totdeauna.
Când ultima umbră va părăsi Pământul, muzica AYAM din sfere va izbucni în atmosfera Pământului, iar „Cântecul de lumină” va inunda întreaga creație a unei bucurii a cărei amintire va dura de secole până la secole!

Te iubesc! Te binecuvântez! Dacă doriți să o acceptați, las flăcarea dragostei cosmice divine a inimii mele și a presiunii sale nelimitate ca o manta în jurul vostru și luptele voastre vor fi terminate.
Îl direcționez și către cei care sunt iubiți ai tuturor celor care se află sub această radiație. Fie ca această presiune cosmică să difuzeze în atmosferă Lumina necesară pentru a da cel mai mare număr posibil de ființe în secole pentru a veni experiența și memoria că Lumina este Singura Realitate și că Perfecțiunea Atotputernicului Autoritatei vieții este Singura Prezență în Acțiune pentru totdeauna!

Lumina se aprinde peste tot! Și dacă furtuna încă pare să facă ravagii în locuri, nu vă temeți nimic! Apelează la presiunea cosmică a dragostei cosmice divine! și consumă tot ceea ce a înlănțuit Viața în suferință, indiferent de motiv!
Fie ca Flacăra Inimii Mea să vă învăluie într-o Presiune a Iubirii Mele cosmice atât de mare încât toată lumea își simte Prezența. Fie ca pacea să domnească în ființa voastră până în ziua în care Măreția Inimii Prezenței voastre AY AM vă va învălui în Presiunea Iubirii Sale cosmice și a măiestriei Sale pentru totdeauna!
Dragostea Mea este la dispoziția ta și Inima Mea se revarsă de această Lumină a Iubirii Mele care eliberează totul pentru totdeauna!
Multumesc!

Lord Maitreya.

Apeluri și decrete luate dintr-un discurs
al îndrăgitului Lord Maïtreya.

Vizualizare: fiți pozitiv din punct de vedere dinamic, și înainte de a da porunca dvs., luați un moment pentru a vizualiza Flacăra Inimii Mele, Aurul și Roz, învăluindu-vă extern, apoi traversând corpul tău fizic, ca și cum aș fi în spatele tău și că Flacăra Mea treci prin tine.
Înainte de a începe decretele, simțiți-vă întotdeauna unirea voastră cu Flacăra Inimii Mele și cu Inima Marelui Soare Central.

1. AYAM, Eu Cer toată puterea focului sacru al Marelui Soare Central, care este necesară pentru a bloca orice concept uman!
(Pentru a opri sentimentele care produc haos într-o ființă 🙂 În Numele Preaiubite Puternice Prezență AY AM și al Iubitului Domn Maitreya și prin Flacăra Inimii Sale, ordon încetarea a tot ceea ce este uman!

(Fii alert și când observi un lucru discordant, dă următoarele comenzi 🙂
2. Iubita Puternica AY AM Prezență și Puternica AY AM Prezența a tot ce este în Europa și în Marele Soare Central!
Eu comand anihilarea (x3) a tot ceea ce a produs distrugerea sau care ar produce-o în continuare, acum și pentru totdeauna!

3. Preaiubita mea puternica Prezență AYAM, și iubita puternica Prezența AYAM a soarelui fizic!
Declanșează toate puterile elementului de foc care sunt necesare pentru a anihila și a preveni orice distrugere îndreptată împotriva națiunii noastre și a Europei și împotriva a tot ceea ce este constructiv în lume.

4. În numele Preaiubitei Puternice Prezențe AY AM, Eu Fac apel la Marele Soare Central, astfel încât toate lucrurile distructive să fie anihilate!

5. Prin Prezența Invincibilă, Arzătoare și Victorioasă Puternică că AYAM Eu Sunt, prin Mâna Invincibilă și Arzătoare a lui Hristos Cosmic, și prin toată Dragostea curentului meu de viață, cer ca Ființele Flăcării, Purtătorii intensității puterii Domnului Maitreya, și a Iubirii Sale pentru Octava fizică, să intre în atmosfera Pământului și să binecuvânteze Europa iubită, și să menţină Perfecțiunea acolo, pentru totdeauna!

6. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt, Eu Comand ca lumina Iubirii Miraculoase să apară și să forțeze dizolvarea și soluția permanentă a tuturor erorilor și a tuturor problemelor, trecutului și prezentului, imediat si pentru totdeauna!
7. Prezență Puternică Iubită AY AM, și Marele Cor al Maeștrilor Ascendenți, Eu Comand că toată Puterea Cosmică a Iubirii Nemuritoare și al Luminii eterne a Maeștrilor Ascendenți ai Marelui Soare Central coboară în toate problemele, în obiceiurile, dorințe și circumstanțe discordante și le anihilează (x3) pe toate, și obligă Flacăra Maeștrilor Ascensi să le ia locul și să le stăpânească peste tot și pentru totdeauna!

8. Iubită prezență puternică AY AM!
Eu Poruncesc ca Flacăra Inimii Domnului Maitreya și Flăcarea Iubirii inimii Tale să se radieze prin mine și să se deschidă ca un evantai pe Neamul nostru și Europa, astfel încât să se țină în Iubirea Inimii noastre care va pătrunde Lumina cosmică, Iubirea nemuritoare și Lumina Prezenței puternice AY AM a Marelui Soare Central în toate problemele naționale, în sentimentele popurilor, intensificându-le Lumina, trezindu-le și arătându-le ceea ce trebuie sa face să oprească forțele sinistre care încearcă să distrugă totul în granițele noastre.

9. În numele dragostei, înțelepciunii, puterii, autorității și victoriei Prezenței mele puternice iubite AY AM, Eu Comand ca intensificarea forței luminii cosmice la popoarele din Europa pentru a distruge egoismul care încearcă să distrugă Neamul nostru. Eu Ordon ca puterea luminii nemuritoare a Maeștrilor Ascensi, a Marelui Soare Central, să fie încărcată (x3) în Europa, și să forțeze (x3) dizolvarea întunericului care acoperă motivele celor care vor să ne distrugă poporul.

10. Preacurată Prezență Puternică AY AM și Iubitul Domn Maitreya!
Încărcați (x3) prin mine și toți cei care sunt sub această radiație, întreaga intensitate a luminii cosmice care este necesară pentru a distruge întunericul și egoismul, care sunt introduse în guvernul nostru și care încearcă să înlănțuiască poporul nostru!
11. Iubita Prezența puternica AY AM și Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți!
Încărcați (x3) Puterea nemuritoare a Iubirii și luminii Maeștrilor Ascensiți în sentimentele popoarelor europene!
Poate consolidează impulsurile lor constructive și inflamă hotărârea lor de a lupta pentru Protecția binecuvântărilor și a libertății care ramează.

12. Preaiubită Prezență Puternică AY AM, Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți, toate Marile Ființe și Puterile Luminii!
Eu Ordon ca un fulger de lumină să pătrundă în orice substanță calificată drept distrugere, producând un șoc care o dezintegrează și obligând (x3) popoarele să genereze presiunea necesară pentru a respinge toate aceste umbre!
Cu apeluri noastre, fie ca acțiunea aceasta de lumină să fie declanșată cu viteza fulgerului, în toate activitățile acestei națiuni și să fie menținută acolo pentru totdeauna!

13. Prin Prezența puternică AY AM – Omniprezent că Eu Sunt!
Eu Ordon ca Puterea Iubirii Marelui Soare Central, a Maeștrilor Ascensi să spulbească, să se dezintegreze și să consume tot egoismul care întunecă țara noastră!
Eu Stau în Flacăra Inimii Maeștrilor Ascensi și Eu Poruncesc Focului Sacru să consume tot egoismul peste tot și pentru totdeauna!

14. Preaiubita Prezență puternică AY AM!
Accept Lumina și Flacăra Iubirii din Inima Iubitului Domn Maitreya, că El revarsă din Marele Soare Central asupra mea și asupra tuturor celor care se află sub această Radiație, pentru ca El să ne deconecteze sinele nostru exterior de hoarde de întuneric încercând să ne lege în activitățile lor distructive!
Preaiubita Prezență puternică AY AM!
În virtutea acestei Inițieri și pentru că încep să înțeleg ce înseamnă să rămâi în Flacăra Inimii Domnului Maitreya, Eu Am devenit astfel o Extindere a acestei Flăcări în această Națiune! Eu Porunc ca Flacăra Inimii Sale să ofere Curajul Nelimitat tuturor celor care încearcă să protejeze această Națiune de egoismul întregii planete!

15. În Numele și de către Autoritatea Prezenței Mea Puternica AY AM!
Eu ordon ca tot egoismul să fie anihilat în mine și în toți cei pe care îi contactez! Eu Am interzic că umbrele sunt încă aruncate pe Curentul de Viata al Dragoste Divin!

16. În Numele Prezenței Puternice AY AM, și în Numele Libertății Europei, Eu Ordon că toate Puterile Focului Sacru, esențiale pentru a distruge și anihila tot egoismul în cei care încearcă să se dezbrace Europa libertății sale, ar fi dezlănţuit acum și pentru totdeauna!

17. Preaiubita Prezență puternică AY AM și Marele Cor al Maeștrilor Ascensiți!
Pecetluiește-mă în Flacăra inimii tale, și în cea a inimii iubitului Lord Maitreya. Apelez la Marele Soare Central, astfel încât toată puterea de foc sacră necesară, să fie declanșată pentru a forța anihilarea a tot ceea ce nu are dreptul să existe!

(creați o forță-vie prin acest apel 🙂
18. AY AM – Eu Comand Coborârea puterii (x3) a Hristosului Învingător, într-o lumină atât de intensă, încât nimic uman nu poate subzista acolo!

19. AY AM – Eu Sunt Legea focului sacru al Prezenței puternice AY AM care anihilează umanul înainte să poată acționa! Oriunde o văd!
20. AY AM – Eu Sunt Legea Prezenței puternice AY AM care anihilează tot ceea ce este uman pentru totdeauna!

21. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că sunt!
Eu Comand autorității nemuritoare a Prezenței puternice AY AM din Marele Soare Central și Flacăra Domnului Maitreya, care este Legea, să apară și să forțeze anihilarea a tot ceea ce înfățișează lucruri distructive!

22. Prin Prezența Puternică AYAM că Eu Sunt!
Eu ordon ca popoarele Europei să fie încărcate (x3) cu conștiința stăpânilor ascendenți, cu autoritatea și puterea lor de la Marele Soare Central. Fie ca acestea să fie imbuiate de o astfel de putere a luminii, încât numai Iubirea le poate influența, a le face să acționeze și să ducă la îndeplinire Voința Iubirii – Voința divină și Puritatea!

23. Preaiubită Prezență puternică AY AM!
Încărcați-mă și pe toți cei care sunt sub această radiație cu Flacăra Inimii Domnului Maitreya! Cu puterea nelimitată de lumină a Marelui Soare Central, cu Conștiința și autoritatea Maeștrilor Ascendenți, care sunt atât de intense încât vederea fizică este orbit! Faceți aceste Flăcări, pătrundând în și în jurul nostru, să disipați instantaneu toate forțele distructive!

24. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt și Prezența Puternică Iubită AY AM a Marelui Soare Central!
Eu Poruncesc ca toată obstinația din mine și în toți cei care se află sub această Radiație să fie anihilată instantaneu și pentru totdeauna!
Interzic orice incapatinare sa ma opun actiunii vietii!
Îi poruncesc Flacăra Inimii Domnului Maitreya să ne învăluie și să pună capăt a tot ceea ce este uman!

25. Prin Prezența Puternică Iubită AY AM – Omniprezentă că Eu Sunt!
Eu numesc corurile îngerilor care sunt sub conducerea îndrăgitului Domn Maitreya! Fie ca ei să mă facă să simt Flacăra Iubirii Sale, care îmi permite să consum orice lucru distructiv pe care îl observ – și care face ca toate forțele distructive să cedeze până la dispariția lor completă!

26. Prezența mea iubită Puternică AY AM și Prezența Puternică Iubită AY AM a Marelui Soare Central!
Îți Eu Ordon să te ridici! Zdrobiți (x3) și anihilați (x3) toată distrugerea îndreptată împotriva acestui oraș și împotriva acestei regiuni, împotriva națiunii și împotriva Europei, înainte să poată acționa și să provoace toată viața să sufere!
27. Eu Ordon Puterilor și Acțiunii Prezenței Puternice Iubite AY M din Marele Soare Central să toarne toată Lumina Focului Sacru necesară anihilării (x3) a tot ceea ce nu aparține Hristosului Cosmic Victorios aici !

28. Prezență puternică iubită AY AM și Prezență puternică iubită AY AM a Marelui Soare Central!
Vă mulțumesc că m-ați investit cu Autoritatea Ta asupra tuturor vietii, ceea ce îmi permite să vă atrag Puterea și Puterile voastre în planul fizic și să pun capăt experiențelor distructive ale umanității!

29. AY AM – Eu Sunt Presiunea Cosmică a Iubirii Miraculoase a Iubitului Domn Maitreya care acționează …
30. AY AM – Eu sunt Victoria Cosmică și Iubirea Luminii Domnului Maitreya care acționează …

recunoaștere:
Iubit Lord Maitreya,
Iubit Marele Soare Central și Marile Ființe Cosmice.