nada, appels

Apeluri de iubita Nada

  1. prin iubit prezența puternic AYAM omniprezent că eu sunt!

  AYAM-sunt acoperită în Marea flacără de dragoste a victorios cosmic Hristos al inima de propria mea iubit prezență puternică AY AM, de inima soarelui fizice, de inima marelui soare central, de inimile Maestrilor ascensionati, de ființe cosmice și de coruri angelice. Aceste flăcări, care coboară de sus, forma în jurul meu și toți cei care sunt sub această radiație de piloni mari de forță a căror putere se intensifică atunci când am apel meu iubit puternic prezența AY AM în acțiune pentru manifestarea victoriei lui Hristos Cosmic în octavă fizică, acum și pentru totdeauna!

  2. Ia atitudine:

  AY AM-eu sunt-legea poruncii cosmice a lui Cristos victorios!

  AY AM-eu sunt-legea poruncii cosmice a lui Hristos victorios în deplină suveranitate în tot ceea ce facem pentru totdeauna!

  3. Prin iubita prezența puternica AYAM, că eu sunt!

  Poruncesc ca toată puterea nemuritoare de purificare a întregului univers, care este Marea activitate a focului sacru, să treacă în intenția îngrozitoare a umanității de a-i conduce pe toți cei care tânjesc după lumină în distrugerea și depravarea forțelor destructive. Poruncesc ca impuritatea lor să fie anihilată pentru totdeauna!

  4. iubit prezență puternică AY AM!

  Fă-mă să mă simt, și pentru toți cei care sunt sub această radiații, ceea ce este SENTIMENT ființe cosmice care sunt legea de Comandamentul cosmic pentru pamant!

  Eu comand ca sentimentul lor de Hristos victorios pătrunde în toată energia ființei noastre și a lumii noastre, și să ne facă să simțim ceea ce simt ei în suveranitatea lor asupra tuturor lucrurilor din această lume.

  (trăiești apoi în aceste SENTIMENTS până când sunt saturate cu suveranitatea acestei flăcări)

  5. AY AM-eu sunt-puterea legii de Hristos cosmic care guvernează toate acest sistem de lumi, cu control pentru totdeauna!

  6. AY AM-I am-legea de comandă cosmică, și Hristos victorios guvernează în pacea nemuritoare a posedării veșnică a totul, peste tot. Toate rutele externe sunt controlate și își pierd așa-numita autoritate, acum și pentru totdeauna!

   7. Iubit prezență puternică AYAM, și bine iubit zeita muzicii!

  Prin iubita prezența puternic AYAM omniprezent că eu sunt! Poruncesc să produci tonurile, acorduri și sunete ale muzicii lui Octavian vostru, și ordon ca ei să treacă prin atmosfera Pământului și ca ei să facă tăcea sunetul tuturor discordiei pentru totdeauna!

  8. În numele și prin autoritatea poruncii lui Dumnezeu cosmic a tuturor energiei Pământului!

  Poruncesc ca Cristos victorios să fie suveranul și autoritatea în fiecare națiune, să fie el legea și controlul energiei în fiecare națiune, pentru a permite focului sacru, condus de ființele cosmice în atmosfera Pământului, să purifice toate circumstanțe mai repede și mai repede!

  9. Iubita prezență puternică AYAM și corul mare de masterat Ascensionați!

  Ordon ca toți cei din Europa care doresc să conducă o viață constructivă, să fie umple (x3) cu puterea și cunoașterea poruncii cosmice a lui Cristos victorios, astfel încât dorința lor de a fi constructivă să fie intensificată.

  10. Iubita prezență puternică AYAM!

  Permiteți-mi să experimenteze ceea ce aceste mari ființe, care sunt legea-în-acțiune, simt despre legea vieții din toate acest sistem de lumi; care este sentimentul lor de legea poruncii cosmice a lui Cristos victorios!

  Eu comand ca ei să guverneze totul în mine și în jurul meu, toți cei care sunt sub această radiație, tot ceea ce se referă la cei care sunt constructive, și că victoria lor să fie menținută în noi toți, pentru totdeauna!

  11. Bine iubita prezență puternică AYAM, și bine iubit prezența puternic AYAM al Mare centrală soare!

  Toate dintre voi care sunt legea de acțiune și de viață în toate acest sistem de lumi, eu poruncesc să va apară – să fie legea acestui octavian fizic! Face toată lumea să se simtă puterea ta cosmică de comandă, care este întotdeauna victorios în utilizarea focului sacru! Încărcați-vă dragostea și senzație în mine-  Fă-mă să simt autoritatea voastră și control voastra asupra tuturor forțelor distructive în această lume, pentru totdeauna!

  12. AY AM – Eu Sunt – legea poruncii cosmice și Hristos victorios zdrobește tot ceea ce nu este ca el, acum și pentru totdeauna!

  13. AY AM – Eu Sunt – legea de comandă cosmică și victorios Hristos este acum singura autoritate în octavă fizice în tot ceea ce privește ființa mea și lumea mea!

   14. AY AM – Eu Sunt – legea Comandamentului cosmic al luminii pentru pamant-Cristos victorios! Simt lumina asta! Se întoarce să ne servească! Este propria lui apărare și oferă pentru toate nevoile celor care-l instituie în lume! Aceștia sunt autoritatea și puterea poruncii sale cosmice, ceea ce facum cu ei Hristos victorios în tot ceea ce realizează, pentru totdeauna!

  15. AY AM-eu sunt legea cosmică a iubirii nemuritoare a flăcării spontane a prezenței puternic victorios AY AM !

(putem face un apel complet cu acest appel)

  16. AY AM-I am-Victoria cosmică și sentimentul de porunca mare de iubita Nada !

(putem face un apel complet cu acest appel)

  17. prezență puternică AY AM, iubita zeita a justiției și Seraphs iubit!

  Simt prezența ta lângă mine. Vă ofer dragostea și binecuvântările mele. Vă implor să răspândiți puterea invincibilă a iubirii voastre prin mine, pentru a asista națiunea și lumea noastră. Vizualizează-le în lumina creației divine, și ridică-le în echilibrul perfect care permite planului divin să se împlinească-acum și pentru totdeauna!

  Puternic AY AM (x3)!

  Mulțumesc, s-a făcut.

  Recunoştinţă:

  Iubita Nada și iubitul Donald. a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *